forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Kako poredati stripove
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 25

rgorgiev
Senior Member

2084 Posts

Member since 17/06/2004

Posted - 15/02/2010 : 23:39:46  Show Profile Show Extended Profile  Visit rgorgiev's Homepage  Send rgorgiev a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by THEMICO

Rudi so i da prajs gledaj da ne se predolgi policite,t.e ima pricina sto se kocki tie tvoite ili relativni pravoagolnici.
Imeno,kaj podolgi polici a jas imam edni takvi,se javuva iskrivuvanje na sredina od tezhinata na stripojte.....
A mozis da si igrash so dimenziite.Edni za standardni izdanija,drugi za pogolem format....

Dolu vo kancelarija kaj vrabotenite imam so kocki (link gore), bidejki doma se mi se podolgi polici i ti so ne se pojacani se iskrivuvaat.
Poradi toa (a i poubavo mi izgledaat) sakam kocki. Ama sakam i da e funkcionalno i ubavo da izgleda.

so it shall be written, so it shall be done
Go to Top of Page

Lucy Liu
Average Member

Croatia
706 Posts

Member since 14/09/2007

Posted - 16/02/2010 : 01:40:12  Show Profile Show Extended Profile  Send Lucy Liu an AOL message  Send Lucy Liu an ICQ Message  Send Lucy Liu a Yahoo! Message  Send Lucy Liu a Private Message  Reply with Quote
Ponekad se osjećam tako out of place na ovom sajtu...
Go to Top of Page

rgorgiev
Senior Member

2084 Posts

Member since 17/06/2004

Posted - 16/02/2010 : 07:05:40  Show Profile Show Extended Profile  Visit rgorgiev's Homepage  Send rgorgiev a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Lucy Liu

Ponekad se osjećam tako out of place na ovom sajtu...

A jos nisi ni skolu zavrsio, gde su vecinom svi isti

Go to Top of Page

rgorgiev
Senior Member

2084 Posts

Member since 17/06/2004

Posted - 16/02/2010 : 21:30:42  Show Profile Show Extended Profile  Visit rgorgiev's Homepage  Send rgorgiev a Private Message  Reply with Quote
@Lord Vader89

Evo prijatelju par slika sa mog ureda.
Na trecoj slici (ono sto sam obelezio crvenom bojom) je zid gde bi trebala stati polica. To bi bile i dimenzija 2,30 x 2,60.

Go to Top of Page

Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts

Member since 05/07/2007

Posted - 16/02/2010 : 21:40:50  Show Profile Show Extended Profile  Send Lord Vader89 a Private Message  Reply with Quote
hahahah, koji si car
aj daj mi par dana, malo cu da se igram

Potpis u dva reda, prema pravilniku:
Vader je, kao i uvek, u pravu. ; john connor ; 2022 A.D.
Go to Top of Page

Born To Run
Average Member

901 Posts

Member since 05/01/2009

Posted - 16/02/2010 : 22:20:44  Show Profile Show Extended Profile  Send Born To Run a Private Message  Reply with Quote
za ovakvu kancelariju poslednje sto ti treba je polica za stripove. nego uz taj zid ubaci jedan trosed da na njemu redjas sekretarice

Please allow me to introduce myself
I'm a man of wealth and taste

Edited by - Born To Run on 16/02/2010 22:28:35
Go to Top of Page

rgorgiev
Senior Member

2084 Posts

Member since 17/06/2004

Posted - 16/02/2010 : 23:21:36  Show Profile Show Extended Profile  Visit rgorgiev's Homepage  Send rgorgiev a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Lord Vader89

hahahah, koji si car

np, ja se nikud ne zurim.

Go to Top of Page

Kit Carson
Advanced Member

Serbia
11593 Posts

Member since 19/11/2008

Posted - 16/02/2010 : 23:23:32  Show Profile Show Extended Profile  Send Kit Carson a Private Message  Reply with Quote
@ rgorgiev

Kakav si ti car!

Ljudi se ceo dan svadjaju oko Libellusa, a ti si mrtav 'ladan pravis police da bi naredjao iste.

