Author |
Topic  |
cronos six
Advanced Member

.jpg)
Serbia
7956 Posts
Member since 09/09/2008 |
|
Pajini antikviteti
New Member

Serbia
118 Posts
Member since 04/04/2008 |
Posted - 24/10/2009 : 14:44:16
|
quote: Originally posted by hrca
quote: Originally posted by Pajini antikviteti
quote: Originally posted by hrca
Ne znam kako da kontaktiram Milana(Pajini antikviteti), Milane ako budes ovo vidio javi se,poslao sam ti već par meilova, uplatio sam pare za stripove, proslo je 2 tjedna od uplate a stripovima ni traga pa te molim da se javis da rijesimo ovo Hvala Hrca
Hrco, ja nijedan mejl od tebe nisam dobio. Sad sam se cuo sa momcima iz Libellusa i oni kazu da su dobili uplatu, ali nisu znali cija je, jer nisi naznacio, a nisi mi ni javio. Dobro je da si se ovako javio, da regulisemo to. Trebalo bi vec sutra da bude poslano na tvoju adresu.
Poslao sam ti mail ali ako ga nisi dobio evo javljam ti se ovako. Puno ti hvala za stripove koje sam konacno dobio, neznam gdje je poslo krivo:poslao sam ti prije par mailova koje nisi dobio(ne znam zasto(jovanovic.milan81@gmail.com)) a i na uplatnici sam napisao kako si rekao (za Paju-Hrca). Sve u svemu jos jednom hvala i nadam se buducoj suradnji Pozdrav
Hvala Hrco. Ne znam šta je to s mejlovima u poslednjih mesec dana. Meni su Vedran i Matija javilio da su dobili uplatu, ali da ne znaju čija je, ali da misle da je tvoja zbog iznosa. Drago mi je da smo sve lepo završili na obostrano zadovoljstvo. I nadam se uspešnoj budućoj saradnji. :) |
 |
|
Pajini antikviteti
New Member

Serbia
118 Posts
Posted - 24/10/2009 : 14:46:54
|
quote: Originally posted by cronos six
milane(p.antikviteti)poslao sam ti poruku.
Poslao sam ti br. telefona. Ali sam već spakovao tvoj strip u kutije za sajam, pa nema brige. Jedino ako ga ne prodamo u međuvremenu. :))) Šalim se, naravno. |
 |
|
cronos six
Advanced Member

.jpg)
Serbia
7956 Posts
Member since 09/09/2008 |
Posted - 24/10/2009 : 14:48:09
|
quote: Originally posted by cronos six
milane(p.antikviteti)poslao sam ti poruku.
Poslao sam ti br. telefona. Ali sam već spakovao tvoj strip u kutije za sajam, pa nema brige. Jedino ako ga ne prodamo u međuvremenu. :))) Šalim se, naravno.
prodaj ga za 4500,pa da podelimo lovu.     |
 |
|
drag
Starting Member

Netherlands
69 Posts
Member since 21/09/2005 |
|
Bachy
Senior Member

Croatia
1792 Posts
Member since 06/05/2009 |
Posted - 25/12/2009 : 23:48:03
|
Hi Milane! Osvojio san neke stripove kod tebe na aukcijama i poslao ti par mailova no nisam dobio odgovor! Pa možda ovo budeš čitao!Zanima me samo hoće li sve ići kao i ranije ili... |
Oj, budi svoj! |
 |
|
Dzimi Gitara
stripovi.com suradnik

2018 Posts
Member since 14/11/2001 |
Posted - 29/12/2009 : 03:39:57
|
Pozdrav Bachy. Ja više ne radim aukcije, to je poslednja dva meseca preuzeo Miško, moj kolega iz Darkwooda. Ja sam se malo povukao iz cele priče zbog privatnih obaveza. Ali stari mejl funkcioniše i Miško će ti odgovoriti.
Ja sam se video s njim prekjuče. Sad je u velikoj gužvi s poslom, pa verovatno nije stigao da odgovori na sve mejlove, ali nema brige, sigurno ti stižu sva obaveštenja ovih dana.
Svejedno, ja ću ga sutra obavestiti da proveri da li mu je stigao tvoj mejl.
Pajini antikviteti nikad nisu zakazali, niti će. :) |
 |
|
Pajini antikviteti
New Member

