forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Burza Stripova
 Aukcije
 za Pajini antikviteti...
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 5

mikado
Senior Member

Serbia
1710 Posts

Member since 01/06/2009

Posted - 25/09/2009 : 17:28:21  Show Profile Show Extended Profile  Visit mikado's Homepage  Send mikado a Private Message  Reply with Quote
Milane mogao bi da mi ostaviš pozitivan komentar na aukcijama. :)

https://religiopedija.blogspot.com/
https://bonelistripovi.blogspot.com/
Go to Top of Page

Pajini antikviteti
New Member

Serbia
118 Posts

Member since 04/04/2008

Posted - 25/09/2009 : 18:20:07  Show Profile Show Extended Profile  Send Pajini antikviteti a Private Message  Reply with Quote
Ljudi, svima kojima dugujem komentar, staviću za dan-dva.
Namestilo se u desetak dana mnoštvo obaveza, pa biram prioritete.
Najvažnije je da svi dobiju ono što su kupili, pa onda komentari.
Go to Top of Page

cronos six
Advanced Member

Serbia
7954 Posts

Member since 09/09/2008

Posted - 25/09/2009 : 20:08:50  Show Profile Show Extended Profile  Send cronos six a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Pajini antikviteti

Ljudi, svima kojima dugujem komentar, staviću za dan-dva.
Namestilo se u desetak dana mnoštvo obaveza, pa biram prioritete.
Najvažnije je da svi dobiju ono što su kupili, pa onda komentari.

i meni dugujes ,al zato i ja tebi.
Go to Top of Page

Bachy
Senior Member

Croatia
1791 Posts

Member since 06/05/2009

Posted - 26/09/2009 : 18:03:19  Show Profile Show Extended Profile  Send Bachy a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mikado

Milane mogao bi da mi ostaviš pozitivan komentar na aukcijama. :)

Oj, budi svoj!
Go to Top of Page

Pajini antikviteti
New Member

Serbia
118 Posts

Member since 04/04/2008

Posted - 27/09/2009 : 20:54:35  Show Profile Show Extended Profile  Send Pajini antikviteti a Private Message  Reply with Quote
Evo, svi kojima dugujem dobili su komentare koje su zaslužili. :)

Danas su stripovi za kupce iz Hrvatske stigli u Zagreb. Od sutra ih je moguće preuzeti u Libellusu ili će biti poslani nakon uplate.

Svi kupci iz Hrvatske su dobili mejlove sa detaljnim uputstvima.
Ako nekome nije prošao mejl, neka se javi na jovanovic.milan81@gmail.com
Go to Top of Page

gibica
Junior Member

Serbia
488 Posts

Member since 22/03/2009

Posted - 28/09/2009 : 16:09:13  Show Profile Show Extended Profile  Send gibica a Private Message  Reply with Quote
quote:

Danas su stripovi za kupce iz Hrvatske stigli u Zagreb. Od sutra ih je moguće preuzeti u Libellusu ili će biti poslani nakon uplate.

Svi kupci iz Hrvatske su dobili mejlove sa detaljnim uputstvima.
Ako nekome nije prošao mejl, neka se javi na jovanovic.milan81@gmail.com

Pa nisu bas svi dobili komentar!

I don't care to belong to a club that accepts people like me as members.
Go to Top of Page

Pajini antikviteti
New Member

Serbia
118 Posts

Member since 04/04/2008

Posted - 29/09/2009 : 10:03:57  Show Profile Show Extended Profile  Send Pajini antikviteti a Private Message  Reply with Quote
Nisam mislio jedino na poslednju aukciju. Tu jos uvek nemam precizno slozene podatke ko je preuzeo, a ko nije.
Go to Top of Page

Ultras
Advanced Member

Serbia
10052 Posts

Member since 17/10/2008

Posted - 29/09/2009 : 18:54:29  Show Profile Show Extended Profile  Visit Ultras's Homepage  Send Ultras a Private Message  Reply with Quote
quote:

Sve najbolje mogu da kazem o Milanu.

