forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Mirabilisa - Novi izdavac?
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 72

psycho
New Member

212 Posts

Member since 12/08/2009

Posted - 19/01/2010 : 16:26:54  Show Profile Show Extended Profile  Send psycho a Private Message
quote:
Originally posted by cronos six

vronski je ono najgore sto sam naveo u prethodnim postovima.
tacno je da se na ovom forumu zezamo,pljujemo,psujemo,ali ipak ponovo nadjemo neki smisao druzenja.bolje da je reko jebite se,ja sam vronski,veliki mag strip izdavastva,i veliki novinar.bolje da se tako izrazio nego ovako naivno,blamirajuci druge,a i sebe.
za mene on ostaje teska lazovcina,i napaljenko,koji nema svoj pravac,i zeli da dominira,a i uspelo mu je sad.
samo manijak bolesnog uma moze da napravi ovakvu stvar.dase nelazemo kako je i on naseo na laznu objavu mirabilisa.kao sto neko rece,pa ko si ti vronski da se predstavljas kao posrednik doticne firme.nisi bio primoran,ucenjen,potplacen,nista nisi bio,ali si imao zelju za dokazivanjem.epa sad si usrao motku za sva izdavacka vremena.

Istinu zboriš
Go to Top of Page

Duh_koji_hoda
Advanced Member

Serbia
3246 Posts

Member since 30/01/2003

Posted - 19/01/2010 : 16:53:17  Show Profile Show Extended Profile  Send Duh_koji_hoda a Private Message
... e ljudi... a da li je nekom palo na pamet da je Vronskog izmanipulisao Blazina licno, kako bi mu se osvetio zbog prozivki i postavljanje fotke...?

Go to Top of Page

wele
Advanced Member

Montenegro
3727 Posts

Member since 21/12/2009

Posted - 19/01/2010 : 16:54:52  Show Profile Show Extended Profile  Send wele a Private Message
quote:
Originally posted by Duh_koji_hoda

... e ljudi... a da li je nekom palo na pamet da je Vronskog izmanipulisao Blazina licno, kako bi mu se osvetio zbog prozivki i postavljanje fotke...?

pazi ti to...sve je moguce!
Go to Top of Page

Raspucin
Senior Member

Barbados
2411 Posts

Member since 17/10/2006

Posted - 19/01/2010 : 17:00:27  Show Profile Show Extended Profile  Visit Raspucin's Homepage  Send Raspucin a Yahoo! Message  Send Raspucin a Private Message
Ako je Vronski sam smislio pricu za mene je legenda, a ako ga je neko zajeb'o, e taj je stvarno kralj!

JUUUUUGOOOSLAAAAVIIIIJOO NA NOGE
Go to Top of Page

morrison
Advanced Member

Serbia
5142 Posts

Member since 29/01/2008

Posted - 19/01/2010 : 17:01:41  Show Profile Show Extended Profile  Send morrison a Private Message

Ovako se osecam juce i danas, stvarno vrhunska prevara, mora se priznati. Ja sam jedan od onih koji su apsolutno poverovali. Odusevljenost mogucim izlazenjem omiljenog junaka iz detinjstva me je sprecila da razumno rasudjujem, i da sve one sumnjive najave uzmem sa rezervom.
Razumem da neko moze imati takav smisao za humor, ali najavljivati gostovanje crtaca i naterati ljude da dodju u SKC (neki od njih cak i iz drugih mesta) je zaista, zaista bolesno. Nema sumnje da je u pitanju neko sa ovog foruma, ali svako dalje "istrazivanje" bi se moglo pretvoriti u lov na vestice, medjusobne optuzbe, pa bi onaj koji je ovo zakuvao mogao da ima i dodatno uzivanje. Sto se tice Vronskog, nek mu je Bogom prosto. Sada je i definitivno izgubio i poslednje zrno kredibiliteta do koga je toliko drzao.

There ain't no grave gonna hold my body down.
Go to Top of Page

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 19/01/2010 : 17:21:57  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message
quote:
Originally posted by Tex Willer

Jedino dobro u celoj ovoj prici je sto je Carson ispao najveca ovca od svih koji su se primili
Prenosi postove sa FB,kakav konj

