forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Par pitanja za Libellus
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 6

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 18/03/2010 : 20:12:48  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message  Reply with Quote
Poslat cu ja upit Bernetu, pa cemo vidjeti koliko toga tocno ima i kakva je situacija.

Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne
Go to Top of Page

Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts

Member since 28/07/2002

Posted - 18/03/2010 : 20:24:55  Show Profile Show Extended Profile  Send Curunir a Private Message  Reply with Quote
bas si blesav. pitaj direktno klaru

Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom.
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 18/03/2010 : 21:01:42  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Dado

Poslat cu ja upit Bernetu, pa cemo vidjeti koliko toga tocno ima i kakva je situacija.

Salji,salji
Prvo se napalim na Klaru,a sad da ne saznam kako ce da svrsi
Go to Top of Page

Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts

Member since 28/07/2002

Posted - 18/03/2010 : 21:06:58  Show Profile Show Extended Profile  Send Curunir a Private Message  Reply with Quote
la-gaaaa-no...

Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom.
Go to Top of Page

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 19/03/2010 : 00:35:50  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Curunir

Strah me da ce me odbiti...

Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
19034 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 19/03/2010 : 08:57:43  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message  Reply with Quote
da Dadu skrenemo sa grešnih misli...
ima li šanse da Libellus u dogledno vrijeme izbaci novi Bonellijev serijal GREYSTORM?
Serijal izgleda tako dobro da mi ga žao za kioske i mislim da zaslužuje luksuzno izdanje,tematika,
crtež,naslovnice sve izgleda odlično,taman za objaviti za sljedeči Mafest 2011-te.
Daj mi bar mrvicu nade.

CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI!
STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Go to Top of Page

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 19/03/2010 : 09:26:55  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by teller

da Dadu skrenemo sa grešnih misli...
ima li šanse da Libellus u dogledno vrijeme izbaci novi Bonellijev serijal GREYSTORM?
Serijal izgleda tako dobro da mi ga žao za kioske i mislim da zaslužuje luksuzno izdanje,tematika,
crtež,naslovnice sve izgleda odlično,taman za objaviti za sljedeči Mafest 2011-te.
Daj mi bar mrvicu nade.

Mogu samo ponoviti sto sam vec napisao u ovom topicu...
Kao i uvijek do sad, ako budemo planirali objavljivanje nekog izdanja mi cemo o tome pisati pravovremeno.
U suprotnom svako malo bi netko napisao nekog svog favorita i pitao hocemo li ga raditi.
Nadam se da me nitko nece krivo razumjeti.

Go to Top of Page

feka82
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
2647 Posts

Member since 03/01/2008

Posted - 19/03/2010 : 09:38:25  Show Profile Show Extended Profile  Send feka82 a Private Message  Reply with Quote
bilo bi fino da greystorm ugleda svjetlo dana ima nas dosta zagrijanih i iskreno mislim da miniserijali kod nas stripofila najbolje prolaze

feka
Go to Top of Page

rgorgiev
Senior Member

2084 Posts

Member since 17/06/2004

Posted - 19/03/2010 : 09:41:42  Show Profile Show Extended Profile  Visit rgorgiev's Homepage  Send rgorgiev a Private Message  Reply with Quote
Uh, zavisi. Vidi Demiana. Super i dosta realan serijal (u odnos na druge stripove), a nije prosao bas najbolje.
Bar jos ne.

so it shall be written, so it shall be done
Go to Top of Page

feka82
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
2647 Posts

Member since 03/01/2008

Posted - 19/03/2010 : 09:49:20  Show Profile Show Extended Profile  Send feka82 a Private Message  Reply with Quote
ima nade za njega i ja takodje kontam da uzmem sebi jedan primjerak da skupim makar jednu kolekciju , vise mi se svidaju ovi miniserijali u odnosu na ove velike poput zagora i ostalog drustvanca

feka
Go to Top of Page

rgorgiev
Senior Member

2084 Posts

Member since 17/06/2004

Posted - 19/03/2010 : 10:05:35  Show Profile Show Extended Profile  Visit rgorgiev's Homepage  Send rgorgiev a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by feka82

ima nade za njega i ja takodje kontam da uzmem sebi jedan primjerak da skupim makar jednu kolekciju , vise mi se svidaju ovi miniserijali u odnosu na ove velike poput zagora i ostalog drustvanca

Imas na aukcijama komplet Demina za 800kn ili se mozes obratiti Renyju ili u Darkwood, pa da od tamo uzmes ili kod ovog tvog. U svakom slucaju neces zgresiti, tek kad vidis kako to uzivo izgleda.

Go to Top of Page

feka82
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
2647 Posts

Member since 03/01/2008

Posted - 19/03/2010 : 10:14:31  Show Profile Show Extended Profile  Send feka82 a Private Message  Reply with Quote
danas bi mi trebao poslati broj deviznog racuna pa cu ti ga ja proslijediti i tacnu cijenu kostanja primjeraka

feka
Go to Top of Page

drogsy
stripovi.com suradnik

Croatia
4752 Posts

Member since 27/12/2009

Posted - 19/03/2010 : 10:43:17  Show Profile Show Extended Profile  Send drogsy a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by rgorgiev

Uh, zavisi. Vidi Demiana. Super i dosta realan serijal (u odnos na druge stripove), a nije prosao bas najbolje.
Bar jos ne.

Ma, Greystormu je bolji uspjeh zajamcen.