Covek mi je ostavio pozitivne i pre nego sto sam mu uplatio novac

Saljem ti PM druze, da mi kazes koliko ti dodjem za one Teksove

Svet stripa - portal - instagram - blog - facebook - twitter
Go to Top of Page

Pajini antikviteti
New Member

Serbia
118 Posts

Member since 04/04/2008

Posted - 30/09/2009 : 10:48:56  Show Profile Show Extended Profile  Send Pajini antikviteti a Private Message  Reply with Quote
Za stare musterije moze unapred. :))
Salim se, ali jos jednom kazem, meni na listi prioriteta postavljanje komentare je ono sto u aukciji dodje poslednje. Sve drugo treba zavrsiti, da bi se uzivalo u komentaru. Razumem da su novi kupci malo nestrpljiviji, jer zele da imaju dokaz da sa njima vredi saradjivati. Uglavnom, od mene svi dobiju komentar u nekom razumnom roku.
Go to Top of Page

kico
Advanced Member

Croatia
11381 Posts

Member since 22/12/2004

Posted - 01/10/2009 : 10:30:25  Show Profile Show Extended Profile  Send kico a Private Message  Reply with Quote
I reci onima u ZG da malo požure.
Prije sam dobio stripove iz Beograda,nego iz Zagreba...
Go to Top of Page

Bachy
Senior Member

Croatia
1791 Posts

Member since 06/05/2009

Posted - 01/10/2009 : 20:14:02  Show Profile Show Extended Profile  Send Bachy a Private Message  Reply with Quote
Milane sve je stiglo!
Sve je za čistu peticu!

Oj, budi svoj!
Go to Top of Page

Pajini antikviteti
New Member

Serbia
118 Posts

Member since 04/04/2008

Posted - 01/10/2009 : 20:42:11  Show Profile Show Extended Profile  Send Pajini antikviteti a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by kico

Jel mislis na transport od BG do ZG ili ti se otegne od kad ti javim da je u LL pa dok ne dobijes?
Go to Top of Page

Pajini antikviteti
New Member

Serbia
118 Posts

Member since 04/04/2008

Posted - 01/10/2009 : 20:42:53  Show Profile Show Extended Profile  Send Pajini antikviteti a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Bachy

Milane sve je stiglo!
Sve je za čistu peticu!

:)
To i ja mogu za tebe da kazem.
Go to Top of Page

kico
Advanced Member

Croatia
11381 Posts

Member since 22/12/2004

Posted - 01/10/2009 : 23:33:27  Show Profile Show Extended Profile  Send kico a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by kico

Jel mislis na transport od BG do ZG ili ti se otegne od kad ti javim da je u LL pa dok ne dobijes?

Otegne se dok oni iz striparnice u Zagrebu pošalju...
Sa tobom je sve pet.
Go to Top of Page

Ultras
Advanced Member

Serbia
10052 Posts

Member since 17/10/2008

Posted - 04/10/2009 : 14:08:50  Show Profile Show Extended Profile  Visit Ultras's Homepage  Send Ultras a Private Message  Reply with Quote
quote:

Za stare musterije moze unapred. :))

Preuzeo sam stripove u Darkvudu u petak u 20.30
Namerno stavljam vreme jer zelim da se zahvalim Misi koji me je sacekao i bio vrlo raspolozen i predusretljiv.
Svaka cast

Stripovi kao i uvek odlicno ocuvani

Svet stripa - portal - instagram - blog - facebook - twitter
Go to Top of Page

Pajini antikviteti
New Member

Serbia
118 Posts

Member since 04/04/2008

Posted - 04/10/2009 : 16:48:43  Show Profile Show Extended Profile  Send Pajini antikviteti a Private Message  Reply with Quote
He he. Takav je Misko. Nezan i predusretljiv.
Salim se, pa zar ima razloga da bude drugacije.

Za Kicu: Kico, moramo uzeti u obzir da Vedran i Matija cine uslugu i vama i meni. Ne mogu traziti od njih da moje poslove zavrsavaju pre svojih, ali oni i to rade cim im se ukaze prilika.
Go to Top of Page

kico
Advanced Member

Croatia
11381 Posts

Member since 22/12/2004

Posted - 05/10/2009 : 15:08:02  Show Profile Show Extended Profile  Send kico a Private Message  Reply with Quote
quote:

Za Kicu: Kico, moramo uzeti u obzir da Vedran i Matija cine uslugu i vama i meni. Ne mogu traziti od njih da moje poslove zavrsavaju pre svojih, ali oni i to rade cim im se ukaze prilika.

Sve u redu.
Javio mi se Matija
čekat ću...
Go to Top of Page

REJS
Senior Member

Serbia
2891 Posts

Member since 17/03/2008

Posted - 18/10/2009 : 13:03:02  Show Profile Show Extended Profile  Visit REJS's Homepage  Send REJS a Private Message  Reply with Quote
Pajo javljam ti se zbog osvojene aukcije.Cim uhvatim priliku zovem te zbog dogovora malopre nisi bio dostupan .Pozdrav

http://www.youtube.com/watch?v=C5qbvnqMClk

Izbacite Facepalm sprecite sukobe,givnite sansu miru !!!