Serbia
118 Posts
Posted - 31/12/2009 : 00:12:56
|
quote: Originally posted by Bachy
Hi Milane! Osvojio san neke stripove kod tebe na aukcijama i poslao ti par mailova no nisam dobio odgovor! Pa možda ovo budeš čitao!Zanima me samo hoće li sve ići kao i ranije ili...
Sve je kao i ranije, a juce sam ti poslao mail sa obavestenjem da su stripovi stigli u Zagreb, pa ce odmah posle NG biti i poslani. Inace, niti jedan od tvojih par mailova nije stigao, dok od ostalih ljudi uredno stizu. Ako opet nesto zaskripi sa mailovima, ti posalji pm, ili se javi opet ovde, na forumu. |
 |
|
Bachy
Senior Member

Croatia
1792 Posts
Member since 06/05/2009 |
Posted - 01/01/2010 : 11:33:48
|
Da. što se tiče mailova sve što si rekao je istina jer ja redovito dobijem izviješće o neisporučenoj pošti! No dobro, rješavat ćemo mi to već nekako!
Živio!
|
Oj, budi svoj! |
 |
|
Mr.Brooks
New Member

.jpg)
Serbia
205 Posts
Member since 02/08/2007 |
Posted - 02/03/2010 : 07:21:21
|
Pretpostavljam da je ovo greska, do koje je doslo zagog pada koncentracije u toku poslavljanja velikog broja aukcija. Mada, nije da mislim da bi "Paji" bio problem da pronadje jos dodatna dva stripa u slucaju potrebe.

Samo sam zeleo da skrenem paznju na to, kako bi suvisne aukcije bile blagovremeno obrisane u cilju sprecavanja eventualnih nesporazuma.  |
Edited by - Mr.Brooks on 02/03/2010 07:28:52 |
 |
|
Pajini antikviteti
New Member

Serbia
118 Posts
|
Mozen
New Member

Croatia
142 Posts
Member since 28/02/2009 |
Posted - 16/03/2010 : 16:39:17
|
Veliki pozdrav, velemajstore Milane! O čemu se radi? Upao sam svojom greškom u probleme vezane uz neke tvoje aukcije. Naime, stavio sam ponude na nekoliko tvojih aukcija ne vidjevši da su to ustvari stripovi s greškom. Pošto sam tvoj stari kupac, znam da ti uvijek na svojim aukcijama imaš fino očuvane stripove, pa mi nije bilo ni na kraj pameti da bi to mogli biti stripovi s greškama i/li oštećenjima. Priznajem, prije bidanja nisam niti gledao pretjerano sam opis stripova, jer sam se navikao da u tvojim opisima uvijek uglavnom pišu one kobasice tipa "stripovi se mogu podići u Beogradu i Zagrebu itd itd", a na samim fotkama proloženim uz stripove nisu se vidjela nikakva oštećenja i feleri. Tako da sam tek sada slučajno uočio da su to stripovi s greškama i pao mi je mrak na oči! Pitanje glasi: da li je ikako moguće da NE KUPIM od tebe te stripove ako budem najbolji ponuđač? Trenutno je, pred sam kraj aukcija, moja ponuda najveća na stripu: From Hell, Fibra http://www.stripovi.com/index.asp?page=auction-view&ID=2132159
a već sam osvojio Marti Misterija almanah 1994/1995, Libellus http://www.stripovi.com/index.asp?page=auction-view&ID=2131758
Inače sam poprilična cjepidlaka što se tiče očuvanosti stripova, tako da bih odustao od kupnje - ako je ikako moguće. Naravno, samo u slučaju dogovora ili ako nađeš drugog kupce za njih (možda one koji su stavili drugu najveću ponudu za njih - ako su zainteresirani?). U nadi povoljnog odgovora, pozdravčina!
|
 |
|
giant
Average Member

Slovenia
913 Posts
Member since 22/10/2006 |
Posted - 16/03/2010 : 17:14:50
|
Hm, taj strip "From hell" ti je raritet zbog greške, koji se teško može naći! Da sam na tvom mestu ipak bih ga uzeo.... |
Invincible shield |
 |
|
srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts
Member since 02/05/2005 |
Posted - 16/03/2010 : 17:27:09
|
quote: Originally posted by giant
Hm, taj strip "From hell" ti je raritet zbog greške, koji se teško može naći! Da sam na tvom mestu ipak bih ga uzeo....
Tačno, naopako uvezani stripovi su raritetni i cenjeni su kod kolekcionara!  |
Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!! |
 |
|
srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts
Member since 02/05/2005 |
Posted - 16/03/2010 : 18:33:31
|
Pa ja tek sad vidim posle ovih aukcija da postoje i Libellusove knjige sa greškama(prazne stranice, duple i pomešane stranice), a do sada nisam sve svoje knjige ni prekontrolisao, jedino one koje sam pročitao su OK, a sad pod hitno u pregledavanje redom, jednu po jednu! |
Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!! |
 |
|
Mozen
New Member

