Dobro je na forumu zadnje vrijeme.Svi su nadrkani,što jedni na druge, što sami na sebe, što na nekog trećeg (nepostojećeg).Bitno je da postoji nepijatelj.Ako ga nema, naći ćemo ga već mamicu mu.A koja je tema ono?To se pitanje može postaviti na svakoj temi nakon dvije stranice. "Pitanja postavljaš a odgovore ne čekaš". Kao da je zavladao globalni muški PMS. Jel se seksate išta? No dobro momci, samo da vam velim da će proljeće uskoro (veli moj meteorolog), i shvaćam da vas depresija zimska puca,a zima tako inspirativna... Razmišljam...jebat il odjebat...kad je ovdje tako zanimljivo Hm...
još nato nije preuzea helmand a?
Čekaj malo, čekam i ja reply na SMS
To really live you must almost die And it happened just that way with me
Ne znam zasto si bas ti voljan da se dokazujes. Prvo, u boga ne verujem, tako da taj primer ne bih da uzimam u razmatranje. Drugo, citaj malo bolje sta pisem, to napisao nisam. Trece, poticu iz istog jezika. Ajde sad ti Da li ti mislis da su srpski, hrvatski i bosanski razliciti jezici? Kolika je ta razlika, kao nemacki u Austriji i Svajcarskoj ili kao indonezanski i svahili jezik? Kad si isao u skolu, koji si jezik ucio? Ja tebe ne razumem. Ti hoces da kazes da jezici koji se pricaju na ovim prostorima, da poticu od razlicitih jezika i da oni nista zajednicko nemaju? Sad ti odgovaras.
Jesu po definiciji šta je ovo hrvatski,srpski,bosanski.. Razlika je mala a ne utječe da mi svaki svoj jezik zovemo drukčije. Ja sam učio hrvatski jezik. Ovo zadnje su tvoje riječi,ja to nisam rekao.
[/quote] Ma i treba da ga zovemo drugacije. Ali ne mora da se prevodi bas sve... Valjda moze da se dodje do nekog kompromisa. Ako ne moze, onda nista i nikad nece biti moguce napraviti zajednicko izdanje.
Ja se zovem El-Muhammed, iz plemena starih Azra, sto za ljubav zivot gube i umiru kada ljube.
Meni nije baš najjasnije to oko prava. Kada izdavač kupuje prava za neki strip, kupuje li za svoju zemlju (recimo Hrvatsku), ili za Hrvatsku i Srbiju ili za Hrvatsku, Srbiju, BiH i Crnu Goru ili za svih 6 republika YU ili može birati za koje države od navedenih kupuje
What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine.
Meni nije baš najjasnije to oko prava. Kada izdavač kupuje prava za neki strip, kupuje li za svoju zemlju (recimo Hrvatsku), ili za Hrvatsku i Srbiju ili za Hrvatsku, Srbiju, BiH i Crnu Goru ili za svih 6 republika YU ili može birati za koje države od navedenih kupuje
kupi za sve i u paketu dobije još i Pakistan ili Bangladeš .
Dobro je imamo Pakistanci u Beograd. Damo mu dolar po dan i da vidis kako ce prevede izdanje
Ja se zovem El-Muhammed, iz plemena starih Azra, sto za ljubav zivot gube i umiru kada ljube.
Ja samo znam da mi svi tako lijepo razumijemo jedni druge, sto se vidi i po ovoj raspravi. Da su 2 jezika i 2 drzave, u tome se slazemo. I, da, mogao bi Curunir dat' kakav izvor za ovo tvrdjenje da je Hrvatski najstariji balkanski jezik, cisto me zanima odakle potice to. Samo, ako moze nesto relevantno, posto i ja mogu ostavljati izvore koji tvrde da su Srbi vanzemaljci, Rimljani, Fenicani, pranarod...
ovo je jedan od onih topika koji me podsjecaju na nekadasnji forum, i nije mi zao sto ga nema. Mamlazi bivse juge se ujedinili ne jednom topiku, netoleratni, glupi i naravno "najpametniji u svojim malim mozgićima". markose vise nikad neces cuti od mene da cendram sto ovoga vise nema.
Platon je cool, Aristotel je odvratna štreberčina.
________________________ Remember, remember the fifth of November, The gunpowder, treason and plot, I see of no reason why gunpowder treason should ever be forgot.
U raspravi su odrasli taktičari koji znaju i zavući i primiti bez da se raspadnu (uh kako ovo dobro zvuči). Čini mi se da točka ključanja nije dostignuta. Nekolicina je zaslužila upozorenje od moderatora...
What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine.
Obi, kaži iskreno, ko vodi? Jel bio penal, ili je sudija prodao tekmu?
________________________ Remember, remember the fifth of November, The gunpowder, treason and plot, I see of no reason why gunpowder treason should ever be forgot.
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
slušan ja svašta .kakav mračni vitez??? to je za dicu
A za odrasle - Tex.
i to samo u boji
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.