forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Veseli četvrtak Zagor Kolekcionarsko izdanje
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 213

Elesar
New Member

Serbia
261 Posts

Member since 14/03/2009

Posted - 02/04/2010 : 12:08:47  Show Profile Show Extended Profile  Send Elesar a Private Message  Reply with Quote
Moj primerak 11.knjige KIZ se zavrsava na 324.strani naglo, bez natpisa NASTAVICE SE ili KRAJ EPIZODE. Da li je i kod vas tako ili je samo u pitanju zlehuda (nenamerna) prvoaprilska sala VC-a kad sam ja u pitanju?

strenvvm et virtvte
Go to Top of Page

ddeki
Advanced Member

3434 Posts

Member since 30/08/2009

Posted - 02/04/2010 : 12:19:54  Show Profile Show Extended Profile  Send ddeki a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Elesar

Moj primerak 11.knjige KIZ se zavrsava na 324.strani naglo, bez natpisa NASTAVICE SE ili KRAJ EPIZODE. Da li je i kod vas tako ili je samo u pitanju zlehuda (nenamerna) prvoaprilska sala VC-a kad sam ja u pitanju?

Kod mene se zavrsava na strani 332 i pise KRAJ.

http://ddeki.deviantart.com/gallery/
https://www.facebook.com/profile.php?id=100009518400153
Go to Top of Page

Elesar
New Member

Serbia
261 Posts

Member since 14/03/2009

Posted - 02/04/2010 : 12:27:52  Show Profile Show Extended Profile  Send Elesar a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by ddeki

quote:

Bah... znaci mora da padne setnja do Trafike i zamena... A taman sam planirao da ne mrdam nikud iz kuce okruzen gomilom stripova
Hvala za info!

strenvvm et virtvte
Go to Top of Page

Bruce Springsteen
Advanced Member

5545 Posts

Member since 28/10/2008

Posted - 02/04/2010 : 13:19:28  Show Profile Show Extended Profile  Send Bruce Springsteen a Private Message  Reply with Quote
Znači
Knjiga 11

LOVCI NA LJUDE (Nolitta/Ferri) 124
Br.orig. 29-30 (SDZEX 67-68)

DŽIMI GITARA (Nolitta/Ferri) 10
Br.orig. 30 (SDZEX 68)

NASILJE U DARKWOODU (Nolitta/Ferri) 188
Br.orig. 30-32 (ZS 13, SDZEX 68-70)

Go to Top of Page

profesor-inz
Advanced Member

4204 Posts

Member since 27/11/2008

Posted - 02/04/2010 : 13:20:55  Show Profile Show Extended Profile  Send profesor-inz a Private Message  Reply with Quote
mogli su da gurnu i kuću užasa, kako bi išlo brže, ovako dobićemo bar neku lepu naslovnu u broju 12 valjda...
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 02/04/2010 : 14:15:10  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Ultras

quote:
Originally posted by rgorgiev

E sad pitanje za milion dolara koja je naslovnica na rikni

Po kozna koji put ovo pitanje.
Ali odgovora nikako nema
Ja sam se iskreno nadao da ce Nasilje
Ali kladim se da je opet nekiz bezveze strip.

Ima odgovora, nemoj da se ljutis

Ne ide nova naslovnica, zavrsava se "Zamke i otrovi"

[/quote]Uh dok se ja skontam,ja sam mislio da ide...Ma ne znam ni ja sta sam se zbunio,ni na pamet mi nije palo da ima jos jedna knjiga sa tom naslovnom.Ne razumem kako su tako razvukli,Mortimer na 5 ova na 6 knjiga,bezveze.Taman sam mislio da na svakih 5 ide jedna.

Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa.
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22313 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 02/04/2010 : 14:18:50  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
kome pade na pamet da stavlja Mortimera na hrbat prvih epizoda? Boze sacuvaj, pored toliko izbora.
Vjerovatno isti onaj koji je odlucio da idu Laurentijeve naslovnice.
U tom VC je neko operisan od dobrog ukusa.
Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11091 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 02/04/2010 : 14:22:23  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Bah... znaci mora da padne setnja do Trafike i zamena... A taman sam planirao da ne mrdam nikud iz kuce okruzen gomilom stripova
Hvala za info!

