forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Izdavacki izlog
 Libellus: MISTER NO knjige 39 i 40
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 5

Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts

Member since 28/07/2002

Posted - 05/03/2010 : 20:03:33  Show Profile Show Extended Profile  Send Curunir a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Colt

Aaaa... to je ona kada se ispostavi da je decak ustvari izaslanik rase Khungwa sa daleke planete i da ga je solarna toplota igrom slucaja spustila na nasu planetu pa je morao da zivi na plantazi. Koliko se secam, na kraju sam sebe greskom udavi kaucukom. Nije losa prica, 6/10.

ne budi skrtica, podijeli s nama na cemu si
salu na stranu, zar to ipak nije jos uvijek neobjavljena prica o crnoj devojcici??
mislim da si nesto pobrkao

Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom.
Go to Top of Page

Hajo
Senior Member

1873 Posts

Member since 26/12/2008

Posted - 05/03/2010 : 20:27:34  Show Profile Show Extended Profile  Visit Hajo's Homepage  Send Hajo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by teller

prošli mjesec najava za dvije pilotove knjige 5.2.2010 a ovaj 3.3.2010, dal to znači svaki mjesec 2 knjige?
onda bi 41 i 42 mogle tamo 1.4.2010?
samo razmišljam.

Nemoj.

''Prijatelji postoje da bi cinili uzaludne stvari'' -Groucho
Go to Top of Page

alen
Advanced Member

Croatia
4621 Posts

Member since 14/02/2005

Posted - 06/03/2010 : 09:55:54  Show Profile Show Extended Profile  Send alen a Private Message  Reply with Quote
Ako se dobro sječam, Dnevničani su malo pobrkali neke veze u Letu za Rio, pa mu je rodbinski odnos onog policajca i MIster No-ove zaručnice malo otac-kćer, malo brat-sestra.

itsyourworldyoucanchangeit
Go to Top of Page

Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts

Member since 28/07/2002

Posted - 08/03/2010 : 20:28:36  Show Profile Show Extended Profile  Send Curunir a Private Message  Reply with Quote
vezano za pobrkavanje, na homepageu tj. izlogu piše mno 30 umjesto mno 40...

Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom.
Go to Top of Page

bubo
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
1399 Posts

Member since 16/02/2008

Posted - 15/03/2010 : 11:22:26  Show Profile Show Extended Profile  Send bubo a Private Message  Reply with Quote
ova knjiga 39 je odlična ,vrhunska,ljepota od crteže i scenarija,hvala libellusu na tome......
Go to Top of Page

Babilon
Advanced Member

Croatia
3083 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 17/03/2010 : 09:16:33  Show Profile Show Extended Profile  Visit Babilon's Homepage  Send Babilon a Private Message  Reply with Quote
Po akcijskoj cijeni od 126,oo kn kupite ovaj strip u BABILONU, videoteci & stripoteci

Svaka narudžba iznad 500,oo kn u Babilonu, koju šaljemo poštom na području RH, je sa besplatnom poštarinom.

Za slanje u inozemstvo, u dogovoru sa kupcem biramo najpovoljniji način slanja i plaćanja.

Kontaktirajte nas na info@babilon-strip.hr
ili na telefon 031-813-131
ili na mobitel 098-776-766

Radno vrijeme:
PON - SUB 10,oo - 22,oo
NED 10,oo - 13,oo i 17,oo - 22,oo

Pozdrav iz Babilona!

Strip knjižara Babilon / Web shop : www.babilon-strip.com
info@babilon-strip.com / Mob. 098-776-766
Go to Top of Page

Babilon
Advanced Member

Croatia
3083 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 17/03/2010 : 09:18:54  Show Profile Show Extended Profile  Visit Babilon's Homepage  Send Babilon a Private Message  Reply with Quote
Po akcijskoj cijeni od 115,oo kn kupite ovaj strip u BABILONU, videoteci & stripoteci

Svaka narudžba iznad 500,oo kn u Babilonu, koju šaljemo poštom na području RH, je sa besplatnom poštarinom.

Za slanje u inozemstvo, u dogovoru sa kupcem biramo najpovoljniji način slanja i plaćanja.

Kontaktirajte nas na info@babilon-strip.hr
ili na telefon 031-813-131
ili na mobitel 098-776-766

Radno vrijeme:
PON - SUB 10,oo - 22,oo
NED 10,oo - 13,oo i 17,oo - 22,oo

Pozdrav iz Babilona!

