Zanima me zna li se tacno ko je uradio ovaj album? Crtez lici mnogo na Banetov, ali nigde unutra ne pise nista ni o scenaristi ni o crtacu. (izvinjavam se ako se negde pisalo o ovome vec, ja nisam uspeo da nadjem)
Ako cemo pravo, nemam pojma kad. Radjeno je specijalno za Album sa slicima Decjih Novina. Mozda negde u cosku neke slike ima datum, ili u impresu albuma. Ja nemam taj album.
Vidi Arizone Heat kamuflirane u nindža Papana. Vidi se da nisam puno razmišljao šta da stavim na naslovnu... Joj, kako me je iritiralo, a i sad me iritira on Đ. Još me više iritiraju oni koji tvrde da japanci zaista kažu ninđa. Odmah se setim Vilsona Đonija, Đoni Štulića i Đimi Stanića
Stvarno, kakva je bila sudbina arhiva i ostaloga po gasenju izdavackih kuca? Ko je imao prava da raspolaze materijalnim dobrima i intelektualnim svojinama...? Necuveno je da se takvo blago razvlaci i da se ne zna gde se st analazi, verujem da su mnoge stvari i fizicki unistene?
Grabio je ko je šta stigao. Oni bliže kazanu su pokupili i najvrednije stvari. a ima, na žalost, i dosta stvari koje su bačene ili prodate kao stari papir.