Author |
Topic |
|
Paka01
stripovi.com suradnik
Croatia
11446 Posts
Member since 14/02/2009 |
Posted - 31/01/2010 : 23:01:56
|
Kad postoji u Bonelli podforumu ova tema, zašto ne bi mogla i u ovom podforumu?
Eto, da započnem nekakvu raspravu (iako je garant bilo riječi o tome), općenito kakav vam je crtež u Kingdom Come i općenito stil Alexa Rossa? Iako nisan još pročita taj strip, stil crtanja mi se nažalost ne čini previše zanimljiv. Doduše, možda je to zato što i ne volim da mi strip izgleda ko serija fotografija, već da se vide potezi olovke i sličnoga Da budem iskren, nije mi ni jasno kako se uopće crtaju takvi crteži...
|
Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud
https://www.last.fm/user/Pakaa |
|
jaki
Advanced Member
Croatia
26904 Posts
Member since 13/03/2004 |
|
Vlaadisha
Advanced Member
USA
3513 Posts
Member since 21/07/2004 |
|
Paka01
stripovi.com suradnik
Croatia
11446 Posts
Posted - 31/01/2010 : 23:31:52
|
Pogledat ću sutra, nemam vrimena sada. Čisto me zanimalo jer izgleda sve skupa odlično za nekakve plakate il tako nešto, al ne paše mi u stripu Ipak, kažu ljudi da je radnja prejebena, pa bi valjalo i pročitat to. Zasad jedino od Supermana šta sam pročita je The Death of Superman i pari dobro |
Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud
|
|
swamp thing
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
4078 Posts
Member since 05/08/2009 |
Posted - 31/01/2010 : 23:42:28
|
Meni je Kingdom Come bio odlican, a dobar je i Marvels od Ross-a. Sto se tice tvoje konstatacije u vezi crteza kao serije fotografija, djelimicno se slazem, i ja u stripu volim drukciji tip crteza, ali kad vidis kako to sto Ross radi izgleda, ne mos' da se ne divis... :) Kad je o stripovima o Supiki rijec, procitao sam nekoliko nahvaljenih, tipa ''Whatever happened to the man of tomorrow'', ili ''Speeding Bullets'', ali nisu mi se narocito svidjeli... Mislim da je to do moje odbojnosti prema samom junaku |
|
|
Paka01
stripovi.com suradnik
Croatia
11446 Posts
Posted - 31/01/2010 : 23:45:35
|
Ma ni ja u početku nisam bija baš volija Supermana, izgleda mi je nekako stereotipno i nezanimljivo za čitat, al eto kontam, opća kultura pročitat bar nešto. Ipak mi se na kraju svidilo, pa sam krenija pomalo, kako sa Supermanom, tako i sa cilom tom američkom scenom. Po preview-ovima sa interneta, izgleda mi zanimljivo Red Son, pa kontam i u skoro vrime nabavit i to. |
|
|
sloppy
Average Member
703 Posts
Member since 23/07/2002 |
|
Billy_the_Kid
Senior Member
1518 Posts
Member since 02/06/2005 |
Posted - 01/02/2010 : 11:25:54
|
Pa pokrenuo sam topic Superman prije neki dan, tamo cu i komentarisati Jebem ga stalno ovo natrpavanje jedno preko drugog |
Seeing things differently can open new paths. |
|
|
scaramanga
Senior Member
Aruba
1274 Posts
Member since 20/04/2005 |
|
|
Topic |
|