forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - site
 Prijedlozi, komentari, kritike
 **dekara-brisač-*moderator...brisanje posta????
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 12

dveribad
Senior Member

Croatia
2502 Posts

Member since 18/07/2005

Posted - 01/07/2009 : 14:50:03  Show Profile Show Extended Profile  Send dveribad a Private Message
-Pretpostavljam da si ti obrisao post iz topic-a "Indijansko ljeto".

-Ako jesi,ljepo bih te molio da objasniš zbog čega?Inače objasnit neko me zbog čega brišeš post je osnov osobne kulture,a to si svakako do sada u životu trebao naučit.Ukoliko nisi uspio naučit,trebao si shvatit,a ako nisi u stanju shvatit-prepišeš od nekog.

-Sjećam se da je slična rasprava,oko brisanja teksta vođena na jednom sajtu,a u njoj je učestvovao i Marko(vlasnik ovog sajta).Složili smo se da je brisanje teksta od nekog člana nejjadniji i najbjedniji postupak koji možeš napravit,bez obzira što je tko napisao.Ukoliko je napisani tekst bio za izbacivanje sa foruma,ili se kosio sa pravilima(koja si ti,manhunter-u, ljepo kopirao i postavio,na tečnom hrvatskom jeziku-tako da ga svi mogu razumjet) tvoje je da eventualno najaviš ili sprovedeš trenutno izbacivanje...kako to već u pravilima piše.

-Obrisati tekst,pa makar se radilo o šali,zajebanciji,za mene je uvreda.Vrijeđaš mi osnovno ljusko pravo i slobodu javnog izražavanja,a naročito je uvredljivo ne objasnit zbog čega.Ponovit ću-mogo si me izbacit,ali obrisat post od mene i člana "boban" je zadnji stadij bezobraštine,osnove netolerantnosti(na koju se čak i Marko često poziva u pisanju),vlastitog primitivizma i nekulture.

-Prvi puta na ovom forumu saznajem da netko briše post,bez obzira na sadržaj napisanog!-Takvu represivnu i nakaradnu mjeru kao čovjek slobodoumnog razmišljanja smatram apsolutnom represijom i atakom na vlastitu slobodu govora.Tipični primjeri zakržljalog razvoja totalitarnih društava i onih koji su u njima egzistirali.

-Ukoliko imaš i malo obraza ili dostojanstva,objasni mi brisanje mojeg i bobanovog osvrta na moj tekst.Zašto si to uradio?Tekst je bio o prijevodu i jezikoslovlju ovdašnjih naroda.Svakako napisan u velikoj sarkastičnoj dozi humora.A to što ti nisi shvatio poantu,nije čudno,ali je indikativno.

-Svakako od tebe očekujem javnu ispriku jer ne posjedujem kopiju napisanog teksta,što znači da si uništio moj vlastiti autorski uradak.Bio je to trenutak nadahnuća i stvaralaštva u kasnim noćnim satima i takve stvari je nemoguće ponoviti.Osim uvrede te oduzimanja osobnih sloboda pisanja i umotvorina,smatram da si me i duševno degradirao,pa bih te zamolio da otvoriš novi topic u kojem ćeš se javno pred svima ispričat,prvenstveno meni,zatim bobanu,te svima koji su u tih sat vremena pročitali napisani tekst!!!!!!!!!!!

-Nadam se da si shvatio dobročinstvo ovog teksta i poziv za ispriku!??-Ponovit ću,pretpostavka je da si ti Dejane obrisao tekst.Marko sigurno nije jer je obiteljski i radni čovjek,pa sigurno ne visi na forumu u 3 sata iza ponoći.

-Još jednom te ljepo molim da objasniš zašto si obrisao postove i da se javno ispričaš zbog toga.Svakako ne ovdje,jer zbog nanešene emotivne i duševne boli,smatram,nadasve potrebitim da otvoriš novi topic i javno, pred čitavim auditorijem ,istinski se pokaješ i zatražiš ispriku od mene (autora teksta) i svakako bobana(osvrt na tekst).

