forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Za Markosa i njegovo psetance
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 8

Colt
stripovi.com kum

3296 Posts

Member since 18/10/2001

Posted - 24/02/2010 : 22:47:51  Show Profile Show Extended Profile  Send Colt a Private Message
quote:

Procitaj sve postove pazljivo,pa ces da vidis da me je optuzio da prodajom dolazim i do svojih primeraka.
A ja na lazi ne mogu da ne odgovorim,pa kako bilo
Krecite vise s tom Geom i pocni da koristis smajlice

Procitaj ti pazljivije, ja pominjem dokaz Isto tako je mogao da kaze da se ti i Carson nocu oblacite u zavese, plesete po mesecini, potom koljete komsijske ovce, pijete njihovu krv i prizivate Lucifera, a da umesto dokaza prilozi citat iz "Lita vilovitog".
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 24/02/2010 : 22:48:00  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message
quote:
Originally posted by Born To Run

Born To Run ti si jedna velika attention whore.

Ti to zelis da privuces neciju paznju,pa su ti potrebna ovolika slova
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 24/02/2010 : 22:49:17  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message
quote:
Originally posted by Colt

quote:

Procitaj sve postove pazljivo,pa ces da vidis da me je optuzio da prodajom dolazim i do svojih primeraka.

Procitaj ti pazljivije, ja pominjem dokaz Isto tako je mogao da kaze da se ti i Carson nocu oblacite u zavese, plesete po mesecini, potom koljete komsijske ovce, pijete njihovu krv i prizivate Lucifera, a da umesto dokaza prilozi citat iz "Lita vilovitog".

U pravu si,nema dokaze jer ne postoje.
Jos gore,znaci postoji samo zla namera
Go to Top of Page

Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts

Member since 28/07/2002

Posted - 24/02/2010 : 22:49:17  Show Profile Show Extended Profile  Send Curunir a Private Message
quote:

quote:

pa zar oni to ne rade???

Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom.
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 24/02/2010 : 22:49:53  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message
quote:
Originally posted by Curunir

quote:

quote:

pa zar oni to ne rade???

Nema dokaza
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29363 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 24/02/2010 : 22:50:42  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message
quote:

Ratko ima jedan jedini jasan cilj, sto je i sam osobno rekao Renkyju nekoc.
A Marko je trebao reagirati. A nije pa se javlja opravdana i posve logicna sumnja, koliko god on pjenio na nju. Jer je izostala reakcija!!!!

Odgovorit cu tebi prvo, jer je brze i lakse. Hoces da idemo sad nabrajati koliko sam puta reagirao na dveribadove tvrdnje i optuzbe? Koliko sam mu puta odgovorio da nije u pravu? Ja sam javno objavio SVOJE račune za tisak opravdavajući LIBELLUS, a dokazujući Ratku da je u krivu i ti sad mene optuzujes da nisam reagirao? Ej, SVOJE RAČUNE! Ali to očito nije bitno. Nije bitno što sam argumentirao i konkretno odgovorio na neke optuzbe i dokazao da nije u pravu, sumnjivo je sto ga nisam izbacio? Vama je očito jedina prihvatljiva reakcija izbacivanje? A sad mi nabrojite koliko sam ljudi izbacio jer su meni osobno prigovarali nesto oko izdavaštva? Koliko? I koliko njih koje jesam izbacio zbog toga su danas na forumu?

quote:
Ne, on je samo mene slucajno izbacio jer je imao los dan. I jos napominje da sam ja nastavio. A NIKAD vise nisam spomenuo ni profil ni MK, sto mu je bio jedini i najvazniji razlog. Jos sam sve lijepo objasnio na sto sam mislio, nikakva prica o lovi, svercu, preprodaji, kradji, lopovluku etc. tu nije bila ni u primisli, vec samo o poznanstvima (cinjenica!!!!!!!!!!!!!!!!) i nezasluzenosti (za mene - cinjenica!!!!).

