forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Strip: Likovni elementi izražavanja
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 3

Dule
Average Member

Croatia
546 Posts

Member since 09/05/2003

Posted - 24/03/2010 : 00:07:46  Show Profile Show Extended Profile  Visit Dule's Homepage  Send Dule a Private Message  Reply with Quote
Iskreno da ti kazem, sto se same pisanije tice, u pravu si.
(Uz to, ako je nesto grubo zazvucalo zao mi je; imao sam jucer bas tezak dan.)

Eto sad, stojimo tu na nasim "pozicijama" i nema naznaka da ce se te "suprotnosti" uskoro promjeniti. Ali, kako ovo nije nasa privatna prepiska, vazno je ipak da netko treci izvuce iz ove rasprave nesto za sebe. A mislim da smo dali materijala za razmisljanje...

(No na kraju, podrazumjeva se sveukupno uzevši i naravno, da sam ja u svemu navedenom u pravu.)

Go to Top of Page

cat claw
Advanced Member

5843 Posts

Member since 06/10/2007

Posted - 24/03/2010 : 00:32:57  Show Profile Show Extended Profile  Send cat claw a Private Message  Reply with Quote
Dva ovna a jedno brvno...
Go to Top of Page

Dule
Average Member

Croatia
546 Posts

Member since 09/05/2003

Posted - 24/03/2010 : 00:52:01  Show Profile Show Extended Profile  Visit Dule's Homepage  Send Dule a Private Message  Reply with Quote
Zamisli samo kako bi dosadno bilo, da je drugacije.
No, kako je "brvno" zapravo moje, onda ti je i jasno da je ovo tek pocetak...
Go to Top of Page

cat claw
Advanced Member

5843 Posts

Member since 06/10/2007

Posted - 24/03/2010 : 17:03:08  Show Profile Show Extended Profile  Send cat claw a Private Message  Reply with Quote
Mislis ''This means war''?
Koristis prednosti svog brvna?
Go to Top of Page

Dule
Average Member

Croatia
546 Posts

Member since 09/05/2003

Posted - 24/03/2010 : 23:52:03  Show Profile Show Extended Profile  Visit Dule's Homepage  Send Dule a Private Message  Reply with Quote
Mislio sam reci da je to pocetak vecih, jos sadrzajnijih, vjerojatno i zescih rasprave oko pitanja vezanih za strip, a koja tek dolaze.
Takve razmjene misljenja obicno donose nesto potuno suprotno od "rata", pa se i ja tome nadam.

(Sto se tice "brvna" ocito nam ta metafora ne nosi isto znacenje. Zato i ne razumijem ovo o "prednosti"?!
Go to Top of Page

cat claw
Advanced Member

5843 Posts

Member since 06/10/2007

Posted - 25/03/2010 : 00:07:55  Show Profile Show Extended Profile  Send cat claw a Private Message  Reply with Quote
Reko si da je tvoje brvno, dakle, koristis prednost domaceg terena....
Go to Top of Page
Page: of 3 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.2 seconds. Snitz Forums 2000