forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Film & TV
 Serije & co.
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 258

Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts

Member since 05/07/2007

Posted - 24/03/2010 : 23:18:23  Show Profile Show Extended Profile  Send Lord Vader89 a Private Message  Reply with Quote
ja sam ubedjen da si ti pronasao neki lek protiv spavanja

Potpis u dva reda, prema pravilniku:
Vader je, kao i uvek, u pravu. ; john connor ; 2022 A.D.
Go to Top of Page

Windwalker
Advanced Member

Croatia
4530 Posts

Member since 08/03/2008

Posted - 24/03/2010 : 23:52:03  Show Profile Show Extended Profile  Send Windwalker a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by dr strangelove

Da li valja što ova nova serija sa Christian Slaterom na RTL-u?
Nešto dva uma, jedno tijelo...

Meni je dobra. Ništa pretjerano, taman za opustiti se sa po jednom epizodom na tjedan.
U seriji nema previše gluposti i glumatanja, na likove se navikneš, priča je lagano komplicirana, bez nekih pretjeranih cliffhangera.
A sama kvaliteta glumaca također nije loša, za razliku od nekih serija sa sličnom tematikom (npr. ono smeće Bionic Woman).
Ali nažalost, serija je ukinuta, pa ne vjerujem da ćemo dobiti pravi završetak.
Go to Top of Page

dr strangelove
Advanced Member

USA
8866 Posts

Member since 26/12/2007

Posted - 25/03/2010 : 07:58:34  Show Profile Show Extended Profile  Visit dr strangelove's Homepage  Send dr strangelove a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Lord Vader89

ja sam ubedjen da si ti pronasao neki lek protiv spavanja

Tesla je spavao par sati dnevno, ali je svejedno nula naspram mene

It would not be difficult, Mein Führer. Nuclear reactors could - heh, I'm sorry, Mr. President - nuclear reactors could provide power almost indefinitely.
Go to Top of Page

dr strangelove
Advanced Member

USA
8866 Posts

Member since 26/12/2007

Posted - 25/03/2010 : 08:00:08  Show Profile Show Extended Profile  Visit dr strangelove's Homepage  Send dr strangelove a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Windwalker

quote:

Meni je dobra. Ništa pretjerano, taman za opustiti se sa po jednom epizodom na tjedan.
U seriji nema previše gluposti i glumatanja, na likove se navikneš, priča je lagano komplicirana, bez nekih pretjeranih cliffhangera.
A sama kvaliteta glumaca također nije loša, za razliku od nekih serija sa sličnom tematikom (npr. ono smeće Bionic Woman).
Ali nažalost, serija je ukinuta, pa ne vjerujem da ćemo dobiti pravi završetak.

Ajde, možda i pogledam. Samo što ne mogu gledat jednu epizodu tjedno, to mi je presporo. Ja skinem sve epizode pa ih pogledam u nekoliko dana.

It would not be difficult, Mein Führer. Nuclear reactors could - heh, I'm sorry, Mr. President - nuclear reactors could provide power almost indefinitely.
Go to Top of Page

Billy_the_Kid
Senior Member

1523 Posts

Member since 02/06/2005

Posted - 25/03/2010 : 12:09:33  Show Profile Show Extended Profile  Visit Billy_the_Kid's Homepage  Send Billy_the_Kid a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Windwalker

quote:

Al se zato serija zavrsava sa cliffhangerom i puff nema vise

Seeing things differently can open new paths.
Go to Top of Page

Windwalker
Advanced Member

Croatia
4530 Posts

Member since 08/03/2008

Posted - 25/03/2010 : 12:20:36  Show Profile Show Extended Profile  Send Windwalker a Private Message  Reply with Quote
Nisam još gledao zadnju epizodu, ali da, bilo je za očekivati.
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 25/03/2010 : 14:34:02  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
RTL izbacuje na tv samo loše i već ukinute serije. Mislim da je ovaj "Neprijatelj" s Slaterom ukinut nakon, kolko, 7 epizoda? Bionic woman također...

