Ja se vratio iz kluba, uzeo sam Torgala i Tamo gde pogled ne dopire. Na poklon sam dobio još i neku knjižicu za decu. Uveli su još i neko skupljanje pečata. Ko skupi 17 pečata za godinu dana dobija zlatnu karticu. 300 din.=1 pečat. S obzirom da ja već imam zlatnu karticu rado ću je pokloniti nekom, ako postoji takva mogućnost. Nadam se da ću da skupim te pečate.
Da, to smo ostavili kao malo iznenađenje. Svaki pečat se dobija za 300 dinara kupovine. Usput dobijate jednu lepu karticu gde se sve to registruje. Naprimer, ako je knjiga 994 dinara dobijete 3 pečata. Samo pazite: ima par dečijih knjiga koje koštaju 598 dinara, a to je jedan pečat.
Odlicna akcija :D Taman kupim 100 metaka trojku uz ovo :D
Tebi pripada kraljevstvo zaborava na cijim granicama padaju sve maske,pa se tako prema tvojoj palati približavamo lišeni secanja, godina i kao bezimena bica ulazimo u božanski putir,nalik na kakvu vatrenu hostiju
TAMO GDE POGLED NE DOPIRE VELIKA MOĆ MALOG ŠNINKELA SAMBROVI INDIJANSKO LETO koji su od ova 4 u boji(ili su sva 4)?znaci kupim dva komada od ovih,a dobijem sva 4.lepo,samo mi recite,kako ide narucivanje postom?
TAMO GDE POGLED NE DOPIRE VELIKA MOĆ MALOG ŠNINKELA SAMBROVI INDIJANSKO LETO koji su od ova 4 u boji(ili su sva 4)?znaci kupim dva komada od ovih,a dobijem sva 4.lepo,samo mi recite,kako ide narucivanje postom?
Sva cetiri su ti u boji/.
Tebi pripada kraljevstvo zaborava na cijim granicama padaju sve maske,pa se tako prema tvojoj palati približavamo lišeni secanja, godina i kao bezimena bica ulazimo u božanski putir,nalik na kakvu vatrenu hostiju
Svi stripovi su u boji. Da, kupite dva i dobijete dva. Što se tiče pošte, kontaktirajte Slavicu iz Kluba čitalaca na klub1@beliput.rs
Samo jedno pitanje... Da li akcija traje do kraja marta za sve nabrojane stripove, ili postoji neki neograniceni kontigent, pa se moze desiti da ako npr, cekam do 30. marta, ostanem bez nekog naslova? :)
Samo jedno pitanje... Da li akcija traje do kraja marta za sve nabrojane stripove, ili postoji neki neograniceni kontigent, pa se moze desiti da ako npr, cekam do 30. marta, ostanem bez nekog naslova? :)
Postoji određeni broj stripova koji smo namenili za ovu akciju. To je i naša praksa kada su sve akcije u pitanju. Nije nemoguguće da se dogodi ovakav scenario. Stoga savetujem šetnju do Kosovske...
Mene zanima jos nesto. Da li stripovi koji su navedeni, su u ponudi za kupovinu, a pored njih, mozemo da uzmemo sa strane i nesto sto nije na popisu, kao bonus album?
Teorije nam pomazu da podnesemo nepoznavanje cinjenica
Postoji određeni broj stripova koji smo namenili za ovu akciju. To je i naša praksa kada su sve akcije u pitanju. Nije nemoguguće da se dogodi ovakav scenario. Stoga savetujem šetnju do Kosovske...
Indijansko leto bih ti preporuchio, jer ovo drugo ima po meni bezveznu prichu.
Btw kupio sam Torgala 3 i dobio sambrove, i uz to uzeo 100 metaka. Izgleda da se na chini mi se odredjeni broj sakupljenih pechata dobije neka knjiga. Ja imam sad 9 pechata pa sam dobio neku knjigu za devojke xD
Btw nisam dobro skontao. Ja sam mislio da kad se skupi 17 pechata dobijesh VIP karticu, a ono je zlatna. Znachi dzaba mi ovo s pechatima, ja vec imam zlatnu :D
EDIT: Evo i ja se javljam za dobrovoljno davanje zlatne kartice, ukoliko skupim pechate :D