Author |
Topic |
kreŠa
Advanced Member
Serbia
4746 Posts
Member since 26/01/2009 |
|
sawitch
Advanced Member
Serbia
40291 Posts
Member since 17/11/2007 |
Posted - 15/04/2010 : 22:20:28
|
Jel' treba i tebi da ponavljam??? Ko te nervira, ignore lista, a "nadlezni" ce reagovati ako ustreba... |
Patricia hic mea totus mundus est |
|
|
Wicked
Advanced Member
Serbia
5536 Posts
Member since 23/01/2009 |
Posted - 15/04/2010 : 22:46:09
|
Da, slazem se sa Sawitchom. Stavi osobu ili osobe koje te nerviraju na ignore i problem ce manje vise biti resen... |
You heard it too, didn`t you? The voice of the divine wind. |
|
|
manhunter
Moderator
Switzerland
25299 Posts
Member since 17/09/2004 |
Posted - 15/04/2010 : 22:56:28
|
quote: Originally posted by kreŠa
Ono je ruglo. Secam se da je pricano da ce se svaki navijac drzati topika klua za koji navija.
Šta je ruglo???? Ima ljudi koji ne prate pdf sport. Gde je to pričano????
Inače, kao što rekoše, ignore je zakon. Meni je ponekad krivo što nemam tu opciju.... |
I am legion. I do not forget. I do not forgive.
|
|
|
Ultras
Advanced Member
Serbia
10048 Posts
Member since 17/10/2008 |
Posted - 15/04/2010 : 23:09:26
|
Ono je ruglo. Secam se da je pricano da ce se svaki navijac drzati topika klua za koji navija.
Ne bih rekao da je ruglo... PDF Sport je ogledalo svih nas koji ga posecujemo.
Nije nigde receno, mada postoji precutan dogovor da se to ne cini... Postoji precutan dogovor takodje da se spam, navijacke provokacije, interna zezanja... vise tolerisu nego na strip - topicima.
PDF Sport je puuuno bolji sada nego prosle godine u ovo vreme. |
Svet stripa - portal - instagram - blog - facebook - twitter |
|
|
sawitch
Advanced Member
Serbia
40291 Posts
Posted - 15/04/2010 : 23:50:59
|
quote: Originally posted by Ultras PDF Sport je puuuno bolji sada nego prosle godine u ovo vreme.
'ajde sad reci zasto je to tako? |
|
|
Ultras
Advanced Member
Serbia
10048 Posts
|
kreŠa
Advanced Member
Serbia
4746 Posts
Posted - 16/04/2010 : 09:06:02
|
Dzabe mi ignore lista, kad opet vidim ko je postovao. Kad bih ja otisao na neki od Zvezdinih topika i postovao nesto, nastala bi opsta frka. A Zvezdasi (barem neki od njih) redovno postuju na Partizanovom. Ja dosad nikog nisam vredjao, ali kad vidim kako se neki ponasaju i sta pricaju o klubu za koji navijam, prosto mi dodje muka. Ako je tolerisano da su na Partizanovom topiku dozvoljene provokacije i spam, onda to sigurno znaci i za ostale topike. Meni zaista nije tesko da odvojim vreme da upropastim neki topik, slicno kao sto su neki upropastili Partizanov. |
https://www.laguna.rs/se295_serijal_laku_noc_punpune_laguna.html https://www.delfi.rs/starway |
|
|
manhunter
Moderator
Switzerland
25299 Posts
Member since 17/09/2004 |
Posted - 16/04/2010 : 10:16:52
|
Dzabe mi ignore lista, kad opet vidim ko je postovao.
Pa sad: ako ne želiš da vidiš šta neko pište, ignore ti je dovoljan. Ako ti neko lično smeta, tu ti nema pomoći.
Idi pogledaj malo Hajdukov i Dinamov topic, i tamo se ljudi mešaju. Jedina je razlika što oni nisu nabili milion stranica za godinu dana, i što im topici nisu svakodnevno na vrhu. Ko sad gde spamuje pitam se???? |
I am legion. I do not forget. I do not forgive.
|
|
|
kreŠa
Advanced Member
Serbia
4746 Posts
|
Renky
stripovi.com suradnik
Croatia
11091 Posts
Member since 15/11/2002 |
Posted - 16/04/2010 : 10:41:23
|
quote: Originally posted by manhunter Idi pogledaj malo Hajdukov i Dinamov topic, i tamo se ljudi mešaju. Jedina je razlika što oni nisu nabili milion stranica za godinu dana, i što im topici nisu svakodnevno na vrhu. Ko sad gde spamuje pitam se????
Istina je u stvari da smo, mi navijači Hajduka, pustili Globinja da topičari i oftopičari. On ionako nema pojma o nogometu pa ponekad čitajući njegove postove pomislim kako je Hajduk napokon počeja bolje igrati i odma nam lakše. |
"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter |
|
|
Bob Rok
Advanced Member
4922 Posts
Member since 11/03/2009 |
|
Ultras
Advanced Member
Serbia
10048 Posts
Posted - 16/04/2010 : 18:01:06
|
quote: Originally posted by Renky Istina je u stvari da smo, mi navijači Hajduka, pustili Globinja da topičari i oftopičari. On ionako nema pojma o nogometu pa ponekad čitajući njegove postove pomislim kako je Hajduk napokon počeja bolje igrati i odma nam lakše.
