da Dadu skrenemo sa grešnih misli... ima li šanse da Libellus u dogledno vrijeme izbaci novi Bonellijev serijal GREYSTORM? Serijal izgleda tako dobro da mi ga žao za kioske i mislim da zaslužuje luksuzno izdanje,tematika, crtež,naslovnice sve izgleda odlično,taman za objaviti za sljedeči Mafest 2011-te. Daj mi bar mrvicu nade.
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
da Dadu skrenemo sa grešnih misli... ima li šanse da Libellus u dogledno vrijeme izbaci novi Bonellijev serijal GREYSTORM? Serijal izgleda tako dobro da mi ga žao za kioske i mislim da zaslužuje luksuzno izdanje,tematika, crtež,naslovnice sve izgleda odlično,taman za objaviti za sljedeči Mafest 2011-te. Daj mi bar mrvicu nade.
Mogu samo ponoviti sto sam vec napisao u ovom topicu... Kao i uvijek do sad, ako budemo planirali objavljivanje nekog izdanja mi cemo o tome pisati pravovremeno. U suprotnom svako malo bi netko napisao nekog svog favorita i pitao hocemo li ga raditi. Nadam se da me nitko nece krivo razumjeti.
Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne
ima nade za njega i ja takodje kontam da uzmem sebi jedan primjerak da skupim makar jednu kolekciju , vise mi se svidaju ovi miniserijali u odnosu na ove velike poput zagora i ostalog drustvanca
ima nade za njega i ja takodje kontam da uzmem sebi jedan primjerak da skupim makar jednu kolekciju , vise mi se svidaju ovi miniserijali u odnosu na ove velike poput zagora i ostalog drustvanca
Imas na aukcijama komplet Demina za 800kn ili se mozes obratiti Renyju ili u Darkwood, pa da od tamo uzmes ili kod ovog tvog. U svakom slucaju neces zgresiti, tek kad vidis kako to uzivo izgleda.
Uh, zavisi. Vidi Demiana. Super i dosta realan serijal (u odnos na druge stripove), a nije prosao bas najbolje. Bar jos ne.
Ma, Greystormu je bolji uspjeh zajamcen.
Nemam nista protiv, video sam Greystorma i siguran sam da bi i kod nas dobro prosao. Po ovom sto pise na ovom topicu, vec tu ima dosta interesa, a tek i inace.
dobro,hvala Dadi na odgovoru...ja sam zadovoljan, tražio sam tračak nade u odgovoru i našao ga... A usporedba Demiana i Greystorma ne stoji previše,prvi je pre svega krimi žanr(sa dozom avanture) i sa dosta lošim crtačima a drugi mistično-istorijski-pustolovski žanr sa odličnim crtačem naslovnica(da o logu ne pričamo)i bar do sada odličnim crtačima priča...Demian je odličan strip ali kao što je rgorgiev napisao dosta realan,možda i previše za ta vremena, ljudi traže mistiku,horor,dozu povijesti u stripovima, dokaz su Priče iz baze drugdje i Marti Misterija- oboje se odlično prodaje...Nick Raider i Demian su dokaz da su ljudi siti onog što doživljavaju svaki dan na ulici čitat i u stripovima...bolje odplovit par stolječa unazad i prepustit se mašti...
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
dobro,hvala Dadi na odgovoru...ja sam zadovoljan, tražio sam tračak nade u odgovoru i našao ga... A usporedba Demiana i Greystorma ne stoji previše,prvi je pre svega krimi žanr(sa dozom avanture) i sa dosta lošim crtačima a drugi mistično-istorijski-pustolovski žanr sa odličnim crtačem naslovnica(da o logu ne pričamo)i bar do sada odličnim crtačima priča...Demian je odličan strip ali kao što je rgorgiev napisao dosta realan,možda i previše za ta vremena, ljudi traže mistiku,horor,dozu povijesti u stripovima, dokaz su Priče iz baze drugdje i Marti Misterija- oboje se odlično prodaje...Nick Raider i Demian su dokaz da su ljudi siti onog što doživljavaju svaki dan na ulici čitat i u stripovima...bolje odplovit par stolječa unazad i prepustit se mašti...
Sasvim se slazem. Uporedba je isla na racun mini-serijala. Dosta ljudi imaju odbojnost prema novom, a i da ne govorimo o tome da nije dovoljno interesantno ako je lako dostupno. A fakt je da je vecionom ljudi (posebno citaci stripova) mnogo vise zainteresirano za mistiku i proslost, nego za realnost i sadasnjost. Ali nek Libellus objavi, pa videcemo. Dosta mu je kupaca vec zagarantirano.
je rajt, prodaji to nekome drugom. strah te MONIKE da ce klara prihvatiti
Jesi ti citao Klaru? E ako se sjecas tamo ima jedna scena u kojoj suprpuga placa Klari da joj obradi muza. Cisto da njoj ne dosadjuje. Tako ti je kod mene...
Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne
A da li bi mogao da obecas Raymond Cassidyja u HC za CRS? Mnogo cu se razocarati ako to ne uradis.
Nisi rekao koliko smije maksimalno kostati i kakav dizajn treba biti! Jer sto ako to izbacimo do zeljenog termina ali te svejedno razocara dizajn i cijena. I onda mi sve uzalud.
je rajt, prodaji to nekome drugom. strah te MONIKE da ce klara prihvatiti
Jesi ti citao Klaru? E ako se sjecas tamo ima jedna scena u kojoj suprpuga placa Klari da joj obradi muza. Cisto da njoj ne dosadjuje. Tako ti je kod mene...
Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom.