Author |
Topic  |
marlowe
Advanced Member

.jpg)
Serbia
4279 Posts
Member since 24/09/2002 |
Posted - 12/04/2010 : 02:28:38
|
Poll Question:
Prilika da članovi iskažu svoje viđenje kvaliteta i rada foruma u svetlu skorašnjih događanja. Anketa je anonimna, i možda je pametnije i bezbednije samo glasati za određenu opciju bez ostavljanja komentara.
Ovaj forum danas je...
|
|
________________________ Remember, remember the fifth of November, The gunpowder, treason and plot, I see of no reason why gunpowder treason should ever be forgot. |
|
bvagner3
Senior Member

Croatia
2369 Posts
Member since 13/01/2009 |
Posted - 12/04/2010 : 02:40:30
|
Meni je forum više,manje uvijek bio isti,jedno vrijeme je bio malo"van kontrole",ali zato su i došli novi moderatori,sada je sasvim solidan,(i bolji),najbitnije je da ima informacije koje drugi nemaju(u svijetu stripa),a što se tiče lake droge,tu su aukcije,(tj adrenalin i bidanja),lupanje po tastaturi kada izgubiš i veselje kada osvojiš aukciju,di ćeš bolje. |
#!?? |
Edited by - bvagner3 on 12/04/2010 02:41:18 |
 |
|
teller
Advanced Member

Slovenia
19467 Posts
Member since 02/06/2008 |
Posted - 12/04/2010 : 07:51:02
|
Iskreno? do dolazka tellera jad i bijeda, poslje toga NIKAD BOLJI.
skromni teller |
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
|
 |
|
rgorgiev
Senior Member

2084 Posts
Member since 17/06/2004 |
Posted - 12/04/2010 : 08:21:03
|
quote: Originally posted by teller
skromni teller
I ja sam to primjetio   Ja cak nisam htio ni postove pisati dok se teller nije registrirao, a i onda sam cekao godinu dana da vidim sta ce sve pisati, dok se i sam nisam aktivirao .
Sala na stranu. Na forumu je vise nervoze no pred izborima . Puno ljudi samo ceka da neko da kritiku, pa da mu se pridruze. Imamo ljude koje napadaju i ljude koje opravdavaju moderatore. Batalite moderatore, imaju oni svoj posao i nek ga rade, a mi da si se ovdje informisemo i zabavljamo  Forum je u svakom slucaju bolji nego kad sam poceo da postam. Samo, samo tenzije se moraju smiriti, inace sve ovo lici na....... Po tenzije nisu poceli sa dolaskom novih moderatora, nego sa topicom "novi moderatori", koji nije bio dovoljno na vreme zakljucan  .
Ipak kvalitzet topica postaje sve bolji, ali sta se mene licno tice, ak se tenzije ne smire, opet se vracam na staru taktiku - citam i kraj. Tastaturu i login ne diram   |
so it shall be written, so it shall be done |
 |
|
teller
Advanced Member

Slovenia
19467 Posts
Member since 02/06/2008 |
Posted - 12/04/2010 : 08:34:47
|
nadam se da su svi moj post shvatili ko ti rgorgiev, ko zajebanciju naravno... ti si isto jedan od forumaša čije postove rado čitam-tako staložen, miran i kulturan... ostani aktivan, moderatorima trebaju kulturni forumaši ko sahari kiša. |
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
|
 |
|
feka82
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
2647 Posts
Member since 03/01/2008 |
Posted - 12/04/2010 : 09:31:21
|
quote: Originally posted by rgorgiev
skromni teller
I ja sam to primjetio   Ja cak nisam htio ni postove pisati dok se teller nije registrirao, a i onda sam cekao godinu dana da vidim sta ce sve pisati, dok se i sam nisam aktivirao .
Sala na stranu. Na forumu je vise nervoze no pred izborima . Puno ljudi samo ceka da neko da kritiku, pa da mu se pridruze. Imamo ljude koje napadaju i ljude koje opravdavaju moderatore. Batalite moderatore, imaju oni svoj posao i nek ga rade, a mi da si se ovdje informisemo i zabavljamo  Forum je u svakom slucaju bolji nego kad sam poceo da postam. Samo, samo tenzije se moraju smiriti, inace sve ovo lici na....... Po tenzije nisu poceli sa dolaskom novih moderatora, nego sa topicom "novi moderatori", koji nije bio dovoljno na vreme zakljucan  .
Ipak kvalitzet topica postaje sve bolji, ali sta se mene licno tice, ak se tenzije ne smire, opet se vracam na staru taktiku - citam i kraj. Tastaturu i login ne diram  
ne bi bilo fer prema ostalim jaranima da ne dirnes tastature  |
feka |
 |
|
kasper
Advanced Member

