i, jel netko brojio,koliko je probisveta Tex poslao pod zemlju u ovom broju...jel nadmašio samog sebe iz 1 broja ili je oborio rekord? ako jih je smaknuo manje od 100 razmisliću u kupovini.
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Pouzdano se zna da je Tex ubio par nevinih ljudi,u tolikoj guzvi i akciji ponekad najebu i neduzni.Sto je i normalno,pa i sam Tex u jednom stripu navodi sledece:Pa sta i ako nije kriv na kraju se uvek dokaze da jeste.Odgovora serifu dok prebija lika na koga se samo sumnja da je zlocinac.Brutalno!!!!!
i, jel netko brojio,koliko je probisveta Tex poslao pod zemlju u ovom broju...jel nadmašio samog sebe iz 1 broja ili je oborio rekord? ako jih je smaknuo manje od 100 razmisliću u kupovini.
Tex je vise puta spasao Kineze od nevolja,u tom periodu broj Kineza se naglo i uvecava i oni zahvaljuci Texu postaju najbrojnija nacija(Podatak je uzet sa History Chanela)
Evo Carsone,ovde obavesti da si kupio dvojku Trebao sam ranije da se pohvalim da je imam dok tebi jos nije stigla Jedva cekam da se ubrza malo,sporo je ovo
Tesko da ce obori rekord. Evo citam trnutno i prvi mrtav od Texovog pistolja tek na 28. strani.
Tesko da ce obori rekord. Evo citam trnutno i prvi mrtav od Texovog pistolja tek na 28. strani.
Samo da ovaj serijal zazivi i ne pretrpi neke promene u broju strana i dimenzija na stetu citaoca. Kod nas tesko nesto izgura do kraja, narocito ovako kompleksno i kvalitetno izdanje. Tekstualni dodatak je pun pogodak, samo jos kada bi bio vise vezan za teksa i za samu pricu. Neprijatelje, prijatelje, premijeru samog broja, slike originalnih izdanja i tako to.
Zavrsio sa 2.knjigom primjecuje se mali napredak kod razvoja radnje u odnosu na 1.knjigu nista specijalno ali ide nabolje. Poceo sam se navikavati i na format,to je vjerovatno da se na nesto dobro lako naviknuti,iako cu uvijek vise cijeniti A4 i Bonelli format. Malo mi upadaju u oci pistolji kako su lose nacrtani,nekad su tako neproporcionalni da ne znas da li je pistolj ili lula mira. Color super,Tex osim sto upucava redom postao je i bezobrazan ,,Narucuje pice u baru za cijeli salon,sankista pita da mu pokaze lovu,iste sekunde ga izmlati kao zadnjeg papka,, Doduse malcice ima oprosta kod kajanja prilikom smaknuca 2 meksicka vojnika,razmisljajuci da su to vojnici i da su primili naredbe od nadredjenih.Ovo je prvi put da se pokajao poslije tolikih smaknuca pa i vrijeme mu je Bas me interesuje razvoj 3.knjige.
Color super,Tex osim sto upucava redom postao je i bezobrazan ,,Narucuje pice u baru za cijeli salon,sankista pita da mu pokaze lovu,iste sekunde ga izmlati kao zadnjeg papka,, Doduse malcice ima oprosta kod kajanja prilikom smaknuca 2 meksicka vojnika,razmisljajuci da su to vojnici i da su primili naredbe od nadredjenih.Ovo je prvi put da se pokajao poslije tolikih smaknuca pa i vrijeme mu je [B)