“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Go to Top of Page

Billy_the_Kid
Senior Member

1523 Posts

Member since 02/06/2005

Posted - 25/03/2010 : 15:05:59  Show Profile Show Extended Profile  Visit Billy_the_Kid's Homepage  Send Billy_the_Kid a Private Message  Reply with Quote
Pa da vidimo mogu li se sjetiti svih serija sto je RTL objavio da su ukinute

Vec Spomenuti My Own Worst Enemy sa Slaterom i Bionic Woman
Putnik - JOURNEYMAN
Dobrotvor (The Philanthropist)
Dani straha / Kidnapped
Invasion
Vanished
Terminator Sarah Connor Chronicles
Life (put osvete)
Traveler (put izdaje)

moze biti da ih ima jos, da se bar sjete uzeti Firefly :)

Go to Top of Page

vice
stripovi.com suradnik

7343 Posts

Member since 29/06/2005

Posted - 25/03/2010 : 18:47:38  Show Profile Show Extended Profile  Send vice a Private Message  Reply with Quote
Moga bi onda uskoro i Dresden files.

And like that... he's gone.
Go to Top of Page

Torghal
Senior Member

Croatia
1985 Posts

Member since 27/09/2004

Posted - 26/03/2010 : 15:18:49  Show Profile Show Extended Profile  Send Torghal a Private Message  Reply with Quote
Cudno da nitko od vas nije spomenuo seriju Generation kill koja je meni osobno najbolja serija koju sam ikad gledao.Serija ima sedam epizoda u trajanju oko sat vremena i temeljena je na istinitim dogadjajima.Serija prikazuje prve trupe americke vojske koje su okupirale irak.medju njima je bio i novinar rolling stonesa koji je po tim dogadjajima napisao knjigu po kojoj je poslije snimljena serija.Serija je ultrarealna i brutalno istinita bez ikakvih holivudskih preseravanja i prikazuje koliko je rat uzasna stvar.serija je deset puta bolja i realnija nego film Narednik James.Jedan od vojnika je u seriji glumio samog sebe i rekao je da je to bilo toliko realno snimano da je na trenutke mislio da je stvarno ponovno u iraku.Inace od poznatijih glumaca u seriji glume Alexander Skarsgard(True blood) i Lee Tergesen (Oz).
Go to Top of Page

Torghal
Senior Member

Croatia
1985 Posts

Member since 27/09/2004

Posted - 29/03/2010 : 18:32:07  Show Profile Show Extended Profile  Send Torghal a Private Message  Reply with Quote
Evo jos par serija koje preporucam:SKINS-odlicna britanska serija o zivotu skupine tinejdjera.Ako su vam se svidile serije poput one tree hill,oc-a i slicne onda ovu seriju zaobidjite.JERICHO-jako dobra americka serija,THE WIRE-po mnogim izborima proglasavana za najbolju seriju svih vremena,to dovoljno govori o kvaliteti serije,THE SHIELD-dovoljno je reci da u cetvrtoj sezoni glumi glen close a u petoj Forest Whitaker.
Go to Top of Page

Billy_the_Kid
Senior Member

1523 Posts

Member since 02/06/2005

Posted - 30/03/2010 : 21:47:43  Show Profile Show Extended Profile  Visit Billy_the_Kid's Homepage  Send Billy_the_Kid a Private Message  Reply with Quote
Evo zavrsih i sa 4om sezonom Heroes-a. Nakon trece sezone jedva sam se natjerao da je pogledam, serija mi je bila vrh ali chapteri villains i fugatives su teski shit. Ali na svoje veliko iznenadjenje nova sezona je krenula da se vraca na stare staze, prica je krenula sporijim i normalnijim tempom i nije nastavila sa naglim obratima u svakoj sekundi kako je to cinila prethodna, Kneper iz Prison Break-a je bio odlican negativac a ono sto me najvise iznenadilo je povratak sporednih likova iz prethodnih sezona, ma koliko njihove uloge bile male uvijek je dobro vidjeti stara lica. Ipak i ova sezona ima svojih nedostataka, putovanje kroz vrijeme komplet mi je bio jedna velika rupa u cijeloj prici i nisu se u potpunosti vratili na stare staze prve sezone, da ne kazem sto me kraj asocirao na ponovni pocetak ''fugatives chaptera'' al valjda su se naucili na svojim greskama.