Strip knjižara Babilon / Web shop : www.babilon-strip.com
info@babilon-strip.com / Mob. 098-776-766

Edited by - Babilon on 17/03/2010 09:19:47
Go to Top of Page

Porter
Advanced Member

Sweden
5874 Posts

Member since 01/08/2002

Posted - 24/03/2010 : 01:19:45  Show Profile Show Extended Profile  Send Porter a Private Message  Reply with Quote
Vjerovatno ce za Mafest izaci kolor Mister No,vec se skupilo 84 cm od pilota do kraja godine bit ce 1 metar.
Kako vrijeme leti,ko juce najave,pa radosti,strahovi dokle ce se izdrzati,onda negdje curunir izleti broj 100 i zakljucih da su prava skontana do 100-ke i eto ubrzo ce i to....
jos jedno 2 i po metra i svi bi bili sretni.
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40259 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 24/03/2010 : 01:57:47  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Samo da docekam one africke epizode... A onda i da vidim nastavak Medenog meseca i ni ne mora dalje..

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

mrmada
Junior Member

Serbia
440 Posts

Member since 05/04/2009

Posted - 24/03/2010 : 08:45:49  Show Profile Show Extended Profile  Send mrmada a Private Message  Reply with Quote
I ja jedva cekam africke epizode...To je najnajbolji period pilota ako ne racunamo libellus knjige 1-9 koje su mi takodje epizode u vrhu..A nastavak medenog meseca ima u izdanju slobodne dalmacije,ali to verovatno vec znas..
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40259 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 24/03/2010 : 09:13:31  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Znam, ali nisam citao... Cekam Libellus...

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

mrmada
Junior Member

Serbia
440 Posts

Member since 05/04/2009

Posted - 24/03/2010 : 10:44:14  Show Profile Show Extended Profile  Send mrmada a Private Message  Reply with Quote
Odlican izbor.Nekako,libellus ima tako fenomenalnu adaptaciju prevoda,ne samo u mister nou nego i u svim bibliotekama..Ali pilotova adaptacija prevoda mi je legla kao kec na deset.Svaka cast libellus...Iako je ipak kvalitet u novim knjigama malko opao :(
Go to Top of Page

mrmada
Junior Member

Serbia
440 Posts

Member since 05/04/2009

Posted - 24/03/2010 : 10:45:53  Show Profile Show Extended Profile  Send mrmada a Private Message  Reply with Quote
Mislim kvalitet izrade,ne prevoda...
Go to Top of Page

Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts

Member since 28/07/2002

Posted - 24/03/2010 : 17:52:26  Show Profile Show Extended Profile  Send Curunir a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mrmada

Odlican izbor.Nekako,libellus ima tako fenomenalnu adaptaciju prevoda,ne samo u mister nou nego i u svim bibliotekama..Ali pilotova adaptacija prevoda mi je legla kao kec na deset.Svaka cast libellus...Iako je ipak kvalitet u novim knjigama malko opao :(

hvala, lijepo je čuti! svi dajemo sve od sebe!

nego, Dado, ajde da se ovo malo rascisti. ja pad kvalitete ne vidim, i ti si vise puta to istaknuo. no, ljudi kazu da primjecuju, i to svakako nimalo zlonamjerni kupci kao mrmada, a nije jedini. o cemu je dovraga rijec? ako nesto ne stima, treba to izmijeniti. ja iskreno ne vidim razliku, ali nesto cini se ipak ne stima.

Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 24/03/2010 : 20:04:34  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Curunir

no, ljudi kazu da primjecuju, i to svakako nimalo zlonamjerni kupci kao mrmada, a nije jedini. o cemu je dovraga rijec? ako nesto ne stima, treba to izmijeniti. ja iskreno ne vidim razliku, ali nesto cini se ipak ne stima.

Ono sto sam ja primetio vezano je za bar poneko HC izdanje svih hrvatskih izdavaca u poslednje vreme.
Korice malo "zevaju",a najuocljivije je kod izdanja u boji kod kojih bas ume da bude ruzno.
Meni se npr.Linkoln trojka toliko izdeformisao posle citanja da sam morao da ga otkacim.
Ne znam u cemu je problem,ali mogu da nabrojim od svakog izdavaca bar po neko izdanje.
Pretpostavljam da ih ne ostavljaju dovoljno dugo da se osuse pa i papir ume da bude talasast(ili valovit,jelte :-).
Sto se ostalog tice,ne vidim nikakvu razliku.
Go to Top of Page

