Author |
Topic  |
Grujah.
Advanced Member

Serbia
3254 Posts
Member since 28/07/2009 |
|
Magico_Vento
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
1181 Posts
Member since 10/01/2010 |
|
Tex Willer
Advanced Member

Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts
Member since 17/09/2005 |
Posted - 19/01/2010 : 20:24:22
|
quote: Originally posted by Bob Rok
Sad imamo o cemu da pricamo, uvescemo vronskog u svakodnevni sleng, "Lazes ko vronski...", "Da bog da ti vronski bude laufer", "Nestao je ko mirabilis", "Znas kad ce ga vidis, kad i Mikija od mirabilis" etc, etc... E, vronski, gluperdo 
..."tako mi vronskog", "da mi umre vronski ako lazem"... Nastavi niz |
 |
|
vronski 2
Senior Member

2381 Posts
Member since 11/10/2009 |
Posted - 19/01/2010 : 20:33:06
|
U oktobru sam čuo za neke planove da se krene sa Nikom i Julijom tokom ove godine ali niam tada znao ime izdavača. Kada je krajem decembra ovaj bolesnik na Krstarici najavio Mikija, Nika, Juliju i ostale pomislio sam da je to-to! Kontaktirao sam ga preko mejla koji je stavio na Krstaricu sa namerom da kao novinar medijski propratim izlazak novih junaka a tada mi je taj neko kos e portpisao na mejlu kao Živadin Stevanović ponudio da budem njihov portparol u smislu da najavljujem javnosti nove projekte i izdanja! Nedugo potom sa tel. broja koji sam u prethodnom postu naveo javio mi se "Živadin Jovanović" i potvrdio da je promocija 18 januara u SKC! U kasnijim mejlovima( koje su juče u SKC videli Colt i još nekolicina forumaša)dotični je nejevio i gostovanje Mastantuona! Želeći da obavestim strip fanove pustio sam na topic sve te laži i priznajem da sam ispao NEVEROVATNO GLUP da me neko ovako nasanka i da nisam sve prvo proverio! meni nikakva funkcija nije bila potrebna jer imam svoj posao i firmu u kojoj radim, želeo sam da doprinesem širenju novih vesti iz strip izdavaštva za koje nisam mogao da pomislim da će neki ludak mesec dana da ih izmišlja! I to mu nije bilo dosta, već sada na Krstarici nastavlja da laže, da me blati i i dalje najavljuej Kapetana Mikija, pa šta on misli šta smo mi? DEBILI? BUDALE? Trebalo bi da zahtevamo od moderatora Krstarice da se otkrije identitet ovog prevaranta, a ja ću to svakako uraditi jer imam svoje veze kao i svaki novinar i TUŽIĆU GA zbog davanja lažnih informacija i dovođenja mog imena u krajnje negativan kontekst! ovo nije više šala, stvar je vrlo ozbiljna i molim vas da to shvatite! |
 |
|
mrmada
Junior Member

Serbia
440 Posts
Member since 05/04/2009 |
|
jaki
Advanced Member

Croatia
27621 Posts
Member since 13/03/2004 |
|
Grujah.
Advanced Member

Serbia
3254 Posts
Member since 28/07/2009 |
Posted - 19/01/2010 : 20:44:56
|
quote: Originally posted by mrmada
A moze li da se dobije topic sa krstarice gde on i dalje najavljuje Mikija?Voleo bih to da vidim.
prva strana prvi post. imas link. |
 |
|
dessa
Advanced Member

Serbia
4357 Posts
Member since 19/11/2008 |
|
gibica
Junior Member

Serbia
488 Posts
Member since 22/03/2009 |
Posted - 19/01/2010 : 20:46:28
|
quote: Originally posted by mrmada
A moze li da se dobije topic sa krstarice gde on i dalje najavljuje Mikija?Voleo bih to da vidim.
Obrisao je tekst poruke sa krstarice |
I don't care to belong to a club that accepts people like me as members. |
 |
|
vronski 2
Senior Member

2381 Posts
Member since 11/10/2009 |
Posted - 19/01/2010 : 20:50:27
|
Narode očigledno imamo posla sa pravim bolesnikom koji je nasankao sve nas a mene (dobrim delom i mojom krivicom) najviše! Poleteo sam vođen novinarskim senzacionalizmom, uveren ozbiljnim rečima i željom da prvi sa vama podelim nove vesti iz oblasti stripa! Znam, pogrešio sam ali ako mi je ovo bila kazna, mislim da je dovoljna jer je i moja porodica uznemirena ovim lažima i blaćenjem mog imena bez ikakvog razloga! Sve nas je napravio magarcima i pitam se ima li ta kreatura imalo morala da nekome ovako komplikuje život! |
 |
|
kasper
Advanced Member

