Author |
Topic  |
Obi-wan
Advanced Member

.jpg)
Croatia
13782 Posts
Member since 29/08/2004 |
Posted - 19/07/2010 : 21:44:12
|
Pade nam topic u zaborav. Elem, da ne otvaram poseban topic, volio bih neke preporuke (best buy/must have index=100), bombonice koje se jednsotavno moraju imati, odličan strip u odličnom ruhu za ne previše novca.
Za početak ja svima preporučujem Invincible ultimate collection u tvrdom uvezu (Image) i The walking dead HC (Image). Stripovi imaju veći format od uobičajenog, od 300-400 strana, Invincible ima i dust cover. Čak i ako stavimo na stranu prekrasan izgled, ostaje da su u pitanju stripovi koji se ne ispoštaju iz ruku. Ova dva stripa djele moje prvo mjesto i dajem ima must have index 100.  Ajd sada vi... |
What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine. |
Edited by - Obi-wan on 19/07/2010 21:46:40 |
 |
|
Raven84
Senior Member

Croatia
1326 Posts
Member since 29/03/2005 |
Posted - 20/07/2010 : 14:27:13
|
Ja ti preporučam
The Big Book of Barry Ween, Boy Genius Parker: the Hunter. Nema puno strannica, ali strip mi je supeeeer. |
Ima nešto u njemu proslijedeno od nepoznate majke i propala oca na sina. Kaljeno savješcu. Brušeno disciplinom. |
 |
|
masija
Junior Member

.jpg)
Montenegro
312 Posts
Member since 11/05/2008 |
Posted - 20/07/2010 : 17:04:40
|
Koliko ima Invincible ultimate collection knjiga? Prvo da uzmem New Avengers HC 4 i 5 i onda će to sledeće na moju listu. Valja li šta ono izdanje The walking dead od hiljadu i nešto strana? |
Captain America |
 |
|
Obi-wan
Advanced Member

.jpg)
Croatia
13782 Posts
Posted - 20/07/2010 : 22:06:24
|
quote: Originally posted by masija
Koliko ima Invincible ultimate collection knjiga? Prvo da uzmem New Avengers HC 4 i 5 i onda će to sledeće na moju listu. Valja li šta ono izdanje The walking dead od hiljadu i nešto strana?
Invincible ima 5 knjiga od po 300-400 strana. The walking dead compendium - kako kome. Ja ga nisam osjetio, ali kažu neki da je predebelo, premasivno, preteško za tanke korice, dok neki kažu da im je super. No, ja ti preporučujem The walking dead HC u također 5 knjiga (za sada). Upravo čitam, izdanje je najbolje moguće + strip je fenomenalan... |
What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine. |
 |
|
Obi-wan
Advanced Member

.jpg)
Croatia
13782 Posts
Posted - 20/07/2010 : 22:11:32
|
quote: Originally posted by Raven84
Ja ti preporučam
The Big Book of Barry Ween, Boy Genius Parker: the Hunter. Nema puno strannica, ali strip mi je supeeeer.
Primamljivo mi izgleda. Barry je na Amazonu dobio maksimalnu ocjenu od svih. Da li je to strip li knjiga? |
 |
|
Raven84
Senior Member

Croatia
1326 Posts
Posted - 20/07/2010 : 22:43:15
|
quote: Originally posted by Obi-wan
Ja ti preporučam
The Big Book of Barry Ween, Boy Genius Parker: the Hunter. Nema puno strannica, ali strip mi je supeeeer.
Primamljivo mi izgleda. Barry je na Amazonu dobio maksimalnu ocjenu od svih. Da li je to strip li knjiga?
Barry je strip. Nije narocito dobro crtan, ali su dijalozi i ideje genijalni. Kao dexterov laboratorij kombiniran s kevinom smithom. Ima prostota, ali je izrazito duhovit i zabavan strip. Iznimna preporuka.
evo i previewa http://www.comicbookresources.com/?page=preview&id=2634 |
Ima nešto u njemu proslijedeno od nepoznate majke i propala oca na sina. Kaljeno savješcu. Brušeno disciplinom. |
Edited by - Raven84 on 20/07/2010 22:44:43 |
 |
|
plavi
Junior Member