Edited by - BlekenDekara on 02/07/2009 16:03:06

BlekenDekara
Advanced Member

United Arab Emirates
3758 Posts

Member since 07/07/2004

Posted - 01/07/2009 : 14:55:24  Show Profile Show Extended Profile  Send BlekenDekara a Private Message
kao shto rekoh na onom topiku - manhunter nema veze sa ovim.
izvinjenja za brisanje posta netjesh dobiti od mene jer se post krshio sa pravilima foruma.

Nash cilj je tako velik da ga ne mozemo promashiti!
Go to Top of Page

dveribad
Senior Member

Croatia
2502 Posts

Member since 18/07/2005

Posted - 01/07/2009 : 14:55:28  Show Profile Show Extended Profile  Send dveribad a Private Message
-DEJANE,ISPRIKA!

-Ipak je kriva pretpostavka,tekst je obrisao,prema vlastitom priznanju dekara.

-Deksi,gore napisano odnosi se na tebe.Izvoli mi objasnit,zbog čega?Objasni,onako....ljepo,jezgroviro i sadržajno,molio bih te!?
Go to Top of Page

dveribad
Senior Member

Croatia
2502 Posts

Member since 18/07/2005

Posted - 01/07/2009 : 14:57:30  Show Profile Show Extended Profile  Send dveribad a Private Message
quote:
Originally posted by BlekenDekara

kao shto rekoh na onom topiku - manhunter nema veze sa ovim.
izvinjenja za brisanje posta netjesh dobiti od mene jer se post krshio sa pravilima foruma.

-Sa kojima pravilima foruma se kršio?Svakako očekujem javnu ispriku,u najmanju ruku i zamolbu da ju prihvatim!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Edited by - dveribad on 01/07/2009 14:58:04
Go to Top of Page

BlekenDekara
Advanced Member

United Arab Emirates
3758 Posts

Member since 07/07/2004

Posted - 01/07/2009 : 15:03:16  Show Profile Show Extended Profile  Send BlekenDekara a Private Message
stavka 1. u pravilima.
raspravljanje o prednostima i manama srpskog i hrvatskog jezika te predlozi za ispravljanje istih nemaju mesta na stripskom forumu.
takodje ni pojashnjavanje lika i dela vuka karadzitja i funkciju JOTovanja u jeziku(bobanov post).

Go to Top of Page

dcarapo2
Advanced Member

Argentina
3770 Posts

Member since 27/01/2004

Posted - 01/07/2009 : 15:13:10  Show Profile Show Extended Profile  Send dcarapo2 a Private Message
ovaj će se iovako zatvoriti..sanader dao ostavku

zato oni koji misle,cijene rijeci gospodnje jer ako si u kremenadli ,nisi za kobasice
Go to Top of Page

dveribad
Senior Member

Croatia
2502 Posts

Member since 18/07/2005

Posted - 01/07/2009 : 15:13:11  Show Profile Show Extended Profile  Send dveribad a Private Message
quote:
Originally posted by BlekenDekara

stavka 1. u pravilima.
raspravljanje o prednostima i manama srpskog i hrvatskog jezika te predlozi za ispravljanje istih nemaju mesta na stripskom forumu.
takodje ni pojashnjavanje lika i dela vuka karadzitja i funkciju JOTovanja u jeziku(bobanov post).

-Ja bobanov osvrt nisam pročitao,ali sam siguran da je bio dovoljno elokventan i produktivan.Moj tekst se nije kršio sa pravilima ovog foruma.Iznesena teorija je u stvari sarkazam sa crnim humorom i nije bilo nikakvih primjesa o raspravama i prednostima jednog ili drugog jezikoslovlja(ne jezika----misli se na jezikoslovlje!).

-Trenutno tražim postavljanje tvojeg topica,di ćeš se ti nama fino ispričat(posebno meni)!Osim što bi to trebao napravit,s obzirom na funkciju moderatora očekujem da to bude izvješeno 30 dana i zaljepljeno na ovom forumu=znači 30 dana na vrhu foruma.