Umro sam od smeha |
|
|
sawitch
Advanced Member
Serbia
40291 Posts
Posted - 16/04/2010 : 19:34:12
|
Ej, moderatori.. Kakve veze sto nam topic ima 500 strana??? Nije to spam.. Svi se drzimo Partizana... A ovde drzim Kresinu stranu, u pravu je.. Kit Carson dodje i napise po nesto simpaticno i ode, nije spam, vec zdrava zajebancija... Ako moze tako nesto, to bi bilo OK.. Sve drugo malko filtrirajte... |
|
|
Ultras
Advanced Member
Serbia
10048 Posts
Posted - 16/04/2010 : 20:03:40
|
quote: Originally posted by sawitch
Ej, moderatori.. Kakve veze sto nam topic ima 500 strana??? Nije to spam.. Svi se drzimo Partizana...
Nikakve veze nema. Tezak je to spam, ali nikome ne smeta. Da u istom ritmu docekate i hiljaditu stranu - imate moju a i podrsku ostalih moderatora... |
|
|
sawitch
Advanced Member
Serbia
40291 Posts
|
kreŠa
Advanced Member
Serbia
4746 Posts
|
sawitch
Advanced Member
Serbia
40291 Posts
|
drogsy
stripovi.com suradnik
Croatia
4741 Posts
Member since 27/12/2009 |
Posted - 17/04/2010 : 00:09:16
|
quote: Originally posted by manhunter
Dzabe mi ignore lista, kad opet vidim ko je postovao.
Pa sad: ako ne želiš da vidiš šta neko pište, ignore ti je dovoljan. Ako ti neko lično smeta, tu ti nema pomoći.
Idi pogledaj malo Hajdukov i Dinamov topic, i tamo se ljudi mešaju. Jedina je razlika što oni nisu nabili milion stranica za godinu dana, i što im topici nisu svakodnevno na vrhu. Ko sad gde spamuje pitam se????
Istina , uopće nema vrijeđanja ni omalovažavanja protivnika, a inače izvan foruma vlada pravi rat s psovkama i 'ko će kome razbiti više glava ili ono prošećeš se po ljeti po Splitskoj rivi u dinamovoj majci i Torcidaši te ubiju ... |
Go kneel and weep
|
|
|
srdjandj
Advanced Member
Serbia
22426 Posts
Member since 02/05/2005 |
Posted - 17/04/2010 : 00:09:39
|
quote: Originally posted by srdjandj
"Svake noći sanjam jaaa, da je veći jnaaaa, pa da možemoooo, svi da stanemooo! Napravi im tole breee malo veće tribineee, dva'es hiljadaaa, stiže Delijaaa..."
O ovakvim provokacijama ja pricam.
Ma ko je taj, poslušaj "šefa", stavi ga na ignore listu! |
Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!! |
|
|
Renky
stripovi.com suradnik
Croatia
11091 Posts
Posted - 17/04/2010 : 11:06:08
|
quote: Originally posted by drogsy
Istina , uopće nema vrijeđanja ni omalovažavanja protivnika, a inače izvan foruma vlada pravi rat s psovkama i 'ko će kome razbiti više glava ili ono prošećeš se po ljeti po Splitskoj rivi u dinamovoj majci i Torcidaši te ubiju ... [/quote]
Kako sereš... |
"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter |
|
|
kreŠa
Advanced Member
Serbia
4746 Posts
|
drogsy
stripovi.com suradnik
Croatia
4741 Posts
Posted - 17/04/2010 : 15:35:20
|
quote: Originally posted by Renky
quote: Originally posted by drogsy
Istina , uopće nema vrijeđanja ni omalovažavanja protivnika, a inače izvan foruma vlada pravi rat s psovkama i 'ko će kome razbiti više glava ili ono prošećeš se po ljeti po Splitskoj rivi u dinamovoj majci i Torcidaši te ubiju ...
Kako sereš...
[/quote]Ovo prvo se moze i samo vidjeti, je li netko nekome mozda opsovao majku u Dinamovom ili Hajdukovom topicu ? Ja dosad nisam primjeto takvo nesto.Ovo drugo znam iz osobnog iskustva. |
Go kneel and weep
|
|
|
srdjandj
Advanced Member
Serbia
22426 Posts
Member since 02/05/2005 |
Posted - 17/04/2010 : 15:51:36
|
Ja nemam nikakvog šefa. Još jednnom lepo molim da se prekine sa provokacijama.
Dobro kreso, ko sad tebe provocira, samo reci pa da ga prebijemo! |
Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!! |
|
|
Renky
stripovi.com suradnik
Croatia
11091 Posts
Posted - 17/04/2010 : 15:56:05
|
Vidiš kako to krene. Kad si primjetija da san ja da bilo kakav loš komentar usmjeren na Dinamo ili BBB. Onda ti svojom izjavom isprovociraš reakciju. Tako je i u stvarnom životu.
Kao da kroz Zagreb možeš šetati u Hajdukovom dresu. Zbog toga komentar. Pa par mojih prijatelja je pretučeno samo zato što je nekome u purgeraju zasmetala ikavica. Šta to znači? Pogotovo pričati o ovoj temi dan nakon početka suđenja navijaču bbb ( koji se, koje li ironije, preziva Hajduković ) zbog pokušaja ubojstva Hajdukovog navijača. I to je samo glavna optužnica...
Najjače su mi seronje, općenito, na obje strane koje u životu nisu potrčale i bavile se sportom a onda kao stokilaši, drogeraši i pijandure dolaze ličit vlastite frustracije na stadione. |
|
|
drogsy
stripovi.com suradnik
Croatia
4741 Posts
Posted - 17/04/2010 : 16:16:24
|
Nisam primjetio nijedan tvoj los komentar na racun bbb-a i ostalog sranja i upravo to hocu reci, da je situacija na forumu mirna sto se toga tice. I slazem se s tvojom tvrdnjom,jedino je razlika u tome sto je u mom slucaju bilo setnja po Imotskom u Dinamovoj majci. |
Go kneel and weep
|
|
|
Topic |
|