Go to Top of Page

Beren
Advanced Member

Montenegro
3793 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 02/04/2010 : 13:35:19  Show Profile Show Extended Profile  Send Beren a Private Message  Reply with Quote
U zadnjih nekoliko dana gledam True blood. Odgledao sam 8 epizoda i nimalo mi se ne svidja serija. Od početnog koncepta koji je glup (neka japanska firma je proizvela sintetičku krv i to je bio razlog da vampiri objelodane svoje postojanje i da dobiju ista prava kao i ljudi), pa do same realizacije koja me nimalo nije zadovoljila. Previše je klišea, previše je predvidljivo i neubjedljivo. Imam utisak da se pola svake epizode potroši na besmislene scene seksa, a kad ima toliko seksa znači da scenaristima fali ideja. Natjeraću sebe da odgledam do kraja prve sezone, pa ako nastave ovim tempom ne vidim razlog da nastavljam sa gledanjem.

Moja domovina je mene dala ovu koru bijelog hleba, sretne ljude, srecnu mladost, velik komad vedrog neba...
Go to Top of Page

Grujah.
Advanced Member

Serbia
3254 Posts

Member since 28/07/2009

Posted - 02/04/2010 : 14:15:42  Show Profile Show Extended Profile  Send Grujah. a Private Message  Reply with Quote
Kod mene je ovako raspored:
Ponedeljak: Fullmetal Alchemist: Broderhood
Utorak: The Big Bang Theory
Sreda: South Park

Sve tri ODLICNE! Novi South Park jedan od jacih u poslednjih 5-10 epizoda.
Go to Top of Page

Torghal
Senior Member

Croatia
1985 Posts

Member since 27/09/2004

Posted - 02/04/2010 : 16:27:40  Show Profile Show Extended Profile  Send Torghal a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Beren

U zadnjih nekoliko dana gledam True blood. Odgledao sam 8 epizoda i nimalo mi se ne svidja serija. Od početnog koncepta koji je glup (neka japanska firma je proizvela sintetičku krv i to je bio razlog da vampiri objelodane svoje postojanje i da dobiju ista prava kao i ljudi), pa do same realizacije koja me nimalo nije zadovoljila. Previše je klišea, previše je predvidljivo i neubjedljivo. Imam utisak da se pola svake epizode potroši na besmislene scene seksa, a kad ima toliko seksa znači da scenaristima fali ideja. Natjeraću sebe da odgledam do kraja prve sezone, pa ako nastave ovim tempom ne vidim razlog da nastavljam sa gledanjem.

Ne bih se bas slozio sa tobom,serija ima odlicnu atmosferu,glumci su fenomenalni ali sve je to stvar ukusa.i sam si napisao da ti se sam koncept serije ne svidja.Slazem se da serija ima dosta mana ali sveukupno je jedna od boljih serija koje sam gledao u zadnje vrijeme.
Go to Top of Page

Beren
Advanced Member

Montenegro
3793 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 02/04/2010 : 17:49:57  Show Profile Show Extended Profile  Send Beren a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Torghal

quote:

Ne bih se bas slozio sa tobom,serija ima odlicnu atmosferu,glumci su fenomenalni ali sve je to stvar ukusa.i sam si napisao da ti se sam koncept serije ne svidja.Slazem se da serija ima dosta mana ali sveukupno je jedna od boljih serija koje sam gledao u zadnje vrijeme.

Pa ne znam baš. Kad gledam film ili seriju o vampirima očekujem malo više horora, napetosti, jeze. Ovdje tim stvarima nije data prevelika pažnja, osim ako ne misliš na ujede tokom seksa .
SPOILER: Jedina scena na koju sam se trgao je bila ona kad je Bila Komptona na povratku iz rata zaskočila ona vampirica. I to je to.
Ne znam, daću joj šansu do kraja prve sezone, pa ako nastavi ovim tempom bataljujem.

Moja domovina je mene dala ovu koru bijelog hleba, sretne ljude, srecnu mladost, velik komad vedrog neba...
Go to Top of Page

zeljko
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
17907 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 02/04/2010 : 18:13:51  Show Profile Show Extended Profile  Send zeljko a Private Message  Reply with Quote
Ja gledam Tvajlajt zone 1959 :D i Generation kill
prva je s dobrim idejama ali naivnom realizacijom zbog starosti serije ali je sveukupni dojam odličan
druga je sa sjajnom relizacijom ali malo smara jer prati jedinicu u iraku koja zapravo se samo dosadjuje :D kofa prema istinitim događajima sva sreća da ima samo 7 epizoda

