MM almanah 2 Kasnije mi ostaje jos: Marti knjiga 10 Marti almanah 3 I prebrinuo sam rasprodata izdanja. Almanah 1 mi fali, ali sam čuo da su izbacivane strane, i najverovatnije ga neću uzimati.
I meni hvali MM Almanah 1. O kakvim izbačenim stranicama govoriš?
MM almanah 2 Kasnije mi ostaje jos: Marti knjiga 10 Marti almanah 3 I prebrinuo sam rasprodata izdanja. Almanah 1 mi fali, ali sam čuo da su izbacivane strane, i najverovatnije ga neću uzimati.
I meni hvali MM Almanah 1. O kakvim izbačenim stranicama govoriš?
Libellus nije objavio prvih nekoliko stranica jer nije mogao da dobije prava.
Cico Indijanac - VC Mali Rendžer 3 - Znak Manitua VG
Here at last, dear friends, on the shores of the Sea, comes the end of our fellowship in Middle-earth. Go in peace! I will not say: do not weep;for not all tears are an evil."
dje ti nabavljas stare ludensove stripove , ima li iko iz bosne i hercegovine imam i ja par vecih rupa u zagoru ....
Kupujem preko aukcija i to najcesce iz Hrvatske!Iz BiH sam saradjivao sa clanovima Osmo i Cherokee,oni ti se bave prodajom stripova,pa probaj vidjeti sa njima!Ako te jos sta zanima javi se na PM!!!
Dagda, Gospodaru Noci, obasjaj svoga slugu jer on ce zlatnim srpom Druida ubrati Svetu Imelu koja otvara Vrata Nadnaravnog Svijeta...Vrata koja vode do Bogova!!!
Zagor-specijal-Smrtonosni Kamen Tex-Madi Krik Zagor-Pljackasi Dylan Dog-Predodredjene zrtve
Tebi pripada kraljevstvo zaborava na cijim granicama padaju sve maske,pa se tako prema tvojoj palati približavamo lišeni secanja, godina i kao bezimena bica ulazimo u božanski putir,nalik na kakvu vatrenu hostiju
Tex Willer - Ljudi koji su ubili Lincolna Tex Willer Maxi - Blindirani Vlak
Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud
Dagda, Gospodaru Noci, obasjaj svoga slugu jer on ce zlatnim srpom Druida ubrati Svetu Imelu koja otvara Vrata Nadnaravnog Svijeta...Vrata koja vode do Bogova!!!
Zagor Klasik 7 Zagor Klasik 8 Zagor Klasik 9 Zagor Klasik 10 Zagor Klasik 11 Zagor Maxi 1 Zagor Maxi 3 Alan Ford Super Klasik 1 Alan Ford Super Klasik 2 Alan Ford Super Klasik 3 Alan Ford Super Klasik 4 Komandant Mark 5 Komandant Mark 6 Mister No Maxi 3