forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Film & TV
 Serije & co.
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 258

Mr. Bushido
stripovi.com suradnik

Croatia
12974 Posts

Member since 23/09/2005

Posted - 15/03/2010 : 23:40:11  Show Profile Show Extended Profile  Send Mr. Bushido a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by rommel

quote:
Originally posted by Mr. Bushido

Inače, serija puno obećava. Što ima smisla, s obzirom da je sudjelovala ista ekipa kao i na "Band of Brothers".

iz istih je razloga smatram smechem

Ti ne voliš ni "Saving Private Ryan", jelda? To me baš zanima, tvoje mišljenje o njima.

Comics is any art you can read. -- Sean T. Collins
Go to Top of Page

Grujah.
Advanced Member

Serbia
3254 Posts

Member since 28/07/2009

Posted - 16/03/2010 : 01:18:27  Show Profile Show Extended Profile  Send Grujah. a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by wele

najbolje serije:mućke,heroji,prevaranti,trava,dream team,i naravno,prison break

Jel prevaranti ono sa "Jammie Murray" a trava sa onom domacicom sto valja vutru?
Go to Top of Page

radulovic marko
Senior Member

Saint Vincent and Grenadi
2826 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 16/03/2010 : 01:52:01  Show Profile Show Extended Profile  Send radulovic marko a Private Message  Reply with Quote
Za mene najbolje ozbiljne serije svih vremena su : Ptice umiru pevajuci i sever- jug....Humoristicka naravno Mucke....A SF Smallville o supermenu kad je bio mlad............

Nema,nema niko tako lepe dragane.
Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16589 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 16/03/2010 : 02:11:28  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message  Reply with Quote
Mucke

http://www.youtube.com/watch?v=KhlCPbD42qY

Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic
https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
Go to Top of Page

radulovic marko
Senior Member

Saint Vincent and Grenadi
2826 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 16/03/2010 : 02:23:02  Show Profile Show Extended Profile  Send radulovic marko a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Caleb

Mucke

http://www.youtube.com/watch?v=KhlCPbD42qY

TRIGER ja mislim da je to najgluplji covek svih vremena ,a najaci je kad zove Rodnjija dejv......

Nema,nema niko tako lepe dragane.
Go to Top of Page

wele
Advanced Member

Montenegro
3727 Posts

Member since 21/12/2009

Posted - 16/03/2010 : 08:28:42  Show Profile Show Extended Profile  Send wele a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Grujah.

quote:
Originally posted by wele

najbolje serije:mućke,heroji,prevaranti,trava,dream team,i naravno,prison break

Jel prevaranti ono sa "Jammie Murray" a trava sa onom domacicom sto valja vutru?

prevaranti su ti ona ekipa,trojica ljudi,starac i djevojka.glumi onaj plave kose sto glumi u green street hooligans i u wanted-u.a to ti je trava ;-)
inače,nabavio sam sve epizode mućki na 30 cd-ova.uživam ;-)
Go to Top of Page

drogsy
stripovi.com suradnik

Croatia
4804 Posts

Member since 27/12/2009

Posted - 16/03/2010 : 10:26:29  Show Profile Show Extended Profile  Send drogsy a Private Message  Reply with Quote
Bas jucer sam malcice bacio pogled na Disney channel i vidio jednu epizodu Pokemona iz 12. sezone i ,ako je ovdje dozvoljen spam, onda zelim reci da su ove nove epizode prava katastrofa

Go kneel and weep
Go to Top of Page

wele
Advanced Member

Montenegro
3727 Posts

Member since 21/12/2009

Posted - 16/03/2010 : 14:33:56  Show Profile Show Extended Profile  Send wele a Private Message  Reply with Quote
Pokemona?nisam ih volio ni kad sam bio mali
zmajeva kugla je zakon,prva sezona
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22368 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 16/03/2010 : 19:33:12  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by SnotMan

