odgovor za cronosa,crtač u Zakonu sjevera je Cedroni, nije mi najoomileniji ali nije ni najlošiji. Ja sam se naviko na njega,tako da mi previše i ne smeta.Dosta je crtao tako da kome je loš, ili se mora pomirit sa njim ili preskočit njegove brojeve.
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Mislim da nam je kod uporedjivanja Ludensa sa LMS-om ostala neuporedjena epizoda objavljena u Ludensu 25 od strane 140 do kraja pod nazivom Bijela braca. Ta epizoda je objavljena u LMS-u 256 - Plava pecina i to od strane 25 do strane 99.
Mene interesuje da li neko zna da li je strip Prica o Velikom Bleku (Blekovo Poreklo) negde objavljen u boji. Ovo pitam zato sto sam poceo da polako bojim ovaj strip pa da ne bih radio uzaludan posao.
Posto vidim da vam se svidja onda cu i ovde kaciti obojene stranice kako ih budem radio. Ovo je ogroman posao i trebace puno vremena da se ceo strip oboji.
Jedino ne znam da li ovako da kacim slike (zbog velicine) ili samo da stavim linkove.
Sve zavisi od broja detalja na slici. Ali za ovog Bleka u proseku 2-4 sata po strani. Medjutim za ovu stranicu koju sada trenutno bojim trebace minimum 10 sati jer je veoma teska za bojenje i sa puno sitnih detalja.
Za ovu sliku mi je bilo potrebno desetak sati rada. Slika je puna sitnih detalja i veoma je bila komplikovana za bojenje, ali mislim da se trud na kraju ipak isplatio.
Super, ali može bolje! Koristi gridijent malo više
Da li bi voleo da se prikljucis ovom projektu posto vidim da se razumes u kompjutersko bojenje. Svaka pomoc je dobrodosla. Ja ako ovo budem sam radio necu zavrsiti za godinu dana.
Ja sam ovo cisto amaterski poceo da bojim jer bih voleo da imam ovaj strip u boji, tako da uvek moze bolje.
Pokušavao sam jednom davno preko Korela obojiti neku ilustraciju i... nemaj ja živaca za to!!! Dosta vremena treba, strpljenja a i znanja! Pitaj ove iskusnije (cat claw...) za savjet... ja ti mogu pomoći jedino podrškom!!! Gore sam mislio na ova pretapanja... trebao bi ih više koristiti! I crvena boja ti je prejaka - koristi blažu!
Pici dalje Dilan Dože, da te braca na police slože.
Da li bi voleo da se prikljucis ovom projektu posto vidim da se razumes u kompjutersko bojenje. Svaka pomoc je dobrodosla. Ja ako ovo budem sam radio necu zavrsiti za godinu dana.
Ja sam ovo cisto amaterski poceo da bojim jer bih voleo da imam ovaj strip u boji, tako da uvek moze bolje.
Radim misem. Ako neko ima znanja i volje da ovo profesionalno doradi nemam nista protiv cak sta vise. Sto se tice jacina boja radim ono kako je meni lepo za oko. Opet kazem ovo je samo amaterski pokusaj i ne nameravam da se ovim bavim vec samo da se zabavim.