Da budem iskren, on je to radio sa takvim zarom, gledajuci njegove postove u kojima je izrazavao verovanje u celu pricu, da sam ja mnogo puta pomislio da je i on deo cele rezije.
Iz slicnih razloga, bili su mi sumnjivi i Colt i Renky, jedan zbog verovanja Vronskom a drugi zbog totalne neverice i podsmeha.
Bilo je mnogih tu koji su mi bili sumnjivi na isti nacina kao ova trojica, ali tu treba pregledati stotine postova i analizirati. Obzirom da sam nesto pre Nove Godine ozbiljno posumnjao u celu pricu, nisam se posle bavio razmatranjima ko bi ovako nesto mogao da smisli jer me nije ni zanimalo. U nekom momentu samo pomislio da pola foruma zna za prevaru i da se zezaju na racun druge polovine, neki time sto veruju a neki na sasvim suprotan nacin kao Renky, totalnom nevericom izrazenom kroz podsmeh. U svemu toma sam se osecao kao deo onih koji treba da budu nasamareni pa sam zato poceo da javno izrazavam svoje nepoverenje prema celoj prici

Edited by - ---dp--- on 19/01/2010 17:28:35
Go to Top of Page

Kit Carson
Advanced Member

Serbia
11593 Posts

Member since 19/11/2008

Posted - 19/01/2010 : 17:22:02  Show Profile Show Extended Profile  Send Kit Carson a Private Message
quote:

Jedino dobro u celoj ovoj prici je sto je Carson ispao najveca ovca od svih koji su se primili

Nema smisla i ja da se ne nasmejem. Ziva istina.
Mada, da ne pisemo ko se sve javljao sa pitanjima na FB.

@ Juznjaci koji su se nasmejali na Texov post (sam mene, naravno )

Ma jeb'te se bre!

EDIT: Tex bre, ogranici se na jednu domacu zivotinju, aman!

Ubrzajte Texa u koloru na 2 mesecno!

Edited by - Kit Carson on 19/01/2010 17:26:06
Go to Top of Page

Kit Carson
Advanced Member

Serbia
11593 Posts

Member since 19/11/2008

Posted - 19/01/2010 : 17:24:10  Show Profile Show Extended Profile  Send Kit Carson a Private Message
quote:
Originally posted by ---dp---
Da budem iskren, on je to radio sa takvim zarom, gledajuci njegove postove u kojima je izrazavao verovanje u celu pricu, da sam ja mnogo puta pomislio da je i on deo cele rezije

Jok brate! Samo kad je Vronski rekao da je postao saradnik Mirabilisa, rekoh gotova stvar.

Ubrzajte Texa u koloru na 2 mesecno!
Go to Top of Page

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 19/01/2010 : 17:29:26  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message
quote:
Originally posted by Kit Carson

quote:
Da budem iskren, on je to radio sa takvim zarom, gledajuci njegove postove u kojima je izrazavao verovanje u celu pricu, da sam ja mnogo puta pomislio da je i on deo cele rezije

Jok brate! Samo kad je Vronski rekao da je postao saradnik Mirabilisa, rekoh gotova stvar.

Ne samo ti, dopunio sam post.... Bilo mi je sumnjivo pola foruma, kao sto sam vec napisao
Go to Top of Page

elfak nish
Advanced Member

Serbia
5707 Posts

Member since 23/02/2009

Posted - 19/01/2010 : 17:29:46  Show Profile Show Extended Profile  Send elfak nish a Private Message
quote:
Originally posted by Kit Carson

quote:

Nema smisla i ja da se ne nasmejem. Ziva istina.
Mada, da ne pisemo ko se sve javljao sa pitanjima na FB.

@ Juznjaci koji su se nasmejali na Texov post (sam mene, naravno )

Ma jeb'te se bre!

EDIT: Tex bre, ogranici se na jednu domacu zivotinju, aman!

Kako da se ogranici kad imas karakteristike obe zivotinje
Vidi iznad sto sam stavio tvoju sliku na forum

Soundgarden - Halfway There
http://www.youtube.com/watch?v=LW4Zsd1mhPI
Go to Top of Page

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 19/01/2010 : 17:32:29  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message
quote:
Originally posted by morrison

Ovako se osecam juce i danas, stvarno vrhunska prevara, mora se priznati. Ja sam jedan od onih koji su apsolutno poverovali. Odusevljenost mogucim izlazenjem omiljenog junaka iz detinjstva me je sprecila da razumno rasudjujem, i da sve one sumnjive najave uzmem sa rezervom.
Razumem da neko moze imati takav smisao za humor, ali najavljivati gostovanje crtaca i naterati ljude da dodju u SKC (neki od njih cak i iz drugih mesta) je zaista, zaista bolesno. Nema sumnje da je u pitanju neko sa ovog foruma, ali svako dalje "istrazivanje" bi se moglo pretvoriti u lov na vestice, medjusobne optuzbe, pa bi onaj koji je ovo zakuvao mogao da ima i dodatno uzivanje. Sto se tice Vronskog, nek mu je Bogom prosto. Sada je i definitivno izgubio i poslednje zrno kredibiliteta do koga je toliko drzao.