Ubrzajte Texa u koloru na 2 mesecno!
Go to Top of Page

Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts

Member since 05/07/2007

Posted - 16/02/2010 : 23:26:24  Show Profile Show Extended Profile  Send Lord Vader89 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by rgorgiev

quote:

hahahah, koji si car

veoma je bitan faktor koje stripove hoces da izlozis da znam kako bih mozda rasporedio police, itd....ostalo je na meni

Go to Top of Page

rgorgiev
Senior Member

2084 Posts

Member since 17/06/2004

Posted - 16/02/2010 : 23:26:49  Show Profile Show Extended Profile  Visit rgorgiev's Homepage  Send rgorgiev a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Born To Run

za ovakvu kancelariju poslednje sto ti treba je polica za stripove. nego uz taj zid ubaci jedan trosed da na njemu redjas sekretarice

ma meni ne treba polica za stripove, nego nesto sto ce sliciti bilbioteci - a sto se ostalog tice

Edited by - rgorgiev on 16/02/2010 23:31:29
Go to Top of Page

rgorgiev
Senior Member

2084 Posts

Member since 17/06/2004

Posted - 16/02/2010 : 23:28:32  Show Profile Show Extended Profile  Visit rgorgiev's Homepage  Send rgorgiev a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Kit Carson

@ rgorgiev

Kakav si ti car!

Ljudi se ceo dan svadjaju oko Libellusa, a ti si mrtav 'ladan pravis police da bi naredjao iste.

Pa jebi ga, meni se to svidja i to kupujem, pa sad moram i da negde to smestim.

Go to Top of Page

rgorgiev
Senior Member

2084 Posts

Member since 17/06/2004

Posted - 16/02/2010 : 23:30:53  Show Profile Show Extended Profile  Visit rgorgiev's Homepage  Send rgorgiev a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by rgorgiev

quote:

hahahah, koji si car

veoma je bitan faktor koje stripove hoces da izlozis da znam kako bih mozda rasporedio police, itd....ostalo je na meni

pa ovako

LUD i SD
LMS + ZS
Libellus (puno njih)
Gigante (isto Libellus, LUD, + doci ce i SA)

i to bi bilo to

Go to Top of Page

Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts

Member since 05/07/2007

Posted - 16/02/2010 : 23:36:05  Show Profile Show Extended Profile  Send Lord Vader89 a Private Message  Reply with Quote
uh bre, pa kako moze Libelus sa ZS/LMS

to cemo u fioku

Go to Top of Page

rgorgiev
Senior Member

2084 Posts

Member since 17/06/2004

Posted - 16/02/2010 : 23:42:55  Show Profile Show Extended Profile  Visit rgorgiev's Homepage  Send rgorgiev a Private Message  Reply with Quote
quote:

uh bre, pa kako moze Libelus sa ZS/LMS

to cemo u fioku

Pa Libellus je i planiran za fioku

Go to Top of Page

ponki
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3112 Posts

Member since 20/09/2008

Posted - 17/02/2010 : 11:37:31  Show Profile Show Extended Profile  Send ponki a Private Message  Reply with Quote
evo kako izgledaju moje police gdje drzim dio stripova pa mozes mozda iskoristiti ideju
moze se pomjerati visina polica i slozeno je tako da kad kupujem nove naslove koji izlaze odmah imaju svoje mjesto
police i stranice su debljine 36mm tako da nemoze doci do krivljenja
na dnu sam uradio ladice
slike su malo lose posto sam slikao mobilnim telefonom(bila mi je prazna baterija na foto-aparatu)

Be yourself; everyone else is already taken.
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40261 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 17/02/2010 : 11:39:29  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Mnogo lepse izgledaju uzivo... Ali mnooogo..

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

ponki
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3112 Posts

Member since 20/09/2008

Posted - 17/02/2010 : 12:00:18  Show Profile Show Extended Profile  Send ponki a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by sawitch

Mnogo lepse izgledaju uzivo... Ali mnooogo..

uslikao mobilnim telefonom na brzinu,nisam imao vremena cekati da se napune baterije od fotoaparata...
ti si jedan od dvojice koji su imali priliku da vidi stripove gdje se nalaze...a kad se rijesim prvog svjedoka ti si sljedeci...pasticada je cudo i nadam se da ces je ti prvi i jedini probati

Go to Top of Page

www2
Senior Member

Croatia
1046 Posts

Member since 11/02/2009

Posted - 17/02/2010 : 12:13:16  Show Profile Show Extended Profile  Send www2 a Private Message  Reply with Quote
ponki....ovo je jako, jako lijepo...svaka ti dala
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40261 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 17/02/2010 : 12:16:48  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Ponki nije slikao izbliza police, svaka ima rupice za postavljanje polica, tacnije za regulisanje visine... Perfektno su uradjene.. Priznajem da bolje nisam video.. Da je dodao jos staklo, bile bi savrsene... Blago njegovom strikanu..
PS
Ako si strpao samo misomor u pasticadu ne bojim se.. To ide kao nista...

