DA li je to zbog transporta/ophodnje prema njima do kioska ili je uvez loshe odradjen?
AFK SC nazalost ima najgore ljepilo u Galaktici i malo šire, a AFK HC najvecu maržu odavde do neptuna SA milujun palaca dolje, ali eto, to je AF pa znaju da ce ici k'o alva koliko god traljavo to napravili, a traljavije nisu mogli...
Bah,razocharan sam jako bio jer sam sa velikim entuzijazmom iskchekivao izdanja
Nil sciri quisquis putet,id qudque nescit an sciri possit,quo se nil scire fatetur.
Dobro je to sto su epizode jako kvalitetne a loše je zato što stranice nisu lijepo zalijepljeni i brzo se kidaju same od sebe
Here at last, dear friends, on the shores of the Sea, comes the end of our fellowship in Middle-earth. Go in peace! I will not say: do not weep;for not all tears are an evil."
Ma superstrip je zakon,mozes ga gaziti nogama nece se odlijepiti stranice kao kod ovog smeca od klasika
Nisi u pravu Dobar je klasik, bolji od superstripa Samo, u odnosu na danasnja hrvatska izdanja, Libellus, Fibru, pa i Ludens, vrloooo su neprofesionalni
Ja se zovem El-Muhammed, iz plemena starih Azra, sto za ljubav zivot gube i umiru kada ljube.
Ma superstrip je zakon,mozes ga gaziti nogama nece se odlijepiti stranice kao kod ovog smeca od klasika
Nisi u pravu Dobar je klasik, bolji od superstripa Samo, u odnosu na danasnja hrvatska izdanja, Libellus, Fibru, pa i Ludens, vrloooo su neprofesionalni
Ja skupljam Dylan Dog(Ludens) uz AF Klasik naravno,no od Ludensa nisu lošiji sigurno,npr,bok stripa širi od ostatka ,nakošen bok-(cijela pošiljka na kiosku ista),strgani rubovi(tvornički),spojene stranice,razlike u visini/veličini stripa itd.takvo što u klasiku nisam primjetio.
nije, ali glavni urednik jest medjutim, ove mane kod ludensa su u, ajmo tako reci, postprodukciji - nastaju u prijevozu, rukovanju i sl. katastrofalan uvez afk-a nastaje ko kisobran u cige - na licu mesta. najvise sam ljut na sebe sama jer me prisilio da prijedjem na nemoralno skup hc afk, koji bi smio kostati najvise 7-8 kn više od sc!!! no kako znaju da ce se razgrabiti, udarise debelu marzu, naravno...
a sto se tice superstripa... pa, ne bih se zakleo da nije bolji. meke i tanke korice s isto tako tankim papirom i uglavnom dobrim otiskom - sto fali tome? sc i mora biti takav da traje. kartonske korice u sc meni su inace bljak. daleko mi je drazi sc oblik koji je imala recimo ZS, steta sto je imala los otisak, ali to je do strojeva.
Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom.
Ma, da, ali, otisak i nepostojanje svih brojeva znaci da duva u vrat SA E, sad, ako ovi zaseru jos nesto (povecaju cenu, stave selotejp umesto lepka, zaborave da upisuju tekstove) onda ce celokupno gledano SS da bude bolji. Pst... Ima li sanse da Libellus preuzme nekad AF, ovo samo za tebe, pitanjce? Mislim, u perspektivi. Al, nemojte da lupate cenu ako se to desi (makar bilo i za 100 godina, a tvoj avatar bio glavni urednik )
Ja se zovem El-Muhammed, iz plemena starih Azra, sto za ljubav zivot gube i umiru kada ljube.
