forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Glazba
 Muzika 90-ih
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 3

sawitch
Advanced Member

Serbia
41056 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 16/02/2010 : 15:16:43  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Mi smo takve zvali "Ludaci"

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

okudzava
Average Member

500 Posts

Member since 03/06/2009

Posted - 16/02/2010 : 15:17:51  Show Profile Show Extended Profile  Send okudzava a Private Message  Reply with Quote
Nista se ne brini, i mi vas "shabani", ali sve je to daleko u proslosti sad
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41056 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 16/02/2010 : 16:50:45  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Hahaha...

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

il cattivo
Average Member

Croatia
863 Posts

Member since 25/05/2005

Posted - 16/02/2010 : 21:43:46  Show Profile Show Extended Profile  Send il cattivo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by okudzava

Hmmm, plan za jul: Exit > Makarska > Split > Cohen... ok!

Sasvim pristojno, da.A onda na Exitu prije "popit pivu, potuć se" (kako bi reko jedan moj frend)...

To really live you must almost die
And it happened just that way with me
Go to Top of Page

Vjeko1980
Advanced Member

5649 Posts

Member since 24/08/2006

Posted - 16/02/2010 : 23:11:48  Show Profile Show Extended Profile  Send Vjeko1980 a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by sawitch

quote:
Haha... sawitchu dizelašu

Tadasnja zelja za zicanim kaisem se moze porediti sa sadasnjom da imam dobar auto.. Pa ti vidi.. Strogi dizelas...

Jeste, najbolje ribe su se lepile za vas, mamicu vam ... a mi smo k'o luzeri stajali sa strane... jbt, kad se setim; Karlovacka gimnazija sredinom 90-ih, ceo razred, ma sta ceo razred; cela smena shiba Cecu, Draganu, secam se svi komentarisu sta je Ceca obukla a sta Arkan za vencanje, nas nekoliko su gledali kao cudake; mene su zvali "Jimi" zbog Hendže, tako i dan-danas kad cujem "Jimi!" na ulici znam da je neko iz gimnazije; mislim voleli smo se i voleli su me, ali uvek sa podozrivim pogledom "sta je ovom.. Cepelini? Hendriks? D Hu? Ko?"

Ne kužim?!? Ja sam išao u Karlovačku gimnaziju sredinom '90-tih.. Jel mislimo na istu gimnaziju (onu u koju je išao i Nikola Tesla) ili?
Go to Top of Page

okudzava
Average Member

500 Posts

Member since 03/06/2009

Posted - 17/02/2010 : 01:50:31  Show Profile Show Extended Profile  Send okudzava a Private Message  Reply with Quote
Poz, Vjeko - ne, gimnazija u Sremskim Karlovcima, skraćeno je svi zovu "Karlovačka", umesto "Sremsko-karlovačka" ili "gimnazija u Sremskim Karlovcima", tako da je greška do nas; ovde doduše svi znaju da se radi o Sr. Karlovcima, a ne naravno o Karlovcu, mada se sećam jednom prilikom kad smo organizovano išli u planetarijum u BG, a žena domaćin nas pozdravi "eto, često nam dolaze gimnazijalci, pa tako i vi sada iz Karlovca..." ... heh heh.

Osnovana 1791, jezička gimnazija, nismo doduše imali nekog kalibra Tesle, ali su je pohadjali Branko Radičević, Jovan Sterija Popović.. Vuk Karadžić nije položio prijemni, haha.. ustvari je bio prestar kad je pokušavao (19 godina).
Go to Top of Page
Page: of 3 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.05 seconds. Snitz Forums 2000