forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 amazon (pitanje o naručivanju)
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 27

masija
Junior Member

Montenegro
312 Posts

Member since 11/05/2008

Posted - 23/03/2010 : 10:12:37  Show Profile Show Extended Profile  Send masija a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by kreŠa

Bi prodao neki? :D

Po 10 eura,razumi me,moram i ja nesto da zaradim. :)

Captain America
Go to Top of Page

kreŠa
Advanced Member

Serbia
4790 Posts

Member since 26/01/2009

Posted - 23/03/2010 : 10:17:03  Show Profile Show Extended Profile  Visit kreŠa's Homepage  Send kreŠa a Private Message  Reply with Quote
Ja bih bas voleo da posedujem Daredevil i Captain America Omnibuse, no uvek me brine carina koju ce da mi naplate ovde.

https://www.laguna.rs/se295_serijal_laku_noc_punpune_laguna.html
https://www.delfi.rs/starway
Go to Top of Page

masija
Junior Member

Montenegro
312 Posts

Member since 11/05/2008

Posted - 23/03/2010 : 11:18:27  Show Profile Show Extended Profile  Send masija a Private Message  Reply with Quote
Meni nisu do sad nista naplacivali...

Captain America

Edited by - masija on 23/03/2010 11:19:35
Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 23/03/2010 : 14:09:32  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by masija

Meni nisu do sad nista naplacivali...

Iz različitih ste država pa možda ni zakon nije isti.

What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine.
Go to Top of Page

Raven84
Senior Member

Croatia
1326 Posts

Member since 29/03/2005

Posted - 02/04/2010 : 21:49:34  Show Profile Show Extended Profile  Send Raven84 a Private Message  Reply with Quote
Evo, ako nekog zanima, jos uvijek moze doci do odredenih problema pri kupnji s amazona. Ja sam prije dva tjedna narucio absolute new frontier, za koji pise da je raspoloziv, ali i da ga u prosjeku salju nakon 11-13 dana. Nazalost, nakon sto je prosao rok, dobio sam mail da se datum pomice, za jos 12 dana. Onda sam im poslao mail prituzbe i kao cin isprike su mi dali brze slanje za istu cijenu. Nazalost, predvideno vrijeme slanja je i dalje za 11 dana. Mislim da cu pricekati taj drugi rok pa sto bude. Al evo, pripazite ako narucujete nesto sto nije odmah raspolozivo, mozda cete se nacekat.

Ima nešto u njemu proslijedeno od nepoznate majke i propala oca na sina. Kaljeno savješcu. Brušeno disciplinom.
Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 02/04/2010 : 23:31:27  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Raven84

Evo, ako nekog zanima, jos uvijek moze doci do odredenih problema pri kupnji s amazona. Ja sam prije dva tjedna narucio absolute new frontier, za koji pise da je raspoloziv, ali i da ga u prosjeku salju nakon 11-13 dana. Nazalost, nakon sto je prosao rok, dobio sam mail da se datum pomice, za jos 12 dana. Onda sam im poslao mail prituzbe i kao cin isprike su mi dali brze slanje za istu cijenu. Nazalost, predvideno vrijeme slanja je i dalje za 11 dana. Mislim da cu pricekati taj drugi rok pa sto bude. Al evo, pripazite ako narucujete nesto sto nije odmah raspolozivo, mozda cete se nacekat.

Ja sam naručio kao i uvijek sve što je in stock. Jedan strip su mi poslali odmah (bezveze), a druge sam čekao nekoliko dana. Pa mogli su mi baš poslati sve zajedno, a ne taj jedan posebno. A svi su bili in stock.

