forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Mirabilisa - Novi izdavac?
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 72

Grujah.
Advanced Member

Serbia
3254 Posts

Member since 28/07/2009

Posted - 19/01/2010 : 20:21:39  Show Profile Show Extended Profile  Send Grujah. a Private Message
Ladno pocinje post sa "Dragi Citaoci"
Go to Top of Page

Magico_Vento
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
1181 Posts

Member since 10/01/2010

Posted - 19/01/2010 : 20:22:34  Show Profile Show Extended Profile  Send Magico_Vento a Private Message
katran i perje

Nemam potpis...
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 19/01/2010 : 20:24:22  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message
quote:
Originally posted by Bob Rok

Sad imamo o cemu da pricamo, uvescemo vronskog u svakodnevni sleng, "Lazes ko vronski...", "Da bog da ti vronski bude laufer", "Nestao je ko mirabilis", "Znas kad ce ga vidis, kad i Mikija od mirabilis" etc, etc... E, vronski, gluperdo

..."tako mi vronskog", "da mi umre vronski ako lazem"...
Nastavi niz
Go to Top of Page

vronski 2
Senior Member

2381 Posts

Member since 11/10/2009

Posted - 19/01/2010 : 20:33:06  Show Profile Show Extended Profile  Send vronski 2 a Private Message
U oktobru sam čuo za neke planove da se krene sa Nikom i Julijom tokom ove godine ali niam tada znao ime izdavača. Kada je krajem decembra ovaj bolesnik na Krstarici najavio Mikija, Nika, Juliju i ostale pomislio sam da je to-to! Kontaktirao sam ga preko mejla koji je stavio na Krstaricu sa namerom da kao novinar medijski propratim izlazak novih junaka a tada mi je taj neko kos e portpisao na mejlu kao Živadin Stevanović ponudio da budem njihov portparol u smislu da najavljujem javnosti nove projekte i izdanja! Nedugo potom sa tel. broja koji sam u prethodnom postu naveo javio mi se "Živadin Jovanović" i potvrdio da je promocija 18 januara u SKC! U kasnijim mejlovima( koje su juče u SKC videli Colt i još nekolicina forumaša)dotični je nejevio i gostovanje Mastantuona! Želeći da obavestim strip fanove pustio sam na topic sve te laži i priznajem da sam ispao NEVEROVATNO GLUP da me neko ovako nasanka i da nisam sve prvo proverio! meni nikakva funkcija nije bila potrebna jer imam svoj posao i firmu u kojoj radim, želeo sam da doprinesem širenju novih vesti iz strip izdavaštva za koje nisam mogao da pomislim da će neki ludak mesec dana da ih izmišlja!
I to mu nije bilo dosta, već sada na Krstarici nastavlja da laže, da me blati i i dalje najavljuej Kapetana Mikija, pa šta on misli šta smo mi? DEBILI? BUDALE?
Trebalo bi da zahtevamo od moderatora Krstarice da se otkrije identitet ovog prevaranta, a ja ću to svakako uraditi jer imam svoje veze kao i svaki novinar i TUŽIĆU GA zbog davanja lažnih informacija i dovođenja mog imena u krajnje negativan kontekst!
ovo nije više šala, stvar je vrlo ozbiljna i molim vas da to shvatite!
Go to Top of Page

mrmada
Junior Member

Serbia
440 Posts

Member since 05/04/2009

Posted - 19/01/2010 : 20:43:42  Show Profile Show Extended Profile  Send mrmada a Private Message
A moze li da se dobije topic sa krstarice gde on i dalje najavljuje Mikija?Voleo bih to da vidim.
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
27621 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 19/01/2010 : 20:44:17  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

Grujah.
Advanced Member

Serbia
3254 Posts

Member since 28/07/2009

Posted - 19/01/2010 : 20:44:56  Show Profile Show Extended Profile  Send Grujah. a Private Message
quote:
Originally posted by mrmada

A moze li da se dobije topic sa krstarice gde on i dalje najavljuje Mikija?Voleo bih to da vidim.

prva strana prvi post. imas link.
Go to Top of Page

dessa
Advanced Member

Serbia
4357 Posts

Member since 19/11/2008

Posted - 19/01/2010 : 20:45:48  Show Profile Show Extended Profile  Send dessa a Private Message
http://forum.krstarica.com/showthread.php?t=339578&page=2
Ha, ha, Miarabilis obrisao post.
Go to Top of Page

gibica
Junior Member

Serbia
488 Posts

Member since 22/03/2009

Posted - 19/01/2010 : 20:46:28  Show Profile Show Extended Profile  Send gibica a Private Message
quote:
Originally posted by mrmada