Jedna od najdrazhi serija koje sam imao priliku gledati.Iskopao sam link nekog divljeg sajta gdje se sve epizode mogu pogledati,samo ukucajte u trazhilicu zheljenu sezonu i number episode et voila..;)
Pojedine epizode imaju prijevod na meni nechitljivom jeziku,u gl nije sinhronizovano.

http://www.clipmass.com/movie/the-x-files-season-3-episode-6-2shy-%E0%B8%8B%E0%B8%B1%E0%B8%9A%E0%B9%84%E0%B8%97%E0%B8%A2---197919414283701

Go to Top of Page

SnotMan
Advanced Member

Saint Croix
6389 Posts

Member since 21/07/2003

Posted - 16/03/2010 : 19:37:08  Show Profile Show Extended Profile  Visit SnotMan's Homepage  Send SnotMan a Private Message  Reply with Quote
oukej...

Nil sciri quisquis putet,id qudque nescit an sciri possit,quo se nil scire fatetur.
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41137 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 16/03/2010 : 21:46:32  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Ja je odgledao komplet nedavno... Blagi uzas poslednje sezone...

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

SnotMan
Advanced Member

Saint Croix
6389 Posts

Member since 21/07/2003

Posted - 16/03/2010 : 22:27:43  Show Profile Show Extended Profile  Visit SnotMan's Homepage  Send SnotMan a Private Message  Reply with Quote
Ja stigao do treche sezone,vaze sa side-storylineom josh uvijek...vidjet chemo.Davno sam je gledao chitavu ali se ne mogu sjetiti svega...

Nil sciri quisquis putet,id qudque nescit an sciri possit,quo se nil scire fatetur.
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25999 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 16/03/2010 : 22:59:15  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by sawitch

Ja je odgledao komplet nedavno... Blagi uzas poslednje sezone...

Lepo sam ti rekao: prve 4 sezone savršenstvo, 5.-6. odlične, 7.onako, 8. i 9. tuga...

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41137 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 16/03/2010 : 23:01:44  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Upravo tako...

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

SnotMan
Advanced Member

Saint Croix
6389 Posts

Member since 21/07/2003

Posted - 16/03/2010 : 23:10:03  Show Profile Show Extended Profile  Visit SnotMan's Homepage  Send SnotMan a Private Message  Reply with Quote
sad bi vas obojicu fljas-fljas,de mi josh recite zashto ode u klinac,dopustili ste da pochnem gubiti entuzijazam:D

Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25999 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 16/03/2010 : 23:21:13  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
quote:

sad bi vas obojicu fljas-fljas,de mi josh recite zashto ode u klinac,dopustili ste da pochnem gubiti entuzijazam:D

Čuj sad ovo....

Pa jel čitaš ti ovo što mi kuckamo???
Imaš sedam dobrih sezona, i dve koje su sasvim nepotrebne, ali nekome bi se čak i svidele...

Baš bih voleo da znam koja još serija ima takav prosek.

Ćuti, gledaj i uživaj!

Go to Top of Page

SnotMan
Advanced Member

Saint Croix
6389 Posts

Member since 21/07/2003

Posted - 16/03/2010 : 23:31:56  Show Profile Show Extended Profile  Visit SnotMan's Homepage  Send SnotMan a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by manhunter

quote:

Čuj sad ovo....

Imaš sedam dobrih sezona, i dve koje su sasvim nepotrebne, ali nekome bi se čak i svidele...

Ćuti, gledaj i uživaj!

Hm,hvala na savjetu ali ne zhelim da chutim.
Ovo je bila shala koja,ako te navela u ijednom trenutku da pomislish da ima nasilan karakter;nema.Slazhem se sa navedenim a o moja opaska se odosi na to da provedesh sate gledajuchi neshto shto ima katastrofalne final,u do tha math

Go to Top of Page

rgorgiev
Senior Member

2084 Posts

Member since 17/06/2004

Posted - 16/03/2010 : 23:35:16  Show Profile Show Extended Profile  Visit rgorgiev's Homepage  Send rgorgiev a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Čuj sad ovo....