What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine.
Go to Top of Page

rommel
stripovi.com suradnik

Croatia
7436 Posts

Member since 26/11/2001

Posted - 02/04/2010 : 23:34:33  Show Profile Show Extended Profile  Send rommel a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Obi-wan

quote:
Originally posted by Raven84

Ja sam naručio kao i uvijek sve što je in stock. Jedan strip su mi poslali odmah (bezveze), a druge sam čekao nekoliko dana. Pa mogli su mi baš poslati sve zajedno, a ne taj jedan posebno. A svi su bili in stock.

ne ide s istog mjesta ali ti je poštarina ista pa te to ne hebe toliko
Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 02/04/2010 : 23:37:46  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message  Reply with Quote
Znam, sve to stoji.
No, želim graničnim prelazima i pošti dati što manje šanse da zaseru...
Konkretno, jednu šansu, a ne dvije.
Poštar je ostavio moje skupe stripove dolje u zgradi na sandučićima. Sreća što ja često obilazim pa nije nestalo.

Go to Top of Page

rommel
stripovi.com suradnik

Croatia
7436 Posts

Member since 26/11/2001

Posted - 02/04/2010 : 23:47:51  Show Profile Show Extended Profile  Send rommel a Private Message  Reply with Quote
quote:

Znam, sve to stoji.
No, želim graničnim prelazima i pošti dati što manje šanse da zaseru...
Konkretno, jednu šansu, a ne dvije.
Poštar je ostavio moje skupe stripove dolje u zgradi na sandučićima. Sreća što ja često obilazim pa nije nestalo.

uz istu poštarinu veća ti je šansa da te ne gnjave u više paketa...a zasad knjige i stripovi prolaze bez obzira na vrijednost
Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 03/04/2010 : 00:00:48  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message  Reply with Quote
Moram dva puta paziti na poštara umjesto jednom.
I što više se moje ime spominje na carini, veća je šansa da nekome zapnem za oko u negativnom smislu.
Znaš ono: "Evo ga opet ovaj tu nešto naručuje, a prije tri dana je već imao paket, a moja djeca gladna. E ne može to tako..."

Go to Top of Page

Nostromo
Junior Member

Croatia
476 Posts

Member since 16/12/2008

Posted - 03/04/2010 : 23:43:12  Show Profile Show Extended Profile  Send Nostromo a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by Dranki

Ajoj vas ajoj problema

Htio sam Starog Martija da postavim ali ajd rekoh zbog cika Ferija cu postaviti Zagora

Meni ta stvarčica sjajno izgleda. Pogotovo za nekoga tko prvenstveno voli čitati stripove, a fućka mu se za kolekciju. A dobro bi došlo i meni. Ono najbolje u kolekciji, a ostatak na kindlu pročitati (zbog uzmanjkanja prostora).
Ako ti nije teško, daj još neke podatke. Cijena, kako ti se čini kvalitet ekrana i veličina, ima li nekakvih odbljesaka, kakav je izbor stripova, gdje ih nabaviti, odakle ti konkretno taj Zagor...

Evo prvih američkih dojmova sa stripovima na iPadu. Stvarno ne izgleda loše.
http://www.youtube.com/watch?v=dKynwgUOZJo

There Is a Light That Never Goes Out
Go to Top of Page

Vlaadisha
Advanced Member

USA
3515 Posts

Member since 21/07/2004

Posted - 03/04/2010 : 23:54:12  Show Profile Show Extended Profile  Send Vlaadisha a Private Message  Reply with Quote
Ja bih to mogao samo u avionu ili busu citati...
Go to Top of Page

Born To Run
Average Member

901 Posts

Member since 05/01/2009

Posted - 04/04/2010 : 13:22:14  Show Profile Show Extended Profile  Send Born To Run a Private Message  Reply with Quote
quote:

Moram dva puta paziti na poštara umjesto jednom.
I što više se moje ime spominje na carini, veća je šansa da nekome zapnem za oko u negativnom smislu.
Znaš ono: "Evo ga opet ovaj tu nešto naručuje, a prije tri dana je već imao paket, a moja djeca gladna. E ne može to tako..."

nemas vecih lopova od carinika. tako da se ne boj imaju njihova deca da jedu dovoljno

