forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Izdavacki izlog
 Libellus: PRICE IZ BAZE DRUGDJE 4
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 4

Sekta
Average Member

Bosnia and Herzegovina
768 Posts

Member since 26/11/2009

Posted - 27/12/2009 : 20:00:02  Show Profile Show Extended Profile  Send Sekta a Private Message  Reply with Quote
Mada neko ima sumlje u moju opštu kulturu, meni se knjiga 4 nije posebno svidjela. Priznajem da ima dobrih momenata sa humorom koji me je potsjetio na AF.

???? ????? ???? 100, ??? ?? ?? ?????? ???
Go to Top of Page

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 28/12/2009 : 15:59:26  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message  Reply with Quote
Ukusi su razliciti i to je dobro. A dobro je i to sto su price u PIBD raznolike, pa se u biti za svakoga nadje po nesto.
Netko tko voli price u kojima je Sherlock Holmes recimo ne voli pricu iz broja 4, ali ce u iducoj knjizi opet doci na svoje.

Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne
Go to Top of Page

Dalen
Senior Member

Croatia
2269 Posts

Member since 13/03/2003

Posted - 01/01/2010 : 20:07:06  Show Profile Show Extended Profile  Send Dalen a Private Message  Reply with Quote
Zašto PIBD 4 nema u strip knjižari Libellus cijeli 12. mjesec i još i sad
Go to Top of Page

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 02/01/2010 : 00:31:25  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message  Reply with Quote
Ne kuzim, kako nema? Rekli su ti da nemaju ili sto?
Normalno bi trebali imati. Zna se desiti da nekad nestane neki broj na krace vrijeme,
jer se nikad ne moze predvidjeti koliko ce tocno odredjenog broja kada otici, ali kad nestane brzo se nadoknadi.
Zato mi je to cudno...

Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne
Go to Top of Page

Dalen
Senior Member

Croatia
2269 Posts

Member since 13/03/2003

Posted - 02/01/2010 : 15:20:20  Show Profile Show Extended Profile  Send Dalen a Private Message  Reply with Quote
Pa lijepo. Nema. 09.12. sam naručio Vedranu turu stripova i rekli su mi (konkretno Matija) da nema (nestalo trenutno) PIBD 4. Jučer sam naručio i platio novu turu stripova, i opet mi je Matija rekao da i dalje nema PIBD 4.
Go to Top of Page

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 02/01/2010 : 22:04:30  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message  Reply with Quote
Prije svega hvala na javljanju i na pm. Da ne pisem na oba mjesta odgovorit cu ovdje.
Koliko vidim po datumima upita ocigledno si oba puta poslao upit kad doista nije imao ta izdanja u ducanu,
ali nije tocno da ih nije imao cijeli mjesec, jer znam da su imali narudzbe i dostavu u kojima je bio i PIBD 4.
Dobili smo narudzbu malo prije tvog prvog upita i dostavili im izdanja 11.12.
Ocigledno su sve sto je doslo od PIBD 4 i prodali do 31.12. kad si ti ponovio upit, zbog toga je za tebe izgledalo
kao da ih u biti nemaju cijeli mjesec. Moj prijedlog je da im kazes (ako nisi) kad planiras opet doci ili naruciti
tako da ti to mogu ostaviti na stranu. Tesko je bas predvidjeti koje izdanje ce se u kojem momentu vise prodati,
pa uvijek postoji mogucnost da necega ne bude trenutno dostupno u ducanu.
A da se to dva puta desi s istim izdanjem, to je ocigledno slucajnost, koja se eto isto moze dogoditi.
Iskreno mi je zao zbog neugodnosti, ispricavam se u ime ducana i dat cemo sve od sebe da se ne ponovi.
Hvala na podrsci kupovinom nasih izdanja, i svako dobro u Novoj godini.

