Evo novog i uistinu sjajnoga Nathanovog giganta pod nazivom UKRADENA SJEĆANJA. U potrazi za prosloscu koja je "izbrisana" iz njegova uma, Nathan Never prisiljen je poistovjetiti se s opasnim zlocincem...
Crtež Max Bertolini Scenarij Stefano Vietti 224 stranice
cijena 130 kn / posebna cijena 120 kn cijena za MaFest 110 kn
Cijena za Mafest vrijedi iskljucivo na Mafestu, a nakon MaFesta izdanja idu u uobicajenu prodaju, dakle od 24. 05. Posebna cijena se odnosi na prodajnu cijenu u prva dva mjeseca. Ta akcija trajat ce do 24.07.2010. Nasa izdanja po posebnim cijenama mozete pronaci kod: Strip Klub Libellus - Zagreb Striparnica Babilon - Djakovo Strip Knjizara Palach - Rijeka Strip Klub Darkwood - Beograd - za cijene u Srbiji pitati direktno kod njih, kad izdanja budu u prodaji.
Veliko hvala svim nasim suradnicima koji su sudjelovali u izradi ovog izdanja.
Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne
Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud
Kako je lijepo nacrtana dama za klavirom,kao da je slikano fotoaparatom pa ubaceno,svidjeo mi se gigant 11 pa kad sam vidjeo najavu za 12-cu kontam ma haj nek je i ovo izaslo
imam samo prve 4 natanove knjige,a strip mi je super!e,sad treba da se pokrenem nadalje,ali necu u inat libellusu,sve dok ne vidim najavu za natana od prvog broja.
imam samo prve 4 natanove knjige,a strip mi je super!e,sad treba da se pokrenem nadalje,ali necu u inat libellusu,sve dok ne vidim najavu za natana od prvog broja.
Ne znam jesi čitao išta od Nathana prije te prve 4 libellusove knjige, ali ako nisi nemoj čekati reprinte. S obzirom na veliku količinu Nathanovih izdanja koje izdaje libellus, ne vjerujem da će više od 2 reprint knjige godišnje izdavati. To ti je znači samo 10-ak godina da pohvataš sva izdanja. A Nathana treba čitati od prvog broja. Stoga pravac na aukcije i u nabavku, nećeš požalit.
Ne znam jesi čitao išta od Nathana prije te prve 4 libellusove knjige, ali ako nisi nemoj čekati reprinte. S obzirom na veliku količinu Nathanovih izdanja koje izdaje libellus, ne vjerujem da će više od 2 reprint knjige godišnje izdavati. To ti je znači samo 10-ak godina da pohvataš sva izdanja. A Nathana treba čitati od prvog broja. Stoga pravac na aukcije i u nabavku, nećeš požalit.
ta izdanja od s.d,i ludensa su sve ispobrkana,tako da,i nije neki problem sto bi isle 2 knjige godisnje.bitno je,da se na kraju dobije hronoloski ispravna kolekcija.
zapravo, Nathan Never je najmanje pretrpeo ta SD/Ludens brkanja. Imas samo nekoliko brojeva koji su zamenili mesta. Tipa, 6. broj je zapravo 43. na primer (i obrnuto), i tako nesto, ali samo na par mesta.
Potpis u dva reda, prema pravilniku: Vader je, kao i uvek, u pravu. ; john connor ; 2022 A.D.