Author |
Topic  |
Beli Put PRESS
Average Member

552 Posts
Member since 27/10/2008 |
Posted - 30/03/2010 : 10:04:24
|
quote: Originally posted by Obi-wan
quote: Originally posted by kenan92
quote: Originally posted by kenan92
DA LI CE ARKHAM ASYLUM BITI OBJAVLJEN?
Znaš li da je to strip vrlo čudnog crteža, prepun simbolike, koji traži veliko predznanje o Batmanu, ali i o mnogim drugim temama? Ukratko strip koji se neće svidjeti svakome, pogotovo ne onima koji prvenstveno traže zabavu...
Vjerij da znam i znam da se taj crtež svidja meni i ta priča...ali ako ne nema veze
Najavljen je taj strip još davnih dana. Naravno ne znam da li će izaći, pitanje da li i u BP-u znaju. Ja sam ga također ludo priželjkivao, misleći da je taj strip nešto sasvim drugo (totalni mejnstrim, zabava + mozak na pašu). Onda sam ga kupio na engleskom. Ne mogu reći da mi se nije svidio, ali dobio sam nešto sasvim neočekivano. U pitanju je vrlo težak strip za oči i mozak, dosta stvari mi je promaklo/nije bilo jasno čak i kada sam pročitao scenario koji ima na kraju stripa. Osobno bih više volio vidjeti neki drugi Batman naslov - možda The dark knight strikes again koji je također (čini mi se) najavljen. Ono u šta sam ubeđen je da bi bilo koji zvučniji Batman naslov našao na odličan prijem kod publike gladne ovakvih stripova. No, ne znam šta se čeka...
Veoma zanimljiv razgovor... |
 |
|
feka82
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
2647 Posts
Member since 03/01/2008 |
Posted - 30/03/2010 : 13:38:40
|
interesuje me cije je spawn izdanje , nisam uspio pronaci po forumu i je li to komplet ili ce biti jos brojeva , te broj stranica i cijena . Hvala |
feka |
 |
|
swamp thing
Advanced Member

.jpg)
Bosnia and Herzegovina
4078 Posts
Member since 05/08/2009 |
Posted - 30/03/2010 : 16:33:42
|
quote: Originally posted by feka82
interesuje me cije je spawn izdanje , nisam uspio pronaci po forumu i je li to komplet ili ce biti jos brojeva , te broj stranica i cijena . Hvala
Spawn izdaje izdavac ''Dani'' iz Hrvatske, izasla su prva dva trejda (prvi trejd je bez dva originalna broja oko kojih se vodi sudski spor izmedju Mekfarlana i Gaimana oko prava na neke likove koji se pojavljuju u stripu) i koliko znam planiraju i dalje da izdaju. Mislim da svaki trejd ima oko 150-200 strana, nisam siguran. |
 |
|
Obi-wan
Advanced Member

.jpg)
Croatia
13782 Posts
Member since 29/08/2004 |
Posted - 30/03/2010 : 20:43:01
|
quote: Originally posted by feka82
interesuje me cije je spawn izdanje , nisam uspio pronaci po forumu i je li to komplet ili ce biti jos brojeva , te broj stranica i cijena . Hvala
Spawn 1 256 str full color, HC 120 kn Spawn 2 192 str full color, HC 155 kn Vrlo korektno urađena tvrdokoričena izdanja u boji.
Inače, izdavač je član foruma hello kojega možeš kontaktirati oko slanja. U pitanju je mali izdavač koji izdaje otprilike 1 Spawna godišnje.
|
What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine. |
 |
|
wildboar
New Member

292 Posts
Member since 29/10/2005 |
Posted - 01/04/2010 : 00:09:49
|
Da preciziramo: "Iz Belog puta stižu vesti da će se potruditi da u sledećih godinu-dve privedu kraju postojeće edicije svojih izdanja (i da objave zaista sve što su najavili), ali da neće ništa osim toga raditi i da će se postepeno gasiti i potpuno preorjentisati na izdavanje knjiga i slikovnica. Kažu da je gazda posle 4-5 godina bavljenja stripom odustao, jer definitivno ne donosi novac, a niko nije spreman da zaubek gura u "rupu bez kraja"... :( Ako ništa drugo, bar imaju u planu da završe serijale, ali ako idu ovom brzinom kao do sad, trebaće im još 10 godina.. Što bar znači da će postojati još deceniju! (mala šala)" |
Novak Djokovic - Prvi teniser na svetu !!! |
 |
|
Colt
stripovi.com kum

