U zadnje vrijeme nailazim na prazne crne stranice tu i tamo po američkim stripovima (uvijek sa lijeve strane, stoje bez nekog vidnog razloga). Zna li netko da li je to greška u štampanju (fali stranica) ili normalna stvar...
What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine.
U zadnje vrijeme nailazim na prazne crne stranice tu i tamo po američkim stripovima (uvijek sa lijeve strane, stoje bez nekog vidnog razloga). Zna li netko da li je to greška u štampanju (fali stranica) ili normalna stvar...
Osjećam se pozvanim odgovoriti na ovo pitanje, s obzirom da u ruci držiš nekoć moj strip.
Born To Run je dobro rekao, crne stranice označavaju prekid jednog broja i početak drugog. Poput praznih stranica između poglavlja u knjigama. Nekad se to i drugačije radi. Ponekad se stave originalne naslovnice između brojeva, a ponekad jednostavno nema prekida između brojeva, a naslovnice se tiskaju na kraju trejda.
Comics is any art you can read. -- Sean T. Collins
a ponekad stavljaju te prazne stranice zbog toga jer je u nekim floppy-jima bilo drugčije numerianje stranica (zbog reklama ili zbog nekog drugog razloga) i tako opet uhvate da se poklope neke stranice koje imaju ilustracije kroz dve stranice
Osjećam se pozvanim odgovoriti na ovo pitanje, s obzirom da u ruci držiš nekoć moj strip.
Born To Run je dobro rekao, crne stranice označavaju prekid jednog broja i početak drugog. Poput praznih stranica između poglavlja u knjigama. Nekad se to i drugačije radi. Ponekad se stave originalne naslovnice između brojeva, a ponekad jednostavno nema prekida između brojeva, a naslovnice se tiskaju na kraju trejda. [/quote] He,he, dobro zapažanje, ali slučajnost je u pitanju (imam još takvih stripova) - taj sam baš čitao pa zato. Ne bih tebe prozivao - ti svakako nisi kriv za tamne stranice. Hvala na odgovoru.
What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine.
Sve ono beskonačno vrijeme između izdanja... Tu bi se moglo svrstati vrijeme kad junaci odu na wc, oprat zube, kopat malo nos, noćni ili dnevni drijemež i ostale stvari koji se inače ne nalaze na stranicama stripa
“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Ovako glupo pitanje od nekog ko cita stripove, pa ja neznam di ti je pamet. Ocito si prvi putu zivotu kupija TPB(tradepaperback) cim ovako nesto mozes UOPCE I PITAT, SRAM TE BILO. Aj lipo nemoj ti bacat lovu na stripove jer ocigledno nisu za tebe.
My life fades, the vision dims, all that remains... are memories...
Ovako glupo pitanje od nekog ko cita stripove, pa ja neznam di ti je pamet. Ocito si prvi putu zivotu kupija TPB(tradepaperback) cim ovako nesto mozes UOPCE I PITAT, SRAM TE BILO. Aj lipo nemoj ti bacat lovu na stripove jer ocigledno nisu za tebe.
Izvini što sam pitao.
Kad ne možeš da prepoznaš Morrisonovu JLA, verovatno nije za tebe. ;)
DISCLAIMER: Mišljenja izražena u mojim postovima mišljenja su jednog forumaša, a ne izdavackih kuca sa kojima saradjujem. Ko hoce da se raspravlja u vezi njih – može, naravno, ali raspravlja se sa forumašem Djoletom, ne sa „urednikom toga-i-toga” ili „prevodiocem toga-i-toga”. Za zvanicno mišljenje u vezi nekog izdanja, dogadjaja ili licnosti možete se obratiti izdavackim kucama putem njihovih zvanicnih kanala komunikacije. Hvala.
Kad ne možeš da prepoznaš Morrisonovu JLA, verovatno nije za tebe. ;)
Uf, nisam znao da si ti procitao sve stripove sta postoje na trzistu, ocito imas fotografsko pamcenje pa mozes da pripoznas svaku stranicu stripa. Svaka cast
My life fades, the vision dims, all that remains... are memories...
JLA je stvar opšte comic book kulture, a ne fotografskog pamćenja. ;)
DISCLAIMER: Mišljenja izražena u mojim postovima mišljenja su jednog forumaša, a ne izdavackih kuca sa kojima saradjujem. Ko hoce da se raspravlja u vezi njih – može, naravno, ali raspravlja se sa forumašem Djoletom, ne sa „urednikom toga-i-toga” ili „prevodiocem toga-i-toga”. Za zvanicno mišljenje u vezi nekog izdanja, dogadjaja ili licnosti možete se obratiti izdavackim kucama putem njihovih zvanicnih kanala komunikacije. Hvala.
al stvarno tu nije u pitanju fotografsko pamćenje. to je podforum za američki strip i fotografija je od jednog od poznatijih stripova. mislim da je više u pitanju ko to ima kuči i ko ne.
Ja sam procitao stotine americkih stripova, ali moram priznati da ovo nisam prepoznao, mozda do toga jer nisam ni citao strip. Al mada je crtez lijep, ne vristi koji je to crtac, (Mahnke?, fotka je losa) a gospodica (Oracle?) prikazana na slici nikako ne odaje da je rijec o JLA. To za opcu kulturu stoji, morat cu i to procitati.
Ima nešto u njemu proslijedeno od nepoznate majke i propala oca na sina. Kaljeno savješcu. Brušeno disciplinom.