cronos six
Advanced Member

Serbia
7916 Posts

Member since 09/09/2008

Posted - 24/03/2010 : 20:14:16  Show Profile Show Extended Profile  Send cronos six a Private Message  Reply with Quote
ja jos nisam dogurao do tih novih knjiga bilo kog serijala,ali evo pozalicu se na strip-agentove texove gigante(zadnja 4).lepo se vidi,da je papir tanji.kod prethodnih giganta je papir bio deblji,slican "hameru"i uzivao sam pri citanju,jer mi je delovao kao orginal tabla crtaca.
nije pravi topic,al ajde malo da se pozalim,mozda se nesto popravi.
Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11091 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 24/03/2010 : 20:20:01  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message  Reply with Quote
A možda je i do proizvođača papira. Ne nužno da istogramski ( paz' izraza a Cure ) papir različitih proizvođača bude 100% isti kod svih. I na opip i na izgled pa se u istim uvjetima drugačije ponaša.
Naravno da ima i vanjskih utjecaja, tko zna, sve to laički izgleda jednostavno ali ne virujen da i je.

"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 24/03/2010 : 21:15:55  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Renky

A možda je i do proizvođača papira. Ne nužno da istogramski ( paz' izraza a Cure ) papir različitih proizvođača bude 100% isti kod svih. I na opip i na izgled pa se u istim uvjetima drugačije ponaša.
Naravno da ima i vanjskih utjecaja, tko zna, sve to laički izgleda jednostavno ali ne virujen da i je.

Ali nije mi jasno zasto se krivi korica?
Ne primecujem da su tanje u odnosu na npr.Lucky Luke a iskrive se.
Na srecu,nije pravilo i uglavnom nije preterano,ali treba videti o cemu se radi.
Moguce je da se to moze ispraviti drzanjem pod tezinom duze vreme.
Jedini ekstrem mi je bio bas Linkoln 3,ostali su bili u redu.
Ali,o cemu god da se radi,nije do izdavaca vec do stamparije (moje laicko misljenje,ne vidim sta tu izdavac moze da bude kriv osim ako ne drzi i stampariju)
Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11091 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 24/03/2010 : 21:42:14  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message  Reply with Quote
Pokušaj donit strip iz hladne prostorije u toplu... Nemaju ni skladišta u tiskarama idealne uvjete. Ili još jednostavniji primjer...

Izlazi tako Mujo iz mora a ono kupaće nabubrile kao da ima bananu u njima.
Gledaju ga kupači u čudu, a on će...

Šta ste blenuli? Pa svakome se smanji kad uđe u hladno more!

"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter
Go to Top of Page

mrmada
Junior Member

Serbia
440 Posts

Member since 05/04/2009

Posted - 24/03/2010 : 23:09:24  Show Profile Show Extended Profile  Send mrmada a Private Message  Reply with Quote
Posto sam se zalio,da kazem i na sta.Konkretno,libellus mister no 32 pa nadalje.Kao sto rece tex,korice malo zevaju,idu u jednu stranu kad se strip otvori,nemaju onaj jasan zleb kao sto su imale kod tipomata,malo krckaju,hrbati su malo nakrivi(naravno ne kod svakog).Najgora mi je 36-tica.Menjao sam je u darkvudu,i opet ista prica.Cinjenica je da nije kao sto je bilo,i drago mi je da je curunir rekao da se i drugi zale,inace bih pomislio da sam opsesivan i da samo ja vidim te poneke nedostatke.Sto se papira tice,ne vidim bas neku razliku,ali kod stampe primecujem da na crnim povrsinama ima nekih sitnih belih tackica,sto narocito dolazi do izrazaja u Mafija ne prasta,gde mister no nosi crnu majicu pa se vide te tackice po njemu stalno.Nije to nesto toliko strasno,al eto,bez ikakve zle namere samo zelim da kazem sta sam primetio.Mozda to neko nije primetio,mozda neko jeste,ali ga ne dotice,ko zna,ima nas raznih sa raznim pogledima.I pored tih nedostataka(za koje se nadam da ce nestati),i pored toga sto su cene u darkvudu opet skocile sto se tice libellusa pa sad ovi novi sa popustom dodju kao i do sad bez popusta,ja nastavljam sa kupovinom pilota,jer kazem jos jednom,najbolji prevod koji je mogao da bude...