3298 Posts
Member since 18/10/2001 |
Posted - 01/04/2010 : 00:16:27
|
Ovde je bar sve jasno.
1. Niko iz BP se ne javlja - propadaju pa nemaju hrabrosti da kazu istinu. 2. Neko iz BP se javlja i demantuje - propadaju pa nemaju hrabrosti da kazu istinu. |
 |
|
Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts
Member since 05/07/2007 |
|
Tex Willer
Advanced Member

Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts
Member since 17/09/2005 |
Posted - 01/04/2010 : 00:54:51
|
quote: Originally posted by Colt
Ovde je bar sve jasno.
1. Niko iz BP se ne javlja - propadaju pa nemaju hrabrosti da kazu istinu. 2. Neko iz BP se javlja i demantuje - propadaju pa nemaju hrabrosti da kazu istinu.
      |
 |
|
Beli Put PRESS
Average Member

552 Posts
Posted - 01/04/2010 : 10:40:17
|
Malo šale nije na odmet, ali da ne bismo krenuli njenim stranputicama, a zarad onih koji nemaju vremena ili energije da je analiziraju:
Beli Put će, nadamo se, postojati još mnogo, mnogo, decenija i za to vreme objavićemo mnogo, mnogo najboljih stripova i grafičkih novela.
Svi započeti serijali, kako sam mnogo puta rekao, BIĆE DOVRŠENI, a pokrenućemo i NOVE.
I dalje ćemo ostati otvoreni za sve vaše predloge i dobronamerne ideje.
I dalje ćemo vam omogućavati da po najpovoljnijim uslovima, kroz Klub čitalaca ili razne druge prodajne aktivnosti, dođete do naših izdanja na najpovoljniji mogući način.
I dalje ćemo maksimalno podržavati razvoj stripa i strip scene.
Uživajte u predstojećim praznicima!
|
 |
|
culfis
Advanced Member

6738 Posts
Member since 01/12/2006 |
|
karven
Senior Member

Serbia
1871 Posts
Member since 16/07/2006 |
Posted - 01/04/2010 : 10:55:10
|
kako ne dati ni jednu informaciju u 110 reci |
All is one in Darkseid. This mighty body is my church. When I command your surrender, I speak with three billion voices. When I make a fist to crush your resistance. It is with three billion hands. |
 |
|
dessa
Advanced Member

Serbia
4357 Posts
Member since 19/11/2008 |
|
Tex Willer
Advanced Member

Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts
Member since 17/09/2005 |
|
REJS
Senior Member

Serbia
2891 Posts
Member since 17/03/2008 |
|
Obi-wan
Advanced Member

.jpg)
Croatia
13782 Posts
Posted - 01/04/2010 : 21:05:55
|
quote: Originally posted by Beli Put PRESS
Malo šale nije na odmet, ali da ne bismo krenuli njenim stranputicama, a zarad onih koji nemaju vremena ili energije da je analiziraju:
Beli Put je na žalost propao i neće više objavljivati ni stripovi na grafičke novele.
Svi započeti serijali, kako sam mnogo puta rekao, BIĆE PREKINUTI, a NOVE nećemo pokretati.
Od sada smo zatvoreni za sve vaše predloge i dobronamerne ideje.
Klub čitalaca i sve druge prodajne aktivnosti se ukidaju.
Prestajemo podržavati razvoj stripa i strip scene.
Uživajte u današnjem prazniku!
Gulp.  |
What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine. |
Edited by - Obi-wan on 01/04/2010 21:07:22 |
 |
|
Beli Put PRESS
Average Member

552 Posts
Posted - 07/04/2010 : 15:00:47
|
Drago nam je da imamo priliku da vas pozovemo na jedan lepi događaj, koji će se od 12. aprila do 1. maja održati u Francuskom kulturnom centru u Beogradu!
U pitanju je izložba tabli iz francusko-belgijskih stripova koje smo objavili pod nazivom POGLED NA FRANCUSKO-BELGIJSKI STRIP: BELI PUT U FRANCUSKOM KULTURNOM CENTRU.
Svečano otvaranje zakazano je za ponedeljak, 12. april od 19 sati u prostorijama Francuskom kulturnog centra (Knez Mihajlova 31). POZIVAMO VAS SVE DA DOĐETE! Za atmosferu na otvaranju u ponedeljak biće zadužen i DJ Ewox, a biće izložena i sva strip izdanja Belog Puta.
Na pet velikih panoa i ukupno 27 strip tabli, biće prikazano ono najinteresantnije iz stripova koji su objavljeni u bibliotekama Integrali i 88.
U saradnji sa domaćinima iz Francuskog kulturnog centra pokušaćemo da napravimo zanimljiv događaj, na kojem će se naći mesta i za tribinu o aktuelnom trenutku devete umetnosti, koja će se održati 22. aprila uz učešće renomiranih gostiju. Osim toga, pozvaćemo mlade strip autore da podele svoje planove i ostvarenja sa poseticoma, a velika nam je želja i da se družimo i razmenjujemo strip iskustva i razmišljanja u divnom ambijentu FKC, tokom trajanja izložbe.
Vidimo se!
|
 |
|
Ace of Spades
Junior Member

