forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Libellus - NAGRADA VJERNIM KUPCIMA
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 12

dveribad
Senior Member

Croatia
2502 Posts

Member since 18/07/2005

Posted - 12/02/2010 : 17:01:55  Show Profile Show Extended Profile  Send dveribad a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Colt

quote:

Odgovor je vrlo jednostavan.Lihvarsko nabijanje cijena sa velikom količinom ljubavi sa strane izdavača,utkanom,dakako u svakoj stranici stripa.O umjetničkoj vrijednosti možemo raspravljat,ona je svakako neupitna.

I da je tako, sta ti imas od toga? Ubedices nekoga da odustane od kupovine?

Nemam ništa.Raspravljamo i komuniciramo na forumu uz drugarsko razmjenjivanje mišljenja.Ustvari,radim im reklamu.Neka momci zarade na prodaji.Kao što narod kaže-prokletom nikad dovoljno,a oni su u svijetu stripa najegzaktniji primjer licemjerja i pohlepe.
Go to Top of Page

bacho
Junior Member

Croatia
439 Posts

Member since 19/08/2007

Posted - 12/02/2010 : 17:08:12  Show Profile Show Extended Profile  Send bacho a Private Message  Reply with Quote
Dosad sam kupovao sva četiri nova Magična odmah po izlasku.
Odsad kupujem sva četiri nova Magična odmah, odmah po izlasku.
I, ako se ne varam, 60 kn ili pola još jednog Magičnog, ušteđeno.

Nije puno, ali srce veseli. Potez u korist svih.
Definitivno nikako ne mogu promjeniti mišljenje o Libellusu.

Ako neko pokuša kenjati da je ovim na dpočetna dva mjeseca izjednačena cijena prije nedavnog poskupljenja, neka se proba prisjetiti koliko proizvoda uopće kod nas pojeftinjuje.

I´m too old for this shit.
Go to Top of Page

Colt
stripovi.com kum

3298 Posts

Member since 18/10/2001

Posted - 12/02/2010 : 17:10:33  Show Profile Show Extended Profile  Send Colt a Private Message  Reply with Quote
Uzmimo u obzir tvoju teoriju da jesu. Mozes do sutra to ponavljati i cisto sumnjam da ce se neko zbog toga cele noci prevrtati po krevetu. Libellus nema konkurenciju u onome sto radi (HC Bonelli - odredjeni junaci) i logicno je da mogu da postavljaju cenu u odnosu na projektovane troskove. HC u stvari i jeste pitanje prestiza, nece niko odvajati od usta detetu da bi kupio kolekcionarskog Zagora, Texa ili Ken Parkera : kupuju oni koji to mogu sebi da priuste.
Go to Top of Page

dveribad
Senior Member

Croatia
2502 Posts

Member since 18/07/2005

Posted - 12/02/2010 : 17:16:48  Show Profile Show Extended Profile  Send dveribad a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Vjeko1980

Ja bih postavio jedno pitanje ekipi iz Libellusa ako nije poslovna tajna.. Da li je pala prodaja 2009.g. u odnosu na 2008.g i ako je, o kojem postotku se radi?
Evo samo za informaciju, u mojoj firmi je u tom razdoblju prodaja novih kamiona pala za 70%!

Prebacite se na stare kamione,oni imaju sentimentalnu vrijednost kod kamiondžija!

Normalno da je pala.Vidiš da padaju novi topic-i o popustima,o rasprodaji većine albuma-čisto da se ljude potakne na bržu kupnju.Misliš da je jednostavno plaćat veliko skladište u Zagrebu po nekoliko stotina eura,a ono sve praznije.Možda i griješim,ipak je tu u mašini sve veći broj dilera,možda je prodaja i jača,ako se već u striparnicama prepolovila.
Sve razmišljam da i sam se ponudim.Nekako sam siguran da bih prodao po 50-tak tih vrhunskih izdanja od Libellus-a(svakog primjerka).Ipak poznajem puno ljubitelja stripa.Jedino me muči što ne bih ništa zaradio jer Libellus ne prodaje stripove na skladištu svakom jebivjetru kao što sam ja,po nižoj,nabavnoj cijeni koja inače vrijedi jedino za striparnice.Tko zna,pitat ću ih.Ako se čovjek iz Sarajeva može žrtvovat i prodavat stripove po cijeni koliko plati na skladištu,možda bih mogao i ja.Jedino,ne znam da li time uzimam kruh ljudima koji prodavaju te stripove u legalnim strip-knjižarama???Baš ću pitat Dadu i Gastona,jel bi to bilo fer i u interesu izdavačke kuće?
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47317 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 12/02/2010 : 17:17:57  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ja bih postavio jedno pitanje ekipi iz Libellusa ako nije poslovna tajna.. Da li je pala prodaja 2009.g. u odnosu na 2008.g i ako je, o kojem postotku se radi?
Evo samo za informaciju, u mojoj firmi je u tom razdoblju prodaja novih kamiona pala za 70%!