10924 Posts
Member since 04/11/2001 |
Posted - 12/04/2010 : 09:35:42
|
Administratori bi trebali biti dosta stroziji, svakojake gluposti se dopustaju. Inace forum ne moze biti bolji (iako se mogu naci falinke), niti ce ikada ijedan biti bolji na ovim prostorima i sve je bolji i bolji . Naravno, glasao nisam |
Edited by - kasper on 12/04/2010 10:41:17 |
 |
|
djukak
Senior Member

2977 Posts
Member since 28/04/2005 |
Posted - 12/04/2010 : 09:50:01
|
Kakvi skorašnji događaji? Meni je uvek isto... |
They have money for wars, but can't feed the poor!
Allow me to introduce first, Makaveli the Don. |
 |
|
manhunter
Moderator

Switzerland
25985 Posts
Member since 17/09/2004 |
Posted - 12/04/2010 : 09:50:29
|
-mlacenje prazne slame zavisi od forumaša do forumaša
-isti kakav je uvek bio a kakav je bio? ja sam tek 6 godina ovde...
- klinicki mrtav pacijent koji ceka eutanaziju dok ne počne da smrdi, dobro je
-bleda senka onoga što je nekad bio a kakav je bio??? kad je to "nekad"?
-laka i legalna droga teška i legalna
-bolji i interesantniji nego ikada kad je to "ikada"?
-vašar taštine i vrt licemerja i to varira, od forumaša do forumaša
-najbolja stvar još od seksualne revolucije nemam pojma, nisam doživeo spomenutu revoluciju
-nevešto prikrivena reklamna mašinerija ? čega??? stripa??? sasvim moguće. i sasvim je nevešto prikrivena.
 |
I am legion. I do not forget. I do not forgive.
|
 |
|
mladjo
Advanced Member

.jpg)
Croatia
20013 Posts
Member since 15/04/2007 |
Posted - 12/04/2010 : 10:39:37
|
hehehe to se moglo i očekivati. Stvarno lijep način da se forum prikaže u negativnom svijetlu, a sve umotano u lijepi celofan "poštenog" polla.
Dakle, negativni ponuđeni odgovori: mlaćenje prazne slame - forum ne valja klinički mrtav pacijent koji čeka eutanaziju - forum ne valja bleda senka onoga kakav je nekad bio - forum ne valja vašar taštine i vrh licemjerja - forum ne valja nevešto prikrivena reklamna mašinerija - forum ne valja isti kakav je uvek i bio - "neutralan" odgovor, ali se točno očituje smisao da je forum isto loš kakav je uvek i bio najbolja stvar još od seksualne revolucije - ironični "pozitivni" odgovor(čitaj:negativni). ta dva - tri "pozitivna" odgovora zapravo idu u krajnost i nitko zapravo na njih i neće dati odgovor jer su cinično - ironično preuveličani. bolji i interesantniji nego ikada - vidi gornju rečenicu laka i legalne droga - jedini pravi pozitivni komentar
Naravno, dodana je i rečenica "u svetlu skorašnjih događaja" tako da se ljudi navuku na rasprave o modovima @ co
Živio ti meni Marlowe
|
COUNT ZERO INTERRUPT an interrupt of a process decrements a counter to zero
|
 |
|
anto
Advanced Member