Cestitke Morrisonu na iskrenosti, ovako treba da se oseca pola foruma - namagarceno. I ja se osecam isto tako jer sam prvih nekoliko dana i sam bio totalno napaljen, bas sam bio pravi magarac
Go to Top of Page

il cattivo
Average Member

Croatia
863 Posts

Member since 25/05/2005

Posted - 19/01/2010 : 17:36:14  Show Profile Show Extended Profile  Send il cattivo a Private Message
Meni se čini da je vronski htio samo uljepšati nam najdepresivniji dan u godini, koji je nekima to stvarno i bio

To really live you must almost die
And it happened just that way with me

Edited by - il cattivo on 19/01/2010 17:37:04
Go to Top of Page

Magico_Vento
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
1181 Posts

Member since 10/01/2010

Posted - 19/01/2010 : 19:11:30  Show Profile Show Extended Profile  Send Magico_Vento a Private Message
Koji ste vi kraljevi

Procitao sam zadnjih 10-ak stranica od kad se saznalo da nema nista od mirabilisa i oplakao

Ja sam iskreno vjerovao u ovo ali eto,ne preostaje nam nista drugo do skupiti ZS

Nemam potpis...

Edited by - Magico_Vento on 19/01/2010 19:12:23
Go to Top of Page

vronski 2
Senior Member

2381 Posts

Member since 11/10/2009

Posted - 19/01/2010 : 19:13:55  Show Profile Show Extended Profile  Send vronski 2 a Private Message
Danas sam dobio mejl od "Živadina Stevanovića" u kome se kaže da je sve bilo smišljeno ne direktno protiv mene već protiv insajderskih informacija kojima sam i ja, po njemu doprineo, i daje ovim "projektom Mirabilis i Kapetan miki" hteo da pokaže da je danas lako moguće da se uverljive a neproverene informacije plasiraju na tržište i da ljudi pobveruju u njih!
Ovo je sve formulacija dotične persone koja je mesec dana lažima zavlačila mene, priznajem da je bio vrlo uverljiv i da sam nasankan kao... a preko njega sam nenamerno nasankao i sve ostale na ovom forumu!
"Gospodin Živanović" je na "promociju u SKC" nekoliko puta pozvao i "moju cenjenu suprugu". što znači da je u svoje laži upleo i moju porodicu a to ne mogu oprostiti i zaboraviti...
Gospodinu ću se svakako zahvaliti na divnoj promociji i saradnji a a ko je hteo da se osetim ko poslednje g...o onda je u tome u potpunosti uspeo jer tako se osećam od juče u 18h!
Go to Top of Page

www2
Senior Member

Croatia
1062 Posts

Member since 11/02/2009

Posted - 19/01/2010 : 19:22:48  Show Profile Show Extended Profile  Send www2 a Private Message
Svi smo mi dio jedne VELIKE urote.......jebem te Zivadine u prkno

The sea was angry that day, my friends - like an old man trying to send back soup in a deli.
Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11102 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 19/01/2010 : 19:26:47  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message
Nemojte me krivo shvatit ali...

Hi hi hi

"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter
Go to Top of Page

ponki
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3113 Posts

Member since 20/09/2008

Posted - 19/01/2010 : 19:28:12  Show Profile Show Extended Profile  Send ponki a Private Message

Be yourself; everyone else is already taken.
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22368 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 19/01/2010 : 19:31:17  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message

quote:

e sad nista ne kontam!
Koji je sad od ove dvojice na slici Kit Carson?

Edited by - King Warrior on 19/01/2010 19:31:53
Go to Top of Page

kreŠa
Advanced Member

Serbia
4790 Posts

Member since 26/01/2009

Posted - 19/01/2010 : 20:03:59  Show Profile Show Extended Profile  Visit kreŠa's Homepage  Send kreŠa a Private Message
Dragi citaoci