Please allow me to introduce myself
I'm a man of wealth and taste
Go to Top of Page

Raven84
Senior Member

Croatia
1326 Posts

Member since 29/03/2005

Posted - 08/04/2010 : 16:02:45  Show Profile Show Extended Profile  Send Raven84 a Private Message  Reply with Quote
Nije bas amazon, ali dobro je. Na barnes and noble stranici su stavili parsto stripova na rasprodaju i gomilu marvelovih albuma. Popusti su otprilike 70 posto. Nade se i koja kvalitetna stvar, pa pogledajte. Ak uzmes tri jedan je gratis.

http://browse.barnesandnoble.com/browse/nav.asp?env=web&endecaid=2050&visgrp=fiction&bncatid=1133349&cds2Pid=16864&linkid=1511368

Ima nešto u njemu proslijedeno od nepoznate majke i propala oca na sina. Kaljeno savješcu. Brušeno disciplinom.
Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 16/04/2010 : 10:32:14  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message  Reply with Quote
Pitanje o naručivanju preko amazona, ali ne od njih direktno. Kada nije in stock već se tu nude opcije raznih prodavača.
Kako to ide?
Kako i kome se plaća?
Odakle se šalje?
Da li je netko tako naručivao?
Da li je to uopće moguće iz Hrvatske?

Edited by - Obi-wan on 16/04/2010 10:32:27
Go to Top of Page

Grujah.
Advanced Member

Serbia
3254 Posts

Member since 28/07/2009

Posted - 16/04/2010 : 10:34:34  Show Profile Show Extended Profile  Send Grujah. a Private Message  Reply with Quote
Ne znam za Hrvatsku, ali ja kad god sam prbao da posaljem to u Srbiju nisam mogao.
Go to Top of Page

Raven84
Senior Member

Croatia
1326 Posts

Member since 29/03/2005

Posted - 16/04/2010 : 11:38:18  Show Profile Show Extended Profile  Send Raven84 a Private Message  Reply with Quote
quote:

Pitanje o naručivanju preko amazona, ali ne od njih direktno. Kada nije in stock već se tu nude opcije raznih prodavača.
Kako to ide?
Kako i kome se plaća?
Odakle se šalje?

NMoram priznat da ne znam puno detalja, ali sam ti skoro 100% siguran da nitko od tih prodavaca ne salje u Hrvatsku. I sam sam probao puno puta kupiti neki takav strip, i uvijek kad dodes do shippinga ti kaze da ne salju u Hrvatsku. Bar 10 puta mi se to dogodilo i onda sam odustao.

Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
27590 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 16/04/2010 : 14:20:40  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
quote:

Kako to ide?
Kako i kome se plaća?
Odakle se šalje?

To ti je Amazon marketplace i nije moguće dobivati u HR a i poštarina je preskupa.

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 16/04/2010 : 22:45:26  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message  Reply with Quote
Ok, hvala svima. I mislio sam da ne može, ali rekoh da potvrdimo...

Go to Top of Page

rommel
stripovi.com suradnik

Croatia
7436 Posts

Member since 26/11/2001

Posted - 18/04/2010 : 00:40:54  Show Profile Show Extended Profile  Send rommel a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ok, hvala svima. I mislio sam da ne može, ali rekoh da potvrdimo...

nije doslovce tako ima nekih koji šalju u hr - naruđba je išla preko amazona.uk
primjer
Delivery #1: Ordered from PNA247

Dispatch estimate:14 Dec 2009 - 15 Dec 2009
Delivery estimate:23 Dec 2009 - 30 Dec 2009

For information about this order, please contact PNA247.
Learn more about PNA247's return and replacement policy.

