Author |
Topic  |
jaki
Advanced Member

Croatia
27624 Posts
Member since 13/03/2004 |
Posted - 19/01/2010 : 21:17:21
|
quote: Originally posted by Pajtos
Ovo je vec spradacina sa stripofilima! Taj "Zivadin" misli da je Stripovi.com rasadnik budala...Treba sad masovno da odemo na Krstaricu i da mu ispominjamo familiju! 
Zar nije? |
Ja sam fetišist papira! |
 |
|
Duh_koji_hoda
Advanced Member

Serbia
3246 Posts
Member since 30/01/2003 |
Posted - 19/01/2010 : 21:18:37
|
quote: Originally posted by jaki
quote: Originally posted by Pajtos
Ovo je vec spradacina sa stripofilima! Taj "Zivadin" misli da je Stripovi.com rasadnik budala...Treba sad masovno da odemo na Krstaricu i da mu ispominjamo familiju! 
Zar nije?
amen    |
|
 |
|
Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11102 Posts
Member since 15/11/2002 |
Posted - 19/01/2010 : 21:19:02
|
Pa da se vratimo na temu...
Uskoro kreću dva nova izdanja. Odnosno jedno staro i jedno novo, tj. kod nas neobjavljeno.  |
"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter |
 |
|
provodina
Average Member

Croatia
897 Posts
Member since 07/05/2007 |
|
Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11102 Posts
|
brni
Advanced Member

.jpg)
Croatia
10434 Posts
Member since 18/06/2009 |
|
Kit Carson
Advanced Member

Serbia
11593 Posts
Member since 19/11/2008 |
Posted - 19/01/2010 : 21:23:55
|
quote: Originally posted by ponki
i tebe u katran i perje sto Vronjski da nadrlja sam  

Svakom po zasluzi. Meni samo perje.    |
Ubrzajte Texa u koloru na 2 mesecno! |
 |
|
---dp---
Advanced Member

17232 Posts
Member since 26/10/2001 |
Posted - 19/01/2010 : 21:27:51
|
quote: Originally posted by Renky
Uskoro kreću dva nova izdanja. Odnosno jedno staro i jedno novo, tj. kod nas neobjavljeno. 
Sto je najinterenastnije, ovo je istina. Samo je pitanje sta podrazumevas pod "nas" |
 |
|
wele
Advanced Member

Montenegro
3727 Posts
Member since 21/12/2009 |
|
---dp---
Advanced Member

17232 Posts
|
---dp---
Advanced Member

17232 Posts
Posted - 19/01/2010 : 21:29:59
|
quote: Originally posted by Duh_koji_hoda
... pa ne bi se ja slozio... jedino si ti tu ispao magarac... a onda si ti nasankao skoro sve ostale... inace, sto se novinarstva tice, dovoljno je bilo pogledati u cobissu ili privrednom registru... a sto se senzacionalizma tice to nikako ne spada u ozbiljno novinarstvo, osim ukoliko novine tipa Kurira, Presa, Gazete, Pravde i slicne ne smatras ozbiljnim novinama...
Ne bih se ni ja slozio sa tobom... malo je vise tu magaraca bilo ovih nedelja |
 |
|
Kit Carson
Advanced Member

Serbia
11593 Posts
Posted - 19/01/2010 : 21:31:33
|
quote: Originally posted by ---dp---
Uskoro kreću dva nova izdanja. Odnosno jedno staro i jedno novo, tj. kod nas neobjavljeno. 
Sto je najinterenastnije, ovo je istina. Samo je pitanje sta podrazumevas pod "nas"
Ja ne verujem dok Vronski ne potvrdi ili bar dok ne vidim na FB.   |
Ubrzajte Texa u koloru na 2 mesecno! |
 |
|
---dp---
Advanced Member

17232 Posts
Posted - 19/01/2010 : 21:34:27
|
quote: Originally posted by wele
vronski,tesko mi ja da povjerujem da si i ti izigran...bilo kakve dokaze da izlazes sad...ovo je tvoja zajebancija sve
Ja verujem da jeste a nisam jedini sa tim misljenjem. Neko je ovde pre par strana izneo jako interesantnu pretpostavku, ali niko od drveca ne vidi sumu, pa je niko nije primetio. Ne, ne bih da licitiram i pogadjam obzriom da nemam nikakve dokaze, ali taj mi je post privukao paznju i potvrdio da nisam bio jedini sa takvom pretpostavkom. |
 |
|
wele
Advanced Member

Montenegro
3727 Posts
|
Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11102 Posts
Posted - 19/01/2010 : 21:46:17
|
Sto je najinterenastnije, ovo je istina. Samo je pitanje sta podrazumevas pod "nas"
Zar itko sumnja u moj insideinfo?  
Hi hi hi |
"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter |
 |
|
zlikovski
Senior Member

