Author |
Topic  |
sawitch
Advanced Member

Serbia
41056 Posts
Member since 17/11/2007 |
|
okudzava
Average Member

500 Posts
Member since 03/06/2009 |
|
sawitch
Advanced Member

Serbia
41056 Posts
Member since 17/11/2007 |
|
il cattivo
Average Member

Croatia
863 Posts
Member since 25/05/2005 |
Posted - 16/02/2010 : 21:43:46
|
quote: Originally posted by okudzava
Hmmm, plan za jul: Exit > Makarska > Split > Cohen... ok!
Sasvim pristojno, da.A onda na Exitu prije "popit pivu, potuć se" (kako bi reko jedan moj frend)... |
To really live you must almost die And it happened just that way with me |
 |
|
Vjeko1980
Advanced Member

5649 Posts
Member since 24/08/2006 |
Posted - 16/02/2010 : 23:11:48
|
quote: Originally posted by okudzava
quote: Originally posted by sawitch
quote: Originally posted by okudzava Haha... sawitchu dizelašu 
Tadasnja zelja za zicanim kaisem se moze porediti sa sadasnjom da imam dobar auto.. Pa ti vidi.. Strogi dizelas... 
Jeste, najbolje ribe su se lepile za vas, mamicu vam ... a mi smo k'o luzeri stajali sa strane... jbt, kad se setim; Karlovacka gimnazija sredinom 90-ih, ceo razred, ma sta ceo razred; cela smena shiba Cecu, Draganu, secam se svi komentarisu sta je Ceca obukla a sta Arkan za vencanje, nas nekoliko su gledali kao cudake; mene su zvali "Jimi" zbog Hendže, tako i dan-danas kad cujem "Jimi!" na ulici znam da je neko iz gimnazije; mislim voleli smo se i voleli su me, ali uvek sa podozrivim pogledom "sta je ovom.. Cepelini? Hendriks? D Hu? Ko?" 
Ne kužim?!? Ja sam išao u Karlovačku gimnaziju sredinom '90-tih.. Jel mislimo na istu gimnaziju (onu u koju je išao i Nikola Tesla) ili? |
 |
|
okudzava
Average Member

500 Posts
Member since 03/06/2009 |
Posted - 17/02/2010 : 01:50:31
|
Poz, Vjeko - ne, gimnazija u Sremskim Karlovcima, skraćeno je svi zovu "Karlovačka", umesto "Sremsko-karlovačka" ili "gimnazija u Sremskim Karlovcima", tako da je greška do nas; ovde doduše svi znaju da se radi o Sr. Karlovcima, a ne naravno o Karlovcu, mada se sećam jednom prilikom kad smo organizovano išli u planetarijum u BG, a žena domaćin nas pozdravi "eto, često nam dolaze gimnazijalci, pa tako i vi sada iz Karlovca..." ... heh heh.
Osnovana 1791, jezička gimnazija, nismo doduše imali nekog kalibra Tesle, ali su je pohadjali Branko Radičević, Jovan Sterija Popović.. Vuk Karadžić nije položio prijemni, haha.. ustvari je bio prestar kad je pokušavao (19 godina). |
 |
|
Topic  |
|
|
|