@Curunir
Samo jedno malo pitanjce?U mister nou br 21,Neumoljivi,na dva mesta sam procitao da pise Avion,a znam da se na hrvatskom kaze Zrakoplov.Ne smeta mi,cak me i izuzetno raduje,samo me zanima da li je greskica,ili je tako namerno ostavljeno,posto je moje misljenje da libellus ima najblizi prevod srpskohrvatskom jeziku od svih hrvatskih izdavaca,sto me takodje izuzetno raduje..
Go to Top of Page

Ignus
Senior Member

1357 Posts

Member since 22/06/2009

Posted - 24/03/2010 : 23:42:15  Show Profile Show Extended Profile  Send Ignus a Private Message  Reply with Quote
a zamisli tek da je Mr. No pilot helikoptera...

Zar nitko nece pomoci udovicinu sinu?
Go to Top of Page

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 24/03/2010 : 23:42:59  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message  Reply with Quote
Moram priznati da ja nisam cuo ni stekoa dojam da se netko zali na kvalitetu izuzev nekoliko komentara ovdje
na forumu, a i oni su se uglavnom odnosili na 3 izdanja u boji, odnosno tocnije za Taxi i Ridjobradog.
I za ta izdanja smo pojasnili sto nije posve dobro i da ce se i to morati popraviti u iducim brojevima.

Sto se tice crno-bijelih izdanja, a takva su ogromna vecina kod nas, ja osobno nisam nasao nista sto nije dobro.
Naprotiv, nasao sam nekoliko tehnickih sitnica koje su bolje nego prije, pogotovo jer su konstantne.
Primjerice nivo crne boje je ujednacen, identican i onakav kakav u biti treba biti, identican pripremi.
Uvez je cvrst i kompaktan, stranice sigurno nece ispadati i odvajati se.
Utor je nesto drukciji jer se radi na drugom stroju, ali niposto nije losiji, ja jos ni jedno takvo izdanje
nisam vidio a da je bilo labavo, nedovoljno cvrsto i lose uvezeno.
A nazalost, ima izdanja i prije koje je radio Tipomat i AKD koji nisu tehnicki skroz savrseni.
Sto se tice tog "krckanja" toga se ne treba plasiti, to se cuje iskljucivo zato sto su te knjige cvrsto
uokvirene plastikom i kad ih kupac dobije onda on prvi bude koji prakticno pusti "zrak" unutra i otvara koricu.
A stavljen je i malo kvalitetniji karton za koricu, tako da su one sigurno cvrsce a ne savitljivije.
To se isto cuje na svakoj knjizi i od prije kad se ona vadi iz paketa, samo sto je kupac dobijao izdanja
koja nisu imala onu plastifikaciju, a nama se cinilo da je kupcima lijepo dati izanje u plastifikaciji.
Uglavnom ako bilo kome neko izdanje bude lose, uvezom i bilo cim, javite nam i probajte zamijeniti.
Nerijetko se desi da su ti primjerci samo iznimka.
U svakom slucaju javite se i dalje ovdje ili na mail ako ima bilo kakvih zamjerki, a budite uvjereni
da mi sami radimo sve da svaka knjiga bude odradjena savrseno, i zbog toga su nam te informacije bitne.

A sto se tice nekih tockica kod tog jednog MNOa, morat cu uistinu to pogledati, ja se nisam susreo s tim.
A moguce je da je to zbog materijala s kojima smo radili, jer nazalost nisu uvijek savrseni, jer je original los.

Dakle, samo se javite ako ima jos kakvih informacija, to nam moze pomoci, i hvala za sve dosadasnje sugestije i reklamacije.

Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne
Go to Top of Page

Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts

Member since 28/07/2002

Posted - 25/03/2010 : 00:30:56  Show Profile Show Extended Profile  Send Curunir a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mrmada
@Curunir
Samo jedno malo pitanjce?U mister nou br 21,Neumoljivi,na dva mesta sam procitao da pise Avion,a znam da se na hrvatskom kaze Zrakoplov.Ne smeta mi,cak me i izuzetno raduje,samo me zanima da li je greskica,ili je tako namerno ostavljeno

najvise mrzim ponavljanje neke rijeci, makar bila i najbolja. uzasno me zivcira na jednoj stranici vidjeti 5-6 puta istu rijec, sto nazalost masovno imamo u nekim stripovima. to i nije toliko bitno dok ne pocnes citati "naglas" (naravno, u sebi, ali znas na sto mislim), kad to dolazi do izrazaja kao jeka. vrlo, vrlo ruzno. stoga uvijek prebacim pokoji zrakoplov u avion, jer iako prva ima prednost u hrvatskom, nije ni druga pogresna. dapace, kad se mora napraviti razlika (evo, salu na stranu, no bas u knjigama koje slijede imas slucaj s helikopterom), onda se MORA pisati avion. jer zrakoplov je svaka letjelica koja "plovi" zrakom (vazduhom).
dakle nije greskica, nije ni namjerno ostavljeno, nego je prebaceno u avion. no tako je i receno Doku - samo ti pisi zrakoplov, a kad treba bit će avion

