forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - site
 Prijedlozi, komentari, kritike
 Punisher
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 334

Mr Spock
Junior Member

United Kingdom
418 Posts

Member since 28/07/2009

Posted - 25/04/2010 : 00:28:48  Show Profile Show Extended Profile  Send Mr Spock a Private Message
quote:
Originally posted by sawitch

Nije tu fudbal u pitanju... Znam ga, mislio sam da je dobar i razocarao sam se... Sada zalim sto sam ga upoznao... U sustini me ne interesuje u zivotu, ali eto ipak me podbode s vremena na vreme a da i zaboravim da postoji...

Cekaj a sta te je to najvise razovcaralo? meni deluje kao detinjast i sebican.. al nije ni lepo da pricamo sad kad nije tu. Ma cudan je on...

Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40885 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 25/04/2010 : 00:47:04  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
Ne zelim drugar stvarno da raspravljam o nekom ko je za mene precrtan...

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

docA
Advanced Member

8104 Posts

Member since 14/09/2008

Posted - 25/04/2010 : 01:13:51  Show Profile Show Extended Profile
quote:
Originally posted by Mr Spock

Cekaj a sta te je to najvise razovcaralo? meni deluje kao detinjast i sebican.. al nije ni lepo da pricamo sad kad nije tu. Ma cudan je on...

U konflikt sa sawitchem necu da se upustam, ali imam potrebu da ti kazem da si ti taj koji je cudan/izvitoperen/nenormalan/gadljiv/idiotski, frikcino! A sad, kako ko 'oce! Meni je Dragance super lik! I nemoj da seres kako je detinjast, KRETENCINO! To je moj zema i ima da te urnisem dok me ne izbace! I neka me izbace posle ovog posta! PEDERCINO, idi i leci se!
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 25/04/2010 : 02:29:21  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message
quote:
Originally posted by docA

quote:
Originally posted by Mr Spock

U konflikt sa sawitchem necu da se upustam, ali imam potrebu da ti kazem da si ti taj koji je cudan/izvitoperen/nenormalan/gadljiv/idiotski, frikcino! A sad, kako ko 'oce! Meni je Dragance super lik! I nemoj da seres kako je detinjast, KRETENCINO! To je moj zema i ima da te urnisem dok me ne izbace! I neka me izbace posle ovog posta! PEDERCINO, idi i leci se!

Zema je samo zagrizen navijac Zvezde(kao i Globinjo Hajduka,ja Car Konstantina,Cronos Dubocice) i to su svi ekscesi koje pravi na forumu,sportska prepucavanja.
A u pravu si,ovaj frik je prvi poceo da dolazi na Zvezdin topic i da ga provocira. Mislim,pokusava sve da provocira,samo mene zabole uvo,kao i vecinu. I bukvalno ga proganja.
A i ne sekiraj se,frik se vec leci,prisutan je samo vikendom kad ga puste malo da se podseti kako je van ustanove
Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 25/04/2010 : 03:26:53  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message
Ajde momci pomalo, šta se svađate...

COUNT ZERO INTERRUPT
an interrupt of a process decrements a counter to zero

Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 25/04/2010 : 09:56:20  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message
quote:
Originally posted by mladjo

Ajde momci pomalo, šta se svađate...

Ja se ne svadjam,ne nerviraju me bolesnici kao sto je Mr.Freak
Zabavljaju me,al' cinjenica je da provocira zemu stalno. Uz to ne interesuju ga stripovi,postuje uglavnom u sportskim podforumima i provocira coveka koji bi mogao otac da mu bude. S tim sto bi bilo zalosno da zema ima retardirano dete kao sto je Mr.Freak.
A srdjandj je veliki stripofil i mesto mu je na forumu za razliku od Mr.Freaka. Jedino gde zema gresi je sto mu je kratak fitilj kad se prica o sportu.
A ako nadjes jedan post gde Mr.Freak prica nesto o nekom stripu a da nije glupost tipa "citam novine,ko je lud da da tolke pare za strip,jel' poredjaste stripove" i slicno mene banuj na nedelju dana,a docAu zauvek
Go to Top of Page

docA
Advanced Member

8104 Posts

Member since 14/09/2008

Posted - 25/04/2010 : 13:15:09  Show Profile Show Extended Profile
quote:
Originally posted by Tex Willer

