Author |
Topic |
Paka01
stripovi.com suradnik
Croatia
11447 Posts
Member since 14/02/2009 |
Posted - 22/03/2010 : 23:45:15
|
quote: Originally posted by DeeCay
quote: Originally posted by Paka01 Ne znam jel itko prije spomenuo ili primjetio uopće, ali mene ovo dosta podsjeća na H.P. Lovecrafta i opis drevnih stanovnika Antarktike u njegovoj priči Planine Ludila Interesantno
Nažalost nije ko Planine ludila... Samo u jednoj epizodi na Južnom polu nabasaju na drevnu civilizaciju koju je zadesilo veliko zlo u paleozoiku, i mumiju nekog diva koja je potencijalni uzročnik svega. Više ko neka Izgubljena dolina pustolovnog tipa...
Neznam, nisam čitao, al tako mi se po opisu učinilo, asociralo me samo |
Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud
https://www.last.fm/user/Pakaa |
|
|
dessa
Advanced Member
Serbia
4354 Posts
Member since 19/11/2008 |
|
feka82
Senior Member
Bosnia and Herzegovina
2647 Posts
Member since 03/01/2008 |
|
Hajo
Senior Member
1877 Posts
Member since 26/12/2008 |
|
nolo contendre
Junior Member
Serbia
411 Posts
Member since 18/06/2009 |
Posted - 09/04/2010 : 11:55:02
|
Posle ovog poduhvata sa Caravanom, veliki sam optimista kad je u pitanju Greystorm na "Balkanskom" dijalektu.
Biće,biće, samo malo strpljenja.. |
|
|
drogsy
stripovi.com suradnik
Croatia
4748 Posts
Member since 27/12/2009 |
Posted - 09/04/2010 : 15:12:22
|
Nadajmo se, a što se naslovnice tiće, sve je odlično osim što mi se jedino ne sviđa kako je more nacrtano.Previše sive, nimalo plave boje. |
Go kneel and weep
|
|
|
nolo contendre
Junior Member
Serbia
411 Posts
Member since 18/06/2009 |
|
drogsy
stripovi.com suradnik
Croatia
4748 Posts
Posted - 09/04/2010 : 15:52:54
|
Ma , tiraž bi trebao biti barem 2000 primjeraka i k tome još i kiosk izdanje; prodaja z-a-g-a-r-a-n-t-i-r-a-n-a. Ja se sve nešto plašim da će Caravan za mjesec-dva biti rasprodan. |
Go kneel and weep
|
|
|
---dp---
Advanced Member
17232 Posts
Member since 26/10/2001 |
|
Tornadomaster
Senior Member
Bosnia and Herzegovina
2511 Posts
Member since 01/08/2009 |
|
drogsy
stripovi.com suradnik
Croatia
4748 Posts
|
DeeCay
stripovi.com suradnik
Croatia
21661 Posts
Member since 24/09/2002 |
Posted - 12/04/2010 : 16:24:33
|
Da nisam čitao, rekao bih da je gornja slika veliki spoiler... |
“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one." |
|
|
Tornadomaster
Senior Member
Bosnia and Herzegovina
2511 Posts
Member since 01/08/2009 |
|
teller
Advanced Member
Slovenia
19006 Posts
Member since 02/06/2008 |
Posted - 18/04/2010 : 14:38:36
|
odlični su ti Greystormovi crtači-vrhunski,baš kod svih je Greystorm isti a ne tamo neki Zagorovi...Cassari,D,arcagnelli...... |
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
|
|
|
pravedni
Advanced Member
Serbia
4057 Posts
Member since 03/12/2009 |
Posted - 19/04/2010 : 14:10:06
|
quote: Originally posted by Hajo
Ovo stvarno izgleda fantastično... Ajmo, izdavači!!!!
