dobio,dobio, ali se od veselja napio ko bačva...da dođe do kompjutora treba prvo pogoditi svoju kuču i ugurati ključ u bravu...možda mu radim krivicu ali ja mislim da je to razlog da se ne javlja.
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Prva epizoda 42 str. ; kraće nego kod Bleka, kod njega je obično 75 stranica za jednu radnju
Zato sto je Blek imao pistolj i pusku sa po jednim metkom, pa dok napuni... Salu na stranu, prva je epizoda dosta kratka istina, ali je uvodna, poslije iduca ide znatno duze.
Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne
Prva epizoda 42 str. ; kraće nego kod Bleka, kod njega je obično 75 stranica za jednu radnju
Zato sto je Blek imao pistolj i pusku sa po jednim metkom, pa dok napuni... Salu na stranu, prva je epizoda dosta kratka istina, ali je uvodna, poslije iduca ide znatno duze.
i ronija bi po 13 stranica
You stared at the abyss, you'll never rest in peace
Samo mi nije jasno kako topic Tex u koloru 1,nikako da ustupi mesto topicu Tex u koloru 2.Pa valjda na mladima svet ostaje.Kada izadje Tex 3 ubacite ga u ovaj topic i onako samo njega koristite. Give new the chance!All we the say.
Samo mi nije jasno kako topic Tex u koloru 1,nikako da ustupi mesto topicu Tex u koloru 2.Pa valjda na mladima svet ostaje.Kada izadje Tex 3 ubacite ga u ovaj topic i onako samo njega koristite. Give new the chance!All we the say.
kad se nikome ne da tražit taj drugi topic bolje da Dado samo minja naslov ovog topica
You stared at the abyss, you'll never rest in peace