Računaju da će svi sa ovih prostora dati dobar dio glasova za njih, a da će ostatak Europe dobiti sa tri stvari iz pjesme koje se razumiju na svim jezicima - trubačima, "Beograd" i "Balkan". E sad ,koliko će uspjet...
Narocito sa ono tri puta. Bruka, Miljenko, bruka
Ja se zovem El-Muhammed, iz plemena starih Azra, sto za ljubav zivot gube i umiru kada ljube.
Sad sam spot pogledao i čuo,na prvu nije loše, jest da je lik malo peškasta faca. Vidječemo na eurosongu dokle ćete dogurati, u svakom slučaju među prvih 10. A da ćete dobiti od susjeda najveće poene dobićete sigurno.
@Alene, ti si još bio dječak kad je Bijelo dugme haralo Jugom , pitaj roditelje možda ćeš od njih dobiti pravi odgovor.
Da, njima je Dugme super, iako je stara bila više u Čolić điru.
O Zeppelinima je stari znao nešto više jer je u 70tima bio DJ. Ostavio mi je diskografije oba benda koje sam preslušavao kad me "uhvatila" glazba (recimo srednja škola nadalje). U određenom trenutku su mi pak Zeppelini postali jadni jer su me previše podsječali na Dugme, pa sam se te plagijatore izbacio iz upotrebe.
Jesi?Koliko je dugo proshlo od izbachenja?Ajde poslushaj ih ponovo.(zeppeline).
Hehe, dobra fora. Znaš dobro tko je tu izbačeni plagijator, a tko hairway to steven original .
sporadicno dok pratim txt (jebena kiša).i baš razmišljam kaj sa našim susjedima!? prvo šalju ženu koja je muškarac,a sad dečka koji je pičkica....ne kužim u cemu je fora!?
sporadicno dok pratim txt (jebena kiša).i baš razmišljam kaj sa našim susjedima!? prvo šalju ženu koja je muškarac,a sad dečka koji je pičkica....ne kužim u cemu je fora!?
Obicno nas nerviras na grobarskom topicu, ali ovo ti je prava provala..
Najbolji su tralijani, oni se i ne natječu po ovakvim glupostima njima je San Remo svetinja i di će se oni ić crnit po Europi kad se gleda ko je skim u dobrim odnosima i na taj način se pobjeđuje
Ko jebe talijane, ta nacija mi nikako ne paše (osim bonnelija i bunkera, jel )... Ova ukrajinka je boginja, nekako, najlipše žene su tamo čini mi se. Inaće, onaj srbin je fizički dvojben, al pisma je dobar narodnjak, s jasnom porukom, ovo je balkan , mogla bi dobro proć, evropa puši danas taj balkan-beat, i to brega jako dobro zna. Samo im je scena loša, tribali su udrit kolo ono balkansko, a ne neku futuru...
Hoce neko da menja slicice Milana Stankovica,fali mi ona kad ga je*e crnac???? :DDD
A da ne bi radije par dana odsustva sa foruma???
Ako zasluzujem slobodno... Al istina je da smo poslali jednog ficfirica koji da nije imao srece u zivotu ostao niko i nista...I mene je sramota sto nas onaj indijanac predstavlja!I sad dozivljavamo da nas druge zemlje zajebavaju
Nisi se okrenula, zato nisi videla igrale su sene.
Ako zasluzujem slobodno... Al istina je da smo poslali jednog ficfirica koji da nije imao srece u zivotu ostao niko i nista...I mene je sramota sto nas onaj indijanac predstavlja!I sad dozivljavamo da nas druge zemlje zajebavaju
A kao šta, Evrovizija je neko kul takmičenje, pa smo trebali da pošaljemo Van Gogh ili Električni Orgazam???
Ne budi vulgaran, i ne zaboravi da živiš u zemlji u kojoj 3,5 miliona ljudi gleda Grand show ili Farmu, tako da nas ovaj baš dobro predstavlja.
A na ESC su manje-više svi isti, ne odskače ni ovaj baš toliko.
A druge zemlje nas zajebavaju zato što se nisu plasirale u finale.