...al' cinjenica je da provocira zemu stalno. Uz to ne interesuju ga stripovi,postuje uglavnom u sportskim podforumima i provocira coveka koji bi mogao otac da mu bude. S tim sto bi bilo zalosno da zema ima retardirano dete kao sto je Mr.Freak....

Stalno, ali bas stalno ga provocira, i sad jos kenja kad covek ne moze da mu odgovori...a i zema ne bi ni trebalo da se zamlacuje sa takvima...takve u stvari treba ignorisati, ali posmatrati ih sa strane i smejati se njihovoj pojavi uopsteno.
Jeste da zema malo "upadne u vatru" na sportskim temama, ali je cesto i isprovociran pa tako odreaguje...a to je inace jedan veliki stripofil, a ovome moze u svakom pogledu da bude i otac, narocito u mentalnom! Mi smo cesto u kontaktu putem telefona, i kazem da je Dragan car!

Ma, u stvari nije vredno da se na dalje razmatraju frikovi i patologije koje idu okolo njih..i ja se lepo nasmejem cim mu vidim avatar i nick Mr Freak!
Go to Top of Page

Ultras
Advanced Member

Serbia
10052 Posts

Member since 17/10/2008

Posted - 25/04/2010 : 15:24:23  Show Profile Show Extended Profile  Visit Ultras's Homepage  Send Ultras a Private Message

Dragance je jedan od najvecih stip-zaljubljenika na sajtu, koliko poseduje stripova verovatno ni sam ne zna
Stojicki je izdrzao uvrede i provokacije koje je dobijao na PDF Sport pre nekih godinu-dve dana...
Jedno vreme je to prestalo a onda se ponovilo u jos jacoj meri...

Medjutim, bezvlasce na sportskim topicima je proslo, svako ko misli da ce PDF Sport ostati mesto gde ce se ljudi "prazniti" tesko je pogresio...

Ispalo je da je Dragan prvi dobio ban (iako ovog puta bio isprovociran - to ne umanjuje njegovu gresku) pogresio sto je reagovao onako i ja se nadam da je svestan toga.

Takodje se nadam da ce orkestrirani napadi na pojedine clanove foruma prestati.

Svet stripa - portal - instagram - blog - facebook - twitter
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40885 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 25/04/2010 : 16:02:51  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
quote:
Originally posted by Ultras
Takodje se nadam da ce orkestrirani napadi na pojedine clanove foruma prestati.

Gde to postoji?

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13518 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 25/04/2010 : 16:12:41  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message
Dragan bio isprovociran?
Okiboki kaze da smo zasluzeno ponovo prvi i on odgovori "Jebo vas onaj ko vam je promenio naziv topica" i kazes, on je isprovociran. Da ne kazem koliko puta dolazi na grobarsku temu i podjebava, a kad neko to isto uradi na zvezdinoj temi, onda je sokiran kako smo mi toboz nevaspitani? Pa onda, mi cestitamo na Vosinoj temi pobedu (protiv nas, dakle nigde se ne spominje Zvezda) i on dolazi i tamo da bi podjebavao?

Ma daj, molim te, budimo realni.

I kakav je privatno, ne znam, mozda je super covek, ali iskreno, briga me kakav je, znam kakav je na forumu.
Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 25/04/2010 : 18:41:41  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message
Predlažem ukidanje navijačkih topica. Ne donose ništa dobro, samo raspiruju mržnju i bude ono najgore kod čovjeka.
Inače ne zalazim puno u podforum sport, ali ako je jedan Dragan ispao nepristojan, isprovociran, izbačen - šta ćete većeg pokazatelja...

