forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Dilan Dog Biblioteka- kolekcionarsko izdanje???
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 98

manhunter
Moderator

Switzerland
25630 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 07/04/2010 : 17:06:11  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by profesor-inz

quote:
Originally posted by Tex Willer

quote:

quote:
Originally posted by Curunir

ti si zaista nesto nevidjeno, javi se za pokuse. jebem ti "liberale" kojima si ti clan. stravicno.

čemu toliki bes prijatelju, opusti se sam se zezam malo...

Ne zezas se vec provociras i to krajnje glupo,bez ikakvog razloga i skroz neduhovito,ukratko - pravis budalu od sebe.

važno je da ne pravim budalu od tebe, za ostalo se ne brini...

I ja se ne brinem, naprotiv.
Može eutanazija? Može.

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

mrmada
Junior Member

Serbia
440 Posts

Member since 05/04/2009

Posted - 07/04/2010 : 17:09:00  Show Profile Show Extended Profile  Send mrmada a Private Message  Reply with Quote
Jel ima neka insajdersku informaciju o tom ubrzanju ritma kolekcionarskog dilana?Vidim da su zadnja dva zagora izasla nesto mnogo brzo,pa me interesuje da nece mozda i dilan da nas iznenadi?
Bilo bi dobro za mene,jer epizoda koja ide je moja omiljena,Uspomene nevidljivog...
Go to Top of Page

Billy_the_Kid
Senior Member

1519 Posts

Member since 02/06/2005

Posted - 08/04/2010 : 21:24:37  Show Profile Show Extended Profile  Visit Billy_the_Kid's Homepage  Send Billy_the_Kid a Private Message  Reply with Quote
e to jest odlicna vijest
totalno sam smetnuo da idu uspomene nevidljivog

Seeing things differently can open new paths.
Go to Top of Page

vronski 2
Senior Member

2381 Posts

Member since 11/10/2009

Posted - 08/04/2010 : 21:25:30  Show Profile Show Extended Profile  Send vronski 2 a Private Message  Reply with Quote
Koliko ja znam kolekcionarski Dilan broj sedam izlazi u maju.
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 08/04/2010 : 21:58:49  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
Verovatno ce u maju posto nije najavljen u danasnjem redovnom.To je samo pretpostavka.Uglavnom tako ide jedan mesec Zagor,jedan DD.

Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa.
Go to Top of Page

mrmada
Junior Member

Serbia
440 Posts

Member since 05/04/2009

Posted - 08/04/2010 : 22:21:23  Show Profile Show Extended Profile  Send mrmada a Private Message  Reply with Quote
U,al cu u maju da dobijem lep rodjendanski poklon :)
Go to Top of Page

armatura
New Member

Serbia
177 Posts

Member since 05/06/2009

Posted - 19/04/2010 : 16:16:19  Show Profile Show Extended Profile  Send armatura a Private Message  Reply with Quote
Kazu u Darkwood-u,sutra DD br 7....
Go to Top of Page

profesor-inz
Advanced Member

4204 Posts

Member since 27/11/2008

Posted - 19/04/2010 : 16:23:18  Show Profile Show Extended Profile  Send profesor-inz a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by armatura

Kazu u Darkwood-u,sutra DD br 7....

Ako je istina, zaista su dodali gas...
Go to Top of Page

vronski 2
Senior Member

2381 Posts

Member since 11/10/2009

Posted - 19/04/2010 : 16:48:12  Show Profile Show Extended Profile  Send vronski 2 a Private Message  Reply with Quote
Ma pusti profo razloge, bitno je da su ubrzali!
;)
Go to Top of Page

profesor-inz
Advanced Member

4204 Posts

Member since 27/11/2008

Posted - 19/04/2010 : 17:01:38  Show Profile Show Extended Profile  Send profesor-inz a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by vronski 2

