ZS, LMS i Slobodna mi trenutno nisu važni, pokušavam ih se čak i riješit
Ha, ja imam prva četri HCa Runawaysa. :) Inače mi je mala kolekcija... Imam otvoren račun u banci za dobrovoljne priloge, ukoliko neko hoće da donira. :D
za 2. omnibus Capa nisam imao para, jebiga. Taj Punisher je sad rasprodan i ide za 150-200 dolara na ebayu. Isto je sa 3. HCom Runawaysa (ne ide za 150-200, ali je isto rasprodan).
Sad skupljam pare za Absolute Planetary Vol. 1 & 2, da ih uvatim u preorderu, jer će se oba volumea 100% rasprodat u roku odmah.
je, to mi na kurac ide. triba bi imat tih 120$ do kraja 2. miseca (100$ oba volumea + 20$ poštarina) i odma ću to naručit. bolje nego se zajebavat sa ebayem kasnije. sad sam kupovao na ebayu i poštarina iz amerike je odvratno visoka, a koliko vidim, ovi likovi iz europe uglavnom prodaju skuplje nego amerikanci...
Zaista me mrzi da fotografisem neke kvalitetnije snimke... ove slike su slucajno nastale kada su kod mene u gostima bili cenjeni forumasi srdjandj i tumen. Slikano je mobilnim telefonom pa je stoga kvalitet snimka slabiji.
Kao sto se vidi na slikama citava moja kolekcija je smestena u fino opremljenoj garazi u sklopu kuce... tu sam ja napravio jedan kutak za opustanje i razonodu :-)
JA i tumen...
Srdjandj i tumen...
"Bijah uhvacen u zamku,I pozvan da se predam,Al taj nisam ja,Stuc u ruke i crta. Kako gordo teku suze,Skrivao sam mnoge ljude,Kao i imena,A sad i ona ginu sa mnom
Evo i moje kolekcije. Nema tu previše raznovrsnosti budući da sam ostao samo na Zagorima, Nathanima i sad počinjem s Kenovima.
U kolekciji su SVI Zagori od SD i Ludensa (ne dupliram), te svi Nathani (fali još tri giganta...treba skupiti pare).......Kenovi su u začetku, ali trealo bi sljedeći tjedan doć još oko 15 komada....
sorry sve slikano mobom.
Zagor extra
Zagor regularna (na njima Dark tower prvi dio...druga dva dolaze :) )
Zagor - ostalo
Nathan
Ken i Nipper
The sea was angry that day, my friends - like an old man trying to send back soup in a deli.
ha,ha...al onih par zagora ispod zaista izgledaju nesto tamnije od ostalih...kao da su mokri
"Bijah uhvacen u zamku,I pozvan da se predam,Al taj nisam ja,Stuc u ruke i crta. Kako gordo teku suze,Skrivao sam mnoge ljude,Kao i imena,A sad i ona ginu sa mnom