Go to Top of Page

giant
Average Member

Slovenia
889 Posts

Member since 22/10/2006

Posted - 17/02/2010 : 15:35:35  Show Profile Show Extended Profile  Send giant a Private Message  Reply with Quote
@ Ponki i rgeorgiev...
Vidim, da imate oba dvojica krevet u blizini polica sa stripovima...pa u blizini kreveta pak stavlja se "erotički" materijal, možda sex strip, a ne stripovi!
Rgeorgiev - pa ti sada u stilu japanaca, koji imaju kancelariju za svoj stan...samo još fikus i akvarij sa ribicama, i možeš da se useliš, he,he....
Inače ponki, gde da svrstiš onu 58-ku, koju sam ti danas poslao,a?

Invincible shield
Go to Top of Page

ponki
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3112 Posts

Member since 20/09/2008

Posted - 17/02/2010 : 15:47:39  Show Profile Show Extended Profile  Send ponki a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by giant

@ Ponki i rgeorgiev...
Vidim, da imate oba dvojica krevet u blizini polica sa stripovima...pa u blizini kreveta pak stavlja se "erotički" materijal, možda sex strip, a ne stripovi!
Rgeorgiev - pa ti sada u stilu japanaca, koji imaju kancelariju za svoj stan...samo još fikus i akvarij sa ribicama, i možeš da se useliš, he,he....

u tom krevetu ne spavam tako da erotske sadrzaje ne drzim tu a ce moci ce da posluzi ako me nekad zena istjera...
i 58-ica ce imati svoje mjesto ali na jednoj drugoj polici...na ovim policama je samo dio stripova

Go to Top of Page

rgorgiev
Senior Member

2084 Posts

Member since 17/06/2004

Posted - 17/02/2010 : 17:04:13  Show Profile Show Extended Profile  Visit rgorgiev's Homepage  Send rgorgiev a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by ponki

evo kako izgledaju moje police gdje drzim dio stripova pa mozes mozda iskoristiti ideju
moze se pomjerati visina polica i slozeno je tako da kad kupujem nove naslove koji izlaze odmah imaju svoje mjesto
police i stranice su debljine 36mm tako da nemoze doci do krivljenja
na dnu sam uradio ladice
slike su malo lose posto sam slikao mobilnim telefonom(bila mi je prazna baterija na foto-aparatu)

Bas lepo, posebno Liebllusi.
Moj stari skaf je takav podesiv po visinu i bas sam i ovde o tome razmisljao, ali videcemo. Do sada najbolja ideja

Go to Top of Page

rgorgiev
Senior Member

2084 Posts

Member since 17/06/2004

Posted - 17/02/2010 : 17:06:23  Show Profile Show Extended Profile  Visit rgorgiev's Homepage  Send rgorgiev a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by giant

@ Ponki i rgeorgiev...

Ja na zalost krevet nemam, ali nadam se da mi nece ni trebati. A sto se akvarijuma tice, mislio si na ovaj pretspostavjlam

. To mi je u drugu kancelariju dole, gde mi sada stoji deo stripova. A ako se bolje zagledas na slike gore, mozda vidis i fikus

Go to Top of Page

Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts

Member since 05/07/2007

Posted - 17/02/2010 : 17:17:02  Show Profile Show Extended Profile  Send Lord Vader89 a Private Message  Reply with Quote
pa eto, to ti je to sto sam ti ja pokazao onomad. ima vise polica, i fioke su nize. i nema lesonit na ledjima, nego udara direktno u zid

Sjajna polica, totalno po mom ukusu!

Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40261 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 17/02/2010 : 17:30:08  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Au gledam ovaj Mister No, najdraza mi edicija, skupljam ga, imam sve knjige i ubedljivo najruzniji hrbat koji sam video... Lici mi na Mr Murdockovu avokado salatu..

Go to Top of Page
Page: of 25 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.25 seconds. Snitz Forums 2000