http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=35557
Nisi više spomenuo ni mk ni profil, točno. Kako i bi, kad sam ti dokazao da nisi u pravu. Ali u istom ovom topicu gdje se to pitanje rješavalo se vidi da me nazivas lažovom, bijednikom, pljuvačem, užasnim licemjerom itd itd. Drugim riječima, vrijeđaš me sve u šesnaest. I što ti se desilo zbog toga? Ja te vratim nazad na forum! A koliko si me još puta poslije opleo zbog ovog ili onog? I što ti se dogodilo? Jesi li bio izbačen? Naravno da nisi. Kad ti mene vrijeđaš, nije bitno što te nisam izbacio, to je normalno, ali kad Ratko vrijeđa, onda je to moje licemjerje?

Trouble will find me
Go to Top of Page

Kit Carson
Advanced Member

Serbia
11593 Posts

Member since 19/11/2008

Posted - 24/02/2010 : 22:51:54  Show Profile Show Extended Profile  Send Kit Carson a Private Message
quote:

Znao sam da ce neko da nas vidi.

A Pajtosa i docU niko nije video, a? A oni nas i navukli na to.

PS Obozavam tvoju mastu ( ne samo u ovom postu). Gde li ti samo padaju ove ideje na mozak!

Ubrzajte Texa u koloru na 2 mesecno!
Go to Top of Page

Bardho
Senior Member

1943 Posts

Member since 10/04/2003

Posted - 24/02/2010 : 22:54:11  Show Profile Show Extended Profile  Send Bardho a Private Message

jbga Texe zanimljiv si lik pogotovo u sprezi sa mumijom. čisto sumnjam da će još neko sa tobom letiti sa foruma. mislim da nisi trebao uopće ulaziti u raspravu sa švercerom isto kao što su i dade napravili. jednostavno ga ignorirati. ovako ti bezze letiš sa foruma(pretpostavljam). šteta
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 24/02/2010 : 22:55:45  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message
quote:
Originally posted by Bardho

jbga Texe zanimljiv si lik pogotovo u sprezi sa mumijom. čisto sumnjam da će još neko sa tobom letiti sa foruma. mislim da nisi trebao uopće ulaziti u raspravu sa švercerom isto kao što su i dade napravili. jednostavno ga ignorirati. ovako ti bezze letiš sa foruma(pretpostavljam). šteta

Cini ti se,ne znas me dobro,nikakva narocita steta
Go to Top of Page

Kit Carson
Advanced Member

Serbia
11593 Posts

Member since 19/11/2008

Posted - 24/02/2010 : 22:57:26  Show Profile Show Extended Profile  Send Kit Carson a Private Message
quote:

jbga Texe zanimljiv si lik pogotovo u sprezi sa mumijom.

Na koga li je mislio?

Go to Top of Page

Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts

Member since 28/07/2002

Posted - 24/02/2010 : 22:59:09  Show Profile Show Extended Profile  Send Curunir a Private Message
quote:
Originally posted by Markos

quote:

Ratko ima jedan jedini jasan cilj, sto je i sam osobno rekao Renkyju nekoc.
A Marko je trebao reagirati. A nije pa se javlja opravdana i posve logicna sumnja, koliko god on pjenio na nju. Jer je izostala reakcija!!!!

Odgovorit cu tebi prvo, jer je brze i lakse. Hoces da idemo sad nabrajati koliko sam puta reagirao na dveribadove tvrdnje i optuzbe? Koliko sam mu puta odgovorio da nije u pravu? Ja sam javno objavio SVOJE račune za tisak opravdavajući LIBELLUS, a dokazujući Ratku da je u krivu i ti sad mene optuzujes da nisam reagirao? Ej, SVOJE RAČUNE! Ali to očito nije bitno. Nije bitno što sam argumentirao i konkretno odgovorio na neke optuzbe i dokazao da nije u pravu, sumnjivo je sto ga nisam izbacio? Vama je očito jedina prihvatljiva reakcija izbacivanje? A sad mi nabrojite koliko sam ljudi izbacio jer su meni osobno prigovarali nesto oko izdavaštva? Koliko? I koliko njih koje jesam izbacio zbog toga su danas na forumu?

