Evo i najava Raiderove biblioteke. Dizajn i naslovnice ste vec imali priliku vidjeti a vjerojatno vecina zna i to da smo se odlucili raditi 4 knjige godisnje, odnosno 12 izvornih epizoda, i to na nacin da objavljujemo 3 epizode koje su prije objavljene, te 9 epizoda koje nikad nisu objavljene. Stoga knjige 1 i 15-17. Dakle prva knjiga sadrzi epizode 1-3, a knjige 15, 16 i 17 sadrze epizode 43-51. S obzirom na to da Nick Raider nije posebno kronoloski povezan, nikakvih problema nece biti u citanju epizoda 43-51 ni za one koji se po prvi put susrecu s ovim junakom. A na ovaj nacin mislimo zadovoljiti i kolekcionare koje prije svega interesiraju neobjavljene price, kao i one koji ce tek postati kolekcionari ovog odlicnog stripa.
Knjige naravno sadrze unutra i sve originalne naslovnice u boji, dok je glavne naslovnice extra za ovo nase izdanje nacrtao sjajni Darko Perovic kojemu se ovom prigodom od srca zahvaljujemo.
Tvrdog su uveza, na uobicajenom Bonelli formatu i svaka knjiga ima 294 stranice.
Ovaj prekrasni dizajn je Melinino djelo, uz dubok naklon umjetnici, veliko hvala.
Zahvaljujemo se i Doku lesteru na odlicnom prijevodu, Dekari na upisu, Tomislavu na tehnickoj obradi i svim drugim suradnicima koji su nam pomogli u izradi ovih prekrasnih knjiga s odlicnim pricama.
Sto se tice cijene, jedna knjiga ce kostati 125 kuna u Libellus ducanu, a za Mafest jedna knjiga ce kostati 115 kuna. S obzirom da se prve knjige iz ove biblioteke pojavljuju na ovom Mafestu, spremili smo i posebno snizenje za sve ljubitelje ovog junaka. Naime, tko bude zelio kupiti sve 4 knjige u kompletu, moci ce ih dobiti za 400 kuna!!!
Almanah 3 bi trebao par dana prije Mafesta... A kad ce stici u BG to je najbolje da pitate u Darkwoodu, ja mogu samo okvirno reci, tjedan, dva iza Mafesta...
Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne
Almanah 3 bi trebao par dana prije Mafesta... A kad ce stici u BG to je najbolje da pitate u Darkwoodu, ja mogu samo okvirno reci, tjedan, dva iza Mafesta...
Znaci, bice ovo lep raspust, jos samo da odvojim 1295 kuna za sva izdanja koja planiram. Sreca te ne kupujem NN ,to samo Gaston moze da voli. Ah, da! I Curunir.
Namjeravao sam kupiti ovaj strip, odnosno sve četiri knjige, međutim, s obzirom da je jako kasnila zadnja tura Magičnog i Demiana ovaj strip je ispao iz svih kombinacija. Ovako sam odustao i od kolekcioniranje tog stripa. Žao mi je (pogotovo radi popusta), ali se Libellus u budućnosti mora potruditi oko tiskare, jer moj novčanik i budžet ne mogu zanimati razlozi kašnjenja.
Originally posted by bacho Žao mi je (pogotovo radi popusta), ali se Libellus u budućnosti mora potruditi oko tiskare, jer moj novčanik i budžet ne mogu zanimati razlozi kašnjenja.
Naravno, i vjeruj mi nama je jos teze... No dat cemo sve od sebe da ritam obajev izdanja dodje u neku normalu, onako kao mi to i odradjujemo u pripremi.
Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne
Ma, to kašnjenje mi je totalno pokvarilo planove. Na kraju je ispalo da bi oči i tama moglo biti jedino vaše novo izdanje koje ću kupiti. Dobro, svejedno ćete biti zadovoljni mojim pazarenjem.
Pitanjce? Jel kod Nika postoji kronoloski redosljed povezanosti epizoda u cjelinu(kao kod Kena,NN,MV,LL...) ili ga se moze citati zbrda-zdola(kao sto izlazi) dakle prve 3 epizode i kronoloski gledano 9 epizoda od broja 40 na dalje. Ako postoli neki kontinuitet(a ima nas koji nismo citali Nika ranije!) onda je ovaj nacin izdavanja malo "pljugica!"
Pitanjce? Jel kod Nika postoji kronoloski redosljed povezanosti epizoda u cjelinu(kao kod Kena,NN,MV,LL...) ili ga se moze citati zbrda-zdola(kao sto izlazi) dakle prve 3 epizode i kronoloski gledano 9 epizoda od broja 40 na dalje. Ako postoli neki kontinuitet(a ima nas koji nismo citali Nika ranije!) onda je ovaj nacin izdavanja malo "pljugica!"
Ne postoji takva vrsta kontinuiteta i Raider se moze citati epizoda za epizodu...