Ček! Daj objasnite mi ovo. U istom izdanju kraj jedne knjige je dvi stranice ranije i piše "kraj" a u drugoj ima dvi stranice više i ne piše "kraj". Jel' tako nekako? Kako sad odlučiti tko mora zaminit knjigu ( iako mi opet nije jasna razlika u broju stranica )? Onaj tko ima više ili tko ima manje

"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter
Go to Top of Page

Ultras
Advanced Member

Serbia
10047 Posts

Member since 17/10/2008

Posted - 02/04/2010 : 14:33:15  Show Profile Show Extended Profile  Visit Ultras's Homepage  Send Ultras a Private Message  Reply with Quote

Svet stripa - portal - instagram - blog - facebook - twitter
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22313 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 02/04/2010 : 14:44:26  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
primjeti se da imas onu "visoku" dvicu

@ultras,je li mozes slikati jednu naslovnicu unutar jednog KI,zajedno sa stranicom do nje

Edited by - King Warrior on 02/04/2010 14:46:14
Go to Top of Page

Kit Carson
Advanced Member

Serbia
11593 Posts

Member since 19/11/2008

Posted - 02/04/2010 : 14:49:35  Show Profile Show Extended Profile  Send Kit Carson a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by King Warrior

kome pade na pamet da stavlja Mortimera na hrbat prvih epizoda? Boze sacuvaj, pored toliko izbora.

Ubrzajte Texa u koloru na 2 mesecno!
Go to Top of Page

culfis
Advanced Member

6738 Posts

Member since 01/12/2006

Posted - 02/04/2010 : 15:05:08  Show Profile Show Extended Profile  Send culfis a Private Message  Reply with Quote
@Ultras
Lepo izgleda `vako naslagano na polici.
prosetaj aparat malo levo, desno, gore i dole, da vidimo cega jos ima na policama?

Jel to štos iz Minhena?
Go to Top of Page

Ultras
Advanced Member

Serbia
10047 Posts

Member since 17/10/2008

Posted - 02/04/2010 : 15:09:29  Show Profile Show Extended Profile  Visit Ultras's Homepage  Send Ultras a Private Message  Reply with Quote

@ King
@ culfis

veceras cu probati da uslikam nesto

Svet stripa - portal - instagram - blog - facebook - twitter
Go to Top of Page

tumen
Advanced Member

Serbia
3764 Posts

Member since 29/12/2008

Posted - 02/04/2010 : 15:31:08  Show Profile Show Extended Profile  Send tumen a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by King Warrior

A vidiš neki opet misle da su Laurentijeve naslovnice pun pogodak,a da slike na hrbatu lepo pašu kao kontrast u odnosu na stare epizode(jedino što Zamke i otrovi ne spada baš u lepše).Inače,dosta naslovnica će veoma brzo doći na red jer je tempo izlaska ovih knjiga trenutno fantastičan.
Knjige su trenutno besprekorne,i možda se sve to ne sviđa onima koji večito kritikuju Veseli četvrtak,a možda ih hvata i nervoza jer ih žulja što neku nisu i kupili(a jednoga dana to će puno vredeti).
Go to Top of Page

kasper
Advanced Member

10878 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 02/04/2010 : 15:31:22  Show Profile Show Extended Profile  Send kasper a Private Message  Reply with Quote
Laurenti mi pashe.
Nego ste primetili da je drugi strip nesto slabije odstampan nego li sto treba?
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 02/04/2010 : 16:22:27  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by tumen

Knjige su trenutno besprekorne,i možda se sve to ne sviđa onima koji večito kritikuju Veseli četvrtak,a možda ih hvata i nervoza jer ih žulja što neku nisu i kupili(a jednoga dana to će puno vredeti).