10924 Posts
Member since 04/11/2001 |
Posted - 19/01/2010 : 20:51:55
|
quote: Originally posted by vronski 2 Sve nas je napravio magarcima i pitam se ima li ta kreatura imalo morala da nekome ovako komplikuje život!
Ne trpaj sve nas u to tvoje sve nas. Meni ovo je sve ovo licno zabavno, posto me K. Miki nije tangirao  |
Edited by - kasper on 19/01/2010 20:52:44 |
 |
|
zeljko
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
17906 Posts
Member since 02/08/2002 |
Posted - 19/01/2010 : 20:54:18
|
jarane ako sad ne lažeš popušio si ukratko
ako nisi kriv... ovo sve treba fino da se dokumentuje i preda nekome od profesora na studiju novinarstva i lijepo da se to sistemski proanalizira kako bi se ove gluposti smanjile
bit će to Vronski metoda razlučivanja istine od laži
jarane ušao si u povijest i mi s tobom u negativnom nažalost |
Utabanim stazama ocaja! |
 |
|
Pajtos
Advanced Member

.jpg)
Sierra Leone
4694 Posts
Member since 28/07/2008 |
Posted - 19/01/2010 : 20:57:49
|
Ovo je vec spradacina sa stripofilima! Taj "Zivadin" misli da je Stripovi.com rasadnik budala...Treba sad masovno da odemo na Krstaricu i da mu ispominjamo familiju!  |
 |
|
Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11102 Posts
Member since 15/11/2002 |
Posted - 19/01/2010 : 20:59:58
|
quote: Originally posted by vronski 2
Narode očigledno imamo posla sa pravim bolesnikom
Odveo jedan brat drugoga na Ugljan ( za mlađe napomena: otok sa bolnicom za mentalno uskraćene ) sa namjerom da ga smjesti u bolnicu. Doktor zatraži razgovor sa njima i nakon dva sata razgovora upita: >> Dobro, sad mi samo recite koji od vas dvojice ostaje?
*istinita priča
quote: Originally posted by vronski 2 koji je nasankao sve nas a mene (dobrim delom i mojom krivicom)
Ne nego mojom!
quote: Originally posted by vronski 2 Poleteo sam vođen novinarskim senzacionalizmom,
Ima neka poslovica sa letom i padom...
quote: Originally posted by vronski 2 ali ako mi je ovo bila kazna,
Nedovoljna!
quote: Originally posted by vronski 2 mislim da je dovoljna jer je i moja porodica uznemirena ovim lažima i blaćenjem mog imena bez ikakvog razloga!
Kakvog imena? Baš ti nešto profil prepunjen. |
"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter |
 |
|
realist
Senior Member

Croatia
1206 Posts
Member since 09/09/2003 |
Posted - 19/01/2010 : 21:00:53
|
Trebalo bi da zahtevamo od moderatora Krstarice da se otkrije identitet ovog prevaranta, a ja ću to svakako uraditi jer imam svoje veze kao i svaki novinar i TUŽIĆU GA zbog davanja lažnih informacija i dovođenja mog imena u krajnje negativan kontekst! ovo nije više šala, stvar je vrlo ozbiljna i molim vas da to shvatite!
--------------------------------------------
Da, povuci svoje veze, to ti je jača strana  |
Diplomiraj brzo i bez puno truda:
http://studirajlukavo.blog.hr/ |
 |
|
ponki
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3113 Posts
Member since 20/09/2008 |
Posted - 19/01/2010 : 21:01:07
|
Ovo je sve urnebesnije   Jedan od nasankanih - Kit Carson nakon svega ovoga je ostao bez teksta sto je meni jos nevjerojatnije od svega ostaloga   vjerovatno ceka da se sve slegne u nekom skrivenom kutku i izviri samo povremeno da pita Texa "jel' se prestalo pricati o Mirabilisu i kapetan Mikiju"    |
Be yourself; everyone else is already taken. |
 |
|
Kit Carson
Advanced Member

Serbia
11593 Posts
Member since 19/11/2008 |
Posted - 19/01/2010 : 21:04:32
|
quote: Originally posted by ponki
Ovo je sve urnebesnije   Jedan od nasankanih - Kit Carson nakon svega ovoga je ostao bez teksta sto je meni jos nevjerojatnije od svega ostaloga   vjerovatno ceka da se sve slegne u nekom skrivenom kutku i izviri samo povremeno da pita Texa "jel' se prestalo pricati o Mirabilisu i kapetan Mikiju"   
Ne bre Ponki, nego cekam ispred trafike. Jos uvek se nadam.    
Inace, ja sam se fino zabavio citajuci ovaj topic. |
Ubrzajte Texa u koloru na 2 mesecno! |
 |
|
brni
Advanced Member

