forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Dilan Dog Biblioteka- kolekcionarsko izdanje???
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 98

Šovinista
New Member

Serbia
178 Posts

Member since 27/08/2009

Posted - 22/01/2010 : 18:14:31  Show Profile Show Extended Profile  Send Šovinista a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by wele

sto to ovdje ne kazu?ima moderatora,ali se bojim da ces ti prvi da izletis ako hunter navrati ovamo.texe,moja podrska.

Ako izletim ja koji nikog nisam vređao, a ovi koji su mene nazivali raznim imenima, vređali me i pretili ne, onda stvarno...

You can fool some people sometimes, but you can't fool all the people all the time.
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 22/01/2010 : 18:14:43  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message  Reply with Quote
quote:

sto to ovdje ne kazu?ima moderatora,ali se bojim da ces ti prvi da izletis ako hunter navrati ovamo.texe,moja podrska.

Ma nek izletim i ja,desi se svakom. Hvala na podrsci tebi,a iskoristio bih priliku i da zahvalim na stotimnama mailova podrske ljudi koji bi da ostanu anonimni
Go to Top of Page

wele
Advanced Member

Montenegro
3727 Posts

Member since 21/12/2009

Posted - 22/01/2010 : 18:17:13  Show Profile Show Extended Profile  Send wele a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Šovinista

quote:

Ako izletim ja koji nikog nisam vređao, a ovi koji su mene nazivali raznim imenima, vređali me i pretili ne, onda stvarno...

ti nisi vredjao?procitaj dvije zadnje stranice
Go to Top of Page

Šovinista
New Member

Serbia
178 Posts

Member since 27/08/2009

Posted - 22/01/2010 : 18:17:13  Show Profile Show Extended Profile  Send Šovinista a Private Message  Reply with Quote
Znate šta, ljudi...
Srećno vam bilo dalje zagađivanje. Ja se odjavljujem od ovog gubljenja vremena. Ne želim da se uživo sretnemo, jer ste uživo verovatno još gori nego ovde pa neću moći da se iskuliram.
Vratite se pričama o hrvatskim izdavačima i bezbroj izdanja Zagora na temi o Dilanu Dogu.
Srećan vam život.

You can fool some people sometimes, but you can't fool all the people all the time.
Go to Top of Page

Colt
stripovi.com kum

3298 Posts

Member since 18/10/2001

Posted - 22/01/2010 : 18:18:40  Show Profile Show Extended Profile  Send Colt a Private Message  Reply with Quote
Svakako, to banovanje od strane moderatora ti visi nad glavom kao Damoklov mac. Da se ti bojis istih, ne bi tako lako spamovao i floodovao po svim mogucim topicima
Go to Top of Page

Mhejl
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
4066 Posts

Member since 26/04/2009

Posted - 22/01/2010 : 18:19:41  Show Profile Show Extended Profile  Send Mhejl a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Colt

Svakako, to banovanje od strane moderatora ti visi nad glavom kao Damoklov mac. Da se ti bojis istih, ne bi tako lako spamovao i floodovao po svim mogucim topicima

Kolt koristi smajlije!!!
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 22/01/2010 : 18:21:28  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ne živim u tvom selu, na tvojoj planini, u tvojoj močvari, na tvojoj livadi, pa je maltene sigurno da tvoju prijatnu pojavu neću morati da trpim u svom društvu.

Iznenadi se covek ponekad kad se najmanje nada. Recimo pukne ti guma(ako takve spodobe uopste znaju da drze volan) bas usred mog sela ili na planini gde teram ovce na ispasu - a eto,tom prilkom bih te lepo ugostio. Ako je trava dobra ovcama sto ne bi i tebi
quote:

Znao sam da ste vi mala mala mala grupa pedera, čim mi tražite sliku i nudite svoje za uzvrat... Hvala, ali ne hvala.

Pokusavam da ti ojasnim,ali slabo shvatas. Nase slike ovde imas na forumu sa raznoraznih druzenja - ne nudi ti niko nista.
A tosam ti rekao da ne lupas da se krijem iza nicka jer me dosta forumasa zna licno & personalno.
A da bi bio siguran da smo pederi,moras prvo da se naguzis a ne da ovako javno iznosis lazi E ako te stvarno naguzimo onda mozes da pricas da smo pederi,mada bi i tad to bilo ruzno da se iznosi u javnost,ali bar bi bio siguran i ne bi lupao gluposti
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47364 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 22/01/2010 : 18:22:15  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
Dodji na neko okupljanje pa cemo da ti pokazemo sve sto je potrebno da te uveri da li smo muskarci ili ne Mozes i da pipnes,ali nezno,to su osetljivi delovi tela
Mada,znam da neces,jer si pickica i ostaces skriven,ruzan ,glup i sam iza tastature kadgod bude neka prilika za druzenje
[/quote]

narocito na one koji su uspješni.
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 22/01/2010 : 18:23:21  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by cronos six

quote:
Originally posted by Tex Willer

quote:

Imam i previše poštovanja. Naravno, samo prema onima koji i mene poštuju. Pa, vidiš li ti kako su se oni neargumentovao okomili na mene?
Ako će mene neko da vređa i da preti, ne može da se izvuče tek tako.