Go to Top of Page

elsauto
New Member

Germany
164 Posts

Member since 08/07/2005

Posted - 03/01/2010 : 00:12:18  Show Profile Show Extended Profile  Send elsauto a Private Message  Reply with Quote
koliko vremena prije dolazka u ducan je dovoljno da se javi da bi svi stripovi bili dostupni, recimo jedan mjesec prije da li bi bilo dovoljno. Jednostavan razlog pitanja je dolazim jednom godisnje i uzimam malo vecu kolicinu stripova libellus izdanja a zelim da imam sve sto je izaslo do mog dolazka (naravno samo od junaka sto skupljam a i nije malo nesto 40-50 stripova. Kao kolekcionar malo me nervira kad se skupljaju stripovi i nedostaje nesto izmedu
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 03/01/2010 : 01:53:18  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
Što tako ide ovaj PIBD da je sfalilo primjeraka? To je zapravo pozitivna vijest!

“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Go to Top of Page

Dalen
Senior Member

Croatia
2269 Posts

Member since 13/03/2003

Posted - 03/01/2010 : 11:52:37  Show Profile Show Extended Profile  Send Dalen a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Dado

Iskreno mi je zao zbog neugodnosti, ispricavam se u ime ducana i dat cemo sve od sebe da se ne ponovi.Hvala na podrsci kupovinom nasih izdanja, i svako dobro u Novoj godini.

Sve si krivo shvatio . Nemaš se zašto ispričavati, ni ti, ni dućan. Kakve neugodnosti Samo mi je bilo čudno da nema tog stripa mjesec dana u Libellusu. Poklopilo se baš da nema oba puta. To se u sve ove godine dogodilo prvi put, pa sam zato pitao u čemu je stvar. Ništa strašno, kupit ću ga u idućoj turi. I tebi svako dobro u Novoj godini.
Go to Top of Page

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 03/01/2010 : 22:59:15  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by elsauto

koliko vremena prije dolazka u ducan je dovoljno da se javi da bi svi stripovi bili dostupni, recimo jedan mjesec prije da li bi bilo dovoljno. Jednostavan razlog pitanja je dolazim jednom godisnje i uzimam malo vecu kolicinu stripova libellus izdanja a zelim da imam sve sto je izaslo do mog dolazka (naravno samo od junaka sto skupljam a i nije malo nesto 40-50 stripova. Kao kolekcionar malo me nervira kad se skupljaju stripovi i nedostaje nesto izmedu

Najbolje da to provjeris s ducanom, ali mislim da je mjesec dana sigurno dovoljno.
I predlazem da im posaljes popis pa da ti oni to ostave na stranu.

Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40272 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 09/02/2010 : 15:35:51  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Procitao konacno i PIBD 4.. Crtez mi se svidja, ali prica je.. da budem blag... bezveze... Kao da sam citao parodiju na Bred Berona kog ne volim nikako.. Ne odise mi ni malo misterijom kao prve tri... Samo je Lesli Nilsen falio.. Ali nastavljamo dalje.. Prva je zavredila da sledecih 10 moze biti krs...

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

docA
Advanced Member

8104 Posts

Member since 14/09/2008

Posted - 14/02/2010 : 04:19:35  Show Profile Show Extended Profile  Reply with Quote
Ne znam sta reci...imam prve tri knjige a cetvrtu jos nisam nabavio, ali jedan od prioriteta cim prvi put odem u Darkwood...
Prve su me tri price raspametile! Fenomenalna serija!

Naslovi koji predstoje puno govore...

Edited by - docA on 14/02/2010 04:23:26
Go to Top of Page

Sekta
Average Member

Bosnia and Herzegovina
768 Posts

Member since 26/11/2009

Posted - 14/02/2010 : 13:32:15  Show Profile Show Extended Profile  Send Sekta a Private Message  Reply with Quote
Jedva čekam nove epizode. Bilo bi dobro da se ove priče ubrzaju!

???? ????? ???? 100, ??? ?? ?? ?????? ???
Go to Top of Page

Kit Carson
Advanced Member

Serbia
11593 Posts

Member since 19/11/2008

Posted - 14/02/2010 : 14:14:42  Show Profile Show Extended Profile  Send Kit Carson a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Sekta

Jedva čekam nove epizode. Bilo bi dobro da se ove priče ubrzaju!