What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine.

Edited by - Obi-wan on 25/04/2010 18:43:56
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 25/04/2010 : 19:40:12  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message
quote:
Originally posted by Obi-wan

Predlažem ukidanje navijačkih topica. Ne donose ništa dobro, samo raspiruju mržnju i bude ono najgore kod čovjeka.
Inače ne zalazim puno u podforum sport, ali ako je jedan Dragan ispao nepristojan, isprovociran, izbačen - šta ćete većeg pokazatelja...

Pogotovo sto imas tipove kao Mr.Freak koji dolazi na forum o stripovima da bi pricao samo o sportu Ajde nek neko to porekne i pokaze neku njegovu diskusiju o stripovima ???
Pa nek ide lepo na neki sportski forum i gotovo. Dragan je dosao ovde kao stripofil a ne kao navijac Zvezde.

Jedino su navijaci Car Konstantina pristojni i civilizovani uvek
A ima nas izmedju 4 i 6,nisam brojao,mnogo je to posla
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 25/04/2010 : 19:47:12  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message
quote:
Originally posted by Imrahil

I kakav je privatno, ne znam, mozda je super covek, ali iskreno, briga me kakav je, znam kakav je na forumu.

Ne znam ga ni ja privatno,ali kako mozes da sportski podforum poistovetis sa celim forumom?
Gde se on jos tako ponasa? Da,na sportskim temama ume i on da provocira,na ostalim nisam zapazio nikad.

A ima nas vrlo malo iz oba tabora koji nikad ne provociraju,cak se lepo i zezamo iako smo simpatizeri razlicitih klubova
Mnogi navijaci preozbiljno dozivljavaju svoju "pripadnost" nekom klubu,a ne vidim bas neku potrebu za tim
Go to Top of Page

Kit Carson
Advanced Member

Serbia
11593 Posts

Member since 19/11/2008

Posted - 25/04/2010 : 19:47:43  Show Profile Show Extended Profile  Send Kit Carson a Private Message
quote:

Jedino su navijaci Car Konstantina pristojni i civilizovani uvek
A ima nas izmedju 4 i 6,nisam brojao,mnogo je to posla

Pa jeste, ali kad se skupite svih 6 i popijete, uvek pravite pizdarije da mora murija da intervenise.

Ubrzajte Texa u koloru na 2 mesecno!
Go to Top of Page

Kit Carson
Advanced Member

Serbia
11593 Posts

Member since 19/11/2008

Posted - 25/04/2010 : 19:53:50  Show Profile Show Extended Profile  Send Kit Carson a Private Message
Cekajte bre, nije valjda Dragance stvarno izbacen!!!???!!! Valjda banovan?

Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 25/04/2010 : 19:57:28  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message
quote:
Originally posted by Kit Carson

Ako si glup nisi corav. Lepo ti pise na prvoj stranici nedelju dana
Go to Top of Page

Kit Carson
Advanced Member

Serbia
11593 Posts

Member since 19/11/2008

Posted - 25/04/2010 : 20:00:40  Show Profile Show Extended Profile  Send Kit Carson a Private Message
quote:

quote:

A, pa to u drugom postu. Ja sam naviko da si trazim (tebe ) u prvom.

Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13518 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 25/04/2010 : 21:51:30  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message
quote:

quote:

Ne znam ga ni ja privatno,ali kako mozes da sportski podforum poistovetis sa celim forumom?
Gde se on jos tako ponasa? Da,na sportskim temama ume i on da provocira,na ostalim nisam zapazio nikad.

