Red bi bio da se smirim. Mogao bi manhunter da me osudi da provedem sedam dana u samici sa tobom i slusam "E ovde sam se pultom kioska sekao kada je izasla Arkticka Sfinga, toliko jaka prica. A jesam ti pricao o onome kada sam trcao ulicom obucen samo u zgadjene poglede i urlao `Crkni, Pekote, crkni vec jednom!`? A jel znas da mi se cesto Ferri javi u snovima? Sapuce mi da ce mi svojom magicnom olovkom pomoci da budem jos veci davez, a ja mu kazem `Zao mi je, Galijeno, zakasnio si. Ja sam kao Zagor. Najveci.". Radije bih da se postedim toga.
A zamisliti da je Rick otvorio topik sa krajnje ozbiljnim intencijama, da se jos malo ischavulji okolo muuuuuuurabulis fenomena.... Colt neprevazidjen - car!
A zamisliti da je Rick otvorio topik sa krajnje ozbiljnim intencijama, da se jos malo ischavulji okolo muuuuuuurabulis fenomena.... Colt neprevazidjen - car!
Dagda, Gospodaru Noci, obasjaj svoga slugu jer on ce zlatnim srpom Druida ubrati Svetu Imelu koja otvara Vrata Nadnaravnog Svijeta...Vrata koja vode do Bogova!!!
Dobro zezanje, ali opet, bojim se da ne odemo daleko.Šta je ovo danas ? Savić-Tex Wele-Colt Colt-King Što je najgore sve sjajni likovi koji su uvek spremni za dobru šalu ???? Koji vam je kurac?
Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
preimenujte ovaj topic,ovo vise nije mirabilis ;) samo da nam ga ne zakljucaju,kao i svaki gdje pocne dobra zajebancija p.s.anto,oces li ti onaj komplet mirabilisa ili ne?