Narode, treba mi za nekoga (a i za mene ce se naci nesto) dance muzika devedesetih.. +- koja godina..
Znaci La Bouche, 2 Unlimited itd... A moze i domaca, Funky G, Cigani gimnastiko, Dr Iggy itd..
Svi smo ovo slusali pa mi trebaju predlozi jer se ne mogu setiti svega... Evo sta sam trenutno nasao za kompilaciju:
La Bouche - Sweet dreams La Bouche - Mr. Vain La Bouche - Be my lover La Bouche - S.O.S. Mr. President - Coco Jumbo Ace of base - All that she wants Ace of base - Cruel summer Ace of base - Happy nation Ace of base - The sign Ace of base - Don't turn around No mercy - Where do you go 2 unlimited - Are you redy for this 2 unlimited - No limit 2 unlimited - No one 2 unlimited - Tribal dance 2 unlimited - Twilight zone
Narode, treba mi za nekoga (a i za mene ce se naci nesto) dance muzika devedesetih.. +- koja godina..
Znaci La Bouche, 2 Unlimited itd... A moze i domaca, Funky G, Cigani gimnastiko, Dr Iggy itd.. Svi smo ovo slusali pa mi trebaju predlozi jer se ne mogu setiti svega... Evo sta sam trenutno nasao za kompilaciju:
La Bouche - Sweet dreams La Bouche - Mr. Vain La Bouche - Be my lover
Ja prvi put cujem za ove la bouche, ali i za vecinu nabrojanih
Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
all that she wants - ace of base tom's dinner - d.n.s feat. suzzane vega where do you go - no mercy tribal dance - 2 unlimited cotton eye joe - rednex ohhh ahh... just a little bit - gina g around the world - daft punk 3 am eternal - KLF boom boom boom - the outhere brothers ready to go - republica scatman - scatman joe virtual insanity - jamiroquay believe - cher aqua - barbie girl ...
@Morrison Ne prdi, izlazio si i muvao devojcice '90-ih i nije ovo bilo u lokalima!? Ma da.. Jedino ako si u kafanama sa kariranim stolnjacima muvao ribe..
@Kiky To majstore, Ace of base.. Sad cemo da se bacamo na download.. Samo sibaj sta nadjes zanimljivo...
all that she wants - ace of base tom's dinner - d.n.s feat. suzzane vega where do you go - no mercy tribal dance - 2 unlimited cotton eye joe - rednex ohhh ahh... just a little bit - gina g around the world - daft punk 3 am eternal - KLF boom boom boom - the outhere brothers ready to go - republica scatman - scatman joe virtual insanity - jamiroquay believe - cher aqua - barbie girl ...
Daft punk - Da funk Michael Jackson - History (T.M.mix) Depeche Mode - Home Manic street preachers - You stole the sun from my heart Cardigans - Carnival, -Sick & tired Various artists - Perfect day Morcheeba - Be yourself, -Rome wasn't built in a day Tricky - Evolution revolution love
Mo-Do - Eins Zwei Polizei Mystic - Spirit Of Ibiza Londonbeat - I've Been Thinking About You Corona - Rhythm Of The Night Miles Inc. - Children Daddy K - Voulez Vous Coucher Avec Moi K2 - Der Berg Ruft Snap - Rhythm Is A Dancer Haddaway - Life Imperio - Quo Vadis Emjay - You And I Captain Hollywood - Love and Pain Dj Tonka - She Knows You Dr. Alban - Look Who's Talking Maxx - Get A Way
Kad smo već kod 90ih, drugi vikend u mom gradu trash party sa tematikom 90-ih, a nastupa uživo Senna M.
Ljudi jako sam razočaran sa vašim poznavanjem dance muzike sa kraj osmadesetih i početka devedesetih!!! Da nitko ne spomene pionire te vrste muzike Snap, Salt 'n Peppa, Dr. Alban, Techotronic?!?!
I BTW. Mr. Vain je stvar od Culture Beat a ne od La Bouche!
Ima toga još, ali treba spomenuti i sam početak rap muzike i pionire RUN DMC od kojih je i potekao današnji rap, hip-hop, pa i dance o kojem govorimo.. Uz njih su svakako najzaslužniji i Beastie Boys i Public Enemy!
Genijalci.. Sta sve tu ima da se slusa i skine... Samo sad moram da napravim par sati pauze, izludeo sam... Sada jedan Borodin - Polovtsian dances iz Kneza Igora za relaksaciju...
ne valja se baviti ovim stvarima ako mene pitate... evo sada slušam la bouche i be my lover...vraćaju me u godine kad sam bio izbjeglica i vozario u školu busom u kojem je non stop svirala ova pjesma...mislim da je vozač imao samo jednu kasetu... brrrr odmah razmišljam o prolaznosti vremena... još nisam ni znao da je poginula u avio nesreći :( sad malo istražih brrrrr :( samo mi loše bude
Ljudi jako sam razočaran sa vašim poznavanjem dance muzike sa kraj osmadesetih i početka devedesetih!!! Da nitko ne spomene pionire te vrste muzike Snap, Salt 'n Peppa, Dr. Alban, Techotronic?!?!
I BTW. Mr. Vain je stvar od Culture Beat a ne od La Bouche!
Amber - this is your night captain hollyoood project - more and more c&c music factory - gonna make you sweat gala - freed from desire ace of base - beautifull life 2-4 family - stay atb - you are not alone
ima ih jos, a domace verovatno znas i sam
You tell anyone about this and I'll fucking kill you. I'm kidding, I'm kidding, we'll have him home by midnight.