-Što duže odugovlačiš,zahtjevi će rast,a definitivno će kompromitirat tvoju osobnost.Nema u isprici ništa loše,doduše,malo pecka,ali pregrmit ćeš ti to-vesela si ti momčina!....ozbiljno mislim,ispričaj nam se.
Go to Top of Page

Archy
stripovi.com suradnik

Croatia
1448 Posts

Member since 27/11/2008

Posted - 01/07/2009 : 15:18:03  Show Profile Show Extended Profile  Send Archy a Private Message
Joj, daj vrati text, baš bi to pročitao

No sikiriki
Go to Top of Page

dveribad
Senior Member

Croatia
2502 Posts

Member since 18/07/2005

Posted - 01/07/2009 : 15:23:45  Show Profile Show Extended Profile  Send dveribad a Private Message
quote:
Originally posted by Archy

Joj, daj vrati text, baš bi to pročitao

-Može,neka vrati tekst,pa nek članovi procjene da li je to uvredljivo i da li se kosi sa pravilima.?

-Deksi,imaš vremena do večeras za veeeeeeeeeliku ispriku.Odoh na put i pred večer ću pogledat.Ukoliko se ne ispričaš jer si me povrijedio u svakom obliku, sljedeći zahtjevi će se odnosit na Markosa(Marka-vlasnika sajta)jer te je on postavio da modeliraš,a ne da brišeš postove!!!!!!Obzirom da se poznajemo,mogu ti samo spočitnut-uopće se ne šalim!.....mrtav sam ozbiljan-kao gospodin Rajković!

Edited by - dveribad on 01/07/2009 15:25:09
Go to Top of Page

dveribad
Senior Member

Croatia
2502 Posts

Member since 18/07/2005

Posted - 01/07/2009 : 15:27:07  Show Profile Show Extended Profile  Send dveribad a Private Message
...manhunter....

-Dejane,ispričavam ti se zbog loše pretpostavke.Krivac se javio tek nakon teksta.Oprosti što sam sumnjao da si ti brisao tekst.

Ratko-dveribad
Go to Top of Page

hello
Senior Member

Croatia
2730 Posts

Member since 14/07/2006

Posted - 01/07/2009 : 15:32:44  Show Profile Show Extended Profile  Visit hello's Homepage  Send hello a Private Message
quote:
Originally posted by dveribad

...manhunter....

-Dejane,ispričavam ti se zbog loše pretpostavke.Krivac se javio tek nakon teksta.Oprosti što sam sumnjao da si ti brisao tekst.

Ratko-dveribad

Za kaznu napiši 100 puta Dejane oprosti!!!

www.izdavanje-knjiga-dani.hr
www.vangogh.hr
Go to Top of Page

BlekenDekara
Advanced Member

United Arab Emirates
3758 Posts

Member since 07/07/2004

Posted - 01/07/2009 : 15:33:46  Show Profile Show Extended Profile  Send BlekenDekara a Private Message
krivac se javio neshto ranije:)
a tekst je bio uvredljiv meni kao srbinu.
crni humor/sarkazam/shtagod - nije mu mesto ovde.
kopiju texta, nazalost, nisam sachuvao.

Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25269 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 01/07/2009 : 15:38:54  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message
"Ponovit ću,pretpostavka je da si ti Dejane obrisao tekst.Marko sigurno nije jer je obiteljski i radni čovjek,pa sigurno ne visi na forumu u 3 sata iza ponoći."

Cisto u moju odbranu, ozenjen sam, imam dva mala deteta, i u stalnom sam radnom odnosu skoro petnaest godina. Da li me to svrstava u "obiteljskog i radnog coveka"?
MOLIM TE objasni mi zasto si pored tri moderatora pomislio da sam bas ja taj koji je obrisao postove? Zato sto inace to radim? Zato sto imam nesto protiv tebe ili bilo koga? I zasto odmah na ovaj nacin, mogao si da posaljes PM, pa onda da raspalis.
Jedine postove koje ja brisem su nevidjen broj spama u topicu o VC, i mislim da tu nije nista pogresno, mada mogu i sa tim da prestanem, da ne bih kvario autenticnost topica.
Molim te posalji mi PM, posto ne volim da ostavim nerazjasnjene stvari, makar i ovakve, u kojima nisam ni ucestvovao.
Sve najbolje, pozdrav.

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29327 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 01/07/2009 : 15:41:10  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message
Tekst, ako je izbrisan, ne moze se vratiti.
Mislim da se niciji postovi ne bi trebali brisati, nego ili zakljucati topic ili zakljucati account autoru ako se post kosi s pravilima foruma.