430 Posts
Member since 10/05/2002 |
|
fler
Senior Member

Croatia
2071 Posts
Member since 21/10/2003 |
Posted - 07/09/2010 : 12:12:10
|
quote: Originally posted by torca
za gospu blaženu, rommele... prošle su ti narudžbe. super. nadam se da ni ubuduće nećeš imati problema. al to želi li netko slati u hrvatsku i jesi li dobio šleper pošiljki nema ama baš nikakve veze. amazonov marketplace ne radi službeno s hrvatskom pa da se na trepavice postaviš.
malo kasnim, al nije bed :) glede rješavanja dileme: stvar je u tome da kad uzimaš od nekog drugog (znači, ono "More buying choices" s desne strane) imaš opciju New i Used.
New se odosi na outlete raznih manjih knjižara itd. koji djeluju nezavisno ali u sklopu Amazona i imaju neke svoje cijene (kako robe, tako i poštarine, koja je u pravilu dosta veća), i tu je jedini problem da li šalju kod nas ili ne.
Used - to je to što je u sklopu Amazon Marketa, i ako ste s ovih prostora možete jednostavno ignorirati jer nema šanse za nešto naručiti; eventualno se može probati s adresom dostave kod nekoga vani, ima super prilika.
e, i još nešto, tek nedavno se pojavilo: zna se desiti da na glavnoj stranici proizvoda ima ponuđena opcija Used - Sold by (netko netko), fulfilled by Amazon (znači, kao ovdje recimo: http://tinyurl.com/38ltptr ) - to nije u sklopu Marketa i ide svugdje gdje Amazon šalje i inače. uzeo sam nekoliko knjiga već, očuvanost je bila odlična (no i to je relativno, obzirom da su sve došle iz različitih knjižara; možda sam imao sreće :) jedini je bed što tu opciju (još) nisam vidio ni na jednom stripu.
|
Split your lungs with Blood and Thunder
|
 |
|
torca
Average Member

.jpg)
746 Posts
Member since 24/03/2003 |
Posted - 08/09/2010 : 01:03:53
|
quote: Originally posted by fler
e, i još nešto, tek nedavno se pojavilo: zna se desiti da na glavnoj stranici proizvoda ima ponuđena opcija Used - Sold by (netko netko), fulfilled by Amazon (znači, kao ovdje recimo: http://tinyurl.com/38ltptr ) - to nije u sklopu Marketa i ide svugdje gdje Amazon šalje i inače. uzeo sam nekoliko knjiga već, očuvanost je bila odlična (no i to je relativno, obzirom da su sve došle iz različitih knjižara; možda sam imao sreće :) jedini je bed što tu opciju (još) nisam vidio ni na jednom stripu.
opa! ovo nisam dosad vidio, hvala na obavijesti. jesi li dosad uzimao solo knjige? interesira me ako na tu šemu naručim npr. od 3 različita prodavača kako će mi amazon računati poštarinu? piše da je za amere isto, je li i za nas? |
 |
|
fler
Senior Member

Croatia
2071 Posts
Posted - 08/09/2010 : 10:08:50
|
ako sve uzmeš odjednom, standardna procedura - idu odvojeno (jer gotovo sigurno nisu na istoj lokaciji), ali je poštarina jedna jer je sve jedna narudžba. super stvar, samo je zajebancija kad uzmeš 5 komada pa poštar dolazi pet dana zaredom :) |
|
 |
|
neman
Starting Member
Serbia
97 Posts
Member since 20/05/2006 |
|
fler
Senior Member

Croatia
2071 Posts
|
neman
Starting Member
Serbia
97 Posts
Member since 20/05/2006 |
|
Raven84
Senior Member

Croatia
1326 Posts
Posted - 22/09/2010 : 08:43:49
|
Lijepe vijesti: Amazon je poceo prodavati i rabljene stripove po snizenim cijenama u sklopu Amazon Marketa. Ima puno albuma, dosta vertigo naslova,cak i jedan absolute sandman volume 3. Jucer sam vidio i watchmene sc za oko 6 dolara, danas ih vise nema. Ima 100 bullets, invincible ultimate edition i jos dosta toga. Za vecinu albuma stoji da su u good stanju, sto znaci da su mozda malo pohabani. Ali dolar po dolar... |
 |
|
Obi-wan
Advanced Member

.jpg)
Croatia
13782 Posts
Posted - 23/09/2010 : 20:43:58
|
Lijepe vijesti: Amazon je poceo prodavati i rabljene stripove po snizenim cijenama u sklopu Amazon Marketa. Ima puno albuma, dosta vertigo naslova,cak i jedan absolute sandman volume 3. Jucer sam vidio i watchmene sc za oko 6 dolara, danas ih vise nema. Ima 100 bullets, invincible ultimate edition i jos dosta toga. Za vecinu albuma stoji da su u good stanju, sto znaci da su mozda malo pohabani. Ali dolar po dolar...
Gdje se to nalazi, kako da pronađem? |
 |
|
fler
Senior Member

