forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Dilan Dog Biblioteka- kolekcionarsko izdanje???
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 98

kasper
Advanced Member

10906 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 21/04/2010 : 16:59:03  Show Profile Show Extended Profile  Send kasper a Private Message  Reply with Quote
Jutros poredjah ove stripove uzdruzno (sest brojeva) da se vide rikne i u sebi sam tiho rekao: Boze sto je ruzno
Go to Top of Page

Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts

Member since 28/07/2002

Posted - 21/04/2010 : 18:38:10  Show Profile Show Extended Profile  Send Curunir a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Kit Carson

quote:
Originally posted by Curunir

kamilo, imas li superbook gručo? jesu li sve u 1 broju, znaci 256 stranica? to moram nabaviti na srpskom.

Imam. A ti?

Salim se. To je jedan od retkih koji imam (sasvim slucajno) i u duplikatu. Ako ti treba, tvoj je.

fala brate, ali prodaj nekom. ja cu preko dobavljaca kad izadje i 2. knjiga zajedno, jer mi cemo se vidjeti bogznakad
umjesto toga, castis me pivcem, a ja tebe švepesom

Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom.
Go to Top of Page

cronos six
Advanced Member

Serbia
7923 Posts

Member since 09/09/2008

Posted - 21/04/2010 : 19:08:24  Show Profile Show Extended Profile  Send cronos six a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by Kit Carson

quote:

kamilo, imas li superbook gručo? jesu li sve u 1 broju, znaci 256 stranica? to moram nabaviti na srpskom.

Imam. A ti?

Salim se. To je jedan od retkih koji imam (sasvim slucajno) i u duplikatu. Ako ti treba, tvoj je.

fala brate, ali prodaj nekom. ja cu preko dobavljaca kad izadje i 2. knjiga zajedno, jer mi cemo se vidjeti bogznakad
umjesto toga, castis me pivcem, a ja tebe švepesom

epa vidis,stvaram plan da naknadno sletimo u makarsku-juzna pruga u kompletu.kad se sve zavrsi ostace puno alkohola,a mi dolazimo da ga dokrajcimo na celu sa starom devom.
Go to Top of Page

mrmada
Junior Member

Serbia
440 Posts

Member since 05/04/2009

Posted - 21/04/2010 : 19:18:11  Show Profile Show Extended Profile  Send mrmada a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Ultras

Kupljeno

Hvala članovima redakcije dd vč na odličnim prilozima.

Da li mozes priblizno da opiseh kakva je knjiga po kvalitetu?

Da li je bliza sasvim solidnoj sestici ili pak vise naginje na ocajnu peticu?

Hvala
Go to Top of Page

docA
Advanced Member

8104 Posts

Member since 14/09/2008

Posted - 22/04/2010 : 15:42:55  Show Profile Show Extended Profile  Reply with Quote
Evo, ima naslovnice i na sajtu. Dizajn je odlican kao i u prethodnim knjigama. Mada, mislim da bi bilo jos bolje da je logo crvene boje...
Ocigledno da Blazina najmanje brljavi sa ovim izdanjem.

Go to Top of Page

desolator5
Starting Member

91 Posts

Member since 06/07/2009

Posted - 22/04/2010 : 18:09:49  Show Profile Show Extended Profile  Send desolator5 a Private Message  Reply with Quote
Prvi put da je nesto konkretno menjano u vezi dizajna naslovne (boja), meni je original bolji.

Go to Top of Page

cronos six
Advanced Member

Serbia
7923 Posts

Member since 09/09/2008

Posted - 22/04/2010 : 18:21:42  Show Profile Show Extended Profile  Send cronos six a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by desolator5

Prvi put da je nesto konkretno menjano u vezi dizajna naslovne (boja), meni je original bolji.

pa normalno da je orginal bolji.samo kod blazine dilan ima tamno narandzastu kosulju,a to mu je zastitni znak.razmislja li on o tome,ili mu je nebitno kom junaku sta stoji.ma zabole ga.mamlaz.
Go to Top of Page

Sandman.
New Member

Serbia
209 Posts

Member since 21/10/2008

Posted - 22/04/2010 : 18:49:09  Show Profile Show Extended Profile  Send Sandman. a Private Message  Reply with Quote
Meni je malo bezveze sto je u VC-u logo DD serijala konstanto narandzast,malo mi je monotono.
No,u ovom slucaju pristaje dobro.
Go to Top of Page

Tornadomaster
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
2514 Posts

Member since 01/08/2009

Posted - 22/04/2010 : 18:57:11  Show Profile Show Extended Profile  Visit Tornadomaster's Homepage  Send Tornadomaster a Private Message  Reply with Quote

Jbte. Neke lole nikad nisu zadovoljne.