quote:
Ne, on je samo mene slucajno izbacio jer je imao los dan. I jos napominje da sam ja nastavio. A NIKAD vise nisam spomenuo ni profil ni MK, sto mu je bio jedini i najvazniji razlog. Jos sam sve lijepo objasnio na sto sam mislio, nikakva prica o lovi, svercu, preprodaji, kradji, lopovluku etc. tu nije bila ni u primisli, vec samo o poznanstvima (cinjenica!!!!!!!!!!!!!!!!) i nezasluzenosti (za mene - cinjenica!!!!).

http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=35557
Nisi više spomenuo ni mk ni profil, točno. Kako i bi, kad sam ti dokazao da nisi u pravu. Ali u istom ovom topicu gdje se to pitanje rješavalo se vidi da me nazivas lažovom, bijednikom, pljuvačem, užasnim licemjerom itd itd. Drugim riječima, vrijeđaš me sve u šesnaest. I što ti se desilo zbog toga? Ja te vratim nazad na forum! A koliko si me još puta poslije opleo zbog ovog ili onog? I što ti se dogodilo? Jesi li bio izbačen? Naravno da nisi. Kad ti mene vrijeđaš, nije bitno što te nisam izbacio, to je normalno, ali kad Ratko vrijeđa, onda je to moje licemjerje?

ma svasta. govorim o izostanku reakcije na to sto je on nekaznjeno srao i lagao pred svima po milijarditi put, iznova, opet, nanovo, u jednom te istom topicu. to jos NITKO NIJE NIKAD. psa i pišanje si zaboravio?

i nista mi nisi dokazao. ja sam samo potvrdio da ne mislim na ono sto si ti mislio, i s te strane bi ti BIO U PRAVU DA SAM JA O TOME PRICAO. ti si pjenio na rijec lopovluk, a ja ti i dan danas kazem da te ne smatram ni lopovom ni covjekom koji gleda zaradu. niti cu ikad. ovo ostalo... cuj, svatko se (i ja sam) svrbi gdje ga najvise cese.
i pretjerujes, ima vec prilicno da ne spominjem niti kritiziram tebe ili bilo koji tvoj uradak. dapace. no ti kao i uvijek vidis samo ono sto ti pase.
ali ne zamaraj se sa mnom, imas ovdje nesto drugo na tapetu. previse ljudi razmislja slicno meni. nesto se ne slaze.

Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom.
Go to Top of Page

Vjeko1980
Advanced Member

5649 Posts

Member since 24/08/2006

Posted - 24/02/2010 : 23:00:37  Show Profile Show Extended Profile  Send Vjeko1980 a Private Message
quote:
Originally posted by Tex Willer

quote:

Cini ti se,ne znas me dobro,nikakva narocita steta

Kakva šteta! Nevjerovatan dobitak
Go to Top of Page

Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts

Member since 28/07/2002

Posted - 24/02/2010 : 23:04:19  Show Profile Show Extended Profile  Send Curunir a Private Message
da se bar njegov ban moze zamijeniti za tvoj, forumu bi naglo porastao IQ...

Go to Top of Page

zlikovski
Senior Member

Croatia
1090 Posts

Member since 21/03/2008

Posted - 24/02/2010 : 23:05:27  Show Profile Show Extended Profile  Send zlikovski a Private Message
quote:

evo prve pametne večeras!!!

Grad - to ste vi.
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 24/02/2010 : 23:07:41  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message
quote:

da se bar njegov ban moze zamijeniti za tvoj, forumu bi naglo porastao IQ...