Ćuti, gledaj i uživaj!

Ovo je bila shala koja,ako te navela u ijednom trenutku da pomislish da ima nasilan karakter;nema.Slazhem se sa navedenim a o moja opaska se odosi na to da provedesh sate gledajuchi neshto shto ima katastrofalne final,u do tha math

Batali bre ovu dvojcu.
Lepo izgledaj sve i nemoj da se brines.
Ako ti se nesto ne dopada na kraju, kriva je beba i Mulder

so it shall be written, so it shall be done
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25999 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 16/03/2010 : 23:35:24  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ma i ja se zezam, al šta ćeš kad je internet dvodimenzionalan...

Htedoh reći, uživaj u ovim dobrim epizodama, šta te briga za finale, ono je ionako nepotrebno.

Go to Top of Page

SnotMan
Advanced Member

Saint Croix
6389 Posts

Member since 21/07/2003

Posted - 16/03/2010 : 23:36:29  Show Profile Show Extended Profile  Visit SnotMan's Homepage  Send SnotMan a Private Message  Reply with Quote
Chuli ste gospodina,sad me pustite da gledam!!!:D

Go to Top of Page

SnotMan
Advanced Member

Saint Croix
6389 Posts

Member since 21/07/2003

Posted - 16/03/2010 : 23:38:59  Show Profile Show Extended Profile  Visit SnotMan's Homepage  Send SnotMan a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Ma i ja se zezam, al šta ćeš kad je internet dvodimenzionalan...

Htedoh reći, uživaj u ovim dobrim epizodama, šta te briga za finale, ono je ionako nepotrebno.

A shta chesh,uz svu aktivnost predjashnu moderatora chovjek se osjecha da treba da pochne pravdati svaki post,josh me ti nahvatao koji jesi moderator

Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25999 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 16/03/2010 : 23:41:02  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
quote:

A shta chesh,uz svu aktivnost predjashnu moderatora chovjek se osjecha da treba da pochne pravdati svaki post,josh me ti nahvatao koji jesi moderator

Da, ali ja umem da se zezam.

I šta ako sam moderator??? Volim ja i da diskutujem o nekim stvarima, ne samo da treniram strogoću.

Go to Top of Page

SnotMan
Advanced Member

Saint Croix
6389 Posts

Member since 21/07/2003

Posted - 16/03/2010 : 23:50:28  Show Profile Show Extended Profile  Visit SnotMan's Homepage  Send SnotMan a Private Message  Reply with Quote
Hej,ko ti dade za pravo da mislish da imam strah od autoriteta,nego,bolan MH,dragi,chovjeche,volim ovaj forum:DDDDD

Go to Top of Page

Mr. Bushido
stripovi.com suradnik

Croatia
12974 Posts

Member since 23/09/2005

Posted - 16/03/2010 : 23:56:14  Show Profile Show Extended Profile  Send Mr. Bushido a Private Message  Reply with Quote
quote:

Chuli ste gospodina,sad me pustite da gledam!!!:D

Svakako pogledaj i ona dva filma, kao i spin-off serijale "The Lone Gunmen" i "Millennium".

Topla preporuka.

Comics is any art you can read. -- Sean T. Collins
Go to Top of Page

SnotMan
Advanced Member

Saint Croix
6389 Posts

Member since 21/07/2003

Posted - 16/03/2010 : 23:58:11  Show Profile Show Extended Profile  Visit SnotMan's Homepage  Send SnotMan a Private Message  Reply with Quote
Pogledao sam oba.Bit chu vrlo sazhet.Onaj sa pchelama je 6/10,onaj pokushaj trilera 3/10.

Go to Top of Page
Page: of 258 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.84 seconds. Snitz Forums 2000