;)

nemam ništa protiv, voleo bih da ubrzaju i Zagora, jedno obećanje je išlo od 12-18 knjiga godišnje...
Go to Top of Page

mrmada
Junior Member

Serbia
440 Posts

Member since 05/04/2009

Posted - 19/04/2010 : 17:20:50  Show Profile Show Extended Profile  Send mrmada a Private Message  Reply with Quote
Super sto su ubrzali,al nemoj samo da mi posle one sasvim solidne sestice sedma knjiga bude rnjava poput pete.Ima da puknem i rasprodam sve kolekcionarske dilane...
Go to Top of Page

kreŠa
Advanced Member

Serbia
4783 Posts

Member since 26/01/2009

Posted - 19/04/2010 : 18:29:43  Show Profile Show Extended Profile  Visit kreŠa's Homepage  Send kreŠa a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

;)

nemam ništa protiv, voleo bih da ubrzaju i Zagora, jedno obećanje je išlo od 12-18 knjiga godišnje...

Za Dilana?

https://www.laguna.rs/se295_serijal_laku_noc_punpune_laguna.html
https://www.delfi.rs/starway
Go to Top of Page

wesskowaz
Advanced Member

Serbia
11619 Posts

Member since 10/07/2007

Posted - 19/04/2010 : 21:25:53  Show Profile Show Extended Profile  Send wesskowaz a Private Message  Reply with Quote
Uh, bice zajebano naci para za sva izdanja, ali neka...neka su ga ubrzali. :)

https://striposlavija.blogspot.com/
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 19/04/2010 : 22:03:57  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
U boga ti,bas ga ubrzase ako je istina.Jel ima mesec dana od proslog?

Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 19/04/2010 : 22:37:03  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by kreŠa

quote:

quote:

;)

Za Dilana?

Za Dilana je pominjano cini mi se 6 godisnje,tako da se drze obecanog.
To sto je planirano za broj KI Zagora je bilo odavno.A i informacije su bile od ljudi koji nisu vise u VC.

Samo nek pici Dilan,nastavljam da uzimam i posle 16.knjige zbog onih brojeva koji su izvorno u koloru,a SD ih je izbacio c/b. Iako sam planirao da tu stanem.

Palcevi gore za reprint KIZ 1,i dvojka ce ubrzo.
Nadam se i reprintu prvih 5 Dilana,ova KI su sve bolja. Bilo bi lepo videti reprint par onih koji su traljavo odradjeni kao npr. KI DD 5
Go to Top of Page

cronos six
Advanced Member

Serbia
7923 Posts

Member since 09/09/2008

Posted - 19/04/2010 : 22:57:54  Show Profile Show Extended Profile  Send cronos six a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by kreŠa

quote:

quote:

;)

Za Dilana?

Za Dilana je pominjano cini mi se 6 godisnje,tako da se drze obecanog.
To sto je planirano za broj KI Zagora je bilo odavno.A i informacije su bile od ljudi koji nisu vise u VC.

Samo nek pici Dilan,nastavljam da uzimam i posle 16.knjige zbog onih brojeva koji su izvorno u koloru,a SD ih je izbacio c/b. Iako sam planirao da tu stanem.

Palcevi gore za reprint KIZ 1,i dvojka ce ubrzo.
Nadam se i reprintu prvih 5 Dilana,ova KI su sve bolja. Bilo bi lepo videti reprint par onih koji su traljavo odradjeni kao npr. KI DD 5

mozda ce ti iz s.d ici u boji kod dilana extra.opet sam na strani ludensovog dilana ma kolko bio los prevod.nece mi dusa knjige(a i uskoli ih nisam voleo)i to ti je.naslovnice u boji,kiosk izdanje,to me najvise privlaci.
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 19/04/2010 : 23:13:50  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by cronos six

mozda ce ti iz s.d ici u boji kod dilana extra.opet sam na strani ludensovog dilana ma kolko bio los prevod.nece mi dusa knjige(a i uskoli ih nisam voleo)i to ti je.naslovnice u boji,kiosk izdanje,to me najvise privlaci.

