forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 amazon (pitanje o naručivanju)
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 27

Born To Run
Average Member

901 Posts

Member since 05/01/2009

Posted - 11/03/2010 : 19:30:45  Show Profile Show Extended Profile  Send Born To Run a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Raven84
Ah, a sumnjam da bi to opce uspio ubrat ni da sam u tom trenutku bio na toj stranici. A a postarinom bi me kosalo 23 dolara, a od ovih 25 necu umrijet. Ti si uspio dobit koji po jeftinijoj cijeni?

Porucio sam par stvari videcemo sta ce biti.
Ali walking dead compendium bi sigurno prosao zato sto su ga imali na lageru. Ja ga nisam uzeo posto sam uzeo pojedinacne knjige. Npr Midnight nation su takodje imali na lageru i vec su mi ga danas poslali.

Please allow me to introduce myself
I'm a man of wealth and taste

Edited by - Born To Run on 11/03/2010 19:31:31
Go to Top of Page

Raven84
Senior Member

Croatia
1326 Posts

Member since 29/03/2005

Posted - 11/03/2010 : 19:42:16  Show Profile Show Extended Profile  Send Raven84 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Born To Run

quote:
Ah, a sumnjam da bi to opce uspio ubrat ni da sam u tom trenutku bio na toj stranici. A a postarinom bi me kosalo 23 dolara, a od ovih 25 necu umrijet. Ti si uspio dobit koji po jeftinijoj cijeni?

Porucio sam par stvari videcemo sta ce biti.
Ali walking dead compendium bi sigurno prosao zato sto su ga imali na lageru. Ja ga nisam uzeo posto sam uzeo pojedinacne knjige. Npr Midnight nation su takodje imali na lageru i vec su mi ga danas poslali.

Meni pise da ce walking biti poslan u ponedjeljak. Pitam se da li to znaci da sam vec izvisio.
Izgleda da moramo biti budni ako se snizenja pojave jos gdjegod. Zanimljivi su ovo dani.

Ima nešto u njemu proslijedeno od nepoznate majke i propala oca na sina. Kaljeno savješcu. Brušeno disciplinom.
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 11/03/2010 : 20:20:07  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Born To Run

[quote][i]
Ovde ipak moras da platis tih 8$ i cak gubis 5$ odbitka

Mislin da ne gubiš ništa, nego ti ostaje 5$ za sljedeću narudžbu.
Ja san svoje ispuca pa ne mogu provjerit, ali čini mi se da si moga birat koliki iznos bonusa želiš potrošit.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!

Edited by - NESVRSTANI on 11/03/2010 20:23:51
Go to Top of Page

byoman
Advanced Member

Croatia
6349 Posts

Member since 07/12/2002

Posted - 11/03/2010 : 20:41:45  Show Profile Show Extended Profile  Send byoman a Private Message  Reply with Quote
i ja sam ispucao svoje - Gotham central HC 1, 2 & Ex machina Deluxe v2 (v1 mi već putuje sa ebaya).

A sad sam otišao na amazon.de i uzeo Absolute Sandman v3 i v4 i Y the last man Deluxe v2. Iznenadio sam se što imaju Sandmane, inače ih nema nigdi.

Ništa, sad ću se primirit par miseci, uzet tu i tamo nešto i na lito uzet one Planetary Omnibuse...

Dakle, ono za šta znam da mi putuje prema kući:

Ocean HC
Jinx TPB
Fire TPB
Ex Machina deluxe v1
Transmetropolitan New Edition v1
Fables Deluxe v1
Queen & Country Definitive Ed. v2
Joker HC
Daredevil Omnibus by Brubaker v1
Power definitive HC v2

još se sprema:
absolute sandman v3, v4
Y Deluxe v2
Gotham central HC v1, v2
Ex machina v2

naravno, sve kupljeno sa normalnim cijenama i, ajde, imao sam onaj bon od 25$ na amazon.com.

narudžbe sa barnes&noble uopće ne računam, jer mislim da će to odjebat. a baš sam htio essex county uhvatit.

Edited by - byoman on 11/03/2010 20:42:40
Go to Top of Page

masija
Junior Member

Montenegro
312 Posts

Member since 11/05/2008

Posted - 12/03/2010 : 18:17:48  Show Profile Show Extended Profile  Send masija a Private Message  Reply with Quote
Cini mi se da je britanski Amazon jeftiniji nego americki(mislim na stripove i postarinu)?

Captain America
Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 12/03/2010 : 18:26:27  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by masija

Cini mi se da je britanski Amazon jeftiniji nego americki(mislim na stripove i postarinu)?

Baci pogled.
Ja sam bacio, primjetio da je poštarina skuplja i to mi je bilo dovoljno...