Croatia
1090 Posts
Member since 21/03/2008 |
Posted - 19/01/2010 : 21:47:49
|
vronski,tesko mi ja da povjerujem da si i ti izigran...bilo kakve dokaze da izlazes sad...ovo je tvoja zajebancija sve
Ja verujem da jeste a nisam jedini sa tim misljenjem. Neko je ovde pre par strana izneo jako interesantnu pretpostavku, ali niko od drveca ne vidi sumu, pa je niko nije primetio. Ne, ne bih da licitiram i pogadjam obzriom da nemam nikakve dokaze, ali taj mi je post privukao paznju i potvrdio da nisam bio jedini sa takvom pretpostavkom.
misliš li na ispipavanje tržišta od strane VČ-a |
Grad - to ste vi. |
 |
|
---dp---
Advanced Member

17232 Posts
Posted - 19/01/2010 : 21:48:56
|
cekaj,ti mislis da je vronski kriv ili ne?koji post?bas me zanima...
Ma naravno da je kriv, ali daleko od toga da je sve sam smislio, obzirom da ga znamo vec duze, znamo kolika je "paljevina"... Nije on sposoban za ovako nesto iako, ko zna, nakon ovoga ce mnogima stosta pasti na pamet ali nece vise proci, bar ne ovde na ovom forumu |
 |
|
dessa
Advanced Member

Serbia
4357 Posts
Posted - 19/01/2010 : 21:51:12
|
quote: Originally posted by Bob Rok
quote: Originally posted by Tex Willer
quote: Originally posted by Bob Rok
Sad imamo o cemu da pricamo, uvescemo vronskog u svakodnevni sleng, "Lazes ko vronski...", "Da bog da ti vronski bude laufer", "Nestao je ko mirabilis", "Znas kad ce ga vidis, kad i Mikija od mirabilis" etc, etc... E, vronski, gluperdo 
..."tako mi vronskog", "da mi umre vronski ako lazem"... Nastavi niz
"Mars u vronsku materinu", "Jedi vronskog", "Ako lazem, nek mi vronski otpadne" Sad ti!  
Uvatiš me za vronskog; prso ko vronski; ko drugome jamu kopa-vronski u nju upada; jedan vronski ne čini Mirabilis; bolje biti pijan-nego vronski; šta je starije: vronski ili jaje; video vronski da se žaba potkiva, pa i on digo nogu; um caruje, vronski klade valja; ne ceni vronskog po rogovima, ni čoveka po brkovima; bolje vrabac u ruci, nego vronski na grani; spolja gladac, a unutra vronski; pijan govori ono što vronski misli; sto mu vronskih; nek ide sve u vronskog... |
 |
|
---dp---
Advanced Member

17232 Posts
Posted - 19/01/2010 : 21:51:17
|
quote: Originally posted by Kit Carson
Ja ne verujem dok Vronski ne potvrdi ili bar dok ne vidim na FB.  
Ako je ovo "velika zavera", sledeca ujdurma ce se zvati "velika istina", a pocece tako sto niko nece verovati u zaista ozbiljne namere izdavaca da krene sa nekim novim izdanjima. Zavrsnica te nove price bice da ce naki forumasi kupiti najnovijiji broj Kapetana Mikija (ili cega vec) a nece verovati da su ga kupili  |
 |
|
wele
Advanced Member

Montenegro
3727 Posts
|
---dp---
Advanced Member

17232 Posts
Posted - 19/01/2010 : 22:05:21
|
quote: Originally posted by dessa
Uvatiš me za vronskog; prso ko vronski; ko Vronskom jamu kopa-lakoverni u nju upada; jedan vronski ne čini Mirabilis; bolje biti Vronski-nego naivan; šta je starije: vronski ili jaje; videla baba da se Vronski potkiva, pa i ona digla nogu; um caruje, vronski klade valja; ne ceni izdavaca po Vronskom, ni čoveka po brkovima; bolje vrabac u ruci, nego vronski portparol na konferencija za stampu; spolja Vronski, a unutra Vonjski; Vronski govori ono što Mirabillis misli; sto mu vronskih; nek ide sve u vronskog...
Ja sam neke od ovih malo prepravio  |
 |
|
---dp---
Advanced Member

17232 Posts
|
dilan kucko
Average Member

Montenegro
835 Posts
Member since 12/11/2009 |
|
dilan kucko
Average Member

Montenegro
835 Posts
Member since 12/11/2009 |
|
lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 19/01/2010 : 22:13:13
|
..."tako mi vronskog", "da mi umre vronski ako lazem"... Nastavi niz [/quote] "Mars u vronsku materinu", "Jedi vronskog", "Ako lazem, nek mi vronski otpadne" Sad ti!   [/quote] Uvatiš me za vronskog; prso ko vronski; ko drugome jamu kopa-vronski u nju upada; jedan vronski ne čini Mirabilis; bolje biti pijan-nego vronski; šta je starije: vronski ili jaje; video vronski da se žaba potkiva, pa i on digo nogu; um caruje, vronski klade valja; ne ceni vronskog po rogovima, ni čoveka po brkovima; bolje vrabac u ruci, nego vronski na grani; spolja gladac, a unutra vronski; pijan govori ono što vronski misli; sto mu vronskih; nek ide sve u vronskog... [/quote]
zaboravija si : puca mi vronski,boli me vronski...    |
You stared at the abyss, you'll never rest in peace |
 |
|
Topic  |
|