Hoce sigurno,nisam zapazio da Bernard pravi kikseve po tom pitanju.
I meni je zao tih naslovnih sto ne idu u boji,ali sta ces s ona 4 broja koje nemas u SD/LU ?
Oba izdanja imaju mane i prednosti,nije lako prelomiti.Pa vidis da i sam menjam misljenje cesce nego carape sto se tice DD i Zagora,ni sam nisam nacisto sta,samo znam da necu da dupliram.
A i vec sam otkacio DD Extra (prvih 48)i Zagor Extra(prva 92 broja).
Ko sad to opet da juri
Go to Top of Page

cronos six
Advanced Member

Serbia
7923 Posts

Member since 09/09/2008

Posted - 19/04/2010 : 23:18:37  Show Profile Show Extended Profile  Send cronos six a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by cronos six

Hoce sigurno,nisam zapazio da Bernard pravi kikseve po tom pitanju.
I meni je zao tih naslovnih sto ne idu u boji,ali sta ces s ona 4 broja koje nemas u SD/LU ?
Oba izdanja imaju mane i prednosti,nije lako prelomiti.Pa vidis da i sam menjam misljenje cesce nego carape sto se tice DD i Zagora,ni sam nisam nacisto sta,samo znam da necu da dupliram.
A i vec sam otkacio DD Extra (prvih 48)i Zagor Extra(prva 92 broja).
Ko sad to opet da juri

ma tepaj kako si zacrtao(izgleda nikako).ko sto rekoh,imam samo prvu knjigu k.d.dog i prve dve zagorove.nisam ni maknuo odatle,a najverovatnije i necu.mnogo su mi lepe ove ludensove najave(prosle,a pogotovo danasnje),i zato idem tim putem.
Go to Top of Page

cgmiki
New Member

Serbia
127 Posts

Member since 24/11/2005

Posted - 20/04/2010 : 17:32:19  Show Profile Show Extended Profile  Visit cgmiki's Homepage  Send cgmiki a Private Message  Reply with Quote
Trafika u Sarajevskoj danas nije imala broj 7.
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 20/04/2010 : 20:31:32  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
Ima li knjige negde uopste ili je ono bila netacna informacija?

Go to Top of Page

mrmada
Junior Member

Serbia
440 Posts

Member since 05/04/2009

Posted - 20/04/2010 : 20:41:20  Show Profile Show Extended Profile  Send mrmada a Private Message  Reply with Quote
Ni u kragujevackoj trafici danas nije bilo sedmice.Kao da nije ni trebalo da stigne.Moguce da je lazna dojava.A bas sam se obradovao.
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 20/04/2010 : 20:47:34  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mrmada

Ni u kragujevackoj trafici danas nije bilo sedmice.Kao da nije ni trebalo da stigne.Moguce da je lazna dojava.A bas sam se obradovao.

Verovatno.Kontam da bi u trafici znali.

Go to Top of Page

vronski 2
Senior Member

2381 Posts

Member since 11/10/2009

Posted - 20/04/2010 : 21:22:28  Show Profile Show Extended Profile  Send vronski 2 a Private Message  Reply with Quote
U trafici nemaju pojma da sedmica treba da izađe, kažu da je predviđena za polovinu maja!
Go to Top of Page

armatura
New Member

Serbia
177 Posts

Member since 05/06/2009

Posted - 20/04/2010 : 21:35:01  Show Profile Show Extended Profile  Send armatura a Private Message  Reply with Quote
Rekli su mi i u redakciji VC-a da je trebala da izadje danas...jbg
Go to Top of Page

kasper
Advanced Member

10906 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 20/04/2010 : 21:36:55  Show Profile Show Extended Profile  Send kasper a Private Message  Reply with Quote
Sedmica izasla, a u njoj meni najbolji DD (mozda i Bonelli) Uspomene nevidljivog . Ziveli!
Go to Top of Page
Page: of 98 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.34 seconds. Snitz Forums 2000