Sta cekate momci iz "Veselog cetvrtka"? Obradujte nas sa ovim junakom... |
|
|
kreŠa
Advanced Member
Serbia
4771 Posts
Member since 26/01/2009 |
Posted - 19/04/2010 : 14:15:20
|
quote: Originally posted by drogsy
Ma , tiraž bi trebao biti barem 2000 primjeraka i k tome još i kiosk izdanje; prodaja z-a-g-a-r-a-n-t-i-r-a-n-a. Ja se sve nešto plašim da će Caravan za mjesec-dva biti rasprodan.
Otkud znas? Mnogo je vise faktora tu od "lepo izgleda, zvuci dobro, n likova na nekom forumu je reklo da je dobro". Ja mislim da u vise od 1000 primeraka ne bi mogao da se proda, i to posle par godina. Ne kazem da ne treba da ide u ogromnom tirazu, ali da je to izdavacki suicid ukoliko neko nema love da to odrzava. |
https://www.laguna.rs/se295_serijal_laku_noc_punpune_laguna.html https://www.delfi.rs/starway |
|
|
Bruce Wayne
Senior Member
Serbia
1060 Posts
Member since 03/09/2008 |
Posted - 19/04/2010 : 18:42:13
|
quote: Originally posted by kreŠa
Ma , tiraž bi trebao biti barem 2000 primjeraka i k tome još i kiosk izdanje; prodaja z-a-g-a-r-a-n-t-i-r-a-n-a. Ja se sve nešto plašim da će Caravan za mjesec-dva biti rasprodan.
Otkud znas? Mnogo je vise faktora tu od "lepo izgleda, zvuci dobro, n likova na nekom forumu je reklo da je dobro". Ja mislim da u vise od 1000 primeraka ne bi mogao da se proda, i to posle par godina. Ne kazem da ne treba da ide u ogromnom tirazu, ali da je to izdavacki suicid ukoliko neko nema love da to odrzava.
Ma dajte ljudi ne pricajte svasta..trebace vremena da se rasproda Caravan i u ovih 500 i to ako racunamo celu ex yu!!!! Nadam se iskreno da gresim!! |
Of all the gin joints in all the towns in all the world, she walks into mine.
|
|
|
drogsy
stripovi.com suradnik
Croatia
4748 Posts
Posted - 19/04/2010 : 23:17:33
|
Otkud znas? Mnogo je vise faktora tu od "lepo izgleda, zvuci dobro, n likova na nekom forumu je reklo da je dobro". Ja mislim da u vise od 1000 primeraka ne bi mogao da se proda, i to posle par godina. Ne kazem da ne treba da ide u ogromnom tirazu, ali da je to izdavacki suicid ukoliko neko nema love da to odrzava.
Par razloga:1. Serijal je osmislio Serra,koji je vec mnogo puta pokazao da je scenarist visokog ranga. 2.Serijal je vec vrlo uspjesno dogurao do 8. broja bez nekakvih naznaka da bi se kao Caravan mogao ugasiti na 12. broju. 3.Odlicni crtaci 4.Sama ideja sto se tice vremena radnje,mjesta radnje i uopce zbivanja u serijalu,ostvaljaju dojam da je Greystorm zanimljiv strip.