Serbia
21720 Posts
Member since 29/06/2008 |
Posted - 12/04/2010 : 11:05:05
|
skromni teller
Pa i da se zajebavaš, ima istine. Kada bi forumaši bili neposredni, opušteni i iskreni kao Teller, forum bi bio savršen, ali i ovako je odličan. Informacije u vezi stripa, ali i filma,muzike,knjiga, aktuelnih dešavanja, video igara, kompjutera,diskusije, svađe,pretnje, vređanja, banovanja,.... sve u svemu ne laka, nego teška i legalna droga. |
Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)! |
 |
|
Billy_the_Kid
Senior Member

.jpg)
1523 Posts
Member since 02/06/2005 |
Posted - 12/04/2010 : 11:10:10
|
pa evo jednog predloga, posto ima toliko ''nepravde'' na forumu, a i pojedine osobe ne komentarisu uopste stripove i pitanje kad su zadnji put procitali nesto slicno, 'ajmo pored Svastare napraviti sobu ''zivjela sloboda govora'' gdje ce svi koji trpe nepravdu napokon moci voditi intelektualne razgovore koliko cesto idu na wc solju i sl. I ta soba ne bi trebala imati moderatore naravno... |
Seeing things differently can open new paths. |
 |
|
marlowe
Advanced Member

.jpg)
Serbia
4279 Posts
Posted - 12/04/2010 : 11:23:33
|
Kikija nema, ali eno ga Kikeron, još precizniji i snažniji. |
________________________ Remember, remember the fifth of November, The gunpowder, treason and plot, I see of no reason why gunpowder treason should ever be forgot. |
 |
|
manhunter
Moderator

Switzerland
25985 Posts
Posted - 12/04/2010 : 11:25:56
|
quote: Originally posted by marlowe
Kikija nema, ali eno ga Kikeron, još precizniji i snažniji.
Čime se sve bave odrasli ljudi.    Ajd kiky, ali tebe Vuče ne razumem. |
|
 |
|
marlowe
Advanced Member

.jpg)
Serbia
4279 Posts
Posted - 12/04/2010 : 11:29:36
|
Vidiš kako je odmah živnulo. Trebalo bi da me plaćaju za ovakve usluge. |
 |
|
manhunter
Moderator

Switzerland
25985 Posts
|
Obi-wan
Advanced Member

.jpg)
Croatia
13782 Posts
Member since 29/08/2004 |
Posted - 12/04/2010 : 11:49:48
|
Prilika da članovi iskažu svoje viđenje kvaliteta i rada foruma u svetlu skorašnjih događanja. Anketa je anonimna, i možda je pametnije i bezbednije samo glasati za određenu opciju bez ostavljanja komentara.
Ovaj forum danas je...
Isti kakav je bio u ovih 5 i pol godina koliko sam ja ovdje. Zašto glasati bez komentara? Šta se time postiže? (uzmi u obzir da moderatori vjerovatno mogu vidjeti tko je za šta glasao, ako je to ono na što ciljaš).  |
What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine. |
 |
|
marlowe
Advanced Member

.jpg)
Serbia
4279 Posts
Posted - 12/04/2010 : 11:53:22
|
quote: Originally posted by manhunter
Ne znam gde je živnulo??? 
Pa na ovom forumu. Vidiš da je ovo verovatno najpopularnija i najposećenija anketa odavno. Forum je prilično uspavan inače. Slabo se šta dešava. |
 |
|
Markos
Webmaster

