Ne znam kako da kontaktiram Milana(Pajini antikviteti), Milane ako budes ovo vidio javi se,poslao sam ti već par meilova, uplatio sam pare za stripove, proslo je 2 tjedna od uplate a stripovima ni traga pa te molim da se javis da rijesimo ovo Hvala Hrca
Hrco, ja nijedan mejl od tebe nisam dobio. Sad sam se cuo sa momcima iz Libellusa i oni kazu da su dobili uplatu, ali nisu znali cija je, jer nisi naznacio, a nisi mi ni javio. Dobro je da si se ovako javio, da regulisemo to. Trebalo bi vec sutra da bude poslano na tvoju adresu.
Poslao sam ti mail ali ako ga nisi dobio evo javljam ti se ovako. Puno ti hvala za stripove koje sam konacno dobio, neznam gdje je poslo krivo:poslao sam ti prije par mailova koje nisi dobio(ne znam zasto(jovanovic.milan81@gmail.com)) a i na uplatnici sam napisao kako si rekao (za Paju-Hrca). Sve u svemu jos jednom hvala i nadam se buducoj suradnji Pozdrav
Hvala Hrco. Ne znam šta je to s mejlovima u poslednjih mesec dana. Meni su Vedran i Matija javilio da su dobili uplatu, ali da ne znaju čija je, ali da misle da je tvoja zbog iznosa. Drago mi je da smo sve lepo završili na obostrano zadovoljstvo. I nadam se uspešnoj budućoj saradnji. :)
Poslao sam ti br. telefona. Ali sam već spakovao tvoj strip u kutije za sajam, pa nema brige. Jedino ako ga ne prodamo u međuvremenu. :))) Šalim se, naravno.
Poslao sam ti br. telefona. Ali sam već spakovao tvoj strip u kutije za sajam, pa nema brige. Jedino ako ga ne prodamo u međuvremenu. :))) Šalim se, naravno.
Hi Milane! Osvojio san neke stripove kod tebe na aukcijama i poslao ti par mailova no nisam dobio odgovor! Pa možda ovo budeš čitao!Zanima me samo hoće li sve ići kao i ranije ili...
Pozdrav Bachy. Ja više ne radim aukcije, to je poslednja dva meseca preuzeo Miško, moj kolega iz Darkwooda. Ja sam se malo povukao iz cele priče zbog privatnih obaveza. Ali stari mejl funkcioniše i Miško će ti odgovoriti.
Ja sam se video s njim prekjuče. Sad je u velikoj gužvi s poslom, pa verovatno nije stigao da odgovori na sve mejlove, ali nema brige, sigurno ti stižu sva obaveštenja ovih dana.
Svejedno, ja ću ga sutra obavestiti da proveri da li mu je stigao tvoj mejl.
Pajini antikviteti nikad nisu zakazali, niti će. :)
Hi Milane! Osvojio san neke stripove kod tebe na aukcijama i poslao ti par mailova no nisam dobio odgovor! Pa možda ovo budeš čitao!Zanima me samo hoće li sve ići kao i ranije ili...
Sve je kao i ranije, a juce sam ti poslao mail sa obavestenjem da su stripovi stigli u Zagreb, pa ce odmah posle NG biti i poslani. Inace, niti jedan od tvojih par mailova nije stigao, dok od ostalih ljudi uredno stizu. Ako opet nesto zaskripi sa mailovima, ti posalji pm, ili se javi opet ovde, na forumu.
Pretpostavljam da je ovo greska, do koje je doslo zagog pada koncentracije u toku poslavljanja velikog broja aukcija. Mada, nije da mislim da bi "Paji" bio problem da pronadje jos dodatna dva stripa u slucaju potrebe.
Samo sam zeleo da skrenem paznju na to, kako bi suvisne aukcije bile blagovremeno obrisane u cilju sprecavanja eventualnih nesporazuma.
Veliki pozdrav, velemajstore Milane! O čemu se radi? Upao sam svojom greškom u probleme vezane uz neke tvoje aukcije. Naime, stavio sam ponude na nekoliko tvojih aukcija ne vidjevši da su to ustvari stripovi s greškom. Pošto sam tvoj stari kupac, znam da ti uvijek na svojim aukcijama imaš fino očuvane stripove, pa mi nije bilo ni na kraj pameti da bi to mogli biti stripovi s greškama i/li oštećenjima. Priznajem, prije bidanja nisam niti gledao pretjerano sam opis stripova, jer sam se navikao da u tvojim opisima uvijek uglavnom pišu one kobasice tipa "stripovi se mogu podići u Beogradu i Zagrebu itd itd", a na samim fotkama proloženim uz stripove nisu se vidjela nikakva oštećenja i feleri. Tako da sam tek sada slučajno uočio da su to stripovi s greškama i pao mi je mrak na oči! Pitanje glasi: da li je ikako moguće da NE KUPIM od tebe te stripove ako budem najbolji ponuđač? Trenutno je, pred sam kraj aukcija, moja ponuda najveća na stripu: From Hell, Fibra http://www.stripovi.com/index.asp?page=auction-view&ID=2132159
Inače sam poprilična cjepidlaka što se tiče očuvanosti stripova, tako da bih odustao od kupnje - ako je ikako moguće. Naravno, samo u slučaju dogovora ili ako nađeš drugog kupce za njih (možda one koji su stavili drugu najveću ponudu za njih - ako su zainteresirani?). U nadi povoljnog odgovora, pozdravčina!
Pa ja tek sad vidim posle ovih aukcija da postoje i Libellusove knjige sa greškama(prazne stranice, duple i pomešane stranice), a do sada nisam sve svoje knjige ni prekontrolisao, jedino one koje sam pročitao su OK, a sad pod hitno u pregledavanje redom, jednu po jednu!
Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!!
Nema nikakvih problema, ponudicemo taj strip sledecem ponudjacu koji je izgubio, i jos mu dati 20% nize od cene koju je on da i svi zadovoljni :)
Ali...kh, kh, drugi put citaj, tekst, tome sluzi . Salim se, ali obratite uvek paznju na deo sa napomenama koji ide pri kraju teksta. Tu uvek moze stajati nestop vazno.
Ziveo ti nama jos 100 godina
Edited by - Pajini antikviteti on 16/03/2010 23:11:51
Osvojio sam jedan strip na upravo završenim aukcijama i želim da pitam mogu li ga platiti i podignuti u petak u Darkvudu jer tada nameravam put Beograda?
Osvojio sam jedan strip na upravo završenim aukcijama i želim da pitam mogu li ga platiti i podignuti u petak u Darkvudu jer tada nameravam put Beograda?
Moze, naravno, samo prosledi i na mail isto ovo, jer tako je preglednije kada se sortiraju aukcije, a i manja je sansa da se nesto ispusti iz vida
Moze, naravno, samo prosledi i na mail isto ovo, jer tako je preglednije kada se sortiraju aukcije, a i manja je sansa da se nesto ispusti iz vida
Važi,poslaću na mejl naziv i broj stripa,to je ZS 442 inače,a eto mene u petak pa da spojim kupovine. Pozdrav.
strasno decki, alal vera, izgubih sve aukcije za koje sam bidao, a bidao sam... Vise sem komplet ne bidam za nista:-)))
Prevario si me, ja pomislio stvarno nista nisi osvojio , kad on skoro 20 komada. Nezasit, hteo bi sve za sebe Dosta ti je, nov si na aukcijama, ima iskusnijih od tebe, zasluzili su, docices i ti na red