Obrisao je tekst poruke sa krstarice

I don't care to belong to a club that accepts people like me as members.
Go to Top of Page

vronski 2
Senior Member

2381 Posts

Member since 11/10/2009

Posted - 19/01/2010 : 20:50:27  Show Profile Show Extended Profile  Send vronski 2 a Private Message
Narode očigledno imamo posla sa pravim bolesnikom koji je nasankao sve nas a mene (dobrim delom i mojom krivicom) najviše! Poleteo sam vođen novinarskim senzacionalizmom, uveren ozbiljnim rečima i željom da prvi sa vama podelim nove vesti iz oblasti stripa! Znam, pogrešio sam ali ako mi je ovo bila kazna, mislim da je dovoljna jer je i moja porodica uznemirena ovim lažima i blaćenjem mog imena bez ikakvog razloga!
Sve nas je napravio magarcima i pitam se ima li ta kreatura imalo morala da nekome ovako komplikuje život!
Go to Top of Page

kasper
Advanced Member

10924 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 19/01/2010 : 20:51:55  Show Profile Show Extended Profile  Send kasper a Private Message
quote:
Originally posted by vronski 2
Sve nas je napravio magarcima i pitam se ima li ta kreatura imalo morala da nekome ovako komplikuje život!

Ne trpaj sve nas u to tvoje sve nas. Meni ovo je sve ovo licno zabavno, posto me K. Miki nije tangirao

Edited by - kasper on 19/01/2010 20:52:44
Go to Top of Page

zeljko
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
17906 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 19/01/2010 : 20:54:18  Show Profile Show Extended Profile  Send zeljko a Private Message
jarane ako sad ne lažeš popušio si
ukratko

ako nisi kriv... ovo sve treba fino da se dokumentuje i preda nekome od profesora na studiju novinarstva i lijepo da se to sistemski proanalizira
kako bi se ove gluposti smanjile

bit će to Vronski metoda razlučivanja istine od laži

jarane ušao si u povijest i mi s tobom
u negativnom nažalost

Utabanim stazama ocaja!
Go to Top of Page

Pajtos
Advanced Member

Sierra Leone
4694 Posts

Member since 28/07/2008

Posted - 19/01/2010 : 20:57:49  Show Profile Show Extended Profile  Send Pajtos a Private Message
Ovo je vec spradacina sa stripofilima! Taj "Zivadin" misli da je Stripovi.com rasadnik budala...Treba sad masovno da odemo na Krstaricu i da mu ispominjamo familiju!
Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11102 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 19/01/2010 : 20:59:58  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message
quote:

Narode očigledno imamo posla sa pravim bolesnikom

Odveo jedan brat drugoga na Ugljan ( za mlađe napomena: otok sa bolnicom za mentalno uskraćene ) sa namjerom da ga smjesti u bolnicu. Doktor zatraži razgovor sa njima i nakon dva sata razgovora upita:
>> Dobro, sad mi samo recite koji od vas dvojice ostaje?

*istinita priča
quote:
koji je nasankao sve nas a mene (dobrim delom i mojom krivicom)

Ne nego mojom!
quote:
Poleteo sam vođen novinarskim senzacionalizmom,

Ima neka poslovica sa letom i padom...
quote:
ali ako mi je ovo bila kazna,

Nedovoljna!
quote:
mislim da je dovoljna jer je i moja porodica uznemirena ovim lažima i blaćenjem mog imena bez ikakvog razloga!

Kakvog imena? Baš ti nešto profil prepunjen.

"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter
Go to Top of Page

realist
Senior Member

Croatia
1206 Posts

Member since 09/09/2003

Posted - 19/01/2010 : 21:00:53  Show Profile Show Extended Profile  Send realist a Private Message
quote:

Trebalo bi da zahtevamo od moderatora Krstarice da se otkrije identitet ovog prevaranta, a ja ću to svakako uraditi jer imam svoje veze kao i svaki novinar i TUŽIĆU GA zbog davanja lažnih informacija i dovođenja mog imena u krajnje negativan kontekst!
ovo nije više šala, stvar je vrlo ozbiljna i molim vas da to shvatite!

--------------------------------------------

Da, povuci svoje veze, to ti je jača strana

Diplomiraj brzo i bez puno truda:

http://studirajlukavo.blog.hr/
Go to Top of Page

ponki
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3113 Posts

Member since 20/09/2008

Posted - 19/01/2010 : 21:01:07  Show Profile Show Extended Profile  Send ponki a Private Message
Ovo je sve urnebesnije
Jedan od nasankanih - Kit Carson nakon svega ovoga je ostao bez teksta sto je meni jos nevjerojatnije od svega ostaloga
vjerovatno ceka da se sve slegne u nekom skrivenom kutku i izviri samo povremeno da pita Texa "jel' se prestalo pricati o Mirabilisu i kapetan Mikiju"

Be yourself; everyone else is already taken.
Go to Top of Page

Kit Carson
Advanced Member

Serbia
11593 Posts

Member since 19/11/2008

Posted - 19/01/2010 : 21:04:32  Show Profile Show Extended Profile  Send Kit Carson a Private Message
quote:
Originally posted by ponki

Ovo je sve urnebesnije
Jedan od nasankanih - Kit Carson nakon svega ovoga je ostao bez teksta sto je meni jos nevjerojatnije od svega ostaloga
vjerovatno ceka da se sve slegne u nekom skrivenom kutku i izviri samo povremeno da pita Texa "jel' se prestalo pricati o Mirabilisu i kapetan Mikiju"

Ne bre Ponki, nego cekam ispred trafike. Jos uvek se nadam.