već san se zabrinija di si

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Go to Top of Page

dveribad
Senior Member

Croatia
2502 Posts

Member since 18/07/2005

Posted - 12/02/2010 : 17:22:30  Show Profile Show Extended Profile  Send dveribad a Private Message  Reply with Quote
quote:

Uzmimo u obzir tvoju teoriju da jesu. Mozes do sutra to ponavljati i cisto sumnjam da ce se neko zbog toga cele noci prevrtati po krevetu. Libellus nema konkurenciju u onome sto radi (HC Bonelli - odredjeni junaci) i logicno je da mogu da postavljaju cenu u odnosu na projektovane troskove. HC u stvari i jeste pitanje prestiza, nece niko odvajati od usta detetu da bi kupio kolekcionarskog Zagora, Texa ili Ken Parkera : kupuju oni koji to mogu sebi da priuste.

Točno.Ja im to uopće niti ne zamjeram.Čak im i čestitam na poslovnom potezu.Samo sam pokušao sebi objasnit zbog čega kupujem te stripove.Odnosno,ako to i je prestiž(što god to značilo),meni je to čista masturbacija.Nadam se samo da ovi koji kupuju iz prestiža,uživaju kao ja u masturbaciji.Ništa više.
Go to Top of Page

cronos six
Advanced Member

Serbia
7920 Posts

Member since 09/09/2008

Posted - 12/02/2010 : 17:23:26  Show Profile Show Extended Profile  Send cronos six a Private Message  Reply with Quote
quote:

evo recimo ja odvajam.pijem najeftinije pivo,i lozov prepek koga nevolim.tako skrpim za libellus,jer su vrh sa kvalitetom.
mogu ja da locem i najbolja pica,al onda treba da odvajam za najlosije stripove(izdavace).
Go to Top of Page

kerber
Senior Member

Fyro Macedonia
1723 Posts

Member since 22/03/2006

Posted - 12/02/2010 : 17:34:07  Show Profile Show Extended Profile  Send kerber a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by cronos six

quote:

evo recimo ja odvajam.pijem najeftinije pivo,i lozov prepek koga nevolim.tako skrpim za libellus,jer su vrh sa kvalitetom.
mogu ja da locem i najbolja pica,al onda treba da odvajam za najlosije stripove(izdavace).

joj....na kakve si se sve muke podvrgao
velika odricanja,nema sta..hahhaha
Go to Top of Page

Vjeko1980
Advanced Member

5649 Posts

Member since 24/08/2006

Posted - 12/02/2010 : 17:41:41  Show Profile Show Extended Profile  Send Vjeko1980 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by lwood

quote:

već san se zabrinija di si

Tu sam ne brini Ma ovo sa kamionima je samo usporedba pada tržišnog potencijala, tj. platežne moći. Ako pada u prodaji stripova uopće ima, ne znam, zato i pitam..
Go to Top of Page

cronos six
Advanced Member

Serbia
7920 Posts

Member since 09/09/2008

Posted - 12/02/2010 : 17:42:18  Show Profile Show Extended Profile  Send cronos six a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by kerber

quote:
Originally posted by cronos six

quote:

joj....na kakve si se sve muke podvrgao
velika odricanja,nema sta..hahhaha

ipak imam granicu.zamisli da kupujem z.s i l.m.s,tad bi bio antialkoholicar.em skupo,em pozutelo,samo je nostalgija ostala,a zbog nje mi se neostavlja pice.
Go to Top of Page

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 12/02/2010 : 17:45:39  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Markos
Dado zna kolika su prava za Kena (mada su ovi brojevi nesto skuplji jer imamo 2-3 CD-a po epizodi), pa, ako hoce, moze reci kolika je razlika u odnosu na texa, ja tu ne bih spekulirao.