464 Posts
Member since 13/01/2009 |
Posted - 07/04/2010 : 16:00:04
|
Lijepa inicijativa, i jos jedna sjajna prilika za okupljanje, druzenje i jacanje strip kulture na ovim prostorima. Buduci da ce me gomila privatnih poslova dovuci u Beograd uskoro, nadam se terminu dolaska koji ce se uklopiti u ovu izlozbu. |
I've spent my entire life doing nothing but collecting comic books... and now there's only time to say... LIFE WELL SPENT! |
 |
|
Beli Put PRESS
Average Member

552 Posts
Posted - 07/04/2010 : 16:12:23
|
quote: Originally posted by Ace of Spades
Lijepa inicijativa, i jos jedna sjajna prilika za okupljanje, druzenje i jacanje strip kulture na ovim prostorima. Buduci da ce me gomila privatnih poslova dovuci u Beograd uskoro, nadam se terminu dolaska koji ce se uklopiti u ovu izlozbu.
Dobrodošao! |
 |
|
drakulloni
Senior Member

1317 Posts
Member since 25/09/2009 |
Posted - 07/04/2010 : 16:19:03
|
Danas sam snimio skoro sva vasa izdanja u Kraljevackoj gradskoj knjizari Bolje ikad nego nikad Odlican potez, knjizare i vas, ne znam ko je tu zasluzan 
E sad zanima me kako stoje stvari oko popusta, i da li oni vaze samo kada se kupuje kod vas u Kosovskoj? Vec sam spomenuo da sam uzimao stripove na sajmu, tom prilikom se prijavio za neku karticu, ali ona nikada nije stigla. |
Lepo je promenniti se...Jos je lepse promeniti se zauvek. |
 |
|
Beli Put PRESS
Average Member

552 Posts
Posted - 07/04/2010 : 16:53:09
|
quote: Originally posted by drakulloni
Danas sam snimio skoro sva vasa izdanja u Kraljevackoj gradskoj knjizari Bolje ikad nego nikad Odlican potez, knjizare i vas, ne znam ko je tu zasluzan 
Knjižara.
E sad zanima me kako stoje stvari oko popusta, i da li oni vaze samo kada se kupuje kod vas u Kosovskoj? Vec sam spomenuo da sam uzimao stripove na sajmu, tom prilikom se prijavio za neku karticu, ali ona nikada nije stigla.
Da, popusti Kluba čitalaca važe u našoj knjižari u Kosovskoj. Ako ste popunili upitnik nalazite se u našoj bazi podataka i možete da koristite karticu, dakle da ostvarujete popust. |
 |
|
sawitch
Advanced Member

Serbia
41115 Posts
Member since 17/11/2007 |
Posted - 07/04/2010 : 20:07:23
|
Ta Francuska uvek nesto organizuje.. Skoro je i Laguna imala popust na sva izdanja francuskih pisaca isto u saradnji sa njima... |
Patricia hic mea totus mundus est |
 |
|
vope
Senior Member

Montenegro
2969 Posts
Member since 21/12/2006 |
|
Obi-wan
Advanced Member

.jpg)
Croatia
13782 Posts
Posted - 07/04/2010 : 22:20:40
|
quote: Originally posted by vope
Trte-vrte, tamo-amo, kaće Torgal stotinu mi ubuđalih izdavačkih kuća??!!
Ili u 10 mjesecu za sajam ili nikada. |
 |
|
kasper
Advanced Member

10924 Posts
Member since 04/11/2001 |
|
Obi-wan
Advanced Member

.jpg)
Croatia
13782 Posts
Posted - 08/04/2010 : 09:00:35
|
quote: Originally posted by kasper
Ili u 10 mjesecu za sajam ili nikada.
Zar ne treba u maju?
Kod nas uvijek sve izlazi prije većih manifestacija pa vjerujem da će tako i ovo. A ako izađe ranije, to nam je samo nenadana sreća.  |
 |
|
Topic  |
|