What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine.
Go to Top of Page

masija
Junior Member

Montenegro
312 Posts

Member since 11/05/2008

Posted - 12/03/2010 : 19:03:25  Show Profile Show Extended Profile  Send masija a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Obi-wan

quote:
Originally posted by masija

Baci pogled.
Ja sam bacio, primjetio da je poštarina skuplja i to mi je bilo dovoljno...

Ja sam sad nesto racunao,Captain America omnibus vol 1 koji sam uzeo preko americkog Amazona,preko britanskog mi ispada 2.06 eura jeftinije a preko njemackog cak 13.6 eura skuplje.

Captain America
Go to Top of Page

byoman
Advanced Member

Croatia
6349 Posts

Member since 07/12/2002

Posted - 12/03/2010 : 23:33:07  Show Profile Show Extended Profile  Send byoman a Private Message  Reply with Quote
Kako za koje stripove. Neki su skuplji, a neki malo jeftiniji (2 eura je zanemariv gubitak ako uzimaš strip koji košta 50 eura).

Barnes & Noble mi otkazao Daredevil Omni v2/captain Britain Omni narudžbu. Vidit ću šta će bit sa Iron Man Omni/Essex County/Hellboy HC v2. To mi je zapravo i važnija narudžba, jer essex county oću imat.
Go to Top of Page

byoman
Advanced Member

Croatia
6349 Posts

Member since 07/12/2002

Posted - 13/03/2010 : 06:37:03  Show Profile Show Extended Profile  Send byoman a Private Message  Reply with Quote
Iron Man Omni/Essex County/Hellboy HC v2 je, po emailu koji mi je Barnes & Noble posla, "packed and ready to ship"!
Za ta tri sma dao nekih 50-ak$, sad su vratili normalne cijene (dok npr. Essex Countyja više uopće nema kod njih, rasprodano).

edit: evo, poslano je. valjda će za 2 tjedna doć...

Edited by - byoman on 13/03/2010 08:50:59
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
27590 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 17/03/2010 : 02:53:57  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
YUUUUUUUHUUUUUUUUUUU!
Vratili se stripovi na Amazon US!
Iskoristija mojih 25 baksa

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
27590 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 18/03/2010 : 02:43:27  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
je li se može naručivati sa amazon marketplacea iz hr?

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

byoman
Advanced Member

Croatia
6349 Posts

Member since 07/12/2002

Posted - 18/03/2010 : 06:06:21  Show Profile Show Extended Profile  Send byoman a Private Message  Reply with Quote
ne može, koliko vidim. nismo među zemljama koje su naveli. gledao sma to jednom.
Go to Top of Page

Raven84
Senior Member

Croatia
1326 Posts

Member since 29/03/2005

Posted - 18/03/2010 : 10:01:09  Show Profile Show Extended Profile  Send Raven84 a Private Message  Reply with Quote
Inace, byoman, puno ti hvala sto si napisao za ova snizenja na forumu. Da nisi, ne bi ni znao za to. Nisam dobio ni jedan omnibus, ali $25 dolara je otislo na absolute new frontier.

Ima nešto u njemu proslijedeno od nepoznate majke i propala oca na sina. Kaljeno savješcu. Brušeno disciplinom.
Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 18/03/2010 : 12:36:41  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message  Reply with Quote
quote:

Inace, byoman, puno ti hvala sto si napisao za ova snizenja na forumu. Da nisi, ne bi ni znao za to. Nisam dobio ni jedan omnibus, ali $25 dolara je otislo na absolute new frontier.

Da li su ti naplatili veću poštarinu za taj strip s obzirom da je masivan?

What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine.
Go to Top of Page

Raven84
Senior Member

Croatia
1326 Posts

Member since 29/03/2005

Posted - 18/03/2010 : 12:46:36  Show Profile Show Extended Profile  Send Raven84 a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Nazalost da. 14 dolara. Malo sam se premisljao kad sam to vidio, ali dosao sam do zakljucka da nikad taj album necu moc dobit jeftinije. Na ebayu su cijene potpuno nerazumne, a postarina je astronomska, a ne znam di bi ga drugdje mogo dobit jeftinije. Razmisljao sam da uzmem meka izdanja, al cooke mi je jedan od drazih crtaca, a izdanje izgleda stvarno krasno pa sam to uzeo. Sve zajedno $36,23.

Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 18/03/2010 : 15:18:12  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Nazalost da. 14 dolara. Malo sam se premisljao kad sam to vidio, ali dosao sam do zakljucka da nikad taj album necu moc dobit jeftinije. Na ebayu su cijene potpuno nerazumne, a postarina je astronomska, a ne znam di bi ga drugdje mogo dobit jeftinije. Razmisljao sam da uzmem meka izdanja, al cooke mi je jedan od drazih crtaca, a izdanje izgleda stvarno krasno pa sam to uzeo. Sve zajedno $36,23.