Pici dalje Dilan Dože, da te braca na police slože.
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 22/04/2010 : 19:23:19  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by cronos six

pa normalno da je orginal bolji.samo kod blazine dilan ima tamno narandzastu kosulju,a to mu je zastitni znak.

Pa izbledela gu boja od pranje,vis da nosi sve jednu istu kosulju
Go to Top of Page

cronos six
Advanced Member

Serbia
7923 Posts

Member since 09/09/2008

Posted - 22/04/2010 : 19:24:07  Show Profile Show Extended Profile  Send cronos six a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tex Willer

quote:

pa normalno da je orginal bolji.samo kod blazine dilan ima tamno narandzastu kosulju,a to mu je zastitni znak.

Pa izbledela gu boja od pranje,vis da nosi sve jednu istu kosulju

moguce da je to.
Go to Top of Page

Boyce
Starting Member

38 Posts

Member since 04/07/2009

Posted - 22/04/2010 : 20:45:52  Show Profile Show Extended Profile  Send Boyce a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by desolator5

pa normalno da je orginal bolji.samo kod blazine dilan ima tamno narandzastu kosulju,a to mu je zastitni znak.razmislja li on o tome,ili mu je nebitno kom junaku sta stoji.ma zabole ga.mamlaz.

Mozda to i nije slucajnost...prvo sto mi pada na pamet: http://en.wikipedia.org/wiki/Orange_walk

Pravda za orandziste!

Edited by - Boyce on 22/04/2010 20:48:19
Go to Top of Page

docA
Advanced Member

8104 Posts

Member since 14/09/2008

Posted - 22/04/2010 : 21:00:25  Show Profile Show Extended Profile  Reply with Quote
Ocigledno da je Blazina razmisljao u pravcu dominantne game naslovnice (narandzaste), pa iz takvog razmisljanja i proizilazi takva nijansa. I moguce da je DD logo narandzast da bi bio u "ravnotezi" ili ti harmonican sa logom VC, koji je takodje narandzaste boje...

Edit:

Odgovor cronosu (kako ne bismo zapoceli jedan besomucni spam) na post ispod mojega ovoga posta:

Ne, cronose, nije narandzast, on je licnost iz stripa

Edited by - docA on 22/04/2010 21:08:52
Go to Top of Page

cronos six
Advanced Member

Serbia
7923 Posts

Member since 09/09/2008

Posted - 22/04/2010 : 21:02:36  Show Profile Show Extended Profile  Send cronos six a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by docA

Ocigledno da je Blazina razmisljao u pravcu dominantne game naslovnice (narandzaste), pa iz takvog razmisljanja i proizilazi takva nijansa. I moguce da je DD logo narandzast da bi bio u "ravnotezi" ili ti harmonican sa logom VC, koji je takodje narandzaste boje...

oces da kazes da je dilan dog narandzasta licnost.
Go to Top of Page

vronski 2
Senior Member

2381 Posts

Member since 11/10/2009

Posted - 22/04/2010 : 21:04:22  Show Profile Show Extended Profile  Send vronski 2 a Private Message  Reply with Quote
Nije mi jasno samo zbog čega je i na redovnom i na kolekcionarskom Dilanu Blažina smanjio DDlogo?
Go to Top of Page

cronos six
Advanced Member

Serbia
7923 Posts

Member since 09/09/2008

Posted - 22/04/2010 : 21:14:03  Show Profile Show Extended Profile  Send cronos six a Private Message  Reply with Quote
quote:

Edit:

Odgovor cronosu (kako ne bismo zapoceli jedan besomucni spam) na post ispod mojega ovoga posta:

Ne, cronose, nije narandzast, on je licnost iz stripa

promenio je kosulju sto znaci da je oranz licnost,a to je ispod i mojega,i tvojega.
Go to Top of Page

docA
Advanced Member

8104 Posts

Member since 14/09/2008

Posted - 22/04/2010 : 21:25:51  Show Profile Show Extended Profile  Reply with Quote
quote:

promenio je kosulju sto znaci da je oranz licnost,a to je ispod i mojega,i tvojega.

Go to Top of Page

Ultras
Advanced Member

Serbia
10048 Posts

Member since 17/10/2008

Posted - 22/04/2010 : 23:17:59  Show Profile Show Extended Profile  Visit Ultras's Homepage  Send Ultras a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mrmada

Da li mozes priblizno da opiseh kakva je knjiga po kvalitetu?

Da li je bliza sasvim solidnoj sestici ili pak vise naginje na ocajnu peticu?

Hvala

Odlican je kvalitet knjige. Nisam morao da biram primerak.
Slobodno posalji devojku da kupi u KG Trafici, mislim da su svi primerci odlicni.