Evo ja kritikovao,ali i kupovao
Docekao reprint keca,sad jos i dvojka i sasvim korektna kolekcija
Popravili se oni,pa i ja menjam stav za KIZ
Ali,kiosk izdanja i...(da ne stuca covek) su i dalje daleko od odlicnih izdanja
Go to Top of Page

Colt
stripovi.com kum

3296 Posts

Member since 18/10/2001

Posted - 02/04/2010 : 16:23:56  Show Profile Show Extended Profile  Send Colt a Private Message  Reply with Quote
Kiosk izdanja VC su objektivno najbolja na podrucju Ex-Yu, kada se sve sabere i oduzme... a da li moze bolje, to je drugo pitanje.
Go to Top of Page

Elesar
New Member

Serbia
261 Posts

Member since 14/03/2009

Posted - 02/04/2010 : 16:36:11  Show Profile Show Extended Profile  Send Elesar a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Renky

quote:

quote:

quote:

Hvala za info!

Ček! Daj objasnite mi ovo. U istom izdanju kraj jedne knjige je dvi stranice ranije i piše "kraj" a u drugoj ima dvi stranice više i ne piše "kraj". Jel' tako nekako? Kako sad odlučiti tko mora zaminit knjigu ( iako mi opet nije jasna razlika u broju stranica )? Onaj tko ima više ili tko ima manje

Renky, ma jednostavno je. Naprosto je falilo 8 strana stripa u mom primerku KIZ. Naravno, ja sam morao da zamenim (necemo sad o osljarenju VC)

strenvvm et virtvte
Go to Top of Page

profesor-inz
Advanced Member

4204 Posts

Member since 27/11/2008

Posted - 02/04/2010 : 16:54:33  Show Profile Show Extended Profile  Send profesor-inz a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Ultras

Koliko vidim biće i sedme knjige i na njoj rep ove životinje...
Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11091 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 02/04/2010 : 16:56:20  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message  Reply with Quote
Auh, ja umisto 332 pročita 322 pa...

"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter
Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 02/04/2010 : 16:58:08  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message  Reply with Quote
Trebala je svaka slika na hrbatu ići na jednak broj izdanja. Ovako nije baš najsretnije riješenje. Prva slika ima pet brojeva, a druga šest, a možda i sedam

COUNT ZERO INTERRUPT
an interrupt of a process decrements a counter to zero

Go to Top of Page

profesor-inz
Advanced Member

4204 Posts

Member since 27/11/2008

Posted - 02/04/2010 : 17:04:18  Show Profile Show Extended Profile  Send profesor-inz a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tex Willer

quote:
Originally posted by tumen

Evo ja kritikovao,ali i kupovao
Docekao reprint keca,sad jos i dvojka i sasvim korektna kolekcija
Popravili se oni,pa i ja menjam stav za KIZ
Ali,kiosk izdanja i...(da ne stuca covek) su i dalje daleko od odlicnih izdanja

Zaisat je dobro, ali pitanje je šta sada raditi sa extra serijom, prodavati ili bespotrebno duplirati?
Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11091 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 02/04/2010 : 17:10:56  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mladjo

Trebala je svaka slika na hrbatu ići na jednak broj izdanja. Ovako nije baš najsretnije riješenje. Prva slika ima pet brojeva, a druga šest, a možda i sedam

Valjda neće docrtavati za sedmu. Ovako izgleda i u originalu. Prvih pet je malo odrezano ( prva knjiga ) u odnosu na original.

Go to Top of Page

docA
Advanced Member

8104 Posts

Member since 14/09/2008

Posted - 02/04/2010 : 17:16:53  Show Profile Show Extended Profile  Reply with Quote
Verovatno nece, ako se zakljucuje na osnovu ovoga:

Mada je sama ideja po meni glupa, naslovnicame poodmaklih epizoda na riknama knjiga sa prvim epizodama...
Zaista glupo!
Go to Top of Page

profesor-inz
Advanced Member

4204 Posts

Member since 27/11/2008

Posted - 02/04/2010 : 17:19:14  Show Profile Show Extended Profile  Send profesor-inz a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by docA

Verovatno nece, ako se zakljucuje na osnovu ovoga:

Mada je sama ideja po meni glupa, naslovnicame poodmaklih epizoda na riknama knjiga sa prvim epizodama...
Zaista glupo!

Još je gluplje što su Laurentijeve na prednjim...
Go to Top of Page
Page: of 213 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.39 seconds. Snitz Forums 2000