Trouble will find me
Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11091 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 01/07/2009 : 15:48:02  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message
quote:
Originally posted by manhunter

"Ponovit ću,pretpostavka je da si ti Dejane obrisao tekst.Marko sigurno nije jer je obiteljski i radni čovjek,pa sigurno ne visi na forumu u 3 sata iza ponoći."

Cisto u moju odbranu, ozenjen sam, imam dva mala deteta, i u stalnom sam radnom odnosu skoro petnaest godina. Da li me to svrstava u "obiteljskog i radnog coveka"?

A u maminu!!!! Ja pročita! Visija na forumu u 3 ure iza ponoći, neoženjen, ako i radim nastojim raditi što manje... Otkriven sam!

Nego, ja lipše, bolje, pijanskije, realnije i ine teorije o bratstvu rvackog i svrpskog jezika ne viđoh niti pročitah nikad i ikad do sinoć.

Živila Buffy!!!!

"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter
Go to Top of Page

BlekenDekara
Advanced Member

United Arab Emirates
3758 Posts

Member since 07/07/2004

Posted - 01/07/2009 : 15:50:27  Show Profile Show Extended Profile  Send BlekenDekara a Private Message
quote:
Originally posted by Markos

Tekst, ako je izbrisan, ne moze se vratiti.
Mislim da se niciji postovi ne bi trebali brisati, nego ili zakljucati topic ili zakljucati account autoru ako se post kosi s pravilima foruma.

moja greshka onda.
nisam razumeo da je takva praksa(oko ne/brisanja postova, jelte).

Edited by - BlekenDekara on 01/07/2009 15:52:16
Go to Top of Page

Spiderman
Senior Member

Croatia
2746 Posts

Member since 06/11/2001

Posted - 01/07/2009 : 15:58:09  Show Profile Show Extended Profile  Visit Spiderman's Homepage  Send Spiderman a Private Message
dakle, svi kada tipkamo poruke radimo si kopije na svoj disk, jbg

Moj strip
Moje aukcije
Go to Top of Page

Vjeko1980
Advanced Member

5649 Posts

Member since 24/08/2006

Posted - 01/07/2009 : 16:40:03  Show Profile Show Extended Profile  Send Vjeko1980 a Private Message
Možda se neće zatvoriti; Nažalost 6 godina prekasno :(
Go to Top of Page

Le Samourai
Senior Member

2871 Posts

Member since 14/10/2008

Posted - 01/07/2009 : 16:50:10  Show Profile Show Extended Profile  Send Le Samourai a Private Message
Ja posecivah u mladosti razne stranjske forume. Tamo je standardna, svakodnevna praksa da se svi offtopic ili uvredljivi postovi brishu, ili da se chak edituju, ostavljajuci samo delove posta relevantne za diskusiju u toku. I to je po mom mishljenju sasvim u redu.

Nisam video post o kome se ovde pricha, ali ako je onakav kakav mogu da pretpostavim da jeste, ne vidim shtetu u brisanju istog. Osim ukoliko nije sadrzhavao informaciju koju je trazhio momak koji je topik otvorio, tj. da li ce izaci Indijansko leto na hrvatskom, to je offtopic koji se treba brisati.
Go to Top of Page

Vjeko1980
Advanced Member

5649 Posts

Member since 24/08/2006

Posted - 01/07/2009 : 16:53:03  Show Profile Show Extended Profile  Send Vjeko1980 a Private Message
quote:
Originally posted by Le Samourai

Ja posecivah u mladosti razne stranjske forume. Tamo je standardna, svakodnevna praksa da se svi offtopic ili uvredljivi postovi brishu, ili da se chak edituju, ostavljajuci samo delove posta relevantne za diskusiju u toku. I to je po mom mishljenju sasvim u redu.

Nisam video post o kome se ovde pricha, ali ako je onakav kakav mogu da pretpostavim da jeste, ne vidim shtetu u brisanju istog. Osim ukoliko nije sadrzhavao informaciju koju je trazhio momak koji je topik otvorio, tj. da li ce izaci Indijansko leto na hrvatskom, to je offtopic koji se treba brisati.