Croatia
142 Posts
Member since 28/02/2009 |
|
rgorgiev
Senior Member

2084 Posts
Member since 17/06/2004 |
Posted - 16/03/2010 : 21:17:56
|
@pajini
strasno decki, alal vera, izgubih sve aukcije za koje sam bidao, a bidao sam... Vise sem komplet ne bidam za nista:-))) |
so it shall be written, so it shall be done |
 |
|
rgorgiev
Senior Member

2084 Posts
Member since 17/06/2004 |
Posted - 16/03/2010 : 22:33:15
|
Ipak sam se u vezi omiljene serije predomislio. 359, 360 i 361 po ko zna koji put u fekinoj polici :-))) |
so it shall be written, so it shall be done |
 |
|
Pajini antikviteti
New Member

Serbia
118 Posts
Posted - 16/03/2010 : 23:10:58
|
quote: Originally posted by Mozen
Evo, "From Hell" je riješen. Netko me prešišao na aukciji. Dakle, Milane, ova moja zamolba odozgo vrijedi još samo za strip Marti Misterija almanah 1994/1995, Libellus http://www.stripovi.com/index.asp?page=auction-view&ID=2131758
Nema nikakvih problema, ponudicemo taj strip sledecem ponudjacu koji je izgubio, i jos mu dati 20% nize od cene koju je on da i svi zadovoljni :)
Ali...kh, kh, drugi put citaj, tekst, tome sluzi  . Salim se, ali obratite uvek paznju na deo sa napomenama koji ide pri kraju teksta. Tu uvek moze stajati nestop vazno.
Ziveo ti nama jos 100 godina  |
Edited by - Pajini antikviteti on 16/03/2010 23:11:51 |
 |
|
tumen
Advanced Member

Serbia
3764 Posts
Member since 29/12/2008 |
Posted - 16/03/2010 : 23:14:12
|
Osvojio sam jedan strip na upravo završenim aukcijama i želim da pitam mogu li ga platiti i podignuti u petak u Darkvudu jer tada nameravam put Beograda? |
 |
|
Pajini antikviteti
New Member

Serbia
118 Posts
Posted - 16/03/2010 : 23:16:12
|
quote: Originally posted by rgorgiev
@pajini
strasno decki, alal vera, izgubih sve aukcije za koje sam bidao, a bidao sam... Vise sem komplet ne bidam za nista:-)))
 |
 |
|
Pajini antikviteti
New Member

Serbia
118 Posts
Posted - 16/03/2010 : 23:17:04
|
quote: Originally posted by tumen
Osvojio sam jedan strip na upravo završenim aukcijama i želim da pitam mogu li ga platiti i podignuti u petak u Darkvudu jer tada nameravam put Beograda?
Moze, naravno, samo prosledi i na mail isto ovo, jer tako je preglednije kada se sortiraju aukcije, a i manja je sansa da se nesto ispusti iz vida |
 |
|
elfak nish
Advanced Member

Serbia
5706 Posts
Member since 23/02/2009 |
|
tumen
Advanced Member

Serbia
3764 Posts
Member since 29/12/2008 |
Posted - 16/03/2010 : 23:22:59
|
quote: Originally posted by tumen
Osvojio sam jedan strip na upravo završenim aukcijama i želim da pitam mogu li ga platiti i podignuti u petak u Darkvudu jer tada nameravam put Beograda?
Moze, naravno, samo prosledi i na mail isto ovo, jer tako je preglednije kada se sortiraju aukcije, a i manja je sansa da se nesto ispusti iz vida
Važi,poslaću na mejl naziv i broj stripa,to je ZS 442 inače,a eto mene u petak pa da spojim kupovine. Pozdrav. |
 |
|
Pajini antikviteti
New Member

Serbia
118 Posts
Posted - 16/03/2010 : 23:42:54
|
quote: Originally posted by rgorgiev
@pajini
strasno decki, alal vera, izgubih sve aukcije za koje sam bidao, a bidao sam... Vise sem komplet ne bidam za nista:-)))
Prevario si me, ja pomislio stvarno nista nisi osvojio  , kad on skoro 20 komada. Nezasit, hteo bi sve za sebe   Dosta ti je, nov si na aukcijama, ima iskusnijih od tebe, zasluzili su, docices i ti na red  |
 |
|
Topic  |
|