Imali smo ozbiljnu nameru da krenemo sa stripom Kapetan Miki, ali su nas izvesne poslovne okolnosti omele u tome. Gospodin Srecko Milovanovic, koji je postavljen za portparola firme, je imao zadatak da ljude obavesti o prolongiranju izdavastva, ali je on citavu situaciju okrenuo u svoju korist i krenuo da najavljuje stvari koje je iskljucivo on izmisljao. Da bi pokrio citavu ujdurmu, izmislio je i nekog Zivadina Stevanovica sa kojim je vodio "poslovnu" komunikaciju preko zvanicnog maila firme, sto je tek jutros otkriveno kada je pronadjen jedan neposlati mail sa privremenog accounta a redakciju zapljusnuo talas mailova gnevnih citalaca koji su isli na navodnu konferenciju. Zivadin Stevanovic ne postoji u redakciji Mirabilisa niti osoba sa takvim imenom saradjuje sa redakcijom, niti je bilo ko iz Mirabilisa postavio profil na FB. Uzasnuti smo fikcijom i lazima gospodina Milovanovica, koji je isao toliko daleko u citavoj stvari da je i najavio konferenciju gde ce prisustvovati italijanski crtac, o cemu naravno niko od nas nista nije znao. Prihvatamo krivicu zbog angazovanja tako nesolidne osobe a Kapetan Miki ce se pojaviti na kioscima u narednom periodu, bicete blagovremeno obavesteni o tome.

Objavio Mirabilis na Krstarici

http://forum.krstarica.com/showthread.php?t=339578&page=2

https://www.laguna.rs/se295_serijal_laku_noc_punpune_laguna.html
https://www.delfi.rs/starway

Edited by - kreŠa on 19/01/2010 20:04:23
Go to Top of Page

vronski 2
Senior Member

2381 Posts

Member since 11/10/2009

Posted - 19/01/2010 : 20:08:35  Show Profile Show Extended Profile  Send vronski 2 a Private Message
062/895-9731
Ovo je telefon sa koga me je dotični Živadin Stevanović pozivao i pričao laži o kapetanu mikiju i užasnut sam drskošću koju ima ovaj bolesnik da na krstarici nastavlja svoje gnusne laži! Barem petoro forumaša videlo je njegove mejlove upućene meni juče u SKC-u!
Ovo je očigledno jedan bolesni čovek i ne dozvoljam da me blati!
Go to Top of Page

kasper
Advanced Member

10924 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 19/01/2010 : 20:11:40  Show Profile Show Extended Profile  Send kasper a Private Message
. Osveta Mirabilisa/Vronskog/Zivadina! Sada kad krenemo da nestajemo jedan po jedan!

Edited by - kasper on 19/01/2010 20:14:06
Go to Top of Page

kreŠa
Advanced Member

Serbia
4790 Posts

Member since 26/01/2009

Posted - 19/01/2010 : 20:12:13  Show Profile Show Extended Profile  Visit kreŠa's Homepage  Send kreŠa a Private Message
Hehehe, ja mislim da Imperija uzvraća udarac.

https://www.laguna.rs/se295_serijal_laku_noc_punpune_laguna.html
https://www.delfi.rs/starway
Go to Top of Page

Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts

Member since 05/07/2007

Posted - 19/01/2010 : 20:13:05  Show Profile Show Extended Profile  Send Lord Vader89 a Private Message
odlicno, ROUND 2 - BEGINS!!!!!!!!!!!

Potpis u dva reda, prema pravilniku:
Vader je, kao i uvek, u pravu. ; john connor ; 2022 A.D.
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 19/01/2010 : 20:20:52  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message
quote:

quote:

Da budem iskren, on je to radio sa takvim zarom, gledajuci njegove postove u kojima je izrazavao verovanje u celu pricu, da sam ja mnogo puta pomislio da je i on deo cele rezije.

Ma jok bre,taj ne bi umeo da izrezira ovako nesto jer je glup da to osmisli.
Konj,veruj mi na rec
Go to Top of Page

mezzano
Senior Member

Serbia
1241 Posts

Member since 26/06/2007

Posted - 19/01/2010 : 20:21:26  Show Profile Show Extended Profile  Send mezzano a Private Message
@Vronski, sve je to OK, ali mi nije jasno kako si ti mogao da tvrdis da je u pitanju "ozbiljan izdavac" i da "nece puci posle 3 broja", samo na osnovu mejlova i to sto te je neko nazvao i rekao ti to. Ja sam stekao utisak da ti poznajes tog Zivadina i da znas cime se bavi (licno si se uverio u to), a ti si na osnovu njegovih mejlova "shvatio" da je on "ozbiljan"?!

A kako si, uopste, stupio u kontakt s njim? Jel on tebe kontaktirao ili ti njega?

I kako si najavio Nik Rajdera jos u oktobru, kad je ovo sa Mirabilisom pocelo u decembru? Odakle ti onda "oktobarski info"?
Go to Top of Page
Page: of 72 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.27 seconds. Snitz Forums 2000