Tebi osobno mogu reci sto hoces, no njemu nesto odgovarati ne pada mi napamet.
Meni je sasvim svejedno sto ce on pisati. Mi smo se dosta naobjasnjavali, a kome nije dovoljno
moze sve ponovo citati na onom zakljucanom topicu, i tako u krug do mile volje.
Mislim samo da bi bilo u redu da se i ubuduce sprijeci offtopicarenje da topic ne gubi smisao i preglednost.
Ako netko ima potrebu iz bilo kojeg razloga, nervozan je ili ne moze spavati zbog Libellusa,
neka otvori topic za svoju dusu i pise sto hoce, koliko god hoce.

Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne
Go to Top of Page

Vjeko1980
Advanced Member

5649 Posts

Member since 24/08/2006

Posted - 12/02/2010 : 17:46:11  Show Profile Show Extended Profile  Send Vjeko1980 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by dveribad

quote:

Prebacite se na stare kamione,oni imaju sentimentalnu vrijednost kod kamiondžija!

Normalno da je pala.Vidiš da padaju novi topic-i o popustima,o rasprodaji većine albuma-čisto da se ljude potakne na bržu kupnju.Misliš da je jednostavno plaćat veliko skladište u Zagrebu po nekoliko stotina eura,a ono sve praznije.Možda i griješim,ipak je tu u mašini sve veći broj dilera,možda je prodaja i jača,ako se već u striparnicama prepolovila.
Sve razmišljam da i sam se ponudim.Nekako sam siguran da bih prodao po 50-tak tih vrhunskih izdanja od Libellus-a(svakog primjerka).Ipak poznajem puno ljubitelja stripa.Jedino me muči što ne bih ništa zaradio jer Libellus ne prodaje stripove na skladištu svakom jebivjetru kao što sam ja,po nižoj,nabavnoj cijeni koja inače vrijedi jedino za striparnice.Tko zna,pitat ću ih.Ako se čovjek iz Sarajeva može žrtvovat i prodavat stripove po cijeni koliko plati na skladištu,možda bih mogao i ja.Jedino,ne znam da li time uzimam kruh ljudima koji prodavaju te stripove u legalnim strip-knjižarama???Baš ću pitat Dadu i Gastona,jel bi to bilo fer i u interesu izdavačke kuće?

Pa zato bi i pričekao odgovor od Dadota i Dadota.. Jer ako je to istina, onda je to najobičnija marketinška akcija za poboljšanje prodaje, a ne nikakva "nagrada za vjerne kupce".. Ali kažem, htio bih prvo čut informaciju iz prve ruke..

Kaj se tiče kamiona - jebi ga, prilagođavamo se uvjetima na tržištu, ali nismo to još uspjeli nazvati "nagradom" za naše klijente
Go to Top of Page

Kit Carson
Advanced Member

Serbia
11593 Posts

Member since 19/11/2008

Posted - 12/02/2010 : 17:48:08  Show Profile Show Extended Profile  Send Kit Carson a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tex Willer

quote:

Valjda mu i placas masturbacijom, sve drugo bi bilo previse ako se uzmu u obzir rezultati terapije.

Ubrzajte Texa u koloru na 2 mesecno!
Go to Top of Page

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 12/02/2010 : 17:56:41  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message  Reply with Quote
quote:

Pa zato bi i pričekao odgovor od Dadota i Dadota.. Jer ako je to istina, onda je to najobičnija marketinška akcija za poboljšanje prodaje, a ne nikakva "nagrada za vjerne kupce".. Ali kažem, htio bih prvo čut informaciju iz prve ruke..

Kaj se tiče kamiona - jebi ga, prilagođavamo se uvjetima na tržištu, ali nismo to još uspjeli nazvati "nagradom" za naše klijente

Oprosti, znam da si dveribedov igrac, prema tome ti vec znas sve odgovore i prije nego postavis pitanja.
No ni najmanji problem mi nece biti odgovoriti na to pitanje pod uvijetom da otvoris drugi topic i pitas sto zelis.
U suprotnom, nastavili se rasprava u ovom pravcu molit cu moderatore da zakljucaju topic.

Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne

Edited by - Dado on 12/02/2010 17:57:33
Go to Top of Page

Vjeko1980
Advanced Member

5649 Posts

Member since 24/08/2006

Posted - 12/02/2010 : 18:01:06  Show Profile Show Extended Profile  Send Vjeko1980 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Dado

quote:

Oprosti, znam da si dveribedov igrac, prema tome ti vec znas sve odgovore i prije nego postavis pitanja.
No ni najmanji problem mi nece biti odgovoriti na to pitanje pod uvijetom da otvoris drugi topic i pitas sto zelis.
U suprotnom, nastavili se rasprava u ovom pravcu molit cu moderatore da zakljucaju topic.