Ja smatram to više uvredljivo od samog teksta (ako je u tekstu uopće bilo išta uvredljivo)..
Go to Top of Page

elfak nish
Advanced Member

Serbia
5705 Posts

Member since 23/02/2009

Posted - 01/07/2009 : 16:54:42  Show Profile Show Extended Profile  Send elfak nish a Private Message
Ma daj,ja samu topicu o VC napisao o otvaranju izlozbe o italijanskom stripu u IKC u BG,moderator je isti izbrisao,ja ne vidim u cemu je tu spam-VC izdaje italijanske stripove,a neki u njemu pisu o odnosima sa zenama,pijanjcenju itd,ne bih da nabrajam,a i mogao je samo otvoriti novi topic i staviti obavestenje(tad nisam znao a ni smeo otvoriti topic)

Soundgarden - Halfway There
http://www.youtube.com/watch?v=LW4Zsd1mhPI
Go to Top of Page

Le Samourai
Senior Member

2871 Posts

Member since 14/10/2008

Posted - 01/07/2009 : 16:58:30  Show Profile Show Extended Profile  Send Le Samourai a Private Message
Ovaj forum grca u raznim idiotskim postovima. Neki misle da oni ne shtete svojim postojanjem, ali shtete itekako. Svi znamo koji su ljudi koji spamuju, ali se po tom pitanju nishta ne radi zbog tog nekog verovanja da je opljuv da ti neko obrishe post.

A nije. Jer, da si zheleo da poshtujesh forum i njegove chlanove, ne bi takav post, koji je protivan pravilima, ni napravio. U toj situaciji, da, adekvatan postupak je da takav nepristojan post koji ne poshtuje pravila kuce - obrishesh.
Go to Top of Page

Vjeko1980
Advanced Member

5649 Posts

Member since 24/08/2006

Posted - 01/07/2009 : 17:07:42  Show Profile Show Extended Profile  Send Vjeko1980 a Private Message
quote:
Originally posted by Le Samourai

Ovaj forum grca u raznim idiotskim postovima. Neki misle da oni ne shtete svojim postojanjem, ali shtete itekako. Svi znamo koji su ljudi koji spamuju, ali se po tom pitanju nishta ne radi zbog tog nekog verovanja da je opljuv da ti neko obrishe post.

A nije. Jer, da si zheleo da poshtujesh forum i njegove chlanove, ne bi takav post, koji je protivan pravilima, ni napravio. U toj situaciji, da, adekvatan postupak je da takav nepristojan post koji ne poshtuje pravila kuce - obrishesh.

A ja sam mišljenja da ako je netko prekršio pravila koja su jasno napisana, onda treba i slijediti mjere koje su ista ta pravila propisala.. A pravila kažu da u tom slučaju se kažnjava banom autor posta ili topica i ako je topic krenuo u krivom smjeru on se zaključava.. A nigdje ne vidim u pravilima da se postovi brišu, ustvari da se uopće smiju brisati, npr. jer se moderator, kao Srbin, našao uvrijeđen.. E pa zanimljiv način korištenja moderatorske funkcije
Go to Top of Page

Le Samourai
Senior Member

2871 Posts

Member since 14/10/2008

Posted - 01/07/2009 : 17:25:23  Show Profile Show Extended Profile  Send Le Samourai a Private Message
Evo izvoda iz pravila:

"9. Prekomereni i namerni offtopic postovi i spam na forumu će biti brisani, autori eventualno kažnjavani."

E sada, da li je diskusija o prirodi srpskog ili hrvatskog jezika offtopic na temi "da li ce izaci Indijansko leto na hrvatskom"? Naravno da jeste.
Go to Top of Page

Bob Rok
Advanced Member

4922 Posts

Member since 11/03/2009

Posted - 01/07/2009 : 17:33:03  Show Profile Show Extended Profile  Send Bob Rok a Private Message
Ko mu kriv kad je glup? Sto brise postove, sta cu ga ja branim sad... Njegovo je, pa nek si trlja glavu... I ajde ako nije tesko, nek ponovi sta je napisao dveribad...

Ja se zovem El-Muhammed, iz plemena starih Azra, sto za ljubav zivot gube i umiru kada ljube.
Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11091 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 01/07/2009 : 17:45:04  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message
Ono je neponovljivo

"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter
Go to Top of Page
Page: of 12 Previous Topic Topic Next Topic  
Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.22 seconds. Snitz Forums 2000