Go to Top of Page

Pajini antikviteti
New Member

Serbia
118 Posts

Member since 04/04/2008

Posted - 18/10/2009 : 14:17:03  Show Profile Show Extended Profile  Send Pajini antikviteti a Private Message  Reply with Quote
Nedelja je druze. Nisam u gradu. Cujemo se sutra. Uostalom, ja sam ti jos juce poislao mejl.
Go to Top of Page

REJS
Senior Member

Serbia
2891 Posts

Member since 17/03/2008

Posted - 18/10/2009 : 20:43:42  Show Profile Show Extended Profile  Visit REJS's Homepage  Send REJS a Private Message  Reply with Quote
Vazi,vise sam brinuo da ne mislis da sam nemaran.Mail mi blokira pa ne stizu redovno poruke.

http://www.youtube.com/watch?v=C5qbvnqMClk

Izbacite Facepalm sprecite sukobe,givnite sansu miru !!!

Go to Top of Page

giant
Average Member

Slovenia
913 Posts

Member since 22/10/2006

Posted - 19/10/2009 : 11:53:45  Show Profile Show Extended Profile  Send giant a Private Message  Reply with Quote
Milane, dobio sam tvoju pošiljku još prošli tjedan-sve super, kao uvijek.....

Invincible shield

Edited by - giant on 19/10/2009 11:54:23
Go to Top of Page

Pajini antikviteti
New Member

Serbia
118 Posts

Member since 04/04/2008

Posted - 19/10/2009 : 13:09:38  Show Profile Show Extended Profile  Send Pajini antikviteti a Private Message  Reply with Quote
Služimo narodu!
Poslao sam ti mejl i za ovu, pa javi samo da li si ga dobio. Pošto u poslednje vreme nešto štuca na e-relacijama Mojstrana-Beograd. :))
Go to Top of Page

hrca
Starting Member

2 Posts

Member since 23/07/2009

Posted - 20/10/2009 : 14:28:13  Show Profile Show Extended Profile  Send hrca a Private Message  Reply with Quote
Ne znam kako da kontaktiram Milana(Pajini antikviteti), Milane ako budes ovo vidio javi se,poslao sam ti već par meilova, uplatio sam pare za stripove, proslo je 2 tjedna od uplate a stripovima ni traga pa te molim da se javis da rijesimo ovo
Hvala
Hrca
Go to Top of Page

Pajini antikviteti
New Member

Serbia
118 Posts

Member since 04/04/2008

Posted - 20/10/2009 : 20:48:20  Show Profile Show Extended Profile  Send Pajini antikviteti a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by hrca

Ne znam kako da kontaktiram Milana(Pajini antikviteti), Milane ako budes ovo vidio javi se,poslao sam ti već par meilova, uplatio sam pare za stripove, proslo je 2 tjedna od uplate a stripovima ni traga pa te molim da se javis da rijesimo ovo
Hvala
Hrca

Hrco, ja nijedan mejl od tebe nisam dobio.
Sad sam se cuo sa momcima iz Libellusa i oni kazu da su dobili uplatu, ali nisu znali cija je, jer nisi naznacio, a nisi mi ni javio. Dobro je da si se ovako javio, da regulisemo to. Trebalo bi vec sutra da bude poslano na tvoju adresu.
Go to Top of Page

hrca
Starting Member

2 Posts

Member since 23/07/2009

Posted - 23/10/2009 : 12:03:03  Show Profile Show Extended Profile  Send hrca a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by hrca

Hvala
Hrca

Hrco, ja nijedan mejl od tebe nisam dobio.
Sad sam se cuo sa momcima iz Libellusa i oni kazu da su dobili uplatu, ali nisu znali cija je, jer nisi naznacio, a nisi mi ni javio. Dobro je da si se ovako javio, da regulisemo to. Trebalo bi vec sutra da bude poslano na tvoju adresu.

Poslao sam ti mail ali ako ga nisi dobio evo javljam ti se ovako.
Puno ti hvala za stripove koje sam konacno dobio, neznam gdje je poslo krivo:poslao sam ti prije par mailova koje nisi dobio(ne znam zasto(jovanovic.milan81@gmail.com)) a i na uplatnici sam napisao kako si rekao (za Paju-Hrca).
Sve u svemu jos jednom hvala i nadam se buducoj suradnji
Pozdrav
Go to Top of Page
Page: of 5 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.14 seconds. Snitz Forums 2000