Go to Top of Page

zlikovski
Senior Member

Croatia
1090 Posts

Member since 21/03/2008

Posted - 24/02/2010 : 23:08:12  Show Profile Show Extended Profile  Send zlikovski a Private Message
misli sam kako sam boldao "švercer" - savršena riječ za opis dervibada

Grad - to ste vi.
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 24/02/2010 : 23:11:15  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message
Koliko da se neko ne oseti uskracenim za neki odgovor samo da kazem da cu da odsustvujem neko krace vvreme s foruma zbog porodicnih obaveza,ali ne predugo
Ukoliko me ipak ne bude duze od pola sata do sat,znaci da sam popio ban
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25296 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 24/02/2010 : 23:12:33  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message
Tako vam i treba kad me ne slusate..
Lepo sam rekao da necu tolerisati nebuloze tipa "skup je Libellus", reagovao sam i na zapisavanje, rekao da se to resi licno, posto se ocigledno radi o licnom sukobu...
Onaj topic je otvoren i zakljucan dok sam bio odsutan, tako da sad vama ostavljam da kusate ono sto ste skuvali.

Hvala na paznji.

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 24/02/2010 : 23:12:59  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message
quote:
Originally posted by zlikovski

misli sam kako sam boldao "švercer" - savršena riječ za opis dervibada

Ajd' da se nasmejem jos malo dok sam tu
Adekvatna rec,a on hteo meni da nalepi tu etiketu
Go to Top of Page

Vjeko1980
Advanced Member

5649 Posts

Member since 24/08/2006

Posted - 24/02/2010 : 23:15:21  Show Profile Show Extended Profile  Send Vjeko1980 a Private Message
quote:
Originally posted by manhunter

Lepo sam rekao da necu tolerisati nebuloze tipa "skup je Libellus", reagovao sam i na zapisavanje, rekao da se to resi licno, posto se ocigledno radi o licnom sukobu...
Onaj topic je otvoren i zakljucan dok sam bio odsutan, tako da sad vama ostavljam da kusate ono sto ste skuvali.

Hvala na paznji.

Pa ustvari ti si kriv!! Dok mačke nema miševi kolo vode
Ti odluči šta ti je bitnije u životu; moderiranje foruma ili kojekakve privatne, poslovne ili obiteljske obaveze
Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21091 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 24/02/2010 : 23:15:35  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message
quote:
Originally posted by Tex Willer

Koliko da se neko ne oseti uskracenim za neki odgovor samo da kazem da cu da odsustvujem neko krace vvreme s foruma zbog porodicnih obaveza,ali ne predugo
Ukoliko me ipak ne bude duze od pola sata do sat,znaci da sam popio ban

Znači večeras bez predigre ?
Pa dobro, i u pravu si, ovde je baš zanimljivo, evo i ja sam odradio "na brzaka"

Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 24/02/2010 : 23:15:40  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message
quote:

rekao da se to resi licno, posto se ocigledno radi o licnom sukobu...

I da je tako bilo,do svega ovoga ne bi doslo. Lepo ti kazes da si uvek u pravu
E sad,da je Pera ranije otisao u policiju
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25296 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 24/02/2010 : 23:16:22  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message
quote:
Originally posted by Vjeko1980

quote:

Hvala na paznji.

Pa ustvari ti si kriv!! Dok mačke nema miševi kolo vode
Ti odluči šta ti je bitnije u životu; moderiranje foruma ili kojekakve privatne, poslovne ili obiteljske obaveze

I to sto kazes...

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 24/02/2010 : 23:17:18  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message
quote:
Originally posted by anto

Znači večeras bez predigre ?
Pa dobro, i u pravu si, ovde je baš zanimljivo, evo i ja sam odradio "na brzaka"

Ma treba dete da uspavkam
A i meni se ne ide
Go to Top of Page

Kit Carson
Advanced Member

Serbia
11593 Posts

Member since 19/11/2008

Posted - 24/02/2010 : 23:21:45  Show Profile Show Extended Profile  Send Kit Carson a Private Message
Kad bi se javiuo dveribad da "ubijemo" vreme do slagera u hokeju Kanada - Rusija.

Go to Top of Page
Page: of 8 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.31 seconds. Snitz Forums 2000