I ovde sam se uplasio,pretpostavljam i ostatak krda

ja se sav tresem od ovakve picajzle.

Sta mislis da je bolje da popijemo za smirenje - neko diazepamce,bromazepamce ili bolje pivce za zivce
Go to Top of Page

cronos six
Advanced Member

Serbia
7922 Posts

Member since 09/09/2008

Posted - 22/01/2010 : 18:24:59  Show Profile Show Extended Profile  Send cronos six a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by cronos six

quote:

quote:

Imam i previše poštovanja. Naravno, samo prema onima koji i mene poštuju. Pa, vidiš li ti kako su se oni neargumentovao okomili na mene?
Ako će mene neko da vređa i da preti, ne može da se izvuče tek tako.

I ovde sam se uplasio,pretpostavljam i ostatak krda

ja se sav tresem od ovakve picajzle.

Sta mislis da je bolje da popijemo za smirenje - neko diazepamce,bromazepamce ili bolje pivce za zivce

evo ja se opravljam na pivce.
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47364 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 22/01/2010 : 18:25:29  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ljudi, vratite se svojim bajnim kolekcijama, preslažite ih po abecednom redu, tucite ženu, vičite na decu (ovo se odnosi na sve sem kronosa, pošto je on još suviše mali da bi imao ženu i decu), izađite na svoj lokalni trg i paradirajte sa svojim hiljadama stripova. Cugnite još malo, pa na spavanje.
Za druge stvari niste.
Za civilizovanu priču sigurno niste.

pretjeruješ .jedini ti vriđaš ljude ovde.kalaj malo

narocito na one koji su uspješni.
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 22/01/2010 : 18:27:31  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message  Reply with Quote
quote:

Hm, da li ovaj forum uopšte ima moderatora kad mene razni balvani ovde mogu da vređaju bez problema?

Za kraj,posto si najavio da se odjavljujes,samo jos nesto - majmuncicu(to je od miloste,tako tepam i ovom svom),moderatori znaju da citaju inace ne bi bili moderatori ,tako da mozes samo zajedno s nama napolje ako bude banovanja. A obzirom da si prvi krenuo s vredjanjem Boba i cronosa - mozda se ladis i malo duze od mene
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 22/01/2010 : 18:32:16  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message  Reply with Quote
@Sovinista
Mozda si i u pravu,mozda stvarno nisam muskarac,mozda sam zena
Ali,u tom slucaju sam trudna zena i nosim slona - surla mu je vec izasla(povelika) i ako bi mogo malo da povuces surlu da pomognes pri porodjaju bio bih ti zahvalan
Go to Top of Page

wele
Advanced Member

Montenegro
3727 Posts

Member since 21/12/2009

Posted - 22/01/2010 : 18:36:14  Show Profile Show Extended Profile  Send wele a Private Message  Reply with Quote
quote:

@Sovinista
Mozda si i u pravu,mozda stvarno nisam muskarac,mozda sam zena
Ali,u tom slucaju sam trudna zena i nosim slona - surla mu je vec izasla(povelika) i ako bi mogo malo da povuces surlu da pomognes pri porodjaju bio bih ti zahvalan

hahahahahahahahaha
Go to Top of Page

Kit Carson
Advanced Member

Serbia
11593 Posts

Member since 19/11/2008

Posted - 22/01/2010 : 20:00:23  Show Profile Show Extended Profile  Send Kit Carson a Private Message  Reply with Quote
U JBT! Sad dodjoh s raznoraznih obaveza, te videh da sam clan krda , da Cronos ima supermoci pa se podmladio (to je od piva verovatno ), da sam nepismen ili bolje receno ne znam gramatiku , da sam stripove poceo da citam i skupljam s pojavom VC (verovatno sam sa pojavom istih naucio i da citam i sve je to u redu i 100 % tacno , ali da je Tex peder.... A ja znam coveka 35 godina...e to nisam znao. Texe, prijatelju, od sad vise ne slavimo zajedno Novu godinu. Pa vidim ja on me cudno gleda i ja mislio to od alkohola...a ono...ne lezi vraze.

