Author |
Topic |
hrvoje23
Senior Member
Croatia
2172 Posts
Member since 23/09/2005 |
|
Aco
stripovi.com suradnik
Slovenia
6194 Posts
Member since 29/11/2001 |
Posted - 06/04/2010 : 09:15:29
|
Malo sam u šoku,baš moćna najava..Super stripovi,stvarno, za svakog po nešto, ali ono što je najbolje jest činjenica da će ti stripovi doista izaći.
Tko je Vladimir Krstić (vjerojatno nije onaj što je igrao za Cibonu i sad za KK Zagreb;-)) ? |
Bond.James Bond. |
|
|
SejoSexon
Advanced Member
Austria
17229 Posts
Member since 16/04/2002 |
Posted - 06/04/2010 : 09:17:01
|
IR$ je super, a ja sam taman prošle godine nabavio sve brojeve na njemačkom. |
But I'm just a soul whose intentions are good Oh Lord, please don't let me be misunderstood
|
|
|
sawitch
Advanced Member
Serbia
40300 Posts
Member since 17/11/2007 |
|
Panon
Senior Member
2656 Posts
Member since 16/08/2007 |
Posted - 06/04/2010 : 10:07:40
|
Ne bi bilo loše kad bi već sad znali otprilike cijenu za ovaj DD Kolorfest? Hoće li biti skupo u rangu jednog LIB Texa u boji ili...? |
|
|
ken2
stripovi.com suradnik
Croatia
8169 Posts
Member since 30/07/2002 |
Posted - 06/04/2010 : 10:08:07
|
lijepe najave ali imam jedno pitanje da li početak libellusa s dilanom znači da je ludens u problemima i da ni dilan ne ide na kioscima ako u tim mojim slutnjama ima istine, onda nije dobro u suprotnom je dobro |
if you tolerate this, then your children will be next |
|
|
Panon
Senior Member
2656 Posts
Member since 16/08/2007 |
Posted - 06/04/2010 : 10:09:55
|
quote: Originally posted by ken2
da li početak libellusa s dilanom znači da je ludens u problemima i da ni dilan ne ide na kioscima ako u tim mojim slutnjama ima istine, onda nije dobro
E sad me plašiš Dylan je jedini junak kojeg u cijelosti kupujem i prelazak na HC mi se ne bi nimalo svidio... |
|
|
feka82
Senior Member
Bosnia and Herzegovina
2647 Posts
Member since 03/01/2008 |
Posted - 06/04/2010 : 10:18:43
|
stvarno dobrih projektica ljudi moji ..... s vama niko ne moze cak ni bonelli comics
ovog sherlokica stoposto uzimam zainteresirao me pravo a sta cu kada volim ove tajanstvene
|
feka |
|
|
anto
Advanced Member
Serbia
21125 Posts
Member since 29/06/2008 |
Posted - 06/04/2010 : 10:20:15
|
Baš, lepe vesti, naročito me je obradovala najava IR$ i Škorpije, mada mi je drago i zbog onih koji će kupovati MM&DD i DDCF. Samo se bojim da to neće imati uticaja na ritam izlaženja Riđobradog i Spiroua ? |
Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)! |
|
|
sawitch
Advanced Member
Serbia
40300 Posts
Member since 17/11/2007 |
|
shommy
Average Member
Serbia
586 Posts
Member since 03/09/2006 |
Posted - 06/04/2010 : 10:55:08
|
Da li ce Klara br.5 biti u prodaji na MAFEST-u ili posle(okvirno koji mesec?Peti ili sesti mesec?)? Sherlock Holmes & Les Vampires de Londres kupujem. |
|
|
rgorgiev
Senior Member
2084 Posts
Member since 17/06/2004 |
Posted - 06/04/2010 : 11:22:50
|
quote: Originally posted by SejoSexon
IR$ je super, a ja sam taman prošle godine nabavio sve brojeve na njemačkom.
quote: Originally posted by sawitch
Sto znaci = Uvaljuj svabama to i kupuj ove..