Dobar si Kaj se tu ljudi dijele na nečije igrače I od kud ti ta zamisao?
Možda bi nas trebao dijeliti na one koji mogu donositi vlastite zaključke i na one koji to nisu u stanju.. Očito su ti simpatičniji ovi drugi
Go to Top of Page

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 12/02/2010 : 18:09:44  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message  Reply with Quote
Znas ti dobro zasto ja to znam i mislim. Ali nema veze, ne vrijedjas ti mene vec sve one koji nisu tvog misljenja.
Jer oni po tebi nisu u stanju donositi vlastite zakljucke. Sigurno ce se i oni sloziti s tobom.
No kao sto rekoh, na bilo koju temu cu pisati, ali otvori drugi topic. Do tada, sve najbolje.

Go to Top of Page

Vjeko1980
Advanced Member

5649 Posts

Member since 24/08/2006

Posted - 12/02/2010 : 18:17:42  Show Profile Show Extended Profile  Send Vjeko1980 a Private Message  Reply with Quote
quote:

Znas ti dobro zasto ja to znam i mislim. Ali nema veze, ne vrijedjas ti mene vec sve one koji nisu tvog misljenja.
Jer oni po tebi nisu u stanju donositi vlastite zakljucke. Sigurno ce se i oni sloziti s tobom.
No kao sto rekoh, na bilo koju temu cu pisati, ali otvori drugi topic. Do tada, sve najbolje.

Ne vidim potrebe otvarat drugi topic, jer sam tvojim izbjegavanjem odgovora već dobio odgovor.. Meni dovoljno i što se mene tiče završio sam s tom temom.. Isprika na (možda) off-topicu..

Ali stvarno ne znam dobro zasto ti to znaš i misliš?!?

P.S. i tebi svakako želim sve najbolje

Edited by - Vjeko1980 on 12/02/2010 18:19:01
Go to Top of Page

Rico
Advanced Member

Croatia
3955 Posts

Member since 12/10/2004

Posted - 12/02/2010 : 18:19:10  Show Profile Show Extended Profile  Visit Rico's Homepage  Send Rico a Private Message  Reply with Quote
Kako vam se ovo sve dogodilo?

https://www.instagram.com/ricomambo_tees/ https://www.facebook.com/brankoricovdesign
Go to Top of Page

Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts

Member since 28/07/2002

Posted - 12/02/2010 : 18:21:21  Show Profile Show Extended Profile  Send Curunir a Private Message  Reply with Quote
tako da je, kako kazu talijani, majka kretena uvijek trudna...
Dade ne mogu vise otvoriti nijedan topic da se neki ne ubace i pokvare...

Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom.
Go to Top of Page

dveribad
Senior Member

Croatia
2502 Posts

Member since 18/07/2005

Posted - 12/02/2010 : 18:22:17  Show Profile Show Extended Profile  Send dveribad a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Dado,prijatelju stari,najomiljeniji,baš si pogodio.Nevjerojatno kako si fer.Kada su tvoji "dupeuvlakači" baljezgali po topic-u bez imalo konstruktivnih prijedloga i rasčlambi,nije ti smetalo.Kada su vrijeđali,bilo je ok,a sada zatvarajte i zaključavajte topic-e.
Zaključavajte,moderatori-bolje da ljudi ne čitaju.
Ovo o igračima je ponižavanje pojedine osobnosti isključivo proiciran tvojom bahatošću.Osobno nisam stekao dojam da je Vjeko priprost čovjek,što mu ti inpliciraš i indirektno vrijeđaš čovjeka,a vjerujem da si svjestan svog pisanja.
Tvoj stav tebi služi na čast,a što se tiče popusta,hvala ti u moje i ime svih ostalih.No,hoće li vam taj potez nešto pomoć,vidjet ćemo.
Davno je Gaston napisao-vrijeme će pokazat.Definitivno je bio u pravu.

Edited by - dveribad on 12/02/2010 18:23:52
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25559 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 12/02/2010 : 18:43:19  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
Trazicu od Markosa povecanje plate, posto mi pravite nepotreban posao. ;)

Elem kao sto sam vec rekao, ovo sa cenama nema vise veze sa mozgom. Nije cak ni smesno, samo je tuzno.

Razglabali smo X puta na ovu temu, sve se svelo na neka prepucavanja na licnom nivou, pa tako i sad.

Kao sto sam rekao, resite vase netrpeljivosti u cetiri ili vise oka, a prestanite da trujete forum.