Croatia
2071 Posts
|
Obi-wan
Advanced Member

.jpg)
Croatia
13782 Posts
Posted - 24/09/2010 : 17:18:14
|
Gdje se to nalazi, kako da pronađem?
s desne strane (Buy Used), kao ovdje: http://tinyurl.com/38ltptr
Hvala. 
Fulfillment by Amazon (FBA) is a service we offer sellers that lets them store their products in Amazon's own warehouses, and we directly pack, ship, and provide customer service for these items. |
 |
|
fler
Senior Member

Croatia
2071 Posts
Posted - 24/09/2010 : 18:30:43
|
bilo bi stvarno super da se može pretraživati s tim FBA kao restrikcijom. zapravo, možda i može al ja nemam pojma kako - ako netko zna, nek se slobodno izjasni :) |
|
 |
|
Obi-wan
Advanced Member

.jpg)
Croatia
13782 Posts
Posted - 24/09/2010 : 18:37:57
|
bilo bi stvarno super da se može pretraživati s tim FBA kao restrikcijom. zapravo, možda i može al ja nemam pojma kako - ako netko zna, nek se slobodno izjasni :)
I meni je to palo na pamet... |
 |
|
Obi-wan
Advanced Member

.jpg)
Croatia
13782 Posts
Posted - 04/10/2010 : 20:21:05
|
Da li je netko primjetio da je u zadnje vrijeme dosta stripova (koji su imali nepromjenjene cijene dugo), poskupjelo za 2,3,5 $  |
 |
|
kemo2012
Junior Member

USA
312 Posts
Member since 18/09/2010 |
Posted - 04/10/2010 : 21:27:19
|
Da li je netko primjetio da je u zadnje vrijeme dosta stripova (koji su imali nepromjenjene cijene dugo), poskupjelo za 2,3,5 $ 
Ekonomija se jos nije popravila. Takode planiram da stavim nekoliko stripova za prodaju na Amazon i na ovu stranicu. Ako imate neku posebnu zelju samo napravite spisak i ja cu vam uzeti stripove u lokalnoj strip radionici. Gotovo svi stripovi se krecu oko 2.50 - 3.50 dolara. Ima isto nekih za 1.99 (poslacu vam racun ako treba). |
"I wake up and think dreams are real. I sleep so I don't have to feel." |
Edited by - kemo2012 on 04/10/2010 21:30:21 |
 |
|
kemo2012
Junior Member

USA
312 Posts
Member since 18/09/2010 |
Posted - 06/10/2010 : 19:23:27
|
quote: Originally posted by emirem
Ej Kemo,ja bas mislim kupiti od tfaw.com iz Oregona knjizara,neke stripove(Do Androids dream of electric sheeps-HC,Sinbad,Ultimate Galactus,Submariner-Depths-HC od Ribica ,Indiane Jonese - nick &dent itd) ali im je skupa dostava.Ako bude kakav popis na ovom sajtu napisi da znamo.Hvala!
Prodavnica stripova u koju ja svratim svakog vikenda se zove Bedrock City i nalazi se oko 1km od mog stana. Evo ti link pa pogledaj njihov spisak novih izdanja:
http://www.bedrockcity.com/shop-products.aspx
|
"I wake up and think dreams are real. I sleep so I don't have to feel." |
 |
|
emirem
Advanced Member

10853 Posts
Member since 18/01/2010 |
Posted - 06/10/2010 : 19:54:23
|
Ups,ej hvala Moke!! |
"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!" |
 |
|
Obi-wan
Advanced Member

.jpg)
Croatia
13782 Posts
Posted - 25/10/2010 : 21:07:59
|
Ja ti preporučam
Primamljivo mi izgleda. Barry je na Amazonu dobio maksimalnu ocjenu od svih. Da li je to strip li knjiga?
Barry je strip. Nije narocito dobro crtan, ali su dijalozi i ideje genijalni. Kao dexterov laboratorij kombiniran s kevinom smithom. Ima prostota, ali je izrazito duhovit i zabavan strip. Iznimna preporuka.
evo i previewa http://www.comicbookresources.com/?page=preview&id=2634
Nabavio. Na prvo listanje, izgleda mi fantastično. Još da ga nekako uguram u svoj prenapučeni raspored čitanja.
 |
 |
|
Born To Run
Average Member

901 Posts
Member since 05/01/2009 |
Posted - 25/10/2010 : 22:32:54
|
Nabavio. Na prvo listanje, izgleda mi fantastično. Još da ga nekako uguram u svoj prenapučeni raspored čitanja.

Ti cepas sve od najgore superherojstine do najopskurnijih indi stripova  |
Please allow me to introduce myself I'm a man of wealth and taste |
Edited by - Born To Run on 25/10/2010 22:34:50 |
 |
|
Topic  |
|