Ne moras uvaliti svabama. Ako je za prodaju, ja kupujem |
so it shall be written, so it shall be done |
Edited by - rgorgiev on 06/04/2010 11:24:39 |
|
|
rgorgiev
Senior Member
2084 Posts
Member since 17/06/2004 |
Posted - 06/04/2010 : 11:23:55
|
quote: Originally posted by Dado
quote: Originally posted by rgorgiev
@sawitch - pingvine ne slusamo, pogotove ne one koje lete
@Dado - super vest decki, pogotovo zbog stvari koje do sada kod nas nisu radjene, bar ne u toj formi. Ovo IRS mi izgleda kao dobar krimi-serijal i vidim da ima dosta toga, pa me interesira zbog cega ne ide ko posebna biblioteka. Sve ostalo super, i jedva cekam prve brojeve.
Pretpostavljam da su Greystorm i neki ostali junaci ostali da cekaju da malo "ostare" u originalnoj verziji dok se pojave kod nas??? hvala na odgovoru
Kako mislis posebna biblioteka? Pa svaki je za sebe, samo neki po nekoliko albuma skupa kao integral. Greystorm ne planiramo raditi. Ali mislim da citatelji svejedno nece ostati uskraceni za to izdanje.
Pa razumeo sam da ce ici kao integral, alo zajedno sa drugim junakom. Ali ako je ovako, onda super |
so it shall be written, so it shall be done |
|
|
kasper
Advanced Member
10882 Posts
Member since 04/11/2001 |
|
Dado
Advanced Member
Switzerland
21068 Posts
Member since 02/08/2002 |
Posted - 06/04/2010 : 11:55:54
|
quote: Originally posted by Panon
Ne bi bilo loše kad bi već sad znali otprilike cijenu za ovaj DD Kolorfest? Hoće li biti skupo u rangu jednog LIB Texa u boji ili...?
Strpi se jos neko vrijeme. Ali ne moze biti u rangu Texa, vec samim time sto ima manje stranica, uz jos nekoliko razloga... No glupo je da sad pricam o cijeni prije nego dobijemo konkretne podatke iz tiskare. |
Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne |
|
|
zkne
Junior Member
489 Posts
Member since 18/05/2005 |
Posted - 06/04/2010 : 11:55:58
|
Pozdravljam nova izdanja libellusa pogotovo nova bd izdanja, malo mi je žao što team up DD&MM izlazi u Hc-u kao i DD colorfest jer sam mislio da će to izbaciti Bernard kad ispuca preostale Dylan specijale, ali što je tu je, vjerojatno će team up-ovi koštati 80-ak kuna,a kolorci 100-115kn, treba se dobro organizirati s lovom što i kako i kad kupiti |
|
|
Dado
Advanced Member
Switzerland
21068 Posts
Posted - 06/04/2010 : 11:56:47
|
quote: Originally posted by ken2
lijepe najave ali imam jedno pitanje da li početak libellusa s dilanom znači da je ludens u problemima i da ni dilan ne ide na kioscima ako u tim mojim slutnjama ima istine, onda nije dobro u suprotnom je dobro
Krivo slutis. |
Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne |
|
|
Dado
Advanced Member
Switzerland
21068 Posts
Posted - 06/04/2010 : 11:59:08
|
quote: Originally posted by anto
Baš, lepe vesti, naročito me je obradovala najava IR$ i Škorpije, mada mi je drago i zbog onih koji će kupovati MM&DD i DDCF. Samo se bojim da to neće imati uticaja na ritam izlaženja Riđobradog i Spiroua ?
Nece to sigurno utjecati na ritam navedenih izdanja. Nazalost evo s materijalima kasne Francuzi iako je sve vec placeno, tako da samo to moze biti glavni razlog nekog zastoja, no ja se nadam da ce se to rijesiti brzo i da zastoja nece biti. |
|
|
Dado
Advanced Member
Switzerland
21068 Posts
Posted - 06/04/2010 : 11:59:49
|
quote: Originally posted by shommy
Da li ce Klara br.5 biti u prodaji na MAFEST-u ili posle(okvirno koji mesec?Peti ili sesti mesec?)? Sherlock Holmes & Les Vampires de Londres kupujem.