A sto se naslovnice tice...
bas mi je krivo sto nema ovog prelepog broja sedam (kako cu pobogu znati koja je knjiga po redu )...
zatim fenomenalnog imena izdanja Granderistampa ...
necu moci da zaspim jer nedostaju NASLOVI EPIZODA ...
volim da mi na naslovnoj strani bude i koliko stranica ima knjiga (sto veci broj to bolje) da taj broj bude u kruzicu na kome ce diskretno pisati bimestrale tj. da je to dvomesecno izdanje - jer ja kao kolekcionar volim da mi se sve to turi pod nos, da mi ti VEOMA VAZNI podaci budu dostupni - gde - na naslovnoj naravno ...
to sto je unutra 24 stranica odlicnih tekstova me ne tangira mnogo kada na naslovnoj strani vidim deo vrata koji se u ORIGINALU (izvinjavam se sto sedim dok pisem tvoje ime O, JEDINI) ne vidi a ne vidim deo vrata koji se u ORIGINALU (jos jednom se izvinjavam sto sedim dok pisem tvoje ime O, JEDINI) vidi
ako tome dodam da u nasem izdanju fali jedna crna kocka na podu, svima je jasno da sam popizdeo jer ja volim da to bude sve onako crno-belo...

mnogo sam se smorio posle ovoga i razmisljam da vise ne kupujem ovo izdanje

Pa, pogledajte samo naslovnicu...

Uzas, svetogrdje, fuj

unutar korica je jedna, meni od omiljenih epizoda... ali dzabe ko ce misliti o tome kada nemam plavi DD logo nego narandzasti

Svet stripa - portal - instagram - blog - facebook - twitter
Go to Top of Page

docA
Advanced Member

8104 Posts

Member since 14/09/2008

Posted - 23/04/2010 : 00:02:39  Show Profile Show Extended Profile  Reply with Quote
@ Ultras

Evo ti ovakva:

Go to Top of Page

dessa
Advanced Member

Serbia
4354 Posts

Member since 19/11/2008

Posted - 23/04/2010 : 00:10:36  Show Profile Show Extended Profile  Send dessa a Private Message  Reply with Quote
docina je najgora!!!!!!!!
Ultras,

Mada, nije lepo što su odsekli deo vrata(jebeš pločicu). Je l' su i ostale naslovnice zumirane?
Meni najviše smeta(da i ja malo cepam dlake) što je logo DD malo više spušten na dole, a logo VČ na gore.
Go to Top of Page

Ultras
Advanced Member

Serbia
10048 Posts

Member since 17/10/2008

Posted - 23/04/2010 : 00:11:04  Show Profile Show Extended Profile  Visit Ultras's Homepage  Send Ultras a Private Message  Reply with Quote
quote:
@ Ultras

Evo ti ovakva:

Kralju

Odlicno si odradio ovo, evo kako bi to izgledalo kada bi se drzali originala kao pijan plota
Jesi li obezbedio knjigu?

Svet stripa - portal - instagram - blog - facebook - twitter
Go to Top of Page

docA
Advanced Member

8104 Posts

Member since 14/09/2008

Posted - 23/04/2010 : 00:17:40  Show Profile Show Extended Profile  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Ultras

Kralju

Odlicno si odradio ovo, evo kako bi to izgledalo kada bi se drzali originala kao pijan plota
Jesi li obezbedio knjigu?

Ej, pa naravno da sam se shegachio sa naslovnicom..a inace, kad bi ja trebao to da osmislim, naravno da bi bilo perfektno osmisljeno!

Nisam nabavio, a ti inace imas i jedan PM
Go to Top of Page

Boyce
Starting Member

38 Posts

Member since 04/07/2009

Posted - 23/04/2010 : 07:49:41  Show Profile Show Extended Profile  Send Boyce a Private Message  Reply with Quote
Nasa naslovnica je lepsa or originala
Go to Top of Page

cronos six
Advanced Member

Serbia
7923 Posts

Member since 09/09/2008

Posted - 23/04/2010 : 10:02:42  Show Profile Show Extended Profile  Send cronos six a Private Message  Reply with Quote
mozda i ja krenem sa k.izdanje,nikad se ne zna.ovo za kosulju malo peckam mog prijatelja docu,i ne bi trebalo da i ostale to pogadja.
sorry.
Go to Top of Page

pravedni
Advanced Member

Serbia
4057 Posts

Member since 03/12/2009

Posted - 23/04/2010 : 10:40:08  Show Profile Show Extended Profile  Send pravedni a Private Message  Reply with Quote
quote:

mozda i ja krenem sa k.izdanje,nikad se ne zna.ovo za kosulju malo peckam mog prijatelja docu,i ne bi trebalo da i ostale to pogadja.
sorry.

Ko na kraju navija za "narandzaste" - DD ili DocA? Mozda obojica imaju slicne sklonosti?
Go to Top of Page
Page: of 98 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.3 seconds. Snitz Forums 2000