Author |
Topic |
|
mcn
Advanced Member
Croatia
6666 Posts
Member since 28/12/2002 |
|
dveribad
Senior Member
Croatia
2502 Posts
Member since 18/07/2005 |
Posted - 27/04/2010 : 00:28:02
|
.....Sale,izbaci ga van sa foruma.Ovo zaslužuje barem 7 dana!(momci,bez ljutnje,ali jer sad malo jasnije na što se odnosio dobronamjeran post o uredniku na HKR!???).
Stvarno pretjerana ukočenost i poštivanje striktnih samoizmišljenih stupidnih pravila.Oladite malo,a Macana svakako izbacite jer je otvorio novi topic zbog zaključavanja jednog! Striktno se držite pravila!(Darko,oprosti!) |
|
|
King Warrior
stripovi.com suradnik
22318 Posts
Member since 10/11/2007 |
Posted - 27/04/2010 : 06:40:04
|
quote: Originally posted by mcn
Mislim da malo pretjeruješ pokušavajući sve ovce utjerati u što manji broj torova. Etmgosine preporuke kad su za sebe su vrijednije i korisnije, recimo, od glupog masovnog topika u kojem svatko piše koji je ibrin album zadnje pročitao. Šteta je izgubiti taj glas u ime mehaničke uravnilovke.
Pozdrav,
mcn
nisam siguran da li su njegovi topici preporuke ili obrnuto, s obzirom da vecinom nedostaje tekst i njegovo licno misljenje o samom stripu. evo, ako se Markos slozi onda neka za etmgosu vazi posebno pravilo da on moze otvoriti uvijek novi topic kada procita jedan strip, neka stavi naslovnicu i sliku kao uobicajeno . Mi ostale ovce zguracemo se nekako u onaj jedan "glupi" topic. |
Edited by - King Warrior on 27/04/2010 06:53:08 |
|
|
Markos
Webmaster
Croatia
29384 Posts
Member since 27/08/2001 |
Posted - 27/04/2010 : 10:00:59
|
Pa, ja općenito mislim da bi "komprimiranje" topica najviše trebalo raditi u ne-stripovskim podforumima, kao što su sport i svaštara, dok u stripovskim ne vidim nikakav problem ako neki strip ima svoj topic, tim više ako topic o istom stripu već nije ranije otvoren. Dva ista su, naravno, nepotrebna. |
Trouble will find me |
|
|
DeeCay
stripovi.com suradnik
Croatia
21661 Posts
Member since 24/09/2002 |
Posted - 27/04/2010 : 10:15:54
|
Podržavam mcn-ov prijedlog individualnih topičaka... I sam se dandanas grozim ultimate topica! |
“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one." |
|
|
mcn
Advanced Member
Croatia
6666 Posts
Member since 28/12/2002 |
Posted - 27/04/2010 : 11:50:11
|
>Mi ostale ovce zguracemo se nekako u onaj jedan "glupi" topic.
Vidim da sam te uvrijedio, što mi nije baš bila namjera, pa se ispričavam. Ali da, topik je po mojim mjerilima glup jer sam ga par puta otvorio da bih vidio kako netko hvali Zagora ili prepričava domaća izdanja koja ionako imaju svoj topik i nisu interesantna. Jučer sam ga otvorio samo zato što sam slučajno došao kad je etmgosin post bio zadnji pa me to zainteresiralo. Ono, nije svačije mišljenje ni preporuka jednako vrijedna (ma kako to uvredljivo zvučalo), pa sam zato protiv toga da se osobnosti nužno utapaju u kalupe.
mcn |
Zar danas još niste bili na www.darkomacan.com ? *** Moje aukcije: http://www.stripovi.com/index.asp?page=auction-search&Action=1&Seller=mcn |
|
|
Renky
stripovi.com suradnik
Croatia
11092 Posts
Member since 15/11/2002 |
Posted - 27/04/2010 : 11:54:13
|
Sve ka' i ranije. Neka otvori novi topic u BD podforumu kao što je to i prije radija. Tamo duhovi ne zalaze i pregledno je. Možda je greškom ovaj topic upa u podforum stripovi di, što je općeprihvaćena zakonitost, vlada Bonelli pa narušava "sklad". Lipo ga otključajte i pribacite pod bd i priča gotova. |
"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter |
|
|
King Warrior
stripovi.com suradnik
22318 Posts
Posted - 27/04/2010 : 12:20:49
|
quote: Originally posted by mcn
>Mi ostale ovce zguracemo se nekako u onaj jedan "glupi" topic.