Ukoliko neko ima konkretan i izvodljiv predlog kako bi se konacna cena stripova mogla smanjiti, neka ga izlozi izdavacima, a ako takav predlog nemate...a vi cutite.

Hvala na paznji.

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

rgorgiev
Senior Member

2084 Posts

Member since 17/06/2004

Posted - 12/02/2010 : 18:53:42  Show Profile Show Extended Profile  Visit rgorgiev's Homepage  Send rgorgiev a Private Message  Reply with Quote
Decki - sta bi jedan stripadzija kod nas reko - "BRUKA I SRAMOTA" - (vazi i za Marka - izvini Marko*).
Inace - Svako ima pravo na svoje misljenje. Nesporno. U odgovarajucem topicu. Nesporno. (*zbog ovog fusnota malopre Marko, jer da je vecinom clanova foruma ovako diskutiralo, topic bi bio na ledu vec odavno). Ali da svi clanovi foruma moraju (mogu) citati vase prepucavanje - PIH.
Ko kome koliki poraste kad ga drugome simne, mislim da clanove foruma najmanje interesuje.
Marko je pokusao dati konstruktivno (i veoma razumno i trzisno) objasnjenje (ali pri tom je trebao do sad staviti topic pod kljuc), ali su prepucavanja produzila. Na ovaj nacin mozete i ti "dveribade" i ti "dado" dobiti na popularnost, ali nazalost ne pozitivnu. Sad mi je i jasno "dado" sta si mislio s pitanjem "Od koga si nabavio Martije???" - Nisam od "dveribada". Coveku sam jednom poslo PM da mi proda komplet Zagora ZS i LMS, on reko idem na aukcije i to je bilo to.
Tvoja izdanja dado (i to ne mislim samo ja - ali mozda ne i svi) su najbolja u HR, nemas konkurenciju, mozes staviti cenu koju hoces, sve dok mi to kupujemo. Kome se ne svidza, ne mora da kupi.
Rezime (po meni) - cene pale - AKCIJA za pozdrava. Ako ja mogu da dodzem do stripova po nizoj ceni - jos bolje. Akcija ti je Dado u redu, stara ali uvek dobra finta (i to mislim pozitivno).
I dajte da topic na tome (molim) i ostane.
Protiv vas dvoje nemam nista (razmenio s oboma po jedan PM), ali nemojte forum i clanove foruma koristiti kao medijum.
Citaj potpis:-)))

so it shall be written, so it shall be done
Go to Top of Page

rgorgiev
Senior Member

2084 Posts

Member since 17/06/2004

Posted - 12/02/2010 : 18:55:22  Show Profile Show Extended Profile  Visit rgorgiev's Homepage  Send rgorgiev a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by manhunter

Trazicu od Markosa povecanje plate, posto mi pravite nepotreban posao. ;)

Elem kao sto sam vec rekao, ovo sa cenama nema vise veze sa mozgom. Nije cak ni smesno, samo je tuzno.

Razglabali smo X puta na ovu temu, sve se svelo na neka prepucavanja na licnom nivou, pa tako i sad.

Kao sto sam rekao, resite vase netrpeljivosti u cetiri ili vise oka, a prestanite da trujete forum.

Ukoliko neko ima konkretan i izvodljiv predlog kako bi se konacna cena stripova mogla smanjiti, neka ga izlozi izdavacima, a ako takav predlog nemate...a vi cutite.

Hvala na paznji.

Izvini manhunteru, ti si vec napiso nesto dok sam ja pisao, ali ipak necu da brisem svoj post. Tvoj je post, post moderatora, moj clana foruma

so it shall be written, so it shall be done
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 12/02/2010 : 18:55:27  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Curunir

Dade ne mogu vise otvoriti nijedan topic da se neki ne ubace i pokvare...

Mislis da je to moguce
Da neki tragikomican lik moze na nesto da utice
Ma jok,samo moze da izbljuje svoje frustracije prema LB i da ih mrzi
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25559 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 12/02/2010 : 18:56:56  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
@rgorgiev
I ti procitaj svoj potpis :)

Ja sam napisao, a i Markos na prethodnoj stranici, tako da svaka dalja rasprava na ovu temu nece moci. Vazi ZA SVE, osim eventualno ne za Markosa, koliko sam ukapirao, nega ne mogu da banujem (shit) ;)

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Edited by - manhunter on 12/02/2010 19:00:21
Go to Top of Page
Page: of 12 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.47 seconds. Snitz Forums 2000