Absolute New frontier 47.25
shipping 3.99
item (1) 3.99
surcharge 6.00
popust -25.00
ukupno 36.23

Sumnjao sam da tako nešto naplaćuju za heavy or bulk iteme, kada je Krešo rekao koliko su mu naplatili. Sada je definitivno sigurno šta je u pitanju...
Netko ranije reče, uvijek je ista poštarina pa treba kupovati debele stripove - očigledno da to nije tako.
Još da nam je ustvrditi gdje je ta težinska granica kod koje naplaćuju surcharge - na žalost na Amazonu nisam našao koja težina je u pitanju.

Edited by - Obi-wan on 18/03/2010 15:19:04
Go to Top of Page

kreŠa
Advanced Member

Serbia
4790 Posts

Member since 26/01/2009

Posted - 18/03/2010 : 15:20:34  Show Profile Show Extended Profile  Visit kreŠa's Homepage  Send kreŠa a Private Message  Reply with Quote
Stavi u cart samo jedan strip i proceeduj do checkouta, pa ces videti :D

https://www.laguna.rs/se295_serijal_laku_noc_punpune_laguna.html
https://www.delfi.rs/starway
Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 18/03/2010 : 15:43:44  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by kreŠa

Stavi u cart samo jedan strip i proceeduj do checkouta, pa ces videti :D

Ma znam, ali nije to baš elegantno, lijepo bi bilo da imaju napisano šta im heavy znači.

Edited by - Obi-wan on 18/03/2010 15:44:27
Go to Top of Page

Born To Run
Average Member

901 Posts

Member since 05/01/2009

Posted - 18/03/2010 : 16:13:07  Show Profile Show Extended Profile  Send Born To Run a Private Message  Reply with Quote
Iznenadili su me sa dodatnim naplacivanjem. Ranije je na stranici knjige koju kupujes pisalo da za tu knjigu treba dodatno da se plati jer je glomazna. Sad izgleda naplacuju kako im dodje.

Go to Top of Page

byoman
Advanced Member

Croatia
6349 Posts

Member since 07/12/2002

Posted - 18/03/2010 : 18:12:26  Show Profile Show Extended Profile  Send byoman a Private Message  Reply with Quote
Evo osvojio sam na ebayu Punisher Omnibus - 130$. Sad kad gledam, puno je. Ali jebiga, oću to i ove daredevilove Omnibuse kompletirat, to su mi neke od najdražih stvari.
Absolute Sandmani su stigli i na polici mi sva 4 jebeno izgledaju . Absolute Death je danas pošao iz Njemačke, valjda će idući tjedan stić...

Kad sve ovo dođe i potrošim ove pare, onda mi slijedi jedan višemjesečni odmor od hardcovera. Ne od potrebe za odmorom, već od nestašice novca
Go to Top of Page

Born To Run
Average Member

901 Posts

Member since 05/01/2009

Posted - 18/03/2010 : 18:59:49  Show Profile Show Extended Profile  Send Born To Run a Private Message  Reply with Quote
pa ne moras valjda sve odmah imati . sad vise neces imati sta da kupujes

Go to Top of Page

Ignus
Senior Member

1357 Posts

Member since 22/06/2009

Posted - 20/03/2010 : 17:57:27  Show Profile Show Extended Profile  Send Ignus a Private Message  Reply with Quote
još jednom je do izražaja došla ljudska pohlepa. Bacimo se na strvinu kao lešinari ( ili bacimo se na leš ko strvinari )nije bitno, samo da leš očistimo do kostiju.

Zar nitko nece pomoci udovicinu sinu?
Go to Top of Page

masija
Junior Member

Montenegro
312 Posts

Member since 11/05/2008

Posted - 22/03/2010 : 21:57:26  Show Profile Show Extended Profile  Send masija a Private Message  Reply with Quote

Shipped on March 10, 2010,stiglo danas!2,3 dana prije toga narucio sam i Captain America omnibus po normalnoj cijeni i to mi je danas stiglo...Ostalo mi je i onih poklon 25 dolara a njih cu da ulozim u Iron Fist omnibus...

Captain America
Go to Top of Page

Grujah.
Advanced Member

Serbia
3254 Posts

Member since 28/07/2009

Posted - 22/03/2010 : 22:18:45  Show Profile Show Extended Profile  Send Grujah. a Private Message  Reply with Quote
Daj bre covece smanji te slike..
Go to Top of Page

kreŠa
Advanced Member

Serbia
4790 Posts

Member since 26/01/2009

Posted - 23/03/2010 : 09:10:59  Show Profile Show Extended Profile  Visit kreŠa's Homepage  Send kreŠa a Private Message  Reply with Quote
Bi prodao neki? :D

https://www.laguna.rs/se295_serijal_laku_noc_punpune_laguna.html
https://www.delfi.rs/starway
Go to Top of Page
Page: of 27 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 1.05 seconds. Snitz Forums 2000