Nego da li si razmišljao o ubacivanju naslovnica unutar knjiga, koje kakve takve su, ipak predstavljaju vrh na ovim prostorima, a složićeš se bez naslovnica užitak nije potpun. Plus tekstualni dodatak , nadam se odličan.
Kada sam čuo da je superbook 9 vezan za Kafku, odmah sam otrčao i večeras čitam njega i broj 27...Ako se zaludim sve je moguće. Knjige mi deluju interesantno, ovi tekstualni prilozi me motivišu, ako ih uzmem naći ću način da odštampam naslovnice u boji i ubacim ih, bez toga to nije to da budemo iskreni.
Ja sinoc procitao VCDD 27 odlican je.
Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa.
Ima li da je neko od vas pokušao da odštampa i ubaci naslovnice u boji unutra???
Kada budes video kako izgleda ova u Biblioteci DD promenices misljenje. Nema nekih "nabudzenih" naslova i logoa DD koji bi upropastili Vilin crtez. Meni je ovakav nacin postavljanja naslovnica, odlican.
Jos da kazem da je naslovnica na koricama bolja nego u originalu (nema nepotrebnih naslova epizoda koji bi upropastili Roijevo remek-delo)
Ima li da je neko od vas pokušao da odštampa i ubaci naslovnice u boji unutra???
Kada budes video kako izgleda ova u Biblioteci DD promenices misljenje. Nema nekih "nabudzenih" naslova i logoa DD koji bi upropastili Vilin crtez. Meni je ovakav nacin postavljanja naslovnica, odlican.
Jos da kazem da je naslovnica na koricama bolja nego u originalu (nema nepotrebnih naslova epizoda koji bi upropastili Roijevo remek-delo)
Ma Roijeve naslovnice na knjigama su mi očajne, dno, ali nije ni bitno, ni Laurentijeve nisu bolje. Bitne su one unutra, ali video sam bez boje izgledaju očajno...
Upravo to me i privuklo, stripovi su kompleksni, imaju poruku i težinu, bolji su od onog perioda oko 100 Ludensa kada sam digao ruke...Dilan se povampirio...
Upravo to me i privuklo, stripovi su kompleksni, imaju poruku i težinu, bolji su od onog perioda oko 100 Ludensa kada sam digao ruke...Dilan se povampirio...
Sad, to i ne razumem bas..kako se to "povampirio"?..ali jeste da je taj period ludensov malo slabiji sto se prica tice..ali je perio "Dnevnik" i "SD" - BOMBA! A, nije los ni ovaj VC period...
Znaš kako, tražim povremeno još nekog junaka uz Zagora, teško je naći. Miki, slab i odavno ugašen to ne bi mogao da čitam. Bleka i Marka prodao, više ih ne crtaju, ono staro jeste mi drago, ali ni to mi se ne čita. Kit Teler dobar, ali prevaziđen. Mister no posle Zagora možda i najbolji, ali ugašen greškom svojih autora, od tada pao u zaborav, čak ni odlično Libelus izdanje ne može da me digne da ga čitam, redovna serijala loša. Kena pročitao, dobar ali nema više. PSDZ sam pokušao, više sam očekivao, sada mi ni tio neleži, Tex bi bio idealan ali njega ne mogu da svarim, Martija sam pokušao sa Grendelom, nije loše ali mi ni to ne leže, obrni okreni OVI NOVIJI JUNACI MI NE LEŽE...Jedino taj Dilan može da uđe u kombinaciju...
Da, ''Strah od života''. Bio sam malo preoštar sa ocjenom, uopšte nije loša.
Jedina mana joj je Kozuov crtez!
Slažem se. Prijatelj kome pozajmljujem stripove je rekao nešto u stilu:''Bog te mazo, Dilan je kao kakva curica!''', a kad on primjeti da nešto ne štima u crtežu onda je gadna stvar u pitanju!
e to je jedini chiaverotti kojeg nemam. ali, izaći će i to u almanahu ili u krajnjem slučaju, nabavit ću taj VČ
što se tiče Cossua, ne znam kolko ste upoznati ali ovdje u Hrvatskoj, u Podravini je popularno naivno slikarstvo. e njegove krošnje drveća su pljunuti crteži tih naivaca. možda je Cossu iz Hlebina? u svakom slučaju, jedan od najgorih