Konacno razuman predlog.

Ubrzajte Texa u koloru na 2 mesecno!
Go to Top of Page

cronos six
Advanced Member

Serbia
7916 Posts

Member since 09/09/2008

Posted - 14/02/2010 : 14:15:51  Show Profile Show Extended Profile  Send cronos six a Private Message  Reply with Quote
i ja glasam za ubrzanje.
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40272 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 14/02/2010 : 14:57:54  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Imajte razumevanja, i Dok Lesteru treba seks.. Od prevodjenja nece moci da dise..

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts

Member since 28/07/2002

Posted - 14/02/2010 : 15:53:39  Show Profile Show Extended Profile  Send Curunir a Private Message  Reply with Quote
pa ko da ne moze da se trosi i prevodi istovremeno??? vidis, karsone, opet neka nesuvisla izmotavanja... ah ta neiskusna omladina...

Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom.
Go to Top of Page

Kit Carson
Advanced Member

Serbia
11593 Posts

Member since 19/11/2008

Posted - 14/02/2010 : 15:57:48  Show Profile Show Extended Profile  Send Kit Carson a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Curunir

pa ko da ne moze da se trosi i prevodi istovremeno??? vidis, karsone, opet neka nesuvisla izmotavanja... ah ta neiskusna omladina...

Ma to se Sawitch samo izmislja. Ja verujem da Dok vise uziva u prevodima u Texu, nego u sexu. Vidis cak se i rimuje.

Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22426 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 14/02/2010 : 15:59:10  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote
Jel ovo što je DocA postavio, to su sve epizode PIBD, ili...

Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!!
Go to Top of Page

Kit Carson
Advanced Member

Serbia
11593 Posts

Member since 19/11/2008

Posted - 14/02/2010 : 16:03:46  Show Profile Show Extended Profile  Send Kit Carson a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by srdjandj

Jel ovo što je DocA postavio, to su sve epizode PIBD, ili...

Pa da be zemo. Ima ih 12 za sad.

Edited by - Kit Carson on 14/02/2010 16:04:46
Go to Top of Page

Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts

Member since 28/07/2002

Posted - 14/02/2010 : 16:06:23  Show Profile Show Extended Profile  Send Curunir a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Kit Carson

quote:

Ma to se Sawitch samo izmislja. Ja verujem da Dok vise uziva u prevodima u Texu, nego u sexu. Vidis cak se i rimuje.

bolje tex nego sex, vikase u beogradu '41.

Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom.
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22426 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 14/02/2010 : 16:08:32  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ne, vikali su upravo obratno, bolje Sex nego Tex i imali smo Sex 50 godina!

Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!!
Go to Top of Page

Kit Carson
Advanced Member

Serbia
11593 Posts

Member since 19/11/2008

Posted - 14/02/2010 : 16:09:35  Show Profile Show Extended Profile  Send Kit Carson a Private Message  Reply with Quote
@ Curunir

Ma sve ovo nije opasno dok se ne javi Dok i ne potvrdi.

Go to Top of Page

Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts

Member since 28/07/2002

Posted - 14/02/2010 : 16:13:02  Show Profile Show Extended Profile  Send Curunir a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by srdjandj

quote:

Ne, vikali su upravo obratno, bolje Sex nego Tex i imali smo Sex 50 godina!

da, imas pravo, pojebase nas
budale, nisu znale sto valja. kriv je LB sto nije izdao HC u boji tad!!

Go to Top of Page

Dok Lester
Advanced Member

5078 Posts

Member since 15/11/2001

Posted - 14/02/2010 : 22:19:48  Show Profile Show Extended Profile  Send Dok Lester a Private Message  Reply with Quote
bolje prevodit texa jer duze traje i jos ti plate za to :-)))))))))))))))))

manje sexa, vise texa!!! :-D
Go to Top of Page
Page: of 4 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.39 seconds. Snitz Forums 2000