Croatia
29689 Posts
Member since 27/08/2001 |
Posted - 12/04/2010 : 12:01:58
|
quote: Originally posted by Obi-wan
Ovaj forum danas je...
Isti kakav je bio u ovih 5 i pol godina koliko sam ja ovdje. Zašto glasati bez komentara? Šta se time postiže? (uzmi u obzir da moderatori vjerovatno mogu vidjeti tko je za šta glasao, ako je to ono na što ciljaš). 
Ne može se vidjeti tko je za što glasao, samo tko. |
Trouble will find me |
 |
|
Witchblade
Senior Member

Croatia
2754 Posts
Member since 22/07/2002 |
Posted - 12/04/2010 : 12:59:35
|
Na forumu sam od 2002. (kuku ti ga baba, zar toliko?), štoviše, ovo je prvi forum na kojem sam se registrirao (otud, uslijed opće neupućenosti, i kretenski nick). Gledam na njega kao na neki park u kojem sam se nekad igrao... tj. naučio zaista mnogo o stripu, popunio rupe u kolekcijama, upoznao (što virtualno, što osobno) neke drage ljude, i od kojeg sam generalno gledajući više dobio nego što sam mu dao. U ovih 8 godina sam stekao dovoljno znanja da sada mogu sam manje-više uspješno popunjavati praznine, kako u znanju tako i u kolekcijama. Da nastavim sa slinavom metaforom, više se ne igram u parku, ali tu i tamo dođem, sjednem na klupu i pročitam novine, ispratim godišnja doba. Sve s poštovanjem; ako već ne koristim, da nikome ne štetim. I čini mi se da se današnja djeca malo drukčije igraju, više viču, više psuju, pa se čak i blatom nabacuju. Ali ako upravi ne smeta, ne smeta ni meni, tim više zbog toga što sam u međuvremenu našao neka druga mjesta. Jedino mi je žao što se korisni glasovi, koji su nekoć bili daleko glasniji, ponekad izgube u buci i što zbog toga možda imaju sve manje volje za dijeljenjem znanja i informacija, a što je (uz stjecanje poznanstava) bila i najbolja odlika ovog foruma. |
"All deaths horrible. Also inevitable. Nod. Get treat." |
 |
|
manhunter
Moderator

Switzerland
25985 Posts
Posted - 12/04/2010 : 13:19:27
|
quote: Originally posted by manhunter
Ne znam gde je živnulo??? 
Pa na ovom forumu. Vidiš da je ovo verovatno najpopularnija i najposećenija anketa odavno. Forum je prilično uspavan inače. Slabo se šta dešava.
Man` se ćorava posla(ovakvih pollova), isuviše si pametan za tako nešto. |
|
 |
|
manhunter
Moderator

Switzerland
25985 Posts
|
marlowe
Advanced Member

.jpg)
Serbia
4279 Posts
Posted - 12/04/2010 : 13:42:17
|
Varaš se. Eno onaj novi klon Stonki, taj je pametan. |
 |
|
manhunter
Moderator

Switzerland
25985 Posts
Posted - 12/04/2010 : 13:48:03
|
Varaš se. Eno onaj novi klon Stonki, taj je pametan.
Znaš moj stav o prenošenju diskusija sa drugih foruma. Da ne bi neko došao posle na nebuloznu ideju da ja primam direkcije od ovog ili onog.
Postavio si poll, ljudi glasaju, i to je to. Za ostalo...pa, ima i drugih foruma, zar ne? |
|
 |
|
marlowe
Advanced Member

.jpg)
Serbia
4279 Posts
Posted - 12/04/2010 : 14:16:44
|
Bogami, glasaju. Ne smeju da komentarišu baš, ali glasaju. Makar u ćoravu kutiju. I to onako bace svom snagom, da zvekne. Pa ko zapisuje u crnu knjigu, neka zapisuje. |
 |
|
manhunter
Moderator

Switzerland
25985 Posts
Posted - 12/04/2010 : 14:29:25
|

Da mi je znati šta tražiš ovde kad ti nije po volji???
Pa valjda ima negde gde se ne koriste te crne knjige? |
|
 |
|
Topic  |
|