Nema elfaka tu, a rekosmo da menjamo film u 21h, ako se ne varam???
Meni među top 10 svih vremena, iako sam svestan svih scenarističkih nedostataka. Jednostavno ih ignorišem ;). Predivna, hipnotička atmosfera, odlični glumci. Priča...pa..malo šupljikava, ali kao što rekoh..;)
9.5/10
Davno sam gledao ovaj film, no koliko se sjećam ideja je bila dobra, odlična atmosfera ali realizacija ne baš najbolja. Znam da mi nešto nije sjelo, a to je vjerojatno kao što je manhunter rekao šupljikava priča. 7/10
Ma ok,ti si u pravu,rekli smo u 9 Nego,daj neki link za Dark city,a i sanjao sam neke gluposti sinoc,tipa nosorozi i slonovi ko iz Dzumandzija(robin Vilijams,decje avanturisticki),ali nikako ne mogu naci da ga skinem
forrest gump 8/10 moja ocjena, ako još vrijedi. čovjek je postavio taj film u prvom postu a već idući post skrenulo se na nešto treće. trebalo bi ako ovo hoćemo da uspije dogovoriti se do kada se ocjenjuje pojedini film a ne ovako navedeno nekoliko naslova i već je pravi kupus
Dark City je odlican film, oni sitni nedostaci u scenariju koje je spominjao Manhunter su gotovo neprimjetni!Ocjena 9/10...
Dagda, Gospodaru Noci, obasjaj svoga slugu jer on ce zlatnim srpom Druida ubrati Svetu Imelu koja otvara Vrata Nadnaravnog Svijeta...Vrata koja vode do Bogova!!!
Priča...pa..malo šupljikava, ali kao što rekoh..;)
Nije priča šupljikava nego nisi razumio film
It would not be difficult, Mein Führer. Nuclear reactors could - heh, I'm sorry, Mr. President - nuclear reactors could provide power almost indefinitely.
Danas sam obišao sve video klubove u Čačku (ima ih 6) i niko nikad nije čuo za film Dark City. Ajde molim vas dajte neki podatak - godina izlaženja, reditelj, glumci , bilo šta ... Čak se ozbiljno razmišljam da me palite - nije ni čudo posle akcije sa Vronskim.
Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
It would not be difficult, Mein Führer. Nuclear reactors could - heh, I'm sorry, Mr. President - nuclear reactors could provide power almost indefinitely.