"nakošen bok" česti je problem koji me izluđuje.. Novi AF Extra 36 na svim (mojim susjednim) kioscima ima taj "nakošen bok".. __________________________________________________________________________________________________________________________________________ 41 godina Alan Forda u HR
• 55 god.Alan Forda u HR • Od 1970.-2017.izdana su 1063 broja (ukljucujuci Klasik, Super KL, Zlatni KL) • • Od 2022.Alan Ford u originalnim tablama formata 17x24 cm u novom kolekcionarskom TOP izdanju •
Bobe, ti si mlogo simp(ptom)atican lik i inace cela ta vasa juznjacka struja... tjah, pa i ja sam s juga jedva cekam do niš, a u medjuprostoru imaš pickumaterinu (pm)
Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom.
Znas li da su Split i Nis na istu geografsku sirinu? Samo mi nemamo palacu i more , ali zato ce iamo krst od 80 metara na Vinik! Razumemo se, nije sala
slazem se o izdržljivosti
Here at last, dear friends, on the shores of the Sea, comes the end of our fellowship in Middle-earth. Go in peace! I will not say: do not weep;for not all tears are an evil."
Znas li da su Split i Nis na istu geografsku sirinu? Samo mi nemamo palacu i more , ali zato ce iamo krst od 80 metara na Vinik! Razumemo se, nije sala
znam, kazu i papa ce doci u posjet patrijarhu. milanski edikt ili tako nesto. nisam bas s tim crkvenjacima na ti, ali ako ce to donijeti milijune nišu, samo naprijed... elem, da ne odu ipak u beograd pare
Razmisljam kolika je u stvari prevara SC Alan Ford. Navuces se da kupis, smatrajuci da je kvalitet na odredjenoj razini, mislis super, pristojna cena (160 dinara, 1,6 evra) i onda ocaj... I sta da rade ljudi koji imaju SC? Da ga ne citaju uopste? I onda pricati o popularizaciji stripa medju mlade?! Ja sam KONJ, pa kupujem tvrdokoricene, a ne mogu svi (i ne zele)... Ispada da je cela gungula napravljena da ti kupis meki, vidis da to ne valja (ali kako si se vec navukao na drogu), onda predjes na HC i placas 3 puta skuplje strip! Cudi me da se NIKO za ovih 6 godina nije pobunio i rekao, "Ovo je neka debela prevara u pitanju!"
Meni ne smeta toliko ako se malo raspadne. Sve se to da srediti. Bitno je šta je unutra. Zato mislim da je bitno da se ova tema održi i ukažu se tipo i ostale greške. Biće valjda još izdanja. A čitaju to i klinci. Vjerujte, čitaju!
zasto uopste kupujes klasik rock i vi ostali? Superstrip je zakon za ove i imas reprinta jednog broja koliko hoces,onako kad uzmem klasik u ruke moram ga drzati sa 2 prsta i pazljivo listati da se ne bi raspao jer sam imao bruku toga i rijesio ga se,samo SS ;)
Ja sam KONJ, pa kupujem tvrdokoricene, a ne mogu svi (i ne zele)...
Ja sam GENIJE iako kupujem HC AF,mnogo lepo izgledaju Samo da nije tipfelera,ali ni to nije toliko strasno,strasniji je Maxmagnus sa ovim novim,bezveznim prevodom Mnooooooooooooooogooooo je bio bolji stari prevod s Drpigom
zasto uopste kupujes klasik rock i vi ostali? Superstrip je zakon za ove i imas reprinta jednog broja koliko hoces,onako kad uzmem klasik u ruke moram ga drzati sa 2 prsta i pazljivo listati da se ne bi raspao jer sam imao bruku toga i rijesio ga se,samo SS ;)
Nije bas tako Otisak je lepsi u klasiku, oblacici ne prekrivaju lica, nema preskakanja brojeva... Klasik ima dve mane, prva je meko izdanje (da se popraviti tvrdim) i tipfelere (nisu strasni za citaoca, radnja ne menja smisao), ali, u odnosu na Libellus i Fibru, neoprostivo je veliki broj, nista vise... I nemas bas reprinta koliko hoces, ne za sve brojeve Klasik je bolja ideja, ali mogao je da zaseni SS samo da im nisu bile bitnije pare. To nije, ljudski, u redu