Inace, ja sam se fino zabavio citajuci ovaj topic.

Ubrzajte Texa u koloru na 2 mesecno!
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 19/01/2010 : 21:05:29  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message
Drz se Vronski legendo..

"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva"
Go to Top of Page

provodina
Average Member

Croatia
897 Posts

Member since 07/05/2007

Posted - 19/01/2010 : 21:07:43  Show Profile Show Extended Profile  Send provodina a Yahoo! Message  Send provodina a Private Message
Go to Top of Page

Pajtos
Advanced Member

Sierra Leone
4694 Posts

Member since 28/07/2008

Posted - 19/01/2010 : 21:09:18  Show Profile Show Extended Profile  Send Pajtos a Private Message
Jebes mi Zivadina ako ista razumem ovdi...
Go to Top of Page

ponki
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3113 Posts

Member since 20/09/2008

Posted - 19/01/2010 : 21:09:56  Show Profile Show Extended Profile  Send ponki a Private Message
quote:
Originally posted by Kit Carson

quote:
Originally posted by ponki

Ovo je sve urnebesnije

Ne bre Ponki, nego cekam ispred trafike. Jos uvek se nadam.

Inace, ja sam se fino zabavio citajuci ovaj topic.

zabavljas se sad citajuci ovaj topic...a ti si skupa sa Vronjskim ovdje djelio informacije...on iz prve ruke a ti sa FB...

i tebe u katran i perje sto Vronjski da nadrlja sam

Be yourself; everyone else is already taken.
Go to Top of Page

Bob Rok
Advanced Member

4922 Posts

Member since 11/03/2009

Posted - 19/01/2010 : 21:09:57  Show Profile Show Extended Profile  Send Bob Rok a Private Message
"Ako je tu moja zena Lepa, neka digne ruku". E, Srecko, Srecko, bas si nesrecko... Prao ruke sa Aće, nece ih operes... A sto je najgore uznemirio si mi zemljaci, Karsona i Cronosa...

Ja se zovem El-Muhammed, iz plemena starih Azra, sto za ljubav zivot gube i umiru kada ljube.
Go to Top of Page

Bob Rok
Advanced Member

4922 Posts

Member since 11/03/2009

Posted - 19/01/2010 : 21:10:59  Show Profile Show Extended Profile  Send Bob Rok a Private Message
"Niko nije kriv sto je vetar kriv"

Ja se zovem El-Muhammed, iz plemena starih Azra, sto za ljubav zivot gube i umiru kada ljube.
Go to Top of Page

Bob Rok
Advanced Member

4922 Posts

Member since 11/03/2009

Posted - 19/01/2010 : 21:14:45  Show Profile Show Extended Profile  Send Bob Rok a Private Message
quote:
Originally posted by Tex Willer

quote:
Originally posted by Bob Rok

Sad imamo o cemu da pricamo, uvescemo vronskog u svakodnevni sleng, "Lazes ko vronski...", "Da bog da ti vronski bude laufer", "Nestao je ko mirabilis", "Znas kad ce ga vidis, kad i Mikija od mirabilis" etc, etc... E, vronski, gluperdo

..."tako mi vronskog", "da mi umre vronski ako lazem"...
Nastavi niz

"Mars u vronsku materinu", "Jedi vronskog", "Ako lazem, nek mi vronski otpadne" Sad ti!

Go to Top of Page

Duh_koji_hoda
Advanced Member

Serbia
3246 Posts

Member since 30/01/2003

Posted - 19/01/2010 : 21:17:02  Show Profile Show Extended Profile  Send Duh_koji_hoda a Private Message
quote:

Narode očigledno imamo posla sa pravim bolesnikom koji je nasankao sve nas a mene (dobrim delom i mojom krivicom) najviše! Poleteo sam vođen novinarskim senzacionalizmom, uveren ozbiljnim rečima i željom da prvi sa vama podelim nove vesti iz oblasti stripa! Znam, pogrešio sam ali ako mi je ovo bila kazna, mislim da je dovoljna jer je i moja porodica uznemirena ovim lažima i blaćenjem mog imena bez ikakvog razloga!

... pa ne bi se ja slozio... jedino si ti tu ispao magarac... a onda si ti nasankao skoro sve ostale... inace, sto se novinarstva tice, dovoljno je bilo pogledati u cobissu ili privrednom registru... a sto se senzacionalizma tice to nikako ne spada u ozbiljno novinarstvo, osim ukoliko novine tipa Kurira, Presa, Gazete, Pravde i slicne ne smatras ozbiljnim novinama...

Edited by - Duh_koji_hoda on 19/01/2010 21:18:10
Go to Top of Page
Page: of 72 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.31 seconds. Snitz Forums 2000