Vidim da sam te uvrijedio, što mi nije baš bila namjera, pa se ispričavam. Ali da, topik je po mojim mjerilima glup jer sam ga par puta otvorio da bih vidio kako netko hvali Zagora ili prepričava domaća izdanja koja ionako imaju svoj topik i nisu interesantna. Jučer sam ga otvorio samo zato što sam slučajno došao kad je etmgosin post bio zadnji pa me to zainteresiralo. Ono, nije svačije mišljenje ni preporuka jednako vrijedna (ma kako to uvredljivo zvučalo), pa sam zato protiv toga da se osobnosti nužno utapaju u kalupe.
mcn
90% mojih preporuka tamo su autorska ili BD izdanja, ali tacno je da ima svega i svacega. S druge strane imamo u izdavackom izlogu i Bonelli podforumu zasebne teme pojedinih izdanja, ali radi se o novim stripovima nasih izdavaca. Neki etmgosini stripovi su starija izdanja. Moglo bi se onda dopustiti da neko otvori temu ako je procitao Action Comics 649, i tako za svaki naredni broj. Isto tako vazi i za Zlatnu seriju 64X, pa hajde sada objasni clanu telleru da je neki etmgosin strip bolji od tog izdanja Texa.
|
|
|
manhunter
Moderator
Switzerland
25313 Posts
Member since 17/09/2004 |
Posted - 27/04/2010 : 12:48:34
|
quote: Originally posted by mcn jer sam ga par puta otvorio da bih vidio kako netko hvali Zagora ili prepričava domaća izdanja koja ionako imaju svoj topik i nisu interesantna.
Pa sad...gde si ti Zagora video ne znam... U topicu sa preporukama smo imali naslove kao što su: My Mommy is in America and She Met Buffalo Bill,Road to Perdition,Dead Boy Detectives,Orchidea,Na tragu Petra Pana,Cairo,El Muerto,Redemption,Borgia,Terre neuvas,Zekanove hvalavrijedne pustolovine,Les Enfers,Iguana,Dead space,Cravel, Alvar Mayor, Tex, Umbrella academy, Asterix, Buddy Longway, DMZ, Slum nation, Mister NO, La signe de la lune,XIII, Persepolis, Blankets, Pinocchio, Dylan,A History of Violence, A distant neighborhood,Archipelagos, Fahrenheit 451,....za svakog po nešto, zar ne?
Što se tiče zaključavanja topica, meni ne smeta otvaranje topica za pojedinačne stripove, naprotiv. Ali opet će se naći neko kome će smetati 100 zagorovih topica i 5 ostalih. Etmgosine topice redovno otvaram, svaka mu čast, a ovo sa zaključavanjem rešite na neki način.
Što se tiče onog koja su izdanja interesantna, a koja ne, na to nemam odgovor, a mislim ni niko od nas.... |
I am legion. I do not forget. I do not forgive.
|
|
|
kreso_stanic
Senior Member
Croatia
1504 Posts
Member since 18/12/2002 |
Posted - 27/04/2010 : 13:16:56
|
ovo je dosta zajebana stvar jer se forumaši nalaze razapeti(malo teška riječ al nemam bolju na pameti)između nepoželjnog "offtopičarenja" i isto tako nepoželjnog "otvaranja bespotrebnih topica", a istovremeno je zajebana i za moderatore koji jednostavno moraju imat dobar filing što je što |
http://typotecture.net / http://www.klada.hr |
|
|
Nostromo
Junior Member
Croatia
476 Posts
Member since 16/12/2008 |
Posted - 27/04/2010 : 17:45:23
|
Slažem se sa Macanom, Etmgosa zaslužuje malo više tolerancije jer piše (spominje) stripove za koje mnogi od nas nisu ni čuli ali su potencijalno vrlo zanimljivi (bar meni). U velikom topicu tek neće doći do izražaja jer će sedam sekundi nakon njegove preporuke stići preporuka za fantastičnog novog Z...r-a i T.x-a pa će krenuti veselje i priča o njima. A i lakše je kasnije u searchu naći neki "etmgosin" strip ako mu je ime u nazivu topica. U biti treba prepoznati vrijednosti na ovom sajtu koje valja malo zaštititi i od inače korisnih i potrebnih krutih pravila. Moje mišljenje. |
There Is a Light That Never Goes Out |
|
|
Renky
stripovi.com suradnik
Croatia
11092 Posts
Posted - 27/04/2010 : 18:06:25
|
Do sad nije bilo problema kad je kačija u BD, dapače bilo je odlično, nek' tako nastavi. |
"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter |
|
|
osim
Senior Member
Vatican City
1686 Posts
Member since 12/11/2002 |
|
jang
Advanced Member
Slovenia
10970 Posts
Member since 01/11/2002 |
|
King Warrior
stripovi.com suradnik
22318 Posts
Posted - 28/04/2010 : 12:17:20
|
quote: Originally posted by Markos
Pa, ja općenito mislim da bi "komprimiranje" topica najviše trebalo raditi u ne-stripovskim podforumima, kao što su sport i svaštara, dok u stripovskim ne vidim nikakav problem ako neki strip ima svoj topic, tim više ako topic o istom stripu već nije ranije otvoren. Dva ista su, naravno, nepotrebna.
ja ovaj post tek sada vidjeo... sef je rekao svoje. sada udrite i birajte gdje i sta |
|
|
Renky
stripovi.com suradnik
Croatia
11092 Posts
Posted - 28/04/2010 : 12:29:43
|
Ništa ne diraj po pitanju bedeja... |
|
|
|
Topic |
|