forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Mirabilisa - Novi izdavac?
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 72

jaki
Advanced Member

Croatia
27624 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 19/01/2010 : 21:17:21  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message
quote:
Originally posted by Pajtos

Ovo je vec spradacina sa stripofilima! Taj "Zivadin" misli da je Stripovi.com rasadnik budala...Treba sad masovno da odemo na Krstaricu i da mu ispominjamo familiju!

Zar nije?

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

Duh_koji_hoda
Advanced Member

Serbia
3246 Posts

Member since 30/01/2003

Posted - 19/01/2010 : 21:18:37  Show Profile Show Extended Profile  Send Duh_koji_hoda a Private Message
quote:
Originally posted by jaki

quote:
Originally posted by Pajtos

Ovo je vec spradacina sa stripofilima! Taj "Zivadin" misli da je Stripovi.com rasadnik budala...Treba sad masovno da odemo na Krstaricu i da mu ispominjamo familiju!

Zar nije?

amen

Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11102 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 19/01/2010 : 21:19:02  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message
Pa da se vratimo na temu...

Uskoro kreću dva nova izdanja. Odnosno jedno staro i jedno novo, tj. kod nas neobjavljeno.

"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter
Go to Top of Page

provodina
Average Member

Croatia
897 Posts

Member since 07/05/2007

Posted - 19/01/2010 : 21:19:59  Show Profile Show Extended Profile  Send provodina a Yahoo! Message  Send provodina a Private Message
Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11102 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 19/01/2010 : 21:21:38  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message
I usput!

http://www.stripovi.com/index.asp?page=auction-view&ID=2020057

"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 19/01/2010 : 21:23:40  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message

"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva"
Go to Top of Page

Kit Carson
Advanced Member

Serbia
11593 Posts

Member since 19/11/2008

Posted - 19/01/2010 : 21:23:55  Show Profile Show Extended Profile  Send Kit Carson a Private Message
quote:
Originally posted by ponki

i tebe u katran i perje sto Vronjski da nadrlja sam

Svakom po zasluzi. Meni samo perje.

Ubrzajte Texa u koloru na 2 mesecno!
Go to Top of Page

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 19/01/2010 : 21:27:51  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message
quote:
Originally posted by Renky

Uskoro kreću dva nova izdanja. Odnosno jedno staro i jedno novo, tj. kod nas neobjavljeno.

Sto je najinterenastnije, ovo je istina. Samo je pitanje sta podrazumevas pod "nas"
Go to Top of Page

wele
Advanced Member

Montenegro
3727 Posts

Member since 21/12/2009

Posted - 19/01/2010 : 21:28:48  Show Profile Show Extended Profile  Send wele a Private Message
vronski,tesko mi ja da povjerujem da si i ti izigran...bilo kakve dokaze da izlazes sad...ovo je tvoja zajebancija sve
Go to Top of Page

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 19/01/2010 : 21:28:56  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message
quote:
Originally posted by realist

[quote]Originally posted by vronski 2

Da, povuci svoje veze, to ti je jača strana

Go to Top of Page

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 19/01/2010 : 21:29:59  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message
quote:
Originally posted by Duh_koji_hoda

... pa ne bi se ja slozio... jedino si ti tu ispao magarac... a onda si ti nasankao skoro sve ostale... inace, sto se novinarstva tice, dovoljno je bilo pogledati u cobissu ili privrednom registru... a sto se senzacionalizma tice to nikako ne spada u ozbiljno novinarstvo, osim ukoliko novine tipa Kurira, Presa, Gazete, Pravde i slicne ne smatras ozbiljnim novinama...