A ima nas vrlo malo iz oba tabora koji nikad ne provociraju,cak se lepo i zezamo iako smo simpatizeri razlicitih klubova
Mnogi navijaci preozbiljno dozivljavaju svoju "pripadnost" nekom klubu,a ne vidim bas neku potrebu za tim

Da, moja greska, mislio sam "znam kakav je na sportskom podforumu"
I ja i jesam da pricamo normalno i da se zezamo, ali ako onim sto ti smatras zezanjem provociras nekoga, zar nije lepo da prestanes sa tim?
Meni nije nimalo uvredljivo da kazem za navijace Zvezde da su Cigani, ali ako to Zvezdase sa foruma vredja, ja to necu raditi.
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 25/04/2010 : 22:33:33  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message
quote:

Da, moja greska, mislio sam "znam kakav je na sportskom podforumu"
I ja i jesam da pricamo normalno i da se zezamo, ali ako onim sto ti smatras zezanjem provociras nekoga, zar nije lepo da prestanes sa tim?
Meni nije nimalo uvredljivo da kazem za navijace Zvezde da su Cigani, ali ako to Zvezdase sa foruma vredja, ja to necu raditi.

Dobro,ja ti bas i nisam neki navijac,vise simpatizer. Tako da i ne pratim mnogo prepucavanja te vrste,jedino ako slucajno naletim pa da procitam. Moguce je da zema ponekad pretera u zanosu,ali znam da je umeo i da bude isprovociran. Ja odavno navijam samo za sebe,porodicu i prijatelje
Go to Top of Page

elfak nish
Advanced Member

Serbia
5706 Posts

Member since 23/02/2009

Posted - 25/04/2010 : 22:45:18  Show Profile Show Extended Profile  Send elfak nish a Private Message
Predlazem da pogledate Draganove zadnje postove,videcete da nema veze sa Spockom,vec da je vredjao bez razloga
ja coveka mnoooogo postujem,ali preteruje kad je sport u pitanju.
Da,ni spock nije trebao da spomin je njega u ovom topicu

Soundgarden - Halfway There
http://www.youtube.com/watch?v=LW4Zsd1mhPI
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25948 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 25/04/2010 : 22:46:14  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message
O čemu vi u stvari pišete ovde????

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

nemanja93
Senior Member

Serbia
2439 Posts

Member since 06/03/2010

Posted - 25/04/2010 : 22:51:37  Show Profile Show Extended Profile  Send nemanja93 a Private Message
quote:

quote:

Nisi se okrenula, zato nisi videla
igrale su sene.
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 25/04/2010 : 22:53:49  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message
Ni ja ga ne znam privatno ali covek preteruje stvarno.Non stop provocira i radi to namerno na grobarskom topiku.Ako mu neko uzvrati on se uvredi.Jednostavno ne vidim poentu.Tvrdim da nikad prvi nije bio isprovociran vec mu je samo odgovarano na provokacije.Mozda Mr spock koliko sam video ali ne znam kako je pocelo pa necu ni da komentarisem.Srdjan je par puta bio zamoljen da ne postuje na grobarskom topiku ali je on nastavljao uvek sa jos gorim provokacijama.Imam utisak da uvek pokusava da isprovocira do mere da neko bude izbacen a uvek to bude bas on.
Mene je nicim izazvan cimao i nervirao vise puta i posle par puta odlucio sam zajedno sa jos jednim clanom da mu ne odgovaram na provokacije.Coveka verovatno znate sa drugih topika gde je pristojan ali predlazem da malo zadjete ovamo pa bi videli o cemu pricamo.
Da ne bude zabune momci sa Zvezdinog topika su svi ok i ok mi je i kad postuju i kad se zezaju,mi njih oni nas i bude zanimljivo,ali Srdjan stvarno preteruje.

Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa.
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 25/04/2010 : 22:56:08  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message
quote:
Originally posted by manhunter

Hunteru siguran sam da ti najbolje znas o cemu pricamo.

Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa.
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 25/04/2010 : 22:59:14  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message
quote:
Originally posted by manhunter

Da treba da banujes docAu zbog vredjanja (a i krivo mu sto Bob,Cronos i ja izletimo kad ocemo),Spocka zato sto je zalutao na forum i Carsona zato sto mi ide na zivce
Go to Top of Page
Page: of 334 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.64 seconds. Snitz Forums 2000