Go kneel and weep
Go to Top of Page

rgorgiev
Senior Member

2084 Posts

Member since 17/06/2004

Posted - 19/03/2010 : 10:54:06  Show Profile Show Extended Profile  Visit rgorgiev's Homepage  Send rgorgiev a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by drogsy

quote:
Originally posted by rgorgiev

Bar jos ne.

Ma, Greystormu je bolji uspjeh zajamcen.

Nemam nista protiv, video sam Greystorma i siguran sam da bi i kod nas dobro prosao. Po ovom sto pise na ovom topicu, vec tu ima dosta interesa, a tek i inace.

Go to Top of Page

rgorgiev
Senior Member

2084 Posts

Member since 17/06/2004

Posted - 19/03/2010 : 10:54:53  Show Profile Show Extended Profile  Visit rgorgiev's Homepage  Send rgorgiev a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by feka82

danas bi mi trebao poslati broj deviznog racuna pa cu ti ga ja proslijediti i tacnu cijenu kostanja primjeraka

ok

Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
19034 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 19/03/2010 : 10:58:01  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message  Reply with Quote
dobro,hvala Dadi na odgovoru...ja sam zadovoljan, tražio sam tračak nade u odgovoru i našao ga...
A usporedba Demiana i Greystorma ne stoji previše,prvi je pre svega krimi žanr(sa dozom avanture) i sa dosta lošim crtačima
a drugi mistično-istorijski-pustolovski žanr sa odličnim crtačem naslovnica(da o logu ne pričamo)i bar do
sada odličnim crtačima priča...Demian je odličan strip ali kao što je rgorgiev napisao dosta realan,možda i previše
za ta vremena, ljudi traže mistiku,horor,dozu povijesti u stripovima, dokaz su Priče iz baze drugdje i Marti Misterija-
oboje se odlično prodaje...Nick Raider i Demian su dokaz da su ljudi siti onog što doživljavaju svaki dan na ulici čitat i u stripovima...bolje odplovit par stolječa unazad i prepustit se mašti...

Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
19034 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 19/03/2010 : 11:00:39  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message  Reply with Quote
..mali offtopic...
ili odplovit stolječe unaprijed u upasti u čudesni svjet Nathan Nevera, sve je bolje od sadašnjice.

Go to Top of Page

rgorgiev
Senior Member

2084 Posts

Member since 17/06/2004

Posted - 19/03/2010 : 11:07:35  Show Profile Show Extended Profile  Visit rgorgiev's Homepage  Send rgorgiev a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by teller

dobro,hvala Dadi na odgovoru...ja sam zadovoljan, tražio sam tračak nade u odgovoru i našao ga...
A usporedba Demiana i Greystorma ne stoji previše,prvi je pre svega krimi žanr(sa dozom avanture) i sa dosta lošim crtačima
a drugi mistično-istorijski-pustolovski žanr sa odličnim crtačem naslovnica(da o logu ne pričamo)i bar do
sada odličnim crtačima priča...Demian je odličan strip ali kao što je rgorgiev napisao dosta realan,možda i previše
za ta vremena, ljudi traže mistiku,horor,dozu povijesti u stripovima, dokaz su Priče iz baze drugdje i Marti Misterija-
oboje se odlično prodaje...Nick Raider i Demian su dokaz da su ljudi siti onog što doživljavaju svaki dan na ulici čitat i u stripovima...bolje odplovit par stolječa unazad i prepustit se mašti...

Sasvim se slazem. Uporedba je isla na racun mini-serijala.
Dosta ljudi imaju odbojnost prema novom, a i da ne govorimo o tome da nije dovoljno interesantno ako je lako dostupno.
A fakt je da je vecionom ljudi (posebno citaci stripova) mnogo vise zainteresirano za mistiku i proslost, nego za realnost i sadasnjost.
Ali nek Libellus objavi, pa videcemo.
Dosta mu je kupaca vec zagarantirano.

Go to Top of Page

Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts

Member since 28/07/2002

Posted - 19/03/2010 : 16:31:47  Show Profile Show Extended Profile  Send Curunir a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

je rajt, prodaji to nekome drugom.
strah te MONIKE da ce klara prihvatiti

Go to Top of Page

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 19/03/2010 : 16:49:49  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Jesi ti citao Klaru? E ako se sjecas tamo ima jedna scena u kojoj suprpuga placa Klari da joj obradi muza.
Cisto da njoj ne dosadjuje. Tako ti je kod mene...

Go to Top of Page

Colt
stripovi.com kum

3298 Posts

Member since 18/10/2001

Posted - 19/03/2010 : 17:15:14  Show Profile Show Extended Profile  Send Colt a Private Message  Reply with Quote
A da li bi mogao da obecas Raymond Cassidyja u HC za CRS? Mnogo cu se razocarati ako to ne uradis.
Go to Top of Page

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 19/03/2010 : 20:23:32  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Colt

A da li bi mogao da obecas Raymond Cassidyja u HC za CRS? Mnogo cu se razocarati ako to ne uradis.

Nisi rekao koliko smije maksimalno kostati i kakav dizajn treba biti!
Jer sto ako to izbacimo do zeljenog termina ali te svejedno razocara dizajn i cijena.
I onda mi sve uzalud.

Go to Top of Page

Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts

Member since 28/07/2002

Posted - 19/03/2010 : 22:20:51  Show Profile Show Extended Profile  Send Curunir a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

Jesi ti citao Klaru? E ako se sjecas tamo ima jedna scena u kojoj suprpuga placa Klari da joj obradi muza.
Cisto da njoj ne dosadjuje. Tako ti je kod mene...

Go to Top of Page
Page: of 6 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.22 seconds. Snitz Forums 2000