.jpg)
Croatia
10434 Posts
Member since 18/06/2009 |
|
provodina
Average Member

Croatia
897 Posts
Member since 07/05/2007 |
|
Pajtos
Advanced Member

.jpg)
Sierra Leone
4694 Posts
Member since 28/07/2008 |
|
ponki
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3113 Posts
Member since 20/09/2008 |
Posted - 19/01/2010 : 21:09:56
|
quote: Originally posted by Kit Carson
quote: Originally posted by ponki
Ovo je sve urnebesnije   Jedan od nasankanih - Kit Carson nakon svega ovoga je ostao bez teksta sto je meni jos nevjerojatnije od svega ostaloga   vjerovatno ceka da se sve slegne u nekom skrivenom kutku i izviri samo povremeno da pita Texa "jel' se prestalo pricati o Mirabilisu i kapetan Mikiju"   
Ne bre Ponki, nego cekam ispred trafike. Jos uvek se nadam.    
Inace, ja sam se fino zabavio citajuci ovaj topic.
zabavljas se sad citajuci ovaj topic...a ti si skupa sa Vronjskim ovdje djelio informacije...on iz prve ruke a ti sa FB...
i tebe u katran i perje sto Vronjski da nadrlja sam   |
Be yourself; everyone else is already taken. |
 |
|
Bob Rok
Advanced Member

4922 Posts
Member since 11/03/2009 |
Posted - 19/01/2010 : 21:09:57
|
"Ako je tu moja zena Lepa, neka digne ruku". E, Srecko, Srecko, bas si nesrecko... Prao ruke sa Aće, nece ih operes... A sto je najgore uznemirio si mi zemljaci, Karsona i Cronosa...  |
Ja se zovem El-Muhammed, iz plemena starih Azra, sto za ljubav zivot gube i umiru kada ljube. |
 |
|
Bob Rok
Advanced Member

4922 Posts
Posted - 19/01/2010 : 21:10:59
|
"Niko nije kriv sto je vetar kriv"    |
Ja se zovem El-Muhammed, iz plemena starih Azra, sto za ljubav zivot gube i umiru kada ljube. |
 |
|
Bob Rok
Advanced Member

4922 Posts
Posted - 19/01/2010 : 21:14:45
|
quote: Originally posted by Tex Willer
quote: Originally posted by Bob Rok
Sad imamo o cemu da pricamo, uvescemo vronskog u svakodnevni sleng, "Lazes ko vronski...", "Da bog da ti vronski bude laufer", "Nestao je ko mirabilis", "Znas kad ce ga vidis, kad i Mikija od mirabilis" etc, etc... E, vronski, gluperdo 
..."tako mi vronskog", "da mi umre vronski ako lazem"... Nastavi niz
"Mars u vronsku materinu", "Jedi vronskog", "Ako lazem, nek mi vronski otpadne" Sad ti!   |
 |
|
Duh_koji_hoda
Advanced Member

Serbia
3246 Posts
Member since 30/01/2003 |
Posted - 19/01/2010 : 21:17:02
|
Narode očigledno imamo posla sa pravim bolesnikom koji je nasankao sve nas a mene (dobrim delom i mojom krivicom) najviše! Poleteo sam vođen novinarskim senzacionalizmom, uveren ozbiljnim rečima i željom da prvi sa vama podelim nove vesti iz oblasti stripa! Znam, pogrešio sam ali ako mi je ovo bila kazna, mislim da je dovoljna jer je i moja porodica uznemirena ovim lažima i blaćenjem mog imena bez ikakvog razloga! Sve nas je napravio magarcima i pitam se ima li ta kreatura imalo morala da nekome ovako komplikuje život!
... pa ne bi se ja slozio... jedino si ti tu ispao magarac... a onda si ti nasankao skoro sve ostale... inace, sto se novinarstva tice, dovoljno je bilo pogledati u cobissu ili privrednom registru... a sto se senzacionalizma tice to nikako ne spada u ozbiljno novinarstvo, osim ukoliko novine tipa Kurira, Presa, Gazete, Pravde i slicne ne smatras ozbiljnim novinama... |
|
Edited by - Duh_koji_hoda on 19/01/2010 21:18:10 |
 |
|
Topic  |
|