Utabanim stazama ocaja!
Go to Top of Page

Torghal
Senior Member

Croatia
1985 Posts

Member since 27/09/2004

Posted - 02/04/2010 : 19:05:07  Show Profile Show Extended Profile  Send Torghal a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by Torghal

quote:

Pa ne znam baš. Kad gledam film ili seriju o vampirima očekujem malo više horora, napetosti, jeze. Ovdje tim stvarima nije data prevelika pažnja, osim ako ne misliš na ujede tokom seksa .
SPOILER: Jedina scena na koju sam se trgao je bila ona kad je Bila Komptona na povratku iz rata zaskočila ona vampirica. I to je to.
Ne znam, daću joj šansu do kraja prve sezone, pa ako nastavi ovim tempom bataljujem.

Iskreno govoreci ako ti se nije svidila prva sezona nemoj ni gledat drugu jer je druga sezona po mom skromnom sudu znatno losija od prve.
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
26019 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 03/04/2010 : 00:13:29  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Risar_69

Ne znam da li je to več otvoreno, pa neka se bacaju sve serije tu.

Spremam se gledati seriju TRUE BLOOD, samo znam da se ide o vampirima u močvari ala Twin Peaks varianta. Vampiri piju krv u bocama i ne više od ljudi, a neki ljudi se posluže i vampirske krvi i onda polude, ima i sexa i svaštare, treba pogledati.
http://www.imdb.com/title/tt0844441/
http://www.youtube.com/watch?v=vxINMuOgAu8
Možda je ko več gledao?

-

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

Risar_69
Advanced Member

Slovenia
11679 Posts

Member since 05/05/2008

Posted - 03/04/2010 : 00:14:12  Show Profile Show Extended Profile  Send Risar_69 a Private Message  Reply with Quote
Uf izvini tražio sam ali mi nije išlo, hvala.

Kad pocneš crtati, uvek moraš imati na kraju olovke, srce, ruku i misli!
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
26019 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 03/04/2010 : 00:14:15  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by zeljko

nisam gledao
ali koristim topik da upitam jel ko gledao kakve korejske romase drame i tako to serije da preporuči koju

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

zeljko
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
17907 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 03/04/2010 : 00:22:43  Show Profile Show Extended Profile  Send zeljko a Private Message  Reply with Quote
:D mogo sam i ja to

dakle korejske serije jer ih smatram trenutno najačim što se tiče drama romantike i tome slično :D

surfam po ovom avistas.com tojest sada http://www.asiatorrents.com medjutim trebaju mi preporuke onih koji su actually gledali neku seriju

Utabanim stazama ocaja!
Go to Top of Page

Mr. Bushido
stripovi.com suradnik

Croatia
12974 Posts

Member since 23/09/2005

Posted - 03/04/2010 : 00:34:56  Show Profile Show Extended Profile  Send Mr. Bushido a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by zeljko

:D mogo sam i ja to

dakle korejske serije jer ih smatram trenutno najačim što se tiče drama romantike i tome slično :D

surfam po ovom avistas.com tojest sada http://www.asiatorrents.com medjutim trebaju mi preporuke onih koji su actually gledali neku seriju

Mislim da su "Dae Jang-geum" (A Jewel in the Palace) i "Jumong" dvije povijesne drame koje se svakako isplati pogledati. Samo pazi da imaju dobre titlove. Ja sam bio skinuo jedan torrent sa epizodama "Dae Jang-geum" koji je imao jako loše titlove.

Comics is any art you can read. -- Sean T. Collins
Go to Top of Page

SnotMan
Advanced Member

Saint Croix
6389 Posts

Member since 21/07/2003

Posted - 04/04/2010 : 07:48:55  Show Profile Show Extended Profile  Visit SnotMan's Homepage  Send SnotMan a Private Message  Reply with Quote
x-files,dogurao sam do chetvrte sezone,jedva....

Nil sciri quisquis putet,id qudque nescit an sciri possit,quo se nil scire fatetur.
Go to Top of Page

Vlaadisha
Advanced Member

USA
3515 Posts

Member since 21/07/2004

Posted - 04/04/2010 : 20:49:06  Show Profile Show Extended Profile  Send Vlaadisha a Private Message  Reply with Quote
Gleda jos neko Flight of the Conchords?

http://www.youtube.com/watch?v=TLEK0UZH4cs

Go to Top of Page
Page: of 258 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.7 seconds. Snitz Forums 2000