Ne bih se ni ja slozio sa tobom... malo je vise tu magaraca bilo ovih nedelja
Go to Top of Page

Kit Carson
Advanced Member

Serbia
11593 Posts

Member since 19/11/2008

Posted - 19/01/2010 : 21:31:33  Show Profile Show Extended Profile  Send Kit Carson a Private Message
quote:
Originally posted by ---dp---

quote:

Sto je najinterenastnije, ovo je istina. Samo je pitanje sta podrazumevas pod "nas"

Ja ne verujem dok Vronski ne potvrdi ili bar dok ne vidim na FB.

Ubrzajte Texa u koloru na 2 mesecno!
Go to Top of Page

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 19/01/2010 : 21:34:27  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message
quote:
Originally posted by wele

vronski,tesko mi ja da povjerujem da si i ti izigran...bilo kakve dokaze da izlazes sad...ovo je tvoja zajebancija sve

Ja verujem da jeste a nisam jedini sa tim misljenjem. Neko je ovde pre par strana izneo jako interesantnu pretpostavku, ali niko od drveca ne vidi sumu, pa je niko nije primetio. Ne, ne bih da licitiram i pogadjam obzriom da nemam nikakve dokaze, ali taj mi je post privukao paznju i potvrdio da nisam bio jedini sa takvom pretpostavkom.
Go to Top of Page

wele
Advanced Member

Montenegro
3727 Posts

Member since 21/12/2009

Posted - 19/01/2010 : 21:38:15  Show Profile Show Extended Profile  Send wele a Private Message
cekaj,ti mislis da je vronski kriv ili ne?koji post?bas me zanima...
Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11102 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 19/01/2010 : 21:46:17  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message
quote:

quote:

Zar itko sumnja u moj insideinfo?

Hi hi hi

Go to Top of Page

zlikovski
Senior Member

Croatia
1090 Posts

Member since 21/03/2008

Posted - 19/01/2010 : 21:47:49  Show Profile Show Extended Profile  Send zlikovski a Private Message
quote:

quote:

Ja verujem da jeste a nisam jedini sa tim misljenjem. Neko je ovde pre par strana izneo jako interesantnu pretpostavku, ali niko od drveca ne vidi sumu, pa je niko nije primetio. Ne, ne bih da licitiram i pogadjam obzriom da nemam nikakve dokaze, ali taj mi je post privukao paznju i potvrdio da nisam bio jedini sa takvom pretpostavkom.

misliš li na ispipavanje tržišta od strane VČ-a

Grad - to ste vi.
Go to Top of Page

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 19/01/2010 : 21:48:56  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message
quote:

cekaj,ti mislis da je vronski kriv ili ne?koji post?bas me zanima...

Ma naravno da je kriv, ali daleko od toga da je sve sam smislio, obzirom da ga znamo vec duze, znamo kolika je "paljevina"... Nije on sposoban za ovako nesto iako, ko zna, nakon ovoga ce mnogima stosta pasti na pamet ali nece vise proci, bar ne ovde na ovom forumu
Go to Top of Page

dessa
Advanced Member

Serbia
4357 Posts

Member since 19/11/2008

Posted - 19/01/2010 : 21:51:12  Show Profile Show Extended Profile  Send dessa a Private Message
quote:
Originally posted by Bob Rok

quote:
Originally posted by Tex Willer

quote:
Originally posted by Bob Rok

Sad imamo o cemu da pricamo, uvescemo vronskog u svakodnevni sleng, "Lazes ko vronski...", "Da bog da ti vronski bude laufer", "Nestao je ko mirabilis", "Znas kad ce ga vidis, kad i Mikija od mirabilis" etc, etc... E, vronski, gluperdo

..."tako mi vronskog", "da mi umre vronski ako lazem"...
Nastavi niz

"Mars u vronsku materinu", "Jedi vronskog", "Ako lazem, nek mi vronski otpadne" Sad ti!