Delivery Address:

Sergej Karov Popovicev put 7 Matulji, 51211 Croatia
Delivery Option:
Standard

--------------------------------------------------------------------------------
Items Ordered Price
1 of: Ageod Strategy Collection: Battles of 1750-1918 (PC DVD) [DVD-ROM]
Condition: New
Sold by: PNA247 (seller profile)

Go to Top of Page

torca
Average Member

746 Posts

Member since 24/03/2003

Posted - 18/04/2010 : 14:41:31  Show Profile Show Extended Profile  Send torca a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by rommel

nije doslovce tako ima nekih koji šalju u hr - naruđba je išla preko amazona.uk

jaki je u pravu. tebi je prošlo na grešku u sustavu.

http://www.amazon.co.uk/gp/help/customer/display.html?nodeId=3149601#countries

So far, Marketplace items can only be purchased by buyers in these countries:

* UK: England, Northern Ireland, Scotland, Wales
* Europe: Belgium, Denmark, Finland, France, Germany, Ireland, Italy, Luxembourg, Netherlands, Portugal, Spain, Sweden, Switzerland
* US: including US protectorates
* Rest of World: Australia, Brazil, Canada, Hong Kong, Iceland, Japan, Norway, Republic of Korea, Mexico, New Zealand, South Africa
Go to Top of Page

rommel
stripovi.com suradnik

Croatia
7436 Posts

Member since 26/11/2001

Posted - 18/04/2010 : 21:44:10  Show Profile Show Extended Profile  Send rommel a Private Message  Reply with Quote
nije istina od pna games sam uzimao nekoliko puta i ja i frend i uvijek ide a imam još nekoliko takvih prodavača
Go to Top of Page

Raven84
Senior Member

Croatia
1326 Posts

Member since 29/03/2005

Posted - 18/04/2010 : 22:15:44  Show Profile Show Extended Profile  Send Raven84 a Private Message  Reply with Quote
Imas li kakve takve prodavace koji prodaju stripove, Rommel?

Go to Top of Page

torca
Average Member

746 Posts

Member since 24/03/2003

Posted - 18/04/2010 : 23:20:33  Show Profile Show Extended Profile  Send torca a Private Message  Reply with Quote
za gospu blaženu, rommele...
prošle su ti narudžbe. super. nadam se da ni ubuduće nećeš imati problema.
al to želi li netko slati u hrvatsku i jesi li dobio šleper pošiljki nema ama baš nikakve veze. amazonov marketplace ne radi službeno s hrvatskom pa da se na trepavice postaviš.
Go to Top of Page

rommel
stripovi.com suradnik

Croatia
7436 Posts

Member since 26/11/2001

Posted - 22/04/2010 : 21:58:37  Show Profile Show Extended Profile  Send rommel a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by torca

za gospu blaženu, rommele...
prošle su ti narudžbe. super. nadam se da ni ubuduće nećeš imati problema.
al to želi li netko slati u hrvatsku i jesi li dobio šleper pošiljki nema ama baš nikakve veze. amazonov marketplace ne radi službeno s hrvatskom pa da se na trepavice postaviš.

jesi tvrdoglavi tovar...nek ti bude...no na amazonu nema greške na način na koji ti opisuješ ...da nije moglo proći ne bi prošlo as simple as that! i to još PC SOFTWARE KOJI AMAZON NE ŠALJE...znači dvostruki zajeb, a? ma nemoj...nije tu riječ o zajebu - pna games je i sam online retailer koji šalje u inozemstvo i možeš diirektno naručiti i preko njih - znači ako naletite na takve na marketplaceu to prolazi - privatni prodavači su off limits - naruđba za pna games išla je preko amazona jer mi je odgovaralo tako i plačeno je amazonu kako se oni raskusuraju ne znam i ne zanima me...znam da ima još takvih slučajeva - frend mi je tako preko mog accounta - kod drugog retaielra kupio neke dvd-e....

pitanje za stripove - ne nemam - njih uglavnom ne uzimam preko amazona

Edited by - rommel on 22/04/2010 22:07:31
Go to Top of Page
Page: of 27 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.31 seconds. Snitz Forums 2000