Naravno, ovo sve nebi vrijedilo ako je kao u NN-u i MM-u pretjerano puno znanstvenih fraza i svega ostalog sto neki nemaju zivaca citati,ali ipak.Serijal djeluje mnogo privlacnije od Caravana te itekako zasluzuje priliku na nasim prostorima,a i nemora znaciti da ce ga samo forumasi kupovati.Mozda bas i naleti nekoliko ljudi slucajno , zato bi bilo puno bolje da bude kiosk izdanje. |
Go kneel and weep
|
|
|
feka82
Senior Member
Bosnia and Herzegovina
2647 Posts
Member since 03/01/2008 |
Posted - 20/04/2010 : 12:57:19
|
- obicni ljudi ce ga kupovati radi ovih prekrasnih naslovnica
- ja mislim da je ovo miniserijal i da ce kao i caravan zavrsiti do dvadesetog broja ( meni je to najbolje vollim miniserijale )
- samo zagor , tex , dylan dog , nathan never i martin mystere mogu imati vise od dvjesto brojeva
- fine male kolekcije |
feka |
|
|
Colt
stripovi.com kum
3298 Posts
Member since 18/10/2001 |
|
kreŠa
Advanced Member
Serbia
4771 Posts
Member since 26/01/2009 |
Posted - 20/04/2010 : 14:10:24
|
Par razloga:1. Serijal je osmislio Serra,koji je vec mnogo puta pokazao da je scenarist visokog ranga. 2.Serijal je vec vrlo uspjesno dogurao do 8. broja bez nekakvih naznaka da bi se kao Caravan mogao ugasiti na 12. broju. 3.Odlicni crtaci 4.Sama ideja sto se tice vremena radnje,mjesta radnje i uopce zbivanja u serijalu,ostvaljaju dojam da je Greystorm zanimljiv strip.
Naravno, ovo sve nebi vrijedilo ako je kao u NN-u i MM-u pretjerano puno znanstvenih fraza i svega ostalog sto neki nemaju zivaca citati,ali ipak.Serijal djeluje mnogo privlacnije od Caravana te itekako zasluzuje priliku na nasim prostorima,a i nemora znaciti da ce ga samo forumasi kupovati.Mozda bas i naleti nekoliko ljudi slucajno , zato bi bilo puno bolje da bude kiosk izdanje.
1. Nebitno. 2. Serijal će se ugasiti baš na 12. broju jer je tako planirano. 3. Manje-više bitno, ako je priča loša, opet se neće prodavati. I da je priča dobra, opet se neće preterano dobro prodavati (čitaj- neće se isplatiti u nekom razumnom roku). 4. Ne možeš znati dok ne pročitaš. Postoje hiljade stripova koji deluju zanimljivo, a ne valjaju ništa.
Da ima "pretjerano puno znanstvenih fraza", više ljudi bi ga kupovalo, jer su uglavnom prerasli stripove poput Mikija, Bleka, Timidastija, Kit Telera i slične. Meni ne deluje privlačno od Karavana, i znam još par ljudi koji slično misle. A kada se radi tiraž od 500 primeraka, 30-50% su skoro sigurno forumaši, jer samo oni i znaju da strip uopšte i postoji. Slučajni prolaznici koji kupe strip na kiosku su možda 1% ljudi koji će kupiti strip. |
https://www.laguna.rs/se295_serijal_laku_noc_punpune_laguna.html https://www.delfi.rs/starway |
|
|
DeeCay
stripovi.com suradnik
Croatia
21661 Posts
Posted - 09/09/2010 : 13:10:24
|
Avantura je završila, i sada izlazi 12 broj koji je više appendix serijalu koji će uključivati Serrinu i Cozzijevu dokumentaciju (slike i tekstove) o svijetu Greystorma koji će dodatno okarakterizirati likove i pojasniti neka otvorena pitanja. 224 stranice sveukupno.
Sad, serijal je u biti završio u 11. epizodi, no po meni ovo je previše otvoren kraj, a ne sumnjam da ovo nije zadnje što ćemo čuti o Greystorm serijalu. Pitanje hoće li 12. broj riješiti ove nedoumice pred kraj. Ili je opet u pitanju ta konstantna borba između dobra i zla koja u biti nikad ne završava...
|
“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one." |
|
|
sawitch
Advanced Member
Serbia
40475 Posts
Member since 17/11/2007 |
|
DeeCay
stripovi.com suradnik
Croatia
21661 Posts
Posted - 09/09/2010 : 14:00:35
|
quote: Originally posted by sawitch
Sta je ovo, Avatar?
Pa, i Kelti su se mazali plavom bojom kad su išli u rat... A ovo, mislim da je to samo boja na naslovnic. |
|
|
okiboki
Advanced Member
Serbia
10835 Posts
Member since 23/11/2008 |
|
Topic |
|