Okvirno prije Mafesta, sto znaci da ce je biti i na Mafestu. |
|
|
Dado
Advanced Member
Switzerland
21068 Posts
Posted - 06/04/2010 : 12:00:47
|
quote: Originally posted by Dado
@Dado - super vest decki, pogotovo zbog stvari koje do sada kod nas nisu radjene, bar ne u toj formi. Ovo IRS mi izgleda kao dobar krimi-serijal i vidim da ima dosta toga, pa me interesira zbog cega ne ide ko posebna biblioteka. Sve ostalo super, i jedva cekam prve brojeve.
Pretpostavljam da su Greystorm i neki ostali junaci ostali da cekaju da malo "ostare" u originalnoj verziji dok se pojave kod nas??? hvala na odgovoru
Kako mislis posebna biblioteka? Pa svaki je za sebe, samo neki po nekoliko albuma skupa kao integral. Greystorm ne planiramo raditi. Ali mislim da citatelji svejedno nece ostati uskraceni za to izdanje.
Pa razumeo sam da ce ici kao integral, alo zajedno sa drugim junakom. Ali ako je ovako, onda super
Ovako je... |
|
|
Dado
Advanced Member
Switzerland
21068 Posts
Posted - 06/04/2010 : 12:01:42
|
quote: Originally posted by kasper
A da dje je Boy Vampire?
Za Mafest... |
|
|
rommel
stripovi.com suradnik
Croatia
7436 Posts
Member since 26/11/2001 |
Posted - 06/04/2010 : 12:05:18
|
quote: Originally posted by Tex Willer
Sad bez sale,cudi me da ovo nije i ranije neko odradio i bas me raduje sto ce DD Color Fest i ovi one shot DD&MM Ali,ovaj Sherlock ne da izgleda dobro nego rastura i jos samo sto je krenuo serijal,bas premijera.IRS mi deluje privlacnije od Skorpiona,cini mi se da vuce na krimi zanr a toga ima malo. Skorpion mi deluje previse nalickan,mozda gresim. Ne bi bila losa jos neka informacija o sadrzaju na razumljivom jeziku.
pa ne samo da se s texom nadjem na texu nego i na sherlocku |
|
|
76
Senior Member
Croatia
2625 Posts
Member since 24/12/2005 |
Posted - 06/04/2010 : 12:08:42
|
quote: Originally posted by sawitch
Ja iz vazduha i sa supersonicnim naocarima sve bolje vidim.. Stvarno, ta Skorpija je odlican istorijski triler... Vatikan, Papa, Jerusalim, perfektno inteligentan negativac.. Sta ces bolje..
Uvjerio si me, kupujem! |
The best you can say for football is that it has given the working man a subject for conversation. |
|
|
kiky
stripovi.com suradnik
7366 Posts
Member since 17/07/2003 |
|
Dado
Advanced Member
Switzerland
21068 Posts
Posted - 06/04/2010 : 12:10:03
|
quote: Originally posted by zkne
Pozdravljam nova izdanja libellusa pogotovo nova bd izdanja, malo mi je žao što team up DD&MM izlazi u Hc-u kao i DD colorfest jer sam mislio da će to izbaciti Bernard kad ispuca preostale Dylan specijale, ali što je tu je, vjerojatno će team up-ovi koštati 80-ak kuna,a kolorci 100-115kn, treba se dobro organizirati s lovom što i kako i kad kupiti
Zao mi je sto ce te to razocarati. No za utjehu, puno ljudi ne zna, a i oni koji znaju zaboravljaju, da je dosta izdanja izaslo i izlazi na kioscima upravo zato sto smo mi (a ovdje uz Gastona i mene ukljucujem i Markosa) trazili mogucnost da to objavimo. I mi smo sretni sto to izlazi. Da je sve bilo na kioscima ili u knjizarama sto smo mi zeljeli i u nekom normalnom ritmu, mislim da nikad nebi nastao ni Libellus a vjerojatno ni Fibra... Kad se pricalo o MV knjigama, stalo se o njima pricati kad je krenulo u Srbiji na kioscima. Znamo kako je zavrsilo. Planirali smo raditi Juliju u knjigama, no javio se izdavac koji je to zelio raditi na kioscima, i mi smo naravno rekli super i odustali od knjiga. Znamo kako je to nazalost zavrsilo.
|
|
|
Topic |
|