Uvatiš me za vronskog; prso ko vronski; ko drugome jamu kopa-vronski u nju upada; jedan vronski ne čini Mirabilis; bolje biti pijan-nego vronski; šta je starije: vronski ili jaje; video vronski da se žaba potkiva, pa i on digo nogu; um caruje, vronski klade valja; ne ceni vronskog po rogovima, ni čoveka po brkovima; bolje vrabac u ruci, nego vronski na grani; spolja gladac, a unutra vronski; pijan govori ono što vronski misli; sto mu vronskih; nek ide sve u vronskog...
Go to Top of Page

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 19/01/2010 : 21:51:17  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message
quote:
Originally posted by Kit Carson

quote:

quote:

Ja ne verujem dok Vronski ne potvrdi ili bar dok ne vidim na FB.

Ako je ovo "velika zavera", sledeca ujdurma ce se zvati "velika istina", a pocece tako sto niko nece verovati u zaista ozbiljne namere izdavaca da krene sa nekim novim izdanjima. Zavrsnica te nove price bice da ce naki forumasi kupiti najnovijiji broj Kapetana Mikija (ili cega vec) a nece verovati da su ga kupili
Go to Top of Page

wele
Advanced Member

Montenegro
3727 Posts

Member since 21/12/2009

Posted - 19/01/2010 : 21:53:59  Show Profile Show Extended Profile  Send wele a Private Message
dessa kralju,hahahaha
Go to Top of Page

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 19/01/2010 : 22:05:21  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message
quote:
Originally posted by dessa

Uvatiš me za vronskog; prso ko vronski; ko Vronskom jamu kopa-lakoverni u nju upada; jedan vronski ne čini Mirabilis; bolje biti Vronski-nego naivan; šta je starije: vronski ili jaje; videla baba da se Vronski potkiva, pa i ona digla nogu; um caruje, vronski klade valja; ne ceni izdavaca po Vronskom, ni čoveka po brkovima; bolje vrabac u ruci, nego vronski portparol na konferencija za stampu; spolja Vronski, a unutra Vonjski; Vronski govori ono što Mirabillis misli; sto mu vronskih; nek ide sve u vronskog...

Ja sam neke od ovih malo prepravio
Go to Top of Page

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 19/01/2010 : 22:05:57  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message
@zlikovski:

ma kakvi, i nebitno, i ja samo pretpostavljam

Edited by - ---dp--- on 19/01/2010 22:13:39
Go to Top of Page

dilan kucko
Average Member

Montenegro
835 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 19/01/2010 : 22:09:07  Show Profile Show Extended Profile  Send dilan kucko a Private Message
quote:

I usput!

http://www.stripovi.com/index.asp?page=auction-view&ID=2020057

vrh!
Go to Top of Page

dilan kucko
Average Member

Montenegro
835 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 19/01/2010 : 22:11:43  Show Profile Show Extended Profile  Send dilan kucko a Private Message
da nastavim niz...
Vronski plesachu!
hiljadu mi buckurisha mog deda-Vronskog apotekara!

toliko za sad
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 19/01/2010 : 22:13:13  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
..."tako mi vronskog", "da mi umre vronski ako lazem"...
Nastavi niz
[/quote]
"Mars u vronsku materinu", "Jedi vronskog", "Ako lazem, nek mi vronski otpadne" Sad ti!
[/quote]
Uvatiš me za vronskog; prso ko vronski; ko drugome jamu kopa-vronski u nju upada; jedan vronski ne čini Mirabilis; bolje biti pijan-nego vronski; šta je starije: vronski ili jaje; video vronski da se žaba potkiva, pa i on digo nogu; um caruje, vronski klade valja; ne ceni vronskog po rogovima, ni čoveka po brkovima; bolje vrabac u ruci, nego vronski na grani; spolja gladac, a unutra vronski; pijan govori ono što vronski misli; sto mu vronskih; nek ide sve u vronskog...
[/quote]

zaboravija si : puca mi vronski,boli me vronski...

You stared at the abyss, you'll never rest in peace
Go to Top of Page
Page: of 72 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.42 seconds. Snitz Forums 2000