Svaka cast Weleu. Vidis da se na greskama uci.

@ Cronos

Posto sam doznao da si nepismen, interesuje me da li zeni diktiras da ti ona pise ili detetu. I nije li ti glupo da ti drugi citaju stripove, a ti samo da gledas slike?

@ Sovinista

(Ja obicno gluposti ne komentarisem, tako da necu ni sad)

@ Moderatori

Znam da nije lako procitati sve ove gluposti koje je napisao "filozof", ali budete li se resili da "castite" banovima, zamolio bih da procitate sve ovo. Za pomoc, sve je pocelo kada sam na civilizovan post Mrmade (valjda je tako nick ) odgovorio civilizovano, a na post ovog "velikog" odgovorio argumentovano na nacin na koji zasluzuje, pa cak ne ni tako.

Ubrzajte Texa u koloru na 2 mesecno!
Go to Top of Page

Kit Carson
Advanced Member

Serbia
11593 Posts

Member since 19/11/2008

Posted - 22/01/2010 : 20:01:09  Show Profile Show Extended Profile  Send Kit Carson a Private Message  Reply with Quote
Ah da! Ode cica da pije za rodjendan ljubilarac.

Ubrzajte Texa u koloru na 2 mesecno!
Go to Top of Page

docA
Advanced Member

8104 Posts

Member since 14/09/2008

Posted - 22/01/2010 : 20:14:03  Show Profile Show Extended Profile  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Kit Carson

Ah da! Ode cica da pije za rodjendan ljubilarac.

Samo se ti dobro opusti..odo' i ja da skembam neko vopi u ime tvog rodjendana..a "folozofi" nek' povuku sotonu za surlu a cronosa ispod surle!

edit: Zaboravih na Boba! I Boba, i Boba za surlu!..naravno i njega za donju!
on topic:

Nego, kad izlazi ta petica?!

Edited by - docA on 22/01/2010 20:26:46
Go to Top of Page

Bob Rok
Advanced Member

4922 Posts

Member since 11/03/2009

Posted - 22/01/2010 : 20:37:20  Show Profile Show Extended Profile  Send Bob Rok a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by Bob Rok

Sta znaci normalan? Sta znaci sovinizam? Obajasni meni, nizem inteligentnom bicu... Obozavam takve kao ti, obozavam Nisi ti iskritikovao krdo, nego ljude. Razumes? Oni pljuju po izdavacu, a ti po ljudima. Razumes razumni?

Kako kolekcionare možeš nazvati ljudima?

Elem, evo pomoći oko traženih pojašnjenja. Reci ako ne znaš engleski, možda budem imao vremena da ti prepričam:

http://en.wikipedia.org/wiki/Sanity

Za ovo bitnije, evo ti i na srpskom link:

http://sr.wikipedia.org/sr-el/#1064;#1086;#1074;#1080;#1085;#1080;#1079;#1072;#1084;

Ja ti nisam trazio vikipediju, nisi samo ti sposoban da nadjes pojam tamo, ja sam ti rekao ti da mi kazes, pametnjakovicu. Jesi li ti kolekcionar? Mislim, kupujes kolekcionarsko izdanje DD?

Ja se zovem El-Muhammed, iz plemena starih Azra, sto za ljubav zivot gube i umiru kada ljube.
Go to Top of Page

Bob Rok
Advanced Member

4922 Posts

Member since 11/03/2009

Posted - 22/01/2010 : 20:39:29  Show Profile Show Extended Profile  Send Bob Rok a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

sovinista,pretjerujes...raspolozen si za svadju pa si napao texa i ostale.a ove uvrede upucene bobu tipa "nosati patuljak" samo kazuju kakva si ti osoba.vrijedjas covjeka kojeg nikad nisi vidio

Ne.
Nisam ga vređao, samo sam mu dao primer kako bih se ponašao da sam kao on, jer je on mene prvi vređao.
Samo zato što mi je nick Šovinista ne znači da svako može da mi kaže da to jesam, jer bi to onda značilo da on stvarno jeste Bob Rok.
Zar ne?

A sta znaci sovinista, objasni mi ti... Ti mislis da je to nesto pozitivno? Ti ne da si tupav, nego ne mozes ni samom sebi da objasnis koliko si tupav...

Ja se zovem El-Muhammed, iz plemena starih Azra, sto za ljubav zivot gube i umiru kada ljube.
Go to Top of Page

Bob Rok
Advanced Member

4922 Posts

Member since 11/03/2009

Posted - 22/01/2010 : 20:41:30  Show Profile Show Extended Profile  Send Bob Rok a Private Message  Reply with Quote
quote:

Hm, da li ovaj forum uopšte ima moderatora kad mene razni balvani ovde mogu da vređaju bez problema?

Usput budi rečeno, želim da zahvalim svima koji su mi slali privatne poruke sa rečima podrške. Iznenadio sam se što se čak desetak ljudi javilo kako bi mi reklo da se slaže sa mojim stavovima. Drugari, drago mi je da sam rekao ono što i vi mislite.

I ja se to pitam Pravim epitetom si se nazvao...

Go to Top of Page

Bob Rok
Advanced Member

4922 Posts

Member since 11/03/2009

Posted - 22/01/2010 : 20:42:07  Show Profile Show Extended Profile  Send Bob Rok a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Glupane,samo sam ti objasnio da nije nizak i nosat,a sa vredjanjem si prvi poceo.
Ne krijem se iza nicka,imas masu slikaovde pa mozes i da me upamtis kako izgledam te predjes na drugu stranu ulice ako me primetis negde,jer se od takvih spodoba ne plasim.
Okaci i ti svoju sliku da mozemo da se prepoznamo kad se vidimo,pa da ti pokazem koliko sam uplasen.
I to sam,bez krda,majmuncicu

Ne živim u tvom selu, na tvojoj planini, u tvojoj močvari, na tvojoj livadi, pa je maltene sigurno da tvoju prijatnu pojavu neću morati da trpim u svom društvu.
Znao sam da ste vi mala mala mala grupa pedera, čim mi tražite sliku i nudite svoje za uzvrat... Hvala, ali ne hvala.

Ja sam iz Nisa, odakle si ti?

Go to Top of Page

Bob Rok
Advanced Member

4922 Posts

Member since 11/03/2009

Posted - 22/01/2010 : 20:43:43  Show Profile Show Extended Profile  Send Bob Rok a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Stvarno? Bas si ti neki naivan... Sutnuo bih te u Gornji Komren, da vidim kako bi se tamo snasao, plakao bi od muke...

Go to Top of Page

Bob Rok
Advanced Member

4922 Posts

Member since 11/03/2009

Posted - 22/01/2010 : 20:44:14  Show Profile Show Extended Profile  Send Bob Rok a Private Message  Reply with Quote
quote:

Znate šta, ljudi...
Srećno vam bilo dalje zagađivanje. Ja se odjavljujem od ovog gubljenja vremena. Ne želim da se uživo sretnemo, jer ste uživo verovatno još gori nego ovde pa neću moći da se iskuliram.
Vratite se pričama o hrvatskim izdavačima i bezbroj izdanja Zagora na temi o Dilanu Dogu.
Srećan vam život.

Sto tebi smetaju hrvatski izdavaci?

Go to Top of Page

Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts

Member since 28/07/2002

Posted - 22/01/2010 : 21:05:34  Show Profile Show Extended Profile  Send Curunir a Private Message  Reply with Quote
nemoj se Bobe nervirati oko ovoga. svoju mrznju prema svemu sto nije njegovo (ne samo srpsko, nego bas njegovo) odavno je dokazao, a buduci da si ti koliko sam mogao shvatiti gorljiv pristasa pomirenja, naravno da mu smetas. to je jedna sitna mizantropska dusa, opsjednuta svojom mrznjom koja živi samo za nju, pod vise desetaka nickova dosad...
texe, tebi je sve jasno odavno. batali budalu...

Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom.
Go to Top of Page

cronos six
Advanced Member

Serbia
7922 Posts

Member since 09/09/2008

Posted - 22/01/2010 : 22:13:55  Show Profile Show Extended Profile  Send cronos six a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Curunir

nemoj se Bobe nervirati oko ovoga. svoju mrznju prema svemu sto nije njegovo (ne samo srpsko, nego bas njegovo) odavno je dokazao, a buduci da si ti koliko sam mogao shvatiti gorljiv pristasa pomirenja, naravno da mu smetas. to je jedna sitna mizantropska dusa, opsjednuta svojom mrznjom koja živi samo za nju, pod vise desetaka nickova dosad...
texe, tebi je sve jasno odavno. batali budalu...

ko sto kazes,ovo je covek sa hiljadu lica,i covek koji voli da ga potegne cronos six-u.
Go to Top of Page
Page: of 98 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.28 seconds. Snitz Forums 2000