Edited by - Curunir on 25/03/2010 00:38:41
Go to Top of Page

bubo
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
1399 Posts

Member since 16/02/2008

Posted - 25/03/2010 : 14:02:07  Show Profile Show Extended Profile  Send bubo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Dado

Moram priznati da ja nisam cuo ni stekoa dojam da se netko zali na kvalitetu izuzev nekoliko komentara ovdje
na forumu, a i oni su se uglavnom odnosili na 3 izdanja u boji, odnosno tocnije za Taxi i Ridjobradog.
I za ta izdanja smo pojasnili sto nije posve dobro i da ce se i to morati popraviti u iducim brojevima.

Sto se tice crno-bijelih izdanja, a takva su ogromna vecina kod nas, ja osobno nisam nasao nista sto nije dobro.
Naprotiv, nasao sam nekoliko tehnickih sitnica koje su bolje nego prije, pogotovo jer su konstantne.
Primjerice nivo crne boje je ujednacen, identican i onakav kakav u biti treba biti, identican pripremi.
Uvez je cvrst i kompaktan, stranice sigurno nece ispadati i odvajati se.
Utor je nesto drukciji jer se radi na drugom stroju, ali niposto nije losiji, ja jos ni jedno takvo izdanje
nisam vidio a da je bilo labavo, nedovoljno cvrsto i lose uvezeno.
A nazalost, ima izdanja i prije koje je radio Tipomat i AKD koji nisu tehnicki skroz savrseni.
Sto se tice tog "krckanja" toga se ne treba plasiti, to se cuje iskljucivo zato sto su te knjige cvrsto
uokvirene plastikom i kad ih kupac dobije onda on prvi bude koji prakticno pusti "zrak" unutra i otvara koricu.
A stavljen je i malo kvalitetniji karton za koricu, tako da su one sigurno cvrsce a ne savitljivije.
To se isto cuje na svakoj knjizi i od prije kad se ona vadi iz paketa, samo sto je kupac dobijao izdanja
koja nisu imala onu plastifikaciju, a nama se cinilo da je kupcima lijepo dati izanje u plastifikaciji.
Uglavnom ako bilo kome neko izdanje bude lose, uvezom i bilo cim, javite nam i probajte zamijeniti.
Nerijetko se desi da su ti primjerci samo iznimka.
U svakom slucaju javite se i dalje ovdje ili na mail ako ima bilo kakvih zamjerki, a budite uvjereni
da mi sami radimo sve da svaka knjiga bude odradjena savrseno, i zbog toga su nam te informacije bitne.

A sto se tice nekih tockica kod tog jednog MNOa, morat cu uistinu to pogledati, ja se nisam susreo s tim.
A moguce je da je to zbog materijala s kojima smo radili, jer nazalost nisu uvijek savrseni, jer je original los.

Dakle, samo se javite ako ima jos kakvih informacija, to nam moze pomoci, i hvala za sve dosadasnje sugestije i reklamacije.

moje osobno mišljenje je da se koristi drugo ljepilo koje se sporije suši pa se osjeti pucketanje,a i uvez je drugačiji nego prije ,nema one zaštitne trakice preko uveza sa vanjske strane (braon boje),kvaliteta korica i papira je u najmanju ruku ista, trebalo bi raskopusati po jedno izdanje od prije i ova novija pa vidjeti tačno u čemu je problem ,meni ne pada na pamet
Go to Top of Page

kreŠa
Advanced Member

Serbia
4740 Posts

Member since 26/01/2009

Posted - 25/03/2010 : 17:06:22  Show Profile Show Extended Profile  Visit kreŠa's Homepage  Send kreŠa a Private Message  Reply with Quote
Ja sam primetio da je kod Martijevog almanaha 7 rikna šira od drugog kraja stripa (onog otvorenog, ne znam stručan naziv).

https://www.laguna.rs/se295_serijal_laku_noc_punpune_laguna.html
https://www.delfi.rs/